כוון thorens 145 mk2
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
כמו שציינתי מקודם, קיבלתי שתי מחטים עם הפטיפון, אני מעונין לקנות מחט נוספת כדי ליישר קו או שיהיה לי רפרנס כלשהו:
הבנתי שהכי טוב זה לקנות NOS, אבל קשה למצוא אותם וגם הם ממש יקרות אז לא בא בחשבון.
דרגה אחת למטה זה חברת Jico: הבנתי שהמחטים שלהם מאוד מאוד איכותיות, עולה 200 $ וכרגע זה יקר לי
עוד דרגה מתחת לפי דעתי זה חברת Nagaoka: קראתי שהם מספקים מחטים באיכות סבירה
יש גם את חברת EV אלקטרו וויס, קראתי שהם סבירים
זהו הבא בתור זה כנראה איביי ללא שם.
המחיר של הEV הוא 100 שח, המחיר של הTONAR, חברה שמוכרת את המוצר אבל היצרנים הם או jico או Nagaoka שזה הימור מצוין מבחינתי, עולה 130 שח
אני מעונין ללכת בכוון של הTONAR, אבלל אני ממש לא מבין בנושא
הבנתי שהכי טוב זה לקנות NOS, אבל קשה למצוא אותם וגם הם ממש יקרות אז לא בא בחשבון.
דרגה אחת למטה זה חברת Jico: הבנתי שהמחטים שלהם מאוד מאוד איכותיות, עולה 200 $ וכרגע זה יקר לי
עוד דרגה מתחת לפי דעתי זה חברת Nagaoka: קראתי שהם מספקים מחטים באיכות סבירה
יש גם את חברת EV אלקטרו וויס, קראתי שהם סבירים
זהו הבא בתור זה כנראה איביי ללא שם.
המחיר של הEV הוא 100 שח, המחיר של הTONAR, חברה שמוכרת את המוצר אבל היצרנים הם או jico או Nagaoka שזה הימור מצוין מבחינתי, עולה 130 שח
אני מעונין ללכת בכוון של הTONAR, אבלל אני ממש לא מבין בנושא
- nkorah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1093
אני משתמש ב- Pfanstiehl 4822-DEE, שמיועדת ל- 681, ובמפתיע (אל תשאל למה - זה לא אמור להיות אפשרי) עובדת גם עם ה- 881 שלי.
למחירה (כ- 130 ש"ח כולל משלוח) היא נשמעת מעולה ממש.
את ה- Jico SAS לא שמעתי עדיין בגרסה החדשה, אבל שמעתי ביקורות טובות.
ה- 881S עם מחט Stereohedron מקורית הוא אחד הראשים הטובים ביותר ששמעתי, ובהחלט "שווה" את המחיר, בהתחשב במחירי ראשים חדשים טובים.
למחירה (כ- 130 ש"ח כולל משלוח) היא נשמעת מעולה ממש.
את ה- Jico SAS לא שמעתי עדיין בגרסה החדשה, אבל שמעתי ביקורות טובות.
ה- 881S עם מחט Stereohedron מקורית הוא אחד הראשים הטובים ביותר ששמעתי, ובהחלט "שווה" את המחיר, בהתחשב במחירי ראשים חדשים טובים.
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

WOOW איזה המלצה פצצה
מזמין אותה ואדווח
יש פוסט שדן על הנושא, שווה קריאה.
אני רק אציין שאני כבר כמה שנים בעולם בדיגיטלי, כל השרשרת סאונד שלי נבחרה בקפידה כדי לקבל הדמייה אמיתי של כלי נגינה.
עם הזמן ראיתי שהרכיבים הדיגיטלים הכי טובים אלו הרכיבים הישנים שדומים ל"סאונד" האנלוגי אז החלטתי לנסות את הדבר האמיתי.
אני מקווה שהפטיפון והראש שיש לי יתנו לי תמונה ברורה של העולם הזה.
שבת שלום
מזמין אותה ואדווח
יש פוסט שדן על הנושא, שווה קריאה.
אני רק אציין שאני כבר כמה שנים בעולם בדיגיטלי, כל השרשרת סאונד שלי נבחרה בקפידה כדי לקבל הדמייה אמיתי של כלי נגינה.
עם הזמן ראיתי שהרכיבים הדיגיטלים הכי טובים אלו הרכיבים הישנים שדומים ל"סאונד" האנלוגי אז החלטתי לנסות את הדבר האמיתי.
אני מקווה שהפטיפון והראש שיש לי יתנו לי תמונה ברורה של העולם הזה.
שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי Erez1122 ב 14/10/2016 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nkorah
-
- חבר ותיק

לא המלצתי על דבר -
יש לא מעט ראשים "קלאסיים" - ADC XLM, Shure V15, ME75, Stanton/Pickering Grace - ועוד רשימה בטח לא קצרה, שהמחטים המקוריות שלהן היו נפלאות. באמת לא מייצרים אותן כך יותר: מחטים Nude מלוטשות בשלל חיתוכים שאין להשיג היום, מוטות מחט משלל חומרים איזוטריים, או עולות הון קטן, או שפשוט לא קיימות לרכישה בכלל.
לראש שלך, אין כמו מחט ה- Stereohedron המקורית. יש לי 3 מחטים ל- 881 שלי, והמקורית עולה על כולן. ה- SAS הקודמת היתה מצויינת, וכנראה שגם החדשה, אבל ל- 200$ אי אפשר לקרא "זול" (עדיין "עסקה טובה" אם לוקחים בחשבון שאפילו מחט חליפית ל- Ortofon M2 Blue, שהיא בסה"כ מחט אלומיניום אליפטית, עולה אותו המחיר).
ה- 4822-DEE נותנת תמורה מדהימה (לדעתי האישית) ל- 30-40$ שהיא עולה, אבל היא לא SAS ובטח שלא Stereohedron מקורית
יש לא מעט ראשים "קלאסיים" - ADC XLM, Shure V15, ME75, Stanton/Pickering Grace - ועוד רשימה בטח לא קצרה, שהמחטים המקוריות שלהן היו נפלאות. באמת לא מייצרים אותן כך יותר: מחטים Nude מלוטשות בשלל חיתוכים שאין להשיג היום, מוטות מחט משלל חומרים איזוטריים, או עולות הון קטן, או שפשוט לא קיימות לרכישה בכלל.
לראש שלך, אין כמו מחט ה- Stereohedron המקורית. יש לי 3 מחטים ל- 881 שלי, והמקורית עולה על כולן. ה- SAS הקודמת היתה מצויינת, וכנראה שגם החדשה, אבל ל- 200$ אי אפשר לקרא "זול" (עדיין "עסקה טובה" אם לוקחים בחשבון שאפילו מחט חליפית ל- Ortofon M2 Blue, שהיא בסה"כ מחט אלומיניום אליפטית, עולה אותו המחיר).
ה- 4822-DEE נותנת תמורה מדהימה (לדעתי האישית) ל- 30-40$ שהיא עולה, אבל היא לא SAS ובטח שלא Stereohedron מקורית
- raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
גם לי יש את ה 4822-DEE על ה681, ה70 שקל הבדל בינה לבין '' סתם'' חלופית והעובדה שהיא יכולה להתאים (ביום גשום) ל 881 במקום מחט ב700 שקל ומעלה, גרמו לי לקנות אותה
היא אכן נשמעת טוב יותר מהחלופית(?) שקיבלתי עם ה 681, אבל מצאתי שהיא יותר מפונקת לכיוונים מהחלופית
כך שממליץ לך להתאמן על החלופיות בניקוי (עם מברשת ייעודית ואלכוהול) קודם כל ועל כיוונים מדויקים
כך שאם תחליט לקנות מחט חדשה, תהיה כבר מיומן ולא תגרום לעצמך שברון לב ולמחט שברון קנטליבר לא עלינו
היא אכן נשמעת טוב יותר מהחלופית(?) שקיבלתי עם ה 681, אבל מצאתי שהיא יותר מפונקת לכיוונים מהחלופית
כך שממליץ לך להתאמן על החלופיות בניקוי (עם מברשת ייעודית ואלכוהול) קודם כל ועל כיוונים מדויקים
כך שאם תחליט לקנות מחט חדשה, תהיה כבר מיומן ולא תגרום לעצמך שברון לב ולמחט שברון קנטליבר לא עלינו
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

המחט הגיע
טוב המחט הגיע אתמול (4822-DEE) שוב תודה על ההמלצה.
דבר ראשון שעשיתי זה שוב לכוון את הפטיפון עם המחטים הישנים. לאחר שכוונתי שמעתי קטע מסוים ואז החלפתי למחט החדשה.
היה הבדל בסאונד, הווליום היה יותר גבוהה, ובאופן כללי שמעו יותר טוב מהמחט הישנה.
התחלתי עם 1 גרם: עדיין יש עיוותים בתדרים הגבוהים.
עליתי ל1.5: פחות עוותים
כאן פחות או יותר עצרתי כי הבנתי מ raniburg שזה לא בריא לעלות יותר את הVTF.
התחלתי לחשוד אולי בפרוקטרקטור, למרות שהוא בדיוק לדגם שלי ואין אצלי שינויים בפטיפון, אז התחלתי לשנות פרמטרים ועברתי לכוון לפי שמיעה.
לא כול כך הלך, שיניתי זויות של הראש ומרחקים עד לקצה של הזרוע, לא הצלחתי להתגבר על העיוותים.
היום אני אוריד פרוקטרקטור אחד ואנסה.
תודה רבה
דבר ראשון שעשיתי זה שוב לכוון את הפטיפון עם המחטים הישנים. לאחר שכוונתי שמעתי קטע מסוים ואז החלפתי למחט החדשה.
היה הבדל בסאונד, הווליום היה יותר גבוהה, ובאופן כללי שמעו יותר טוב מהמחט הישנה.
התחלתי עם 1 גרם: עדיין יש עיוותים בתדרים הגבוהים.
עליתי ל1.5: פחות עוותים
כאן פחות או יותר עצרתי כי הבנתי מ raniburg שזה לא בריא לעלות יותר את הVTF.
התחלתי לחשוד אולי בפרוקטרקטור, למרות שהוא בדיוק לדגם שלי ואין אצלי שינויים בפטיפון, אז התחלתי לשנות פרמטרים ועברתי לכוון לפי שמיעה.
לא כול כך הלך, שיניתי זויות של הראש ומרחקים עד לקצה של הזרוע, לא הצלחתי להתגבר על העיוותים.
היום אני אוריד פרוקטרקטור אחד ואנסה.
תודה רבה
- nkorah
-
- חבר ותיק

א) כל מחט היא בעלת מידות משלה - אתה צריך לכוון את הפטיפון עם המחט שאתה משתמש בה. המחט הזו אכן קצת רגישה לכיוון.
ב) המחט הזו עובדת במיטבה בעומס של כ- 2.2-2.5 גר' (למרות שכתובה עליה המלצה ל- 1.5 גר').
ב) המחט הזו עובדת במיטבה בעומס של כ- 2.2-2.5 גר' (למרות שכתובה עליה המלצה ל- 1.5 גר').
- raniburg
-
- חבר ותיק

ב) המחט הזו עובדת במיטבה בעומס של כ- 2.2-2.5 גר' (למרות שכתובה עליה המלצה ל- 1.5 גר')....
עכשיו אני מבין....
- nkorah
-
- חבר ותיק

@raniburg
·
בלי המברשת
·
בלי המברשת
- raniburg
-
- חבר ותיק

אני רגיל להישמע להוראות היצרן... ניגנתי 1.00 גר', גם ErezDanieli אמר לי שהוא קרא שצריך לנגן בסביבות 2.00
אתם בטוחים? 2.2-2.5 גר' בלי מברשת?
אתם בטוחים? 2.2-2.5 גר' בלי מברשת?
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

תודה רבה חברים על התגובות.
היום אגיע הביתה ואכוון שוב (אני כבר מקצועי
) ואגדיל את המשקל לאט לאט עד שיעלמו העוותים בתדרים גבוהים.
בנוסף אנסה לסכם, אני מקווה שזה הסוף:
קראתי באיזה פורום על משהו עם אותה בעיה שמו שלי: הוא השתגע המון זמן ובקיצור המסקנות שהם הגיעו הם שרק המחט המקורית יכולה לנגן ללא רעשים ב1.5 גרם, מחט חליפית תמיד תרעיש אבל אפשר להפחית את זה בעזרת הגדלת VTF.
nkorah, איזה משקל אתה מכוון את המחט הזאת?
רב תודות
היום אגיע הביתה ואכוון שוב (אני כבר מקצועי
בנוסף אנסה לסכם, אני מקווה שזה הסוף:
קראתי באיזה פורום על משהו עם אותה בעיה שמו שלי: הוא השתגע המון זמן ובקיצור המסקנות שהם הגיעו הם שרק המחט המקורית יכולה לנגן ללא רעשים ב1.5 גרם, מחט חליפית תמיד תרעיש אבל אפשר להפחית את זה בעזרת הגדלת VTF.
nkorah, איזה משקל אתה מכוון את המחט הזאת?
רב תודות
- nkorah
-
- חבר ותיק

כבר לא משוכנע, אחרי כל השאלות האלו
אני שומע אותה עם משקל של 2.2 גר', ללא מברשת (אני לא סובל את המברשות האלו) - והכול (טוב - הרוב...) מצויין
אני שומע אותה עם משקל של 2.2 גר', ללא מברשת (אני לא סובל את המברשות האלו) - והכול (טוב - הרוב...) מצויין
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

עדכון
לגבי המשקל VTA: לצערי ואני מקווה שזה לא חריג מדי מתחת ל-2.89 גר יש עוותים בגבוהים (כאילו אני מגביר עד הסוף במגבר לא תקין) אבל הם נמוכים.
כרגע אני שומע הכי טוב ששמעתי, עדיין יש עבודה, כנראה בכוונים. מבחינתי הוידאו הזה הוא הרפרנס שאני רוצה להגיע אליו, שומעים נהדר שם את הגבוהים (אצלי התקליט תוצרת הארץ)
קיבלתי את המחט החדשה עם cantilever קצת עקום, האם זה נורמלי? להחזיר אותה?
תודה רבה
עדכון נוסף:
החלפתי את התקליט, 2 תקליטים אחרים נשמעים מעולה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- nkorah
-
- חבר ותיק

כן, להחליף אותה - אי אפשר לכוון מחט כזאת, וגם אין סיבה. ישלחו לך מחט חליפית וישרה בלי שום ויכוח.
לגבי המשקל - 3 גר' זה הרבה יותר מדי. משהו אצלך לא בסדר. בדקתי אתמול, ואפילו במשקל עקיבה של 0.8 גר' אין אצלי רעשים מהסוג שאתה מתאר (או בכלל - העקיבה מתחילה להיות גבולית...). נראה לי שקצת קשה יהיה לאתר מה בדיוק "בהתכתבות"

לגבי המשקל - 3 גר' זה הרבה יותר מדי. משהו אצלך לא בסדר. בדקתי אתמול, ואפילו במשקל עקיבה של 0.8 גר' אין אצלי רעשים מהסוג שאתה מתאר (או בכלל - העקיבה מתחילה להיות גבולית...). נראה לי שקצת קשה יהיה לאתר מה בדיוק "בהתכתבות"
- raniburg
-
- חבר ותיק

מסקנות שלי
ב 2.4 גרם נשמע יופי
כשהטבעת המגנטית של האנטיסקייט מורכבת הפוך אפשר לנגן עד גרם אחד
היא לא תומכת ב 2 גרם ומעלה
צריך לפרק שוב את הזרוע
ב 2.4 גרם נשמע יופי
כשהטבעת המגנטית של האנטיסקייט מורכבת הפוך אפשר לנגן עד גרם אחד
היא לא תומכת ב 2 גרם ומעלה
צריך לפרק שוב את הזרוע
- nkorah
-
- חבר ותיק

מעצבן הדיון הזה...
ישבתי עכשיו עם תקליט מבחן HFN לבדוק משקלות. הבדיקה התבצעה באמצעות ארבע הרצועות לבדיקת Bias בצד A של התקליט, ובמשקלי VTF של 0.8 ועד 2.8. לכל משקל עקיבה כיוונתי Bias מתאים, עד לרף של 2.2 VTF, שהחל ממנו מנגנון ה- Bias כוון למקסימום ולכן, ממנו ואילך היה חסר קצת Bias.
כל הבדיקות ללא מברשת!
מסקנות:
0.8 גר' - נשמע טוב בשתי הרצועות הראשונות, ומתחיל לצרום בשלישית - תכל"ס לא נורא ומפתיע לטובה.
1.4 גר' - נשמע טוב גם ברצועה השלישית.
1.8 גר' - מתחיל לצלוח גם את הרצועה הרביעית.
2.3 גר' - מתחילים לשמוע רחש פני תקליט שלא נשמע קודם
2.6 גר' - רחש פני תקליט מתחיל להיות מוחשי ומפריע
בסופו של דבר, לתקליט הספציפי, למבחן הספציפי, בלי להכנס לבדיקה של איזה VTA מתאים לכל VTF, בטח בלי לבדוק מה נשמע לי טוב יותר - המשקל ה"נכון" לזרוע שלי הוא 1.9 גר'.
בדקתי גם רזוננס, בהצלבה לראשים אחרים עם נתונים אמינים יחסית - לפי הבדיקות, הקפיציות (Compliance) של ה- 4822-DEE היא 17-18 Cu, אם זה חשוב למישהו
אני עדיין חושב, מכל התאורים והבדיקות, שיש משהו בסיסי לא בסדר. מגע רופף באחת ההלחמות, משהו בעייתי בראש עצמו - אני לא בטוח מה בדיוק, אבל רעשים כפי שאתה מתאר לא צריכים להיות, אפילו אם הראש לא לגמרי מכוון, והמשקל נמוך מדי בפער די גדול מהרצוי
ישבתי עכשיו עם תקליט מבחן HFN לבדוק משקלות. הבדיקה התבצעה באמצעות ארבע הרצועות לבדיקת Bias בצד A של התקליט, ובמשקלי VTF של 0.8 ועד 2.8. לכל משקל עקיבה כיוונתי Bias מתאים, עד לרף של 2.2 VTF, שהחל ממנו מנגנון ה- Bias כוון למקסימום ולכן, ממנו ואילך היה חסר קצת Bias.
כל הבדיקות ללא מברשת!
מסקנות:
0.8 גר' - נשמע טוב בשתי הרצועות הראשונות, ומתחיל לצרום בשלישית - תכל"ס לא נורא ומפתיע לטובה.
2.6 גר' - רחש פני תקליט מתחיל להיות מוחשי ומפריע
בסופו של דבר, לתקליט הספציפי, למבחן הספציפי, בלי להכנס לבדיקה של איזה VTA מתאים לכל VTF, בטח בלי לבדוק מה נשמע לי טוב יותר - המשקל ה"נכון" לזרוע שלי הוא 1.9 גר'.
בדקתי גם רזוננס, בהצלבה לראשים אחרים עם נתונים אמינים יחסית - לפי הבדיקות, הקפיציות (Compliance) של ה- 4822-DEE היא 17-18 Cu, אם זה חשוב למישהו
אני עדיין חושב, מכל התאורים והבדיקות, שיש משהו בסיסי לא בסדר. מגע רופף באחת ההלחמות, משהו בעייתי בראש עצמו - אני לא בטוח מה בדיוק, אבל רעשים כפי שאתה מתאר לא צריכים להיות, אפילו אם הראש לא לגמרי מכוון, והמשקל נמוך מדי בפער די גדול מהרצוי
- raniburg
-
- חבר ותיק

אין צורך להתעצבן...
אצל ארז כנראה מדובר בקנטליבר עקום, כך שלא ניתן להסיק כלום
אצלי על TP16 ''רגילה'' ב 1.05 גרם שמעו יופי רק שהסססס היו מודגשים ומעצבנים
העליתי ל 2.4 - 2.0 והתופעה נעלמה, אכן מתחילים לשמוע רחש פני תקליט שלא נשמע קודם, ברצועות הריקות
בלי קשר מסתבר שבזמנו הרכבתי את טבעת האנטיסקייט הפוך = מנגנון לא עובד ולכן לא ניתן להעלות VTF ללא קפיצות קדימה =בעיות עקיבה
במקום לפרק שוב את הזרוע, הבאתי את הסטנטון האחר שיש לי 881 עליו מורכבת מחט של JICO והוא עצמו מורכב על זרוע של GRACE 707 שמורכבת גם היא על TD160 אחר
שם מכוון על 0.9 גרם ושומעים יופי
אצל ארז כנראה מדובר בקנטליבר עקום, כך שלא ניתן להסיק כלום
אצלי על TP16 ''רגילה'' ב 1.05 גרם שמעו יופי רק שהסססס היו מודגשים ומעצבנים
העליתי ל 2.4 - 2.0 והתופעה נעלמה, אכן מתחילים לשמוע רחש פני תקליט שלא נשמע קודם, ברצועות הריקות
בלי קשר מסתבר שבזמנו הרכבתי את טבעת האנטיסקייט הפוך = מנגנון לא עובד ולכן לא ניתן להעלות VTF ללא קפיצות קדימה =בעיות עקיבה
במקום לפרק שוב את הזרוע, הבאתי את הסטנטון האחר שיש לי 881 עליו מורכבת מחט של JICO והוא עצמו מורכב על זרוע של GRACE 707 שמורכבת גם היא על TD160 אחר
שם מכוון על 0.9 גרם ושומעים יופי
- nkorah
-
- חבר ותיק

אני חושב שה- Compliance של Jico גבוה יותר מזה של ה- 4822. היא מכוונת "קרוב יותר" ל- D81 המקורי, שיועדה לעקיבה בטווח של 1 גר', +/- 0.25.
ה"עתעצבנות" היא קונספטואלית בלבד - שבת בבוקר בסופו של דבר
ה"עתעצבנות" היא קונספטואלית בלבד - שבת בבוקר בסופו של דבר
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

תודה רבה על התגובות, כבר לא מצפה לתשובות ממכם, רוצה להודות על העזרה, למדתי המון המון וכול התהליך הזה עזר לי להכיר יותר את המערכת המכנית של הפטיפון.
חבר הביא לי shure M91ED, עשר דקות כיוון וזה נשמע בהרבה יותר טוב, בקושי יש עיוותים (sibilance)
לפחות זה אמור שאין בעיה בפטיפון עצמו, בחווט, בקדם מגבר.
נשארתי או ראש או מחט, קשה לי להאמין שהמחט החדשה, גם שהיא עקומה תתן עוותים כמו המחט הישנה בדיוק.
עדכון:
התקליט שאיתו בעיקר בחנתי של מיקל גקסון לא נשמע טוב גם בראש של שור, תוצרת ישראל כבר אמרתם?
בכל מקרה מה שעשיתי זה שמעתי תקליטים שנשמעים טוב עם הראש של שור, והם יהיו הרפרנס שלי שהתקליט תקין.
מחליף ראש לסטנטון, מכוון ובודק
חבר הביא לי shure M91ED, עשר דקות כיוון וזה נשמע בהרבה יותר טוב, בקושי יש עיוותים (sibilance)
לפחות זה אמור שאין בעיה בפטיפון עצמו, בחווט, בקדם מגבר.
נשארתי או ראש או מחט, קשה לי להאמין שהמחט החדשה, גם שהיא עקומה תתן עוותים כמו המחט הישנה בדיוק.
פצצה של תגובה, חסכתי לי לקנות את התקליט בדיקה הזה בזמן הקרוב, בעולם הדיגיטל זה ממש פשוט לעשות את הבדיקות האלו, מיקרופון ספקטרום ומריץ סויפ, מדהים שיש תקליטים כאלו.0.8 גר' - נשמע טוב בשתי הרצועות הראשונות, ומתחיל לצרום בשלישית - תכל"ס לא נורא ומפתיע לטובה.
2.6 גר' - רחש פני תקליט מתחיל להיות מוחשי ומפריע...
עדכון:
התקליט שאיתו בעיקר בחנתי של מיקל גקסון לא נשמע טוב גם בראש של שור, תוצרת ישראל כבר אמרתם?
בכל מקרה מה שעשיתי זה שמעתי תקליטים שנשמעים טוב עם הראש של שור, והם יהיו הרפרנס שלי שהתקליט תקין.
מחליף ראש לסטנטון, מכוון ובודק
-
Erez1122
-
- חבר פעיל

עדכון נוסף
אז כמו שכתוב למעלה, לקחתי את הראש SHURE של חבר כדי לשלול בעיות בפטיפון עצמו וקדם מגבר וחיווט.
בחרתי תקליטים ספציפיים שלא עשו רעש בראש SHURE, אלו שעשו רעש מבחינתי הבעיה בתקליט.
כאשר החלפתי ראש לסטנטו, עשיתי שוב כוון מדויק, ללא זכוכית מגדלת, VTF על 1.9 גרם, אנטי סקייטינג: שמתי את המחט בסוף התקליט וראיתי שזה לא זז עד שזה נכנס לתוך גרוב.
תקליט ראשון הכול היה חלק לא היו עוותים, כך גם בשאר התקליטים.
פעולה נוספת שעשיתי היא להעיף את הברגים הארוכים שהיו על הראש, יש איזה מכסה אלומניום שנמצא מעל המחזיק של הראש, העפתי אותו גם, עכשיו רואים את הראש והזרוע בבירור, וגם יותר קל לכוון.
אולי הסיבה לבעיה היתה תקליטים תוצרת הארץ?
אולי הסיבה לבעיה היתה כוון?
בהחלט הסיבה לא היתה המחט, גם הישנה לא משמיע עוותים עכשיו, למרות שהעוצמה שלה יותר נמוכה.
אני מקווה שלפחות השירשור הזה יעזור למשהו אם אותה בעיה כמו שלי ורוצה להביע את ערכתי לחברים כאן שעזרו לי.
קיבלתי חתיכת שיעור בפטיפונים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור