הזמנת טלוויזיה מטארגט
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
M אופציה לא כזו רעה, אבל היא לא מגיעה לאותה יכולת הארה כמו ה-P ואין לה WCG החיוני עבור אפקט HDR טוב יותר.
ה-D זאת הסדרה הנמוכה ביותר מבחינת יכולות ואופציות, ומגיעה עם מערכת הפעלה הרגילה של ויזיו (למי שמכיר מסדרת ה-M 2015).
ה-D מצטיינת למשחקים. IL נמוך ביותר והיא לא סובלת ממריחות. יש תמיכה ב24P, יחס ניגודיות טוב מאד, כך שגם לסרטים היא טובה.
ה-D זאת הסדרה הנמוכה ביותר מבחינת יכולות ואופציות, ומגיעה עם מערכת הפעלה הרגילה של ויזיו (למי שמכיר מסדרת ה-M 2015).
ה-D מצטיינת למשחקים. IL נמוך ביותר והיא לא סובלת ממריחות. יש תמיכה ב24P, יחס ניגודיות טוב מאד, כך שגם לסרטים היא טובה.
שלחתי מיילים כבר לפני מספר חודשים בנוגע להתכנות סדרה P בטארגט. לא קיבלתי תשובה ברורה אחת. במיוחד לאחר המכירה של החברה.
מי שמוכר כרגע (כולל מידי פעם הנחת 200$) זה bestbuy - אבל הסיכון גבוה מידי כי צריך לעבור בנקודת שילוח נוספת ואז כל הצדדים יכולים לזרוק אחריות לצד שני.
מי שמוכר כרגע (כולל מידי פעם הנחת 200$) זה bestbuy - אבל הסיכון גבוה מידי כי צריך לעבור בנקודת שילוח נוספת ואז כל הצדדים יכולים לזרוק אחריות לצד שני.
אל תצפה ליותר מידי מידע וידע משירות הלקוחות של טארגט.
בגדול ההיצע והמבחר דיי נמוך באתר מבחינת מסכים. אל תשכח
שטארגט זה משהו כמו רמי לוי שלנו, כך שמסכי היי אנד זה לא
ממש המקום למצוא אותם.
מבחינת רכישה בחו"ל ומשלוח לארץ, לדעתי אך ורק ממקום אחד
שאתה קונה והוא שולח לך, כולל אחריות על המשלוח ועל תקינות
המוצר.
יש לא מעט מקרים של שבר או תקלה במהלך המשלוח, ואתה ממש
לא רוצה להיות תקוע עם מסך בארץ שהגיע תקול כשאין לך דרך חינמית
להחזיר אותו.
בגדול ההיצע והמבחר דיי נמוך באתר מבחינת מסכים. אל תשכח
שטארגט זה משהו כמו רמי לוי שלנו, כך שמסכי היי אנד זה לא
ממש המקום למצוא אותם.
מבחינת רכישה בחו"ל ומשלוח לארץ, לדעתי אך ורק ממקום אחד
שאתה קונה והוא שולח לך, כולל אחריות על המשלוח ועל תקינות
המוצר.
יש לא מעט מקרים של שבר או תקלה במהלך המשלוח, ואתה ממש
לא רוצה להיות תקוע עם מסך בארץ שהגיע תקול כשאין לך דרך חינמית
להחזיר אותו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
היו להם P50 עד שאזל המלאי, אני חושב שראיתי גם P55. היתה M55 ועדיין יש את ה-M50 (החדשות).
טארגט לא יתנו לך תשובה כי אף אחד לא יודע מה קורה עם המסכים האלה. אני חושב שיש להם בעיה רצינית לעמוד בדרישה, ועוד אם מסתכלים על השרשור של סדרת ה-P הרבה אנשים מחליפים 4-5 מכשירים כי קצת DSE לא נראה להם.
המסכים עדיין לא הגיעו לחנויות אחרות בארה"ב, ועדיין אין ממש מלאים בקנדה. אני חושב שלא סביר לצפות שהן יגיעו פתאום ל-outlet של טארגט.
טארגט לא יתנו לך תשובה כי אף אחד לא יודע מה קורה עם המסכים האלה. אני חושב שיש להם בעיה רצינית לעמוד בדרישה, ועוד אם מסתכלים על השרשור של סדרת ה-P הרבה אנשים מחליפים 4-5 מכשירים כי קצת DSE לא נראה להם.
המסכים עדיין לא הגיעו לחנויות אחרות בארה"ב, ועדיין אין ממש מלאים בקנדה. אני חושב שלא סביר לצפות שהן יגיעו פתאום ל-outlet של טארגט.
אני חושב שטארגט יצאו מקנדה - אם אני זוכר נכון. סגרו את כל הסניפים. (https://consumerist.com/2016/01/22/9-th ... et-canada/)
מה זה DSE? אל תגיד לי שיש עוד מוקש בדרך...
מה זה DSE? אל תגיד לי שיש עוד מוקש בדרך...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
http://ca.rtings.com/tv/tests/picture-q ... effect-dse
כל הטלויזיות סובלות מזה, מסכים עם FALD בד"כ יותר בעיתיים מהבחינה הזו.
הכוונה שלי היתה שאין את המסכים האלה עדיין באף חנות בארה"ב (למעט הP50 ובסט ביי) וקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בקנדה. אז לא כזה סביר למצוא אותם באאוטלטים בין לאומיים.
כל הטלויזיות סובלות מזה, מסכים עם FALD בד"כ יותר בעיתיים מהבחינה הזו.
הכוונה שלי היתה שאין את המסכים האלה עדיין באף חנות בארה"ב (למעט הP50 ובסט ביי) וקשה עד בלתי אפשרי למצוא אותם בקנדה. אז לא כזה סביר למצוא אותם באאוטלטים בין לאומיים.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
שאלת הדיוט,
מה מייחד את ה-VIZIO הזה כל כך לעומת שאר המסכים שהזמנתם דווקא אותו?
מה מייחד את ה-VIZIO הזה כל כך לעומת שאר המסכים שהזמנתם דווקא אותו?
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
מעניין...alonrod כתב:http://thewirecutter.com/reviews/the-best-500-tv/
http://thewirecutter.com/reviews/best-tv/
תקרא שם את ה UPDATE....
איך זה שהברנד הזה לא מיובא ארצה?
יש להם דגם מומלץ שתומך ב-HDR?
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- כי עד לפני זמן קצר זאת היתה חברה אמריקאית אשר שיווקה רק לשוק הצפון אמריקאי.
- כן, סדרת ה-P וסדרת ה-M של השנה (2016) תומכות ב-HDR, ב-HDR10 וב-Dolby Vision. ה-M מוגבלת יחסית ל-P גם בעוצמת הארה וגם מבחינת גאמוט צבעים רחב (אין לה, ל-P יש).
- כן, סדרת ה-P וסדרת ה-M של השנה (2016) תומכות ב-HDR, ב-HDR10 וב-Dolby Vision. ה-M מוגבלת יחסית ל-P גם בעוצמת הארה וגם מבחינת גאמוט צבעים רחב (אין לה, ל-P יש).