Sony 65xd8599 VS Samsung 65ks9500
- HAIMO
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
באיזה אתרים אפשר לקבל חוות דעת מיקצועית בעולם על הדגם הזה כדיי לעשות השוואה עם סוני
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·TheCoolest כתב:לא יודע לגבי ה-LG, אבל הפנסוניק טלויזיה מצויינת. המחיר קרוב ל25K, אכן, אני מניח שעם מיקוח אפשר יהיה להוציא אותה בפחות. אבל אני חושב שניתן למצוא היום מסכי "65 OLED בפחות מהמחיר של הפנסוניק ולכן אני לא רואה הרבה סיבות לבחור בה ולא ב-OLED אם כבר מגיעים לרמת התקציב הזו....
קודם כל מחיר הפנסוניק הרשמי הוא כ- 24K ואני מעריך שמחיר ה"רחוב" הוא כ 20-22K .
אם אינני טועה - OLED בגודל הזה (65') עולה לא פחות מ- 35-40 אלף , ככה שאין מה להשוות מבחינת המחיר .
בגודל 55' , מחיר ה- OLED ירד משמעותית וקרוב יותר למציאות .
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
עד כמה שאני יודע - אתה טועה. המחיר הרשמי ל-B6 הוא טיפה פחות מ-26,000 ואם לשפוט לפי מה שקורה עם 55" אז גם מקבלים מסך 32" במתנה.
- Danni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
Re: לסמסונג אין 65 שטוחה מדגם פרימיום 8000 בארץ ולא יהיה גם אני רציתי לקנות ואני
שתיהן עם פאנל IPSHAIMO כתב:אני בודק ומתלבט בין הסוני 65xd8599b לבין LG uh95
אשמח אם למישהו יש דעה שתעזור לי להחליט
שניהם אותו מחיר...
שתיהן עם תאורת קצה
הLG תומכת בDolby vision הSony לא (שתיהן תומכות בHDR10)
מערכות הפעלה שונות לסמארט (Webos 3 V Android)
לLG יש תמיכה בתלת מימד פאסיבי
לSony יש את המעבד X1 (שאני לא יודע עד כמה הוא עוזר, אבל הם מדברים עליו כל כך הרבה)
כמובן שיש עוד הבדלים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
Re: אם זה המחיר של פנסוניק
@ariel1900
·לא מזמן אנשים טענו כאן שקיבלו את ה-65KS9500 של סמסונג בפחות מ-18K.
בזמנו זה נשמע לי כמו טעות נקודתית אבל לך תדע - שווא לחפש את השרשורים ולשאול אותם ישירות אם זה רלוונטי.
·לא מזמן אנשים טענו כאן שקיבלו את ה-65KS9500 של סמסונג בפחות מ-18K.
בזמנו זה נשמע לי כמו טעות נקודתית אבל לך תדע - שווא לחפש את השרשורים ולשאול אותם ישירות אם זה רלוונטי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
יש אותה בזאפ בפחות מ-17,000, למה שתעלה יותר מ-18?
-
ariel1900
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
התחדשתי בטלויזיה :)
סוף סוף הזמנתי טלויזיה 65UH950Y של חברת LG.
למרות שהאישה העדיפה את הסמסונג כי היא מאוד יפה ועגולה התעקשתי כי היו פה כמה שרשורים מאוד לא מחמיאים לשירות של סמסונג וגם קצת בגלל ש- LG נותנים לי עוד טלויזיה קטנה לשירותים
.
כנראה שלא תהיה לי מילה בבחירת חדר השינה
אני כותב את ההודעה כדי להודות למשתתפי הפורום שפתחו את עיני לעולם הטלויזיות ולטכנולוגיה העכשוית.
לאחר ההתקנתה בעוד מספר שבועות יועלו תמונות וחוות דעת.
למרות שהאישה העדיפה את הסמסונג כי היא מאוד יפה ועגולה התעקשתי כי היו פה כמה שרשורים מאוד לא מחמיאים לשירות של סמסונג וגם קצת בגלל ש- LG נותנים לי עוד טלויזיה קטנה לשירותים
כנראה שלא תהיה לי מילה בבחירת חדר השינה
אני כותב את ההודעה כדי להודות למשתתפי הפורום שפתחו את עיני לעולם הטלויזיות ולטכנולוגיה העכשוית.
לאחר ההתקנתה בעוד מספר שבועות יועלו תמונות וחוות דעת.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
תאמינו לי, גועל נפש מה שקורה פה עם המחירים. הכל מופקע לחלוטין. המחיר המומלץ של ה65KS9500 צנח ב7 אלף שקל תוך חודש!! גנבו אותנו וממשיכים לגנוב אותנו!! לא כולם ממולחים!! אני שומע פה ושם שאפשר לקבל מחיר טוב. רק שהוא תמיד סודי כדי לא לפגוע בעסקה עם הפראייר התורן. גם את ה65B6 כבר כתבו כאן שקיבלו בפחות מ22K.
הכל תרוצים. כשרוצים יכולים לתת מחיר אירופה. אבל לרוב מקבלים מחיר ישראל...
הכל תרוצים. כשרוצים יכולים לתת מחיר אירופה. אבל לרוב מקבלים מחיר ישראל...