אני גם הזמנתי אתמול 65m7000, סלון שלי 4 מטר, זה אומר שמרחק מהעיניים למסך שיהיה תלוי על הקיר יהיה כ-3.7 מטר, מקווה שלא יצטער.
אני מאלה שאפילו בלנדר לא קונים בלי לראות ולהחזיק אותו בידיים, בחיים לא חשבתי שאקנה טלויזיה בלי לראות אותה, במיוחד שמדובר על טלויזיה ממש לא זולה. גם עכשיו אני בהלם מעצמי...
הייתי בכמה חנויות באזור ולא התלהבתי מאף טלויזיה בתצוגה, חוץ מ-OLED
במיוחד בניתי על LG 680/770... בקיצור מקווה שהייסנס תיהיה לא יותר גרועה מהסדרות נמוכות של LG, SAMSUNG וכו'.
amit_a
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
שליחה
@DUNES
האם גודל הסלון מקיר לקיר הוא 4 מטר או שהמרחק מהספה למסך הוא 4 מטר ?
Mad-Dog
חבר מביא חבר
תגובות: 4302
שליחה
מצחיק כמה קונים את המוצר בלי לראות אותו אפילו.
כאשר דגם אחר של אותה חברה נמכר בפחות מחצי ...
sknelman
חבר פעיל
תגובות: 83
שליחה
Mad-Dog כתב:מצחיק כמה קונים את המוצר בלי לראות אותו אפילו.
כאשר דגם אחר של אותה חברה נמכר בפחות מחצי ...
...
דגם אחר, לפחות לפי זאפ, נמכר באלף+ שקל פחות מהדגם החדש.
נ.ב. החדש לא עולה כמו שמופיע בזאפ.
ונכון שזה מצחיק שקונים טלויזיה בלי לראות, אבל כמו שכתבתי, במקרה שלי לא אהבתי במיוחד אף טלויזיה בגודל הזה באותו סדר גודל של מחיר, אז שאלתי את עצמי למה לשלם יותר? זאת הסיבה שאני הזמנתי את זאת.
אני דווקא כן ראיתי את המסך בתצוגה של הייסנס בת״א והתרשמתי ממנו, אבל בגדול מה שהכריע את הכף זה המחיר ומה שמקבלים איתו לעומת המותגים האחרים המובילים. אני מודה שאם סמסונג 65ku7000 היה במחיר קרוב להייסנס כמובן שהייתי רוכש את הסמסונג כי זה מה שנקרא ״קניה בטוחה״.
בהצלחה לכולנו
מקרנסקי
חבר ותיק
תגובות: 1460
שליחה
sknelman
קנית טלויזיה טובה מאוד, אומנם קנית ''על עיוור'' כמו שהיינו מדברים פעם
אל תדאג מהאיכות, אלא מהמרחק עין-טלויזיה. לדעתי יתכן ואתה נמצא בעמדה גבולית, אבל יש כאלו שיאמרו אחרת.
בזמן האמת הכל יתגלה.
ישנם חברים באתר שיאמרו לך שהכי טוב לראות תכני 4k משניים או שניים וחצי מטר - וזה מקובל. אינדיבידואלי.
נשמח לרשמים בכל התחומים.
yairmoshe - אותו דבר לגביך...רשמים בבקשה. עדיין בתת ההכרה אתה פוחד מהמותג ''הייסנס'', זה טבעי...אבל מיותר.
הייסנס מזכירה לי את סקודה של המכוניות פעם היא הייתה פח. היום מנצחת בכל התחרויות.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 08/08/2016 21:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
YairMoshe
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שליחה
אני רגוע לגבי המרחק, באתי עם מטר מהבית לתצוגה ומדדתי את המרחק כמו בבית והיה סבבה לגמרי.
מקרנסקי
חבר ותיק
תגובות: 1460
שליחה
אז זה מצוין.
האיכות - עליי.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
Dunes
חבר פעיל
תגובות: 75
שליחה
@amit_a
·הגודל של הסלון הוא 4.2 מטר הטלביזיה יושבת על הקיר בערך 5 סמ עד לפנל עצמו הספה יושבת על הקיר הנגדי ככה שהראש בערך 20 סמ מהקיר ככה שהעיניים 25 סמ מהקיר זא בערך 3.9 3.95 מאוד קרוב אם לא 4 מטר
אני מודה שראיתי את הדגם הקודם בחנויות ולאחותי יש דגם ישן יותר שרואים בו טוב יותר מכמה LG שראיתי באותו טווח מחיר
היום ראיתי את מרקו פולו ב 4K ואני חייב להגיד שזה שווה את זה !! האיכות פשוט מדהימה.
יש לי כמה השגות לגביי חוסר DLNA בטלביזה אבל גם ככה יש לי מדיה סנטר עם קודי אז אני לא מודאג יותר מידי
alonrod
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
שליחה
אם מתקינים על הקיר, צריך לסדר את כל הכבלים מלפני כן כי זה לא נוח להוסיף אח"כ ? אפשר תמונות / הסבר ?
Dunes
חבר פעיל
שליחה
הפנל של חיבורי הצד עם HDMI יכול להספיק אבל החיבור כוח הוא מאוחר , אני התקנתי את הטלביזיה לבד על הקיר אז חיברתי את כל מה שרציתי רק אז הרמתי את המסך למתקן קיר . דרך אגב החיבורים של הטלביזיה הם מסוג VESA 400 או מרווחים של 40 סמ - אני החלפתי את הברגים בקיר עם ג'מבו שיכול להחזיק עד 150 קילו . אז שמתי 4 כאלו למתקן על הקיר.
הבעיה היחידה האמיתית זה הפנל האחורי ששם זה המקום היחידי שיש כדיי לחבר את החיבור האופטי החוצה (להוציא סאונד לרסיבר מאפליקציית נטפליקס או יוטיוב ) שלדעתי לקנות את הטלביזיה הזאת בלי מנוי נטפליקס זה דיי מיותר היות וכמעט אין לך שום מקור אחר של 4K נכון להיום .
Mad-Dog
חבר מביא חבר
תגובות: 4302
שליחה
@Dunes
·יש מקורות , שיתופים למינהם
Dunes
חבר פעיל
שליחה
@Mad-Dog
·אני יודע אבל זה לא מה שהתכוונתי יש לי גם גישה לטראקרים פרטיים וגם ליוזנט , אבל דיברתי על משהו שיהיה כל כך פשוט שאפילו האישה יכולה להשתמש בו ( וכן יש לי SICKBEARD ו SICKRAGE ) ואפילו שיהיה חוקי .
ודרך אגב יש לי בבית 20 טרה של NAS אבל בשביל זה אני חייב להחליף כרטיס מסך במדיה סנטר חבל שאין DLNA בטלביזיה
superbizho
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718
שליחה
אתם רציניים שאין בTV הזה נגן DLNA?!
NAS: Custom made 15TB WD RED TV: Samsung mu9000 65 Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
Dunes
חבר פעיל
שליחה
@superbizho
קבל תיקון טעות יש DLNA1.5 תמיכה מלאה - זה לא רשום בשום מקום אבל משום מה קיים למרות שלא רשום על הקרטון או בחוברת !!
אבל כן הצלחתי למצוא אותה ב UPNP והצלחתי לנגן אלייה סרטים ב 4K עם DLNA !!!