Pmobile זוהי אופצייה חדשה ובהחלט נוחה ואטרקטיבית. תודה על הטיפ!gilg7 כתב:בפלאפון הסים ניתן חינם בסניפי באג , ז"א המחיר הוא 99 ש"ח.......
יצא לי מאוד נוח כי יש סניף באג ליד הבית שלי וממילא אני מזדמן לשם כל יומיים שלושה.
יומיים לפני הנסיעה נכנסתי לסניף באג שבכל מקרה עברתי לידו ואחרי 10 דקות יצאתי משם עם סים ומספר לחו"ל.
כשנחתתי מהמטוס בחו"ל לא הייתי צריך לחפש סים מקומי (שבאירופה לא זול במיוחד) אלא ישר הפעלתי את הנייד. נוח מאוד כשכל המשפחה עייפה מהטיסה.
לא ידוע לי כמה עולה סים מקומי בשדה תעופה מילאנו ואם הוא תקף בשוייץ אבל לא מדובר במחירים של תאילנד.
אז 100 ש"ח בשביל שבוע (או חודש) שיחות חופשי מחו"ל ו 3 ג'יגה לא כ"כ נורא בהשוואה לאלטרנטיבות והכי חשוב לנוחות.
יש לציין שגם אם היו נותנים לי 20 ג'יגה גלישה הצרכים שלי בשבוע הם בערך 1 ג'יגה.
גיבוי תמונות אוטומאטי מוגדר אצלי רק ב WiFi שזו ברירת מחדש של גוגל תמונות, ז"א נעשה בערב במלון. אבל גם גיבוי של 200 תמונות בלי WiFi לא היה גומר לי את החבילה.
גיל...
פתרון הכי זול לגלישה בחו"ל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כמה שבועות וכמה אנשיםpixies כתב:לא פספסת, אבל בשביל מה אתה צריך 6GB לכמה ימים ספורים בחו"ל?......
בחו"ל אתה בד"כ מטייל, ומחפש ומברר מידע בסמארטפון, לא משתולל עם סרטונים ביוטיוב ופייסבוק....
צריך גם לקרוא מיילים של עובדה
שימו לב שבגולן זה מוגבל ל-45 ימים בחו"ל בשנה. ככה שלמישהו עיסקי גולן זה לא בשבילו.Itay_Pollak כתב:א. כמו שכתבתי - למישהו עסקי - כנראה עדיף גולן בשביל זמינות 24X7 ללא מגבלות. ומדינות רבות בהן הסימים תקפים ללא מגבלה כמעט.
ב. למישהו פרטי שמחפש לגלוש - ברוב המקרים - רק סים מקומי.
לגבי האתר PREPAID - לצערי הוא לא ממש עוזר כמו פעם ואני נאלץ לחפור בתוך כל האתרים של הספקיות.
בסוף, מה שקורה זה בדיוק מה שכתבו לעיל - כשאתה נוחת, אתה ניגש בשדה התעופה ומוצא מישהו שמוכר סימים וקונה ממנו.
אני לא הייתי משתמש בישראלים כי:
א. יקר יותר כבר בבסיס.
ב. הסיכוי "ליפול" גדול מידיי. וההתעסקות אח"כ עם לריב על מחירים/טעויות פשוט לא שווה את זה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם זה כמה אנשים שיתחברו אליך ב-Tethering, וגם כמה שבועות, אז כנראה כדאי 6GB.alcd כתב:כמה שבועות וכמה אנשים......
צריך גם לקרוא מיילים של עובדה...
מיילים מהעבודה זה זניח מבחינת נפח.
בגולן, שים לב להתחלפות החודש ב-25!
שוב תודה, זה דווקא מסתדר לי (נראה לי לפחותpixies כתב:אם זה כמה אנשים שיתחברו אליך ב-Tethering, וגם כמה שבועות, אז כנראה כדאי 6GB.......
מיילים מהעבודה זה זניח מבחינת נפח.
בגולן, שים לב להתחלפות החודש ב-25!...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
גולן מעבירים ל 15 לחודש (מה שדופק אותי בנסיעה הבאה שתהיה 13/9-22/9)
https://www.golantelecom.co.il/web/news5.php
https://www.golantelecom.co.il/web/news5.php
1) לדעתי כש אתה מעיל הם כן לקוחים חלק יחסי (דורש בדיקה)integral כתב:גולן מעבירים ל 15 לחודש (מה שדופק אותי בנסיעה הבאה שתהיה 13/9-22/9)![]()
https://www.golantelecom.co.il/web/news5.php...
2) תעפיל ב15
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אינטגרל, אני חושב שבשבילך יותר יתאים Pmobile (סים חינמי בבאג).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממה שהבנתי, אין שם את בעיית מחזור החיוב שיש בגולן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה הבעייה? כשאתה בנתב"ג, תעשה עקוב אחרי מהמספר הקבוע שלך למספר של Pmobile, ואז תחליף את הסים.
היות והתנתקתי ב 4/8 רק בספטמבר אוכל לדעת מה החשבון הסופי.shraga007 כתב:@gilg7
·
היי, האם יצא לבדוק האם חוייבת על כל החודש או רק על התקופה בה בקו היה פעיל?...
להערכתי אשלם על 40 ימים למרות שהקו היה אצלי רק 9 ימים. ז"א בערך 135 ש"ח כולל הסים והשימוש בחו"ל.
זה מחיר באתי בחשבון היות והיה לי נוח מאוד לקבל סים מוכן לשימוש בקניון ליד הבית.
עידכון אחרי קבלת חשבונית חודשית מפלאפון: המחיר הסופי הוא 32 ש"ח עבור מספר למשך 10 ימים כולל סים, גלישה בחו"ל עד 3 ג'יגה ו 500 דקות שיחה. ז"א: לא דחפו מינימום ימים כמו שהערכתי אלא חישבו 10 ימים בדיוק מתוך חודש שלם.gilg7 כתב:היות והתנתקתי ב 4/8 רק בספטמבר אוכל לדעת מה החשבון הסופי.......
להערכתי אשלם על 40 ימים למרות שהקו היה אצלי רק 9 ימים. ז"א בערך 135 ש"ח כולל הסים והשימוש בחו"ל.
זה מחיר באתי בחשבון היות והיה לי נוח מאוד לקבל סים מוכן לשימוש בקניון ליד הבית.
גיל...
אני מרוצה
-
- אחראי תחום HTPC

אם כך, הפתרון של סים Pmobile מחנות באג נראה כפתרון הכי משתלם שיש למדינות בהן הוא תומך, אפילו לעומת סים מקומי במדינות הזולות (אולי רק פרט לטיולים ארוכים יותר משבועיים במדינה בודדת עם סימים מקומיים זולים).
כל מה שנותר לנו הוא לקוות שזה ימשיך כך ולא יבוטל.
תודה ל-gilg7 על הטיפ המעולה!
אגב, איך סיימת את המנוי לסים הזה? אונליין באתר שלהם, או שנאלצת לעשות זאת בטלפון/פקס?
אגב, איך סיימת את המנוי לסים הזה? אונליין באתר שלהם, או שנאלצת לעשות זאת בטלפון/פקס?
לגבי סיום התוכנית: מספר שעות אחרי הנחיתה התקשרתי לפלאפון וביקשתי לבטל את הקו. זה היה די מהיר, לא מדובר בהוטpixies כתב:אם כך, הפתרון של סים Pmobile מחנות באג נראה כפתרון הכי משתלם שיש למדינות בהן הוא תומך, אפילו לעומת סים מקומי במדינות הזולות (אולי רק פרט לטיולים ארוכים יותר משבועיים במדינה בודדת עם סימים מקומיים זולים).
אגב, איך סיימת את המנוי לסים הזה? אונליין באתר שלהם, או שנאלצת לעשות זאת בטלפון/פקס?...
רק הזהירו אותי שהמספר לא יישמר והנתונים שגיביתי יימחקו.
נדמה לי שקיבלתי באותו רגע איזה אימייל , כעבור מספר ימים קיבלתי הודעה בדואר על הניתוק ואת החשבונית קיבלתי עכשיו.