שרשור תגובות: LG וקבוצת ח.י מזמינה את חברי HT להשקת סדרות המסכים החדשים לשנ

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #21 

תודה רבה על הארגון הנהדר. בהחלט הייתי שמח גם לראות השוואה אחד מול השני, HDR10 מול דולבי ויז'ן, הדגם החדש מול הדגם הישן וכדומה, אך לדעתי לא כל כך ריאלי בהתחשב בכמות האנשים ובמקום המוגבל. למרות הכל, ההבדלים הם דרמטיים מספיק כדי להתרשם גם בצורה שהמסכים הוצגו.
מעניין לראות את בחירת חומרי ההדגמה עבור כל מסך. ה- OLED הקעור הישן יותר עם תכנים אדמדמים יותר ואילו החדשים עם הרבה ירוק להדגים את גאמוט הצבעים הרחב.
גם בת זוגי ששכנעתי להרשם ולהגיע, נשארה עם פה פעור למראה ההבדל הדרמטי לעומת מכשירי ה- LED המקבילים.

תודה משנינו שוב על הארגון, ועל הסאונד בר. אני חושב שזו פעם ראשונה שזכינו באיזה משהו :)
עכשיו רק נותר להחליט את הכלייה של מי מוכרים...
נערך לאחרונה על ידי Nemesis ב 24/08/2016 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #22 

@Itay_Pollak
·
צודק, באמת בתור חברה מעניין אותם כל הליינאפ וכל המוצרים רלוונטים, אך הדגש שהיה במיוחד אתמול, הוא על OLED כשהדגש גם שם, לפי המצגת של נירית וההסבר שעפר נתן והשלים מבחינה טכנית, הוא על 4K HDR. אין מה לעשות, זה הדבר המעניין והחדשני כרגע. שאר הדברים גם צריכים להיות מוצגים וכו', אבל זה כבר פחות מעניין - זה איתנו כבר שנים ואין כבר מה להוסיף לגבי זה שלא נאמר או ידוע.
לגבי הפרצוף המשלוש - לא חיפשת מספיק טוב. סתם ברצינות - הסתובבתי עם תיק גב אפור וישבתי בקצה החדר בשורה האחרונה ליד היציאה מהאולם אם זה עוזר למישהו לחבר את השם לבנאדם. (b)

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #23 

תודה רבה לצוות מח.י. ולצוות האתר, באמת נהנתי מהמפגש המאוד נחמד שהיה אתמול. במיוחד תמיד נחמד לפגוש
ולדבר עם החברים בפורום שאיתם יוצא להתכתב רק בדיונים שבשירשורים השונים , ואתמול היו לי הרבה שיחות מאוד
מעניינות כאלה. רציתי גם לציין את איכות התמונה המעולה של מסכי ה- OLED שהיו בתצוגה ובמיוחד מסך ה- E6
שהציג תוכן ב- HDR באיכות תמונה מדהימה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #24 

Itay_Pollak כתב:
מה שרק חסר לדעתי זה מדבקות שם, צריך לדאוג שזה יקרה. למשל כל מי שרוצה להשתתף בהגרלה חייב ללכת עם תג שם.
אנחנו מדברים אחד עם השני כל 24/7/365 אבל במפגש קצת קשה לזהות...
...
·
כל הכבוד ל-ח.י ולמארגנים היה אירוע טוב וממצה .

מסכים איתך לגבי המדבקות/תוויות - אני מתכתב המון בפורום וגם בפרטי ונחמד לקשר שם /פרצוף לכינוי .

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #25 

תודה רבה לאנשי ח.י וHT שלמרות הקשיים (כוח עליון) הצליחו להרים אירוע מרשים (Y)

מסכי האולד מרשימים ביותר גם תמונה פנומנלית וגם עיצוב שובה עין

היה כיף לפגוש משוגעים לתחום ולהחליף דעות והסברים .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #26 

תוספות
א. ישבתי בזווית של כ-170 מעלות לOLED SIGNATURE, ועדיין התמונה הייתה מדהימה.
ב. אין ספק שהOLED זה הדבר, ולוידאופילים שבינינו ובעלי הממון - אין ספק שזה צריך להיות הכיון או להמתין לירידת המחירים.
יחד עם זאת, מזכיר לכולם שגם בשאר המסכים שהם לא OLED ראו טוב מאוד ובוודאי שזה מספק בשביל רוב האנשים, שלא להגיד OVERKILL שכן המון אנשים משלמים על הוט/יס ומסכים FHD, ובסוף צופים בערוצים 2 ו 10.
כמו שאמרתי, לחבר המלצתי על הסדרה הראשונה של הUHD - רק בגלל ששם המעבד הוא 4 ליבות, מה שאומר שהWEB OS אמור להתנהג יותר יפה.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #27 

ליד מסכי ה OLED המסכים הרגילים נראו כאילו הם מקולקלים. אשתי שתמיד התעקשה שאין בעיה עם השחורים בטלוויזיה בבית שלנו חזרה אתמול הביתה וסוף סוף הסתכלה על הטלוויזיה ואמרה "מה זה השחורים המעפנים פה בטלוויזיה?"

Danni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #28 

האם למישהו יש רשמים על הUH61 והUH65 או אפילו על הUH75 והLH60?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #29 

jacko-il כתב:היה נחמד, אפילו הפסקת החשמל לא הצליחה לקלקל יותר מידי (Y) (לדעתי סמליין הורידו לנו את השאלטר)
היה נחמד כמובן לפגוש חלק מהחברים מהפורום ולחפור בשיחות קולחות על הטכנולוגיות וכל המסביב.

אני חושב רק שהייתי מציג את המסכים מעט אחרת. במקום לדבר כל כך הרבה (ואני אוהב לדבר ולחפור, בטח שתחום הזה) היייתי דואג לשים גם שני מסכי OLED, אחד ליד השני ומציג על אחד מהם תוכן ב- 4K HDR (מנגן חיצוני או מנטפליקס - נניח מרקו פולו) ובמסך הצמוד אליו מציג את אותו התכן בגרסא הרגילה שלו לצורך רפרנס. זה המינימום המצופה כדי שנרגיש בעיניים את היכולות ב- 4K HDR ולא רק נדמיין מה היכולת על סמך המספרים המרשימים מאד במצגות. תמונה שווה אלף מילים ועד כמה וכמה - וידאו. וזה ממש לא בעיה אגב לארגן תכני הדגמה של נניח Life of Pie ועוד כמה מקטעים מוכרים מסרטים שמסתובבים מההדגמות של Dolby Vision.
...

אח יקר, כיף שבאת בסוף.
גם הדיון בחוץ אחר כך היה מרתק, וכנראה יכל להימשך עד הבוקר...

הבאת רעיון יפה עכשיו, ניקח לתשומת ליבנו ונשקול לארגן משהו ייעודי ל HDR, ברגע שנסיים עם כל ההדרכות וההשקה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #30 

@keyser
·
שמחתי להגיע מני (Y) ולפגוש גם פנים אל פנים.
הדיון בחוץ - נו, עכשיו אתה רואה את התשוקה שיש לנו לתחום וכמה זה תובעני :lol: למרות החום והלחות לנהל כזה ויכוח אינטנסיבי זה לא צחוק.. אבל בסופו של יום (תרתי משמע) השעה המאוחרת גמרה אותי והייתי חייב להתקפל. כמעט שעה וחצי נסיעה לצפון, בקושי קמתי לעבודה. *ממי אגב מבקשים החזרי נסיעות?? :oops:

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

גם אני נהנתי מהדיון או הויכוח (אבל ברוח מאוד טובה) שהמשכנו לנהל בחוץ למרות החום הכבד. שחר, אם תחשוב על זה
זו כבר השנה השניה ברציפות שמתנהל דיון כזה בחוץ הרבה אחרי סיום האירוע, ממש יכול להיות מסורת חדשה
גם לפגישות הבאות :D .

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #32 

jacko-il כתב: *ממי אגב מבקשים החזרי נסיעות?? :oops:
...
ב OLED הבאה שלך - 100 שקל לדלק, על העיניים שלי 8)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

@rwg1
·
אמת. אולי צריך לעשות יותר/עוד מפגשים, אפילו נטו בשביל להתכנס ולהתדיין בכל הנושאים האלה בפורמאלי. כי זה די מסורבל להתדיין ברמה כזו בכתב על גבי הפורום.. מאוד היה מעניין אותי לעשות נניח ערבי Shootout השוואתיים בין מסכי דגל וניגון תכנים וכו' בניחותא, סטייל מה שעושים, כל שנה, באתרים מסויימים בחו"ל. אבל לך תארגן ערב כזה, חתיכת סיבוך לוגיסטי..

לגבי השמות שהציעו - רעיון טוב ומוזר לי שעד היום זה לא הצליח כמו שמשה רשם קודם. פעם הבאה אגיע מיוזמתי עם מדבקה עם הכינוי או לחלופין - אגיע אם פרצוף משולש כזה עם פריזמה של כל הצבעים..

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

@jacko-il
·
אני מסכים איתך לגמרי במה שאתה כותב לגבי מפגשים אפילו רק לצורך דיונים, ואולי כדאי באמת לבדוק
את האפשרויות לארגון מפגש כזה. לגבי ערב Shootout, זה יכול להיות דבר מעולה אם אפשר לארגן גם כאן
דבר כזה, אבל כדי לארגן Shootout כזה צריך גוף כמו חנות מתמחה רצינית שתעזור בזה כמו למשל מה
שקורה עם ה- Shootout שמתקיים בניו יורק בכל שנה במסגרת CE Week, ואני לא בטוח אם נוכל למצא
חנות מתמחה בארץ שיהיה לה עניין לעזור בדבר כזה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”