מישהו מרוצה מתשתית הוט עם הוטנט ביחד בתור ספקית אינטרנט?
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
שלום,
עם הוט מספר חודשים במהירות 200/5 ספק בזב״ל
היו לי 2 תקלות בשעות הלילה והשירות של הוט זוועה (הגדרות במערכת אצלם), אולם כאמור תקין כשעובד
אני גר בהוד השרון שמופיעה ברשימה
ערן
עם הוט מספר חודשים במהירות 200/5 ספק בזב״ל
היו לי 2 תקלות בשעות הלילה והשירות של הוט זוועה (הגדרות במערכת אצלם), אולם כאמור תקין כשעובד
אני גר בהוד השרון שמופיעה ברשימה
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
ב-HOT אף פעם לא היתה בעיה של CGN (כתובת IP פנימית של הספק). היה שחב שבו חלק מהלקוחות קיבלו כתובת IP "מוגבלת" אבל הבעיה הזו נפתרה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
הוטנט.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
יש לנו יס בבית ואני כרגע עם אינטרנט של פרטנר עם מקסימום שאני יכול לקבל זה 40 מגה. אבל אני מתלבט אם לחזור לבזק+בזק בינלאומי שם קיבלתי בין 60-70 מגה או לעבור להוט. השאלה שלי היא, האם הוט עדיין חוסמת פורטים לממירי יס והאם זה משפיע באיזושהי צורה משמעותית?
אני חייל והחלטתי לעבור מבזק+בזב"ל להוט+הוטנט בגלל שאני משלם על 40Mbit (בפועל מקבל 30Mbit) ואני יכול לקבל בהוט 100Mbit.NetCHEIF כתב:ב-HOT אף פעם לא היתה בעיה של CGN (כתובת IP פנימית של הספק). היה שחב שבו חלק מהלקוחות קיבלו כתובת IP "מוגבלת" אבל הבעיה הזו נפתרה....
לאחר שיחה היום עם כמה וכמה נציגי שירות לקוחות ונציגי תמיכה בהוטנט (טרם ההצטרפות להוטנט), הבנתי מהם שכאשר אעבור אליהם אשתף את כתובת ה-IP שלי עם לקוחות אחרים (הCGN).
ניסיתי להתעקש ולהבין איך אני כן יכול לקבל כתובת יחודית, והדבר שנאמר לי מפי הרוב שידע לענות- 'שלם על כתובת סטטית'.
הבנתי מפוסטים שקראתי פה ובעוד מקומות שאם עוברים לשרת סינון האתרים שלהם זה אמור לפתור את הבעיה, אבל לאחר שהצגתי את זה מול הנציגים הם טענו שהדבר אינו נכון ושגם אז אשתף את כתובת ה-IP שלי עם אחרים.
הסיבה שאני רוצה כתובת יחודית היא כדי להתחבר מחוץ לבית לשרת, ומאוד קשה לי לשלם פי 3 לבזב"ל על אותה מהירות כי אני חייל.
אשמח לעצתך בנושא.
תודה רבה מראש
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
נראה לי שחל קצר בתקשורת שלך מול HOTNET. ב-HOTNET אין מנגנון CGN וכל לקוח של החברה מקבל כתובת IP אמיתית ברשת האינטרנט. בנושא הזה אתה יכול להיות רגוע.