rm1 כתב:המוקה הוא מכשיר נוסף שמתחבר לכבל הקואקס של הכבלים ובנוסף גם לחיבור רשת RJ45.
אם אתה רוצה להשתמש באפשרויות ההקלטה של המיני פייבר אתה חייב גם פייברבוקס בבית כי כל ההקלטות והצפיה נשמרות אליו.
...
·ז"א לא משנה אם אני מחבר HOTBOX או FIBERBOX בכל מקרה צריך לחבר מוקה חיצוני עם כבל קואקס וכבל רשת כדי שיזרים דרך הקואקס במקום אחר בבית למיני פייבר את הרשת הקווית , הבנתי כמו שצריך ?
דר"כ מה עדיף פייברבוקס ראשי בבית או HOTBOX בשילוב של מיני פייברים? ( כרגע יש לי ממיר HD רגיל וממיר מגיק רגיל , איזה שידרוג מומלץ ומתקדם ?)
דר"כ יש אפשרות להוסיף מיני פייבר כבל אינפרא אדום מאריך במידה והממיר דבוק לטלוויזיה מאחורה .
rm1
חבר ותיק
תגובות: 1589
שליחה
1. כן
2. תקרה על התכונות של הפייבר והפייבר מיני באתר של HOT אבל אם אתה לוקח רק את הפייבר מיני עם HOTBOX אז חלק מהתכונות של הקלטה וצפיה בחדרים שונים מתבטלת כי את זה נותן לו הפיברבוקס.
3. אין לממירים של HOT כניסה לעינית מרוחקת, אבל אפשר לקנות ערכה כזו של משדר מקלט IR להחבאה של ציוד בארונות סגורים מספר דולרים ב EBAY.
MikMak
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
שליחה
rm1 כתב:1. כן
2. תקרה על התכונות של הפייבר והפייבר מיני באתר של HOT אבל אם אתה לוקח רק את הפייבר מיני עם HOTBOX אז חלק מהתכונות של הקלטה וצפיה בחדרים שונים מתבטלת כי את זה נותן לו הפיברבוקס.
3. אין לממירים של HOT כניסה לעינית מרוחקת, אבל אפשר לקנות ערכה כזו של משדר מקלט IR להחבאה של ציוד בארונות סגורים מספר דולרים ב EBAY.
...
·תודה רבה,
לגבי מקלט ומשדר IR לאן הוא מתחבר במיני פיבר כי לשם אני צריך :
ולגבי מיני פייבר אני יוכל לראות את כל הקלטות בחדרים על מה שנמצא בפייברבוקס ? ( דר"כ יש אפשרות לצפות משני חדרים נפרדים בתוכניות מוקלטות שונות דרך הפייברבוקס יחיד ? )
rm1
חבר ותיק
תגובות: 1589
שליחה
הוא לא מתחבר למכשיר עצמו אלה המשדר שלו מונך מול העינית של המכשיר הנשלט משהוא כזה: http://www.ebay.com/itm/Black-IR-Infrar ... 2021523288
חפש IR extender
לגבי היכולות של צפיה מחדרים שונים אני חושב שכן (אין לי פייבר או מיני פייבר אז אני לא יכול להגיד בוודאות )
popothecat
חבר פעיל
תגובות: 64
שליחה
rm1 כתב:הוא לא מתחבר למכשיר עצמו אלה המשדר שלו מונך מול העינית של המכשיר הנשלט משהוא כזה: http://www.ebay.com/itm/Black-IR-Infrar ... 2021523288
חפש IR extender
לגבי היכולות של צפיה מחדרים שונים אני חושב שכן (אין לי פייבר או מיני פייבר אז אני לא יכול להגיד בוודאות )
...
·אתה לא צריך מאריך IR.
השלט שמגיע עם המיני עובד על RF, אתה יכול לשים את הממיר מאחורי הטלויזיה בשקט.
MikMak
חבר פעיל במיוחד
שליחה
popothecat כתב:
...
...
·אתה לא צריך מאריך IR.
השלט שמגיע עם המיני עובד על RF, אתה יכול לשים את הממיר מאחורי הטלויזיה בשקט.
...
·תודה , אני ישמח להדביק את הממיר מאחורי טלוויזיה LG 32 אינטש שנמצאת על זרוע , איך אתה ממליץ להדביק את הממיר למאחורה של הטלוויזיה ? ( אשמח לרעיון כמה שיותר אסטטי והאם זה מומלץ שהממיר שלא יודע עד כמה מתחמם מיני פייבר יהיה דבוק למאחורה LG LD550 ?)
popothecat
חבר פעיל
תגובות: 64
שליחה
MikMak כתב:
...
...
·תודה , אני ישמח להדביק את הממיר מאחורי טלוויזיה LG 32 אינטש שנמצאת על זרוע , איך אתה ממליץ להדביק את הממיר למאחורה של הטלוויזיה ? ( אשמח לרעיון כמה שיותר אסטטי והאם זה מומלץ שהממיר שלא יודע עד כמה מתחמם מיני פייבר יהיה דבוק למאחורה LG LD550 ?)
...
פתחי האוורור של המיני נמצאים בצד.
בכל מקרה, עדיף תמיד להשאיר מרווח מכל הצדדים לזרימת אוויר.
תצמיד את החלק התחתון לטלוויזיה אבל אל תוריד את הרגליות על מנת שישאר מרווח.
והייתי בודק קודם כל כמה חום הטלוויזיה מקרינה מהאזור אליו אתה מצמיד את הממיר.
הכי בטוח זה לקשור אותו לזרוע ולא על הטלוויזיה עצמה.
המשקל שלו קליל מאוד, אז לא צריכה להיות בעיה, רק תוודא שאתה משאיר מקום לכבלים, במיוחד ל-RF כי הוא לא גמיש.
MikMak
חבר פעיל במיוחד
שליחה
popothecat כתב:
...
...
פתחי האוורור של המיני נמצאים בצד.
בכל מקרה, עדיף תמיד להשאיר מרווח מכל הצדדים לזרימת אוויר.
תצמיד את החלק התחתון לטלוויזיה אבל אל תוריד את הרגליות על מנת שישאר מרווח.
והייתי בודק קודם כל כמה חום הטלוויזיה מקרינה מהאזור אליו אתה מצמיד את הממיר.
הכי בטוח זה לקשור אותו לזרוע ולא על הטלוויזיה עצמה.
המשקל שלו קליל מאוד, אז לא צריכה להיות בעיה, רק תוודא שאתה משאיר מקום לכבלים, במיוחד ל-RF כי הוא לא גמיש.