ה- Rocket Appartamento הגיעה!
- onissan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
ידוע למישהו איך עובד עניין המכס\מסים במידה ואני רוצה לרכוש אחת כזו באיטליה ולהביא אותה איתי "במזוודה"?
כמה אני חוסך?
כמה אני חוסך?
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
עשינו פה בעבר כבר לא מעט חישובים על זה.
זה יוצא ממש גבולי.
ההחזר מס בשדה הוא לא כמו הורדת המס המלאה מהחנות (עמלות שונות לחברת החזר מס)
יש גם עלות של שילוח במידה ואתה לא ביזנס וכאלה וזכאי ל2 מזוודות
בנוסף, אין ביטוח על נזק למכונה בטיסה בתור כבודה (בניגוד לשילוח שכן מבוטח)
והמע"מ זהה בארץ, מצד שני אין עמלות בלדרות ודברים כאלה
זה יוצא קצת פחות משילוח, מצד שני המון התעסקות.
זה יוצא ממש גבולי.
ההחזר מס בשדה הוא לא כמו הורדת המס המלאה מהחנות (עמלות שונות לחברת החזר מס)
יש גם עלות של שילוח במידה ואתה לא ביזנס וכאלה וזכאי ל2 מזוודות
בנוסף, אין ביטוח על נזק למכונה בטיסה בתור כבודה (בניגוד לשילוח שכן מבוטח)
והמע"מ זהה בארץ, מצד שני אין עמלות בלדרות ודברים כאלה
זה יוצא קצת פחות משילוח, מצד שני המון התעסקות.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
תעשה חישוב כבר דובר ועוד נקודה שהביטוח של חברות התעופה הוא עד סכום מסוים והסיכויים לנזק די גבוהים,
אם מזוודות הם מצליחים לשבור תחשוב מה יקרה למכונה.
השיטה הזו טובה למטחנה ואולי מכונה ידנית שאתה יכול להעלות איתך על המטוס.
אם מזוודות הם מצליחים לשבור תחשוב מה יקרה למכונה.
השיטה הזו טובה למטחנה ואולי מכונה ידנית שאתה יכול להעלות איתך על המטוס.
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
איזה כיף...
ברוך הבא למועדון רוקט
המכונה שלי היא ללא ספק אחת הקניות המוצלחות שעשיתי
ברוך הבא למועדון רוקט
המכונה שלי היא ללא ספק אחת הקניות המוצלחות שעשיתי
העם דורש..... כל מיני דברים
- Ben_p
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 781
חן צודק.. להסחב עם מכונה ששוקלת 20 ק"ג + לא שווה את זה.. מטחנה זה סיפור אחר..
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
מה הרשמים שלך מהמכונה אחרי חודשיים.?אני גם חושב לקנות כזאת
-
detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
מרוצה מאוד, קטנה יחסית ויפה, עושה את העבודה טוב כמו כל מכונת מחליף חום ו- e61.
אין לה חיבור ישיר שזה יכול להיות חיסרון למי ששותה הרבה.
מהר מאוד לומדים להוציא שוטים טובים איתה בעקביות., התקנת טרמומטר תעזור אפילו יותר.
בקיצור, מומלצת.
שיהיה לך בהצלחה.
אין לה חיבור ישיר שזה יכול להיות חיסרון למי ששותה הרבה.
מהר מאוד לומדים להוציא שוטים טובים איתה בעקביות., התקנת טרמומטר תעזור אפילו יותר.
בקיצור, מומלצת.
שיהיה לך בהצלחה.
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
תודה רבה נראה לי שאני אלך עלייה ,עם איזו מטחנה אתה משתמש ?
-
detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
Caedo E5.
כל מכונות מחליף החום ו-E61 יתנן לך תוצאות דומות מאוד מבחינת איכות הקפה.
המטחנה שתבחר ופולי הקפה בהם תשתמש ישפיעו יותר מהמכונה (כל עוד מדובר במכונה מהסוג שציינתי למעלה).
כל מכונות מחליף החום ו-E61 יתנן לך תוצאות דומות מאוד מבחינת איכות הקפה.
המטחנה שתבחר ופולי הקפה בהם תשתמש ישפיעו יותר מהמכונה (כל עוד מדובר במכונה מהסוג שציינתי למעלה).
- TsurTriger
-
- כתב צילום

- תגובות: 2096
גם לי קשה עם את שיטת התמחור בארץ.
לא מבין למה לדפוק מחיר גבוה ואז מי שיותר חוצפן ומתווכח כאילו המוכר הוא מוכר בבסטה בשוק, זוכה במחיר אטרקטיבי.
זה מרגיש לי כמו זלזול בלקוח. הזמן שלי יקר, אז תכבדו אותו (כמו שאני מכבד את הזמן שלכם ולא טורח לצלצל אם אני רואה שהמחיר רחוק שנות אור ממחיר במקום אחר - אפילו חו"ל) ושימו תג מחיר נורמלי. כזה שאוכל להיכנס לחנות, לשלם מבלי להתווכח על המחיר ולצאת מרוצה בלי תחושה שהמחיר מוגזם.
אבל זה לא יקרה כנראה, אחרי הכל אנחנו במזרח התיכון - מדינת ישראל היא מדינה ים תיכונית במסווה של מדינה מערבית.
כבר הוכח כי גם במקרה של תקלה או בעיה, הלקוח לא נשאר לבד בארץ גם בהזמנה מחו"ל. היה כאן אפילו סיפור על לקוח שהזמין רוקט אני חושב שאחד הכיסויים שלה נדפק במשלוח או משהו בסגנון. החנות בלי לחשוב פעמיים שלחה כיסוי חדש על חשבונה.
לא מבין למה לדפוק מחיר גבוה ואז מי שיותר חוצפן ומתווכח כאילו המוכר הוא מוכר בבסטה בשוק, זוכה במחיר אטרקטיבי.
זה מרגיש לי כמו זלזול בלקוח. הזמן שלי יקר, אז תכבדו אותו (כמו שאני מכבד את הזמן שלכם ולא טורח לצלצל אם אני רואה שהמחיר רחוק שנות אור ממחיר במקום אחר - אפילו חו"ל) ושימו תג מחיר נורמלי. כזה שאוכל להיכנס לחנות, לשלם מבלי להתווכח על המחיר ולצאת מרוצה בלי תחושה שהמחיר מוגזם.
אבל זה לא יקרה כנראה, אחרי הכל אנחנו במזרח התיכון - מדינת ישראל היא מדינה ים תיכונית במסווה של מדינה מערבית.
כבר הוכח כי גם במקרה של תקלה או בעיה, הלקוח לא נשאר לבד בארץ גם בהזמנה מחו"ל. היה כאן אפילו סיפור על לקוח שהזמין רוקט אני חושב שאחד הכיסויים שלה נדפק במשלוח או משהו בסגנון. החנות בלי לחשוב פעמיים שלחה כיסוי חדש על חשבונה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- katzer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
זה בבירור זלזול בלקוח. הגישה בעולם המערבי היא להציע ללקוח עסקה משכנעת ובעלת ערך מיטבי עבור הלקוח, במחשבה שבטווח הארוך לקוח מרוצה זה לקוח שחוזר ומביא חברים.
פה הגישה היא הפוכה, העסק רואה לנגד עיניו קודם כל את מתח הרווחים העכשווי בכל רגע נתון. אין עבר ואין עתיד. הלקוח זה הקרציה שעומדת בין המוכר ובין הכסף שהמוכר החליט שמגיע לו.
כשחיפשתי חלקי חילוף ללה פבוני שלי, הרגשתי בבירור שכל מי שדיברתי איתו עשה איתי חישובים של ״איך אני מרוויח עליך 200-300 שקל או לפחות 800%״ בלי שום קשר למה שבכלל ביקשתי לקנות. כיוון שזה בסך הכל תחביב עבורי, הרגשתי שההנאה שלי מהעניין רק תיפגע אם אני אממן את הטפילות הזאת ואני בכיף יכול לחכות שבוע וחצי למשלוח מאנגליה ולשלם מחירים ה-ו-ג-נ-י-ם.
אפרופו: אני עשיתי הכללה כי יש גם עסקים בארץ עם תודעת שירות לתפארת שיעשו הכל כדי שאהיה מרוצה והם מרוויחים ממני היטב ואני מרוויח מהם. זה לא נפוץ במיוחד אבל בהחלט קיים.
פה הגישה היא הפוכה, העסק רואה לנגד עיניו קודם כל את מתח הרווחים העכשווי בכל רגע נתון. אין עבר ואין עתיד. הלקוח זה הקרציה שעומדת בין המוכר ובין הכסף שהמוכר החליט שמגיע לו.
כשחיפשתי חלקי חילוף ללה פבוני שלי, הרגשתי בבירור שכל מי שדיברתי איתו עשה איתי חישובים של ״איך אני מרוויח עליך 200-300 שקל או לפחות 800%״ בלי שום קשר למה שבכלל ביקשתי לקנות. כיוון שזה בסך הכל תחביב עבורי, הרגשתי שההנאה שלי מהעניין רק תיפגע אם אני אממן את הטפילות הזאת ואני בכיף יכול לחכות שבוע וחצי למשלוח מאנגליה ולשלם מחירים ה-ו-ג-נ-י-ם.
אפרופו: אני עשיתי הכללה כי יש גם עסקים בארץ עם תודעת שירות לתפארת שיעשו הכל כדי שאהיה מרוצה והם מרוויחים ממני היטב ואני מרוויח מהם. זה לא נפוץ במיוחד אבל בהחלט קיים.
- barakdan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
·TsurTriger כתב:גם לי קשה עם את שיטת התמחור בארץ.
כבר הוכח כי גם במקרה של תקלה או בעיה, הלקוח לא נשאר לבד בארץ גם בהזמנה מחו"ל. היה כאן אפילו סיפור על לקוח שהזמין רוקט אני חושב שאחד הכיסויים שלה נדפק במשלוח או משהו בסגנון. החנות בלי לחשוב פעמיים שלחה כיסוי חדש על חשבונה....
לי היה סיפור עם הרוקט שהזמנתי וקיבלתי מלה-גונדולה באיטליה. בבמשלוח נדפק חלק מסויים ולאחר שיחת טלפון אחת נשלח החלק החליפי... שירות מעולה!
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
- Oferot
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 976
גם אני השתתפתי באותו המשלוח. גם לה-גונדולה, גם חלק שנדפק, נשלח אלי חלק חדש אחרי מייל לחנות.barakdan כתב:·......
לי היה סיפור עם הרוקט שהזמנתי וקיבלתי מלה-גונדולה באיטליה. בבמשלוח נדפק חלק מסויים ולאחר שיחת טלפון אחת נשלח החלק החליפי... שירות מעולה!...