ווואוו - גם אותי הצלת אני מתלבט בין המסך הזה למסך KU7000 בגודל 70 אינץ...חשבתי להתפשר עליו ( 65 אינץ ) ולקבל יותר מבחינת הנראות.....חושחאש כתב:[size= 20.9333343505859px]שלום לך, אני מצטער שאתה מאוכזב מהמסך שקנית אבל אותי כנראה הצלת מקנייה של המסך הזה כי הייתי דיי נעול על 55ks 9500 .הציעו לי אותו לפני ויכוח ב12k.בלי קשר לאכזבה הגדולה שלך מהמסך המחיר שקבלת הוא מחיר פיצוץ.אבל מכיון שאנ כבר לא מעוניין במסך .הייתי רוצה לשאול האם בחנות שקנית הם מוכרים oled של l.g כי אם המחירים של הoled הם גם הם בהנחה גדולה אולי אני יכול ללכת על המסך הזה אשמח לדעת באיזו חנות קנית.דרך אגב אני חושב שיש לך 14 יום להתחרט ולהחזיר את מסך ולהחליף במסך אחר.אני מקווה שזה יסתדר לך .תודה רבה[/size]...
זהירות נפילה! חוויותי אחרי שבוע עם "ספינת הדגל" סמסונג 65KS9500
היקר ביותר הוא לא בהכרח הטוב ביותר !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@noamhazan
·
זו התנהגות קלאסית של מסך עם תאורה במסגרת. כשאני מטיף כאן שוב ושוב על חשיבות FALD (וגם כאן צריך להיזהר שכן יש מסכים עם מעט מידי אזורים נשלטים) במסכי LCD אני מתכוון בדיוק למגבלה הזו. כשאני רושם שוב ושוב בדיונים "מה עוזר לי אם המסך יודע לתת מעל 1000 ניטס הארה עבור HDR אם הוא בכלל לא מסוגל להפריד תאורה לאזורים?" איזה מין תחום דינאי זה בדיוק אם חצי פאנל בערך מואר רק בשביל שאיזה אזור ממש קטן צריך להיות מודגש עם הארה גבוהה במיוחד?
אגב - זו לא זליגת אור!! ואין לזה קשר לזליגת אור! ככה נראה פאנל LCD כשהוא מנסה לחסום תאורה אחורית מאד עצמתית.
·
זו התנהגות קלאסית של מסך עם תאורה במסגרת. כשאני מטיף כאן שוב ושוב על חשיבות FALD (וגם כאן צריך להיזהר שכן יש מסכים עם מעט מידי אזורים נשלטים) במסכי LCD אני מתכוון בדיוק למגבלה הזו. כשאני רושם שוב ושוב בדיונים "מה עוזר לי אם המסך יודע לתת מעל 1000 ניטס הארה עבור HDR אם הוא בכלל לא מסוגל להפריד תאורה לאזורים?" איזה מין תחום דינאי זה בדיוק אם חצי פאנל בערך מואר רק בשביל שאיזה אזור ממש קטן צריך להיות מודגש עם הארה גבוהה במיוחד?
אגב - זו לא זליגת אור!! ואין לזה קשר לזליגת אור! ככה נראה פאנל LCD כשהוא מנסה לחסום תאורה אחורית מאד עצמתית.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כשאני כתבתי שיש ביקורת שמתלוננת על דברים דומים במסך הזה כמעט עשו בי לינץ' 
·וואוווווnoamhazan כתב:אתם לא חייבים לסמוך רק על מה שאני כותב כאן. שימו לב מה עושה המסך בסקירה הבאה, החל מדקה 04:40 :
...
זה פשוט נורא. תחזיר את המסך וקנה OLED....
בוא לא נתפלפל פה לגבי עננות או זליגה או שמות אחרים. בנאדם שרוצה לראות סרט בחושך ב"ספינת דגל" לא רוצה לראות אפור במקום שחור ותאורה צצה מלמטה. אני מזדהה עם הקונה לחלוטין. מזל שלא התפתתי לLCD כי אני ממש רוצה טלוויזיה חדשה.
ד"א יש לי סמסונג כרגע דגם מלפני שנתיים. אני מאוד אוהב אותו אבל שילמתי 3K בלבד והתיחסתי לקניה הזו כטלוויזית מעבר עד שאקנה OLED. אז לא היו לי ציפיות גדולות מידי לגבי הביצועים...
שלום לכולם
לאחר שקראתי את כל התגובות וראיתי את הסרטון באמת אני מאוכזב והסדרה החדשה של סמסונג.
השאלה האם הבעיה של התאורה קיימת גם ב JS9000 במידה וכן אין מנוס מלחכות לדיל טוב לטלויזית OLED של LG.
למי יש בבית את ה JS9000 ויכול להגיב?
לאחר שקראתי את כל התגובות וראיתי את הסרטון באמת אני מאוכזב והסדרה החדשה של סמסונג.
השאלה האם הבעיה של התאורה קיימת גם ב JS9000 במידה וכן אין מנוס מלחכות לדיל טוב לטלויזית OLED של LG.
למי יש בבית את ה JS9000 ויכול להגיב?
·Tuga כתב:שלום לכולם
למי יש בבית את ה JS9000 ויכול להגיב?...
על קצה הלשון - אני אומר לך בזהירות , ה- JS9000 טובה יותר (עוד לא סיימתי עם ההשוואות ראש בראש - יש הפסקה) .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה באמת מטריד שעל מזבח הדקיקות הקריבו באופן כל כך נחרץ את איכות התמונה. לי זה מסמן שסדר העדיפויות בסמסונג, וכנראה שגם ביתר התעשיה, לא עושה טוב לצרכן בתווך הארוך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- YaronHershkovitz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז מה אתם מציעים כאלטרנטיבה למי שלא רוצה לשלם 19k ל "55?
- YaronHershkovitz
-
- חבר שרק התחיל

כנראה שלא התנסחתי טוב.
אני צריך 65", לא נראה לי שה B6 תהיה במחיר של 15k בזמן הקרוב או בכלל...
אז אם לא oled, ה ks8000/ks9000 (רוצה שטוחה)
הן עדיין הטובות ביותר שיש או שיש טלוויזיות lcd טובות יותר ברמות המחיר של 15k?
אני צריך 65", לא נראה לי שה B6 תהיה במחיר של 15k בזמן הקרוב או בכלל...
אז אם לא oled, ה ks8000/ks9000 (רוצה שטוחה)
הן עדיין הטובות ביותר שיש או שיש טלוויזיות lcd טובות יותר ברמות המחיר של 15k?
סליחה לא הבנתי .תנסה דגמי סמסונג 2015 לפי דעתי זאת האופציה הכי טובה בתקציב שלך אבל זאת רק דעתי.תראה אותן בחנות
Js8000
Js9000
6657&prodId=1746185661&platform=2 קישור למוצר בזאפ מאמין שבחנות עצמה יעלה פחות תבדוק לך
Js8000
Js9000
6657&prodId=1746185661&platform=2 קישור למוצר בזאפ מאמין שבחנות עצמה יעלה פחות תבדוק לך
- YaronHershkovitz
-
- חבר שרק התחיל

כנראה שגם מהדגמים של שנה שעברה לא תבוא הישועה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי אומר ש-10\8 זו תוצאה לא רעה בכלל. הבעיה היחידה של המסכים האלה היא שהניגודיות של הפאנל עצמו נמוכה יחסית, והתוצאה של זה היא בלומינג מחריד.
- YaronHershkovitz
-
- חבר שרק התחיל

ה js9500 קבלה 8/10.
אני מחפש טלויזיה שטוחה.
ה js9000 כבר קבלה ציון של 3.5 ששווה לציון של הטלויזיות של 2016.
ה Sony קבלה ציון של 6 אבל אין לי מושג מה המחיר שלה ומה המשמעות של זה, בכל מקרה כנראה שהיא מעבר למגבלות התקציב שלי... 15k לכל היותר.
אני מחפש טלויזיה שטוחה.
ה js9000 כבר קבלה ציון של 3.5 ששווה לציון של הטלויזיות של 2016.
ה Sony קבלה ציון של 6 אבל אין לי מושג מה המחיר שלה ומה המשמעות של זה, בכל מקרה כנראה שהיא מעבר למגבלות התקציב שלי... 15k לכל היותר.
לדעתי צריך להתנתק מהרעיון ששם של מותג מעיד על איכות המוצר ולהתחיל להסתכל על כל דגם בפני עצמו,
כמו בLG זה שהם עושים מסכי OLED מדהימים לא אומר שום דבר לגבי הLCD שלהם.
אני לא מבין למה כולם נוהרים דווקא לסמסונג שהייסנס ו-VIZIO (למיטיבי לכת) מציעות מוצרים באיכות שלא נופלת (לעתים מתעלה) על סמסונג ודגמי LG שאינם OLED ובמחירים הרבה יותר אטרקטיביים.
כנ"ל לגבי סוני שיש להם שם מדהים אבל מחירים והרבה מוצרים ברמה בינונית.
לדעתי קורה היום עם עולם האלקטרוניקה מה שהיה לפני 10+ שנים עם המכוניות, אף אחד לא היה מוכן להתקרב ליונדאי שלא לדבר על קיה כי הן היו קוריאניות והיום אחרי שהן הוכיחו את עצמן נהיו המותגים הכי נמכרים בארץ וכבר השוו מחירים ליפניות.
כמו בLG זה שהם עושים מסכי OLED מדהימים לא אומר שום דבר לגבי הLCD שלהם.
אני לא מבין למה כולם נוהרים דווקא לסמסונג שהייסנס ו-VIZIO (למיטיבי לכת) מציעות מוצרים באיכות שלא נופלת (לעתים מתעלה) על סמסונג ודגמי LG שאינם OLED ובמחירים הרבה יותר אטרקטיביים.
כנ"ל לגבי סוני שיש להם שם מדהים אבל מחירים והרבה מוצרים ברמה בינונית.
לדעתי קורה היום עם עולם האלקטרוניקה מה שהיה לפני 10+ שנים עם המכוניות, אף אחד לא היה מוכן להתקרב ליונדאי שלא לדבר על קיה כי הן היו קוריאניות והיום אחרי שהן הוכיחו את עצמן נהיו המותגים הכי נמכרים בארץ וכבר השוו מחירים ליפניות.