בארה"ב התחילו להגביל חבילות גלישה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #21 

pixies כתב:באמת מעניין לדעת מהי התעבורה אצל משפחות עם שימוש כבד במיוחד בחיבור האינטרנט.
1TB זה עדיין המון.
...
·זה מספק בשבילך או בשבילי? אמירה מוזרה ביותר...

משפחה של 4 נפשוט, כולם גולשים. בבית כולם מתחברים לWIFI עם הפלפונים, גם חברים ואורחים. הסמרט TV, שניהן, מחוברות לרשת ומציגות בעיקר תוכן מהרשת. ואני צרך גדול. לא רואה טלוויזה בכלל, לא הוט, לא יס, לא סלקום ולא עידן מינוס. הכל מהרשת. ממוצע חודשי לכל המשפחה זה כ1.6 טרה. וזה בלי תוכן 4K מוזרם, מה שיהיה בעתיד הממש קרוב. ואז גם ההורדתו יתחילו להיות גדולות יותר בגלל האיכות הגבוה יותר. ואני משאר שהממצוע יגיע לכ2 טרה. אז איך בדיוק 1 טרה זה מספיק?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #22 

צודק, באמת לא מספיק בדוגמא שנתת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #23 

pixies כתב:צודק, באמת לא מספיק בדוגמא שנתת.
...
·להרבה אנשים זה כן יספיק. אבל זה לא משנה, כי מה שקורה פה לא קשור ל"עכשיו", זאת הכנה של הספקית לעתיד. הם רואים את ה4K מתפשט, הם רואים את המגמה של תוכן מוזרם יש להם את כל הנתונים ויועצים והם אומרים להם "תגבילו עכשיו כשאף אחד לא יתלונן, ואז בעוד שנה שנתיים הם ישלמו על זה מרצון". אסטרטגיה גאונית, עם כי קצת באיחור של שנה שנתיים כי כבר היום יש אנשים שכן מתלוננים. הבעיה שלא מספיק אנשים.

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #24 

ומה לדעתכם יקרה כשגולן טלקום יקרוס למחירי הסלולאר בארץ ?

בכל מקרה, הם עושים את הדבר הניבזי שאנחנו כלכך שונאים... אם אתם חורגים מ 1 טרה למשך יותר מחודשיים בשנה, אתם מחוייבים כל 50 גיגה נוספים ב 10$ עד 200$...
https://customer.xfinity.com/help-and-s ... ceed-usage

השדרוג גם ללא מוגבל הוא רק מהחודש אחרי שאתה משלם....
https://customer.xfinity.com/help-and-s ... mited-data

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”