טלויזיה חדשה סמסונג יבואן רשמי עם קופסא פתוחה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

@sky1sky10
·

לא חשבתי על האפשרות שזאת טלוויזיה שאולי החזירו אותה אני נאיבי מידי - בכל זאת רכשתי מיבואן רשמי. מקווה שנוכל לשמוע לתשובה מהחבר'ה פה שקיבלו את הטלוויזיה גם כן עם אותה מדבקה

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

עם הטלווזיה מגולגלת - כל הקאבלים וכל הדברים שבתוך הקופסא לא אמורים להיות מסודרים בתוך השקיות המקוריות שלהם יש סרטוני unboxing ביוטיוב ככה שאני אוכל לעלות על זה אם "סידרו" מחדש את הסחורה.....

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

@golanbendor
·להפך, לפי דעתי יותר בריא לחשוב בקו המחשבה שלך מאשר קו המחשבה שלי,
ושוב אני מקווה שאני מתבדה.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@sky1sky10
·

מלבד בדיקות של כאבלים, עננות, פיקסלים שרופים אני אבקש מהטכנאי שיבדוק לי בהגדרות המערכת - כמה זמן הטלוויזיה הייתה פעילה (מחיפוש קצר בגוגל לרוב הטלוויזיות יש אפשרות כזאת וזאת דרך מעולה לדעת האם הטלוויזיה הייתה בשימוש כלשהוא אצל לקוח אחר או בתצוגה)

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

בושה וחרפה לסמסונג אם זה באמת לא מוצר חדש.
מה הבעיה להדביק תעודת אחריות על הקרטון או לשלוח אותה ביחד עם המוביל? נשמע לי קצת חשוד העסק הזה.

RUJI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

לא קיבלתי כלום.

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

עצם זה שחלק קיבלו וחלק לא כבר מצביע על משהו חשוד. הרי אם באמת זו הייתה תעודת אחריות היו שמים לכולם. נראה לי שאכלנו בלוף רציני.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@osherg
·
מסכים איתך! קנינו טלוויזיה במיטב כספינו ומקבלים את זה אני מקווה שנתבדה. תחשוב קיבלתי משלוח מהיבואן הרשמי ולא מחנות (יש לי מכתב שחתמתי עליו שאומר שהטלווזיה הגיעה מסמליין בע"מ מהמחסנים בפתח תקווה. אחרי שהטלוויזה אצלי אני מתקשר לשירות לקוחות ושם הם אומרים לי שהמדבקה הזאת לא אמורה להיות וגם שזה לא תקין לקבל פתוח אבל שהיא שמעה על מקרים כאלה... בכל אופן לא היה לה איך לעזור לי אמרה לי לא לגעת ולחכות לטכנאי (לא דרשתי להחליף טלוויזיה עדיין מכיוון שאני עדיין אופטימי שהכל בסדר) אני מקווה שגם הטכנאי רשמי שלהם לא ינסה לערבב אותי ויענה לי על השאלות שלי. מלבד המדבקה הזאת של האחריות שצירפתי קודם לכן הקופסא עצמה נראית חדשה לגמרי ללא דפיקות או משהו מיוחד כאשר המכסה סגור בסלוטטיפ שקוף.

אם אחת מהבדיקות שציינתי קודם לכן לא תעבור אדרוש להחליף מסך - ממליץ לכל מי שמגיע לו מסך מיבואן רשמי עם מדבקה כזאת שיעשה כמוני -
1. שיבדוק מה מגיע בקופסא וכיצד זה מגיע יש באינטרנט מספיק מידע
2. לבדוק עננות (במידה והמוצר הגיע ממישהו שלא היה מרוצה)
3. לבדוק פיקסלים שרופים!! כי האחריות שלהם מכסה רק למעלה מ5 פיקסלים שרופים (כבר שאלתי
4. שהטכנאי יבדוק זמן שימוש בטלווזיה - אם הטלוויזיה מתצוגה או הייתה בבעלות קודמת משך השעות יהיה כנראה גבוה
5. להיות עם אצבא על הדופק בשבוע שבועיים הראשוניים לכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ.

כמו שחלק מהחברים פה אמרו יכול להיות שזאת מדיניות של סאם ליין אבל הטלפון אמרה לי שזה לא אמור להיות "למרות שהיא שמעה על מקרים כאלה" שהודבקה מדבקה

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

זה מרתיח אותי שאתה קונה טלוויזחה וךא יכול להיות בראש שקט שאתה הראשון שנוגע בה. מדינה של חלמאים.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@osherg
·

זה מזכיר לי את הנושא של קניית מחשב - כאשר אתה קונה מחשב אתה קונה הרבה חלקים שכולם באים בקופסאות עם מתאמים, ברגים וכאבלים מיוחדים אם אתה קונה מחשב מחברה שמרכיבה לך את המחשב כמו שקורה בכל המקרים יש סיכוי ש- חלקים "נעלמים" מהקופסאות או שאתה לא מקבל את הקופסאות של החומרה אם אתה לא דורש אותם. ככה הפסדתי בזמנו מתאמים לכרטיס מסך + כאבל מקורי של nvidia. רק בדיעבד גיליתי שזה הגיע בקופסא.

אני אופטימי אם אתבדה אודיע ביום ראשון בערב וגם אם הכל יהיה בסדר אודיע ביום ראשון.

האם אתה מחכה כמוני לטכנאי ותפעל כמוני? או שתתקשר אליהם ותדרוש החלפה (כזאת שתגזול זמן כאב ראש ובירטוקרטיה) ?

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אני אחכה ליום שני לטכנאי ונראה איפה זה עומד.
גם אצלך זה יהיה ערב אחד לפני אז נוכל לקבל אינדיקציה אם ניסו לעקוץ אותנו.
מקווה מאוד שכבר ביום הראשון הנושא הזה יהיה לא רלוונטי.
ולשאר החברים פה שקיבלו את הטלוויזיה, נשמח אם תעדכנו גם.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

golanbendor כתב:@movieman
·

איך אפשר לבדוק האם המוצר חדש לגמרי? ולא עבדו עלי כמו שאתה אומר? מה להגיד לטכנאי ביום ראשון?

האם מומלץ לי להחזיר אותה ולדרוש אחת חדשה לגמרי בלי הפתק והמדבקה הזאת?
...
·

קודם כל , לא אמרתי ש"עבדו עליך" - ואל תהיה פאסימי .

לגבי בדיקה - כשבאים להתקין לך תבקש לראות כמה שעות עבד המסך.
יש קוד טכנאי ושם ניתן לראות כמה שעות עבד המסך.
מעבר לזה - אפשר להסתכל טוב טוב על המסך מכל הכיוונים ולחפש לכלוך/טביעת אצבעות וכו'...

שום דבר לא מובטח אבל אם המסך חדש מהקופסה - אמור להיות שם אפס שעות עבודה .

לא ממליץ לאף אחד לבצע בעצמו קוד טכנאי ולשחק בתפריטים , כי יש הגדרות שאם תשנו אותם בטעות - המסך לא יעבוד כמו שצריך .
קחו את זה לתשומת ליבכם ועל אחריותכם.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

golanbendor כתב:עם הטלווזיה מגולגלת - כל הקאבלים וכל הדברים שבתוך הקופסא לא אמורים להיות מסודרים בתוך השקיות המקוריות שלהם יש סרטוני unboxing ביוטיוב ככה שאני אוכל לעלות על זה אם "סידרו" מחדש את הסחורה.....
...
·

תתפלא !
לסדר הכל כמו חדש אפשר גם אפשר.

אבל חבר'ה - אל תסיקו שישר עובדים עליכם.
הרי לפי מה שרשום בפורום - כולם קבלו את ה-TV עם אותה הודעה שאומרת שת. האחריות בפנים.
אולי זה בגלל שהיא מיובאת עכשיו מאיזור אחר (לכן גם האותיות הם UE ולא UA כמו בעבר) .

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@movieman
·

תודה רבה על התשובה המקצועית בהחלט אבקש מהטכנאי שיבדוק לי שעות עבודה על הטלוויזיה בנוסף לשאר הדברים! אבדוק טביעות אצבע לכלוך וכל מה שאפשר. אני אופטימי בכל זאת יבואן רשמי למרות שאמרו לי בטלפון שזה לא צריך להיות (מקווה שלא אתבדה)

דרך אגב לא יודע אם זה עוזר כתוב באחת המדבקות שארץ הייצור היאו סלובקיה.

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

תבדוק שכל הכבלים והאביזרים הנלווים ארוזים באריזה המקורית בצורה נורמלית, שלט כנ״ל והסוללת המצורפות ארוזות בניילון.

אגב נראה לי מזור שיבואן רשמי בכלל פותח את האריזה, גם למטרת כבל החשמל.
דברים כאלה ראיתי רק שרכשתי דרך יבואן מקביל.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

golanbendor כתב:@movieman
·

דרך אגב לא יודע אם זה עוזר כתוב באחת המדבקות שארץ הייצור היאו סלובקיה.
...
·היא אכן סלובקיה.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@kobi_lo
·

זה מה שהכי מוזר. את הטלוויזיה רכשתי דרך משווק מורשה המופיע באתר של סאם ליין. את הטלוויזיה עצמה קיבלתי במשלוח ישירות מהמחסנים של המשווק המורשה סאם ליין (יש לי מכתב מסירה מהם) ולא דרך מקור צד ג'. הם גם כל כך נוקשים במדיניות של אסור לפתוח את הטלוויזיה עד שבא טכנאי יש להם מדבקה שאומרת את זה מפורשות על הטלוויזיה . ככה שלקבל מהם טלוייזיה שנוגדת את מה שהם אומרים ללקוחות ועוד אני לא היחיד שקיבל טלוויזיה מהם עם כזאת מדבקה זה ממש מוזר כל הסיפור. אני אכן אעשה את כל הבדיקות ראיתי סרטונים כיצד נראים השקיות המקוריות ואפילו ראיתי כיצד נראים האזיקונים המקוריים על מוצרי החשמל וגם סוגי סוללות חח ממש בדקתי את הפרטים הקטנים לא רוצה להידפק. בכל אופן מעצבן שאתה רוכש מוצר ונותנים לך כזאת הרגשה של דאגה במקום לשמוח

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5264
שם מלא: clubnet

שליחה

RUJI כתב:היי חברים רכשתי טלויזיה עם אחריות רשמית של סמליין.
דגם ue40k6000 .
על הקרטון שקיבלתי מודבקת מדבקה שהקרטון נפתח לצורך הכנסת תעודת אחריות.

רציתי לשאול האם זה תקין? האם זה מקובל? או שעושים עליי קומבינה. תודה. יש לציין שעוד לא פתחתי את הקרטון בעצמי ככה שאפקר להחזיר והכל יהיה בסדר
...
...
איפה רכשת את הטלויזיה שלך? באיזה רשת..?
אני שומע על המקרה שלך, בפעם הראשונה מאוד מסקרן..
מה הקטע הזה?

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@RUJI
·

הטלוויזיה עובדת? היו לך תקלות? היא נראתה לך כלא חדשה? מה הטכנאי אמר כשהוא התקין? מה סם ליין אמרו לך אם יצרת איתם קשר?

RUJI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

אני יעדכן אתכם בהכל. היה עיכוב בגלל החגים שטכנאי יגיע להתקין.

אמרו לי שאם באמת זה לא חדש הטכנאי יבדוק. ובמידה יכן יחליף כמובן.

את שם הרשת אשמור לעצמי. כאשר יכול לציין שהחנות אינה מתמחה בקולנוע ביתי....

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”