גם השלט שלו מרוב שקטן ,התעקמו לי האצבעות
למי יש סטריימר עם התכונות האלה...? קניתי... עדכון...
@rgulian
·
מדובר בתקלה ידועה ומוכרת בסטרימרים שמריצים אנדרואיד עם מעבדי 905/905x/912 של AMlogic (ואולי גם בדגמים נוספים).
יש הרבה מאוד דיווחים על כך ברשת ומעט מאוד פתרונות.
לדגמי 905 יש סוג של פתרון - התקנה של LibreELEC שבה אין את בעיות הסאונד, אבל ממה שניסיתי הממשק עובד בצורה איטית מאוד כך שזה לא פתרון טוב. למיטב ידיעתי למעבד 912 אין עדיין פתרון דומה.
תכלס - כנראה שאין ממש מה לעשות. או לוותר על Passthrough או לחיות עם הגמגומים בסאונד. מי שמתכנן לרכוש סטרימר כזה, כדאי שיידע.
·
מדובר בתקלה ידועה ומוכרת בסטרימרים שמריצים אנדרואיד עם מעבדי 905/905x/912 של AMlogic (ואולי גם בדגמים נוספים).
יש הרבה מאוד דיווחים על כך ברשת ומעט מאוד פתרונות.
לדגמי 905 יש סוג של פתרון - התקנה של LibreELEC שבה אין את בעיות הסאונד, אבל ממה שניסיתי הממשק עובד בצורה איטית מאוד כך שזה לא פתרון טוב. למיטב ידיעתי למעבד 912 אין עדיין פתרון דומה.
תכלס - כנראה שאין ממש מה לעשות. או לוותר על Passthrough או לחיות עם הגמגומים בסאונד. מי שמתכנן לרכוש סטרימר כזה, כדאי שיידע.
-
rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
באסה...
לא תיארתי לעצמי שתקלה כזו קיימת.
מה שלא מובן לי ,עם MX Player אין את הבעיה הזו ,רק חבל שהוא לא מאפשר למשוך סרטים מהמחשב.
אקנה סטריימר אחר ,אין ברירה.
לאיזה מעבדים אין את הבעיה הזו ?
לא תיארתי לעצמי שתקלה כזו קיימת.
מה שלא מובן לי ,עם MX Player אין את הבעיה הזו ,רק חבל שהוא לא מאפשר למשוך סרטים מהמחשב.
אקנה סטריימר אחר ,אין ברירה.
לאיזה מעבדים אין את הבעיה הזו ?
תתקין את האפליקציה ES File
דרכה תראה את הקובץ בתיקייה המשותפת
תפתח אותו באמצעות MX Player
אצלי עובד פצצה בשיטה הזאת
תפתח אותו באמצעות MX Player
אצלי עובד פצצה בשיטה הזאת