שרשור תגובות: Popcorn Hour A-500 - ניגון UHD ותלת מימד מלא
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
סקירה מעולה ויופי של עריכה וצילום של הוידאו. נראה ממש מקצועי וברמה של broadcast. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- noam3039
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3441
תענוג של סקירה זיו מחכים לעוד סקירות מענינות שלך 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- Netstat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 690
לדעתי הסטרימר הזה לא נחשב גרוע או מיותר ועבור המשתמש הבסיסי פלוס, או החדש הוא בהחלט יכול לשמש כסטרימר מצויין .
אבל עבור חלק מחברי הפורום הזה בעיקר הוותיקים אנשים שלהם כבר ניסיון עם מספר סטרימרים ולחלקם אף מספר סטרימרים בבית הדרישות הינן קצת יותר גבוהות ותובעניות . ייתכן והיצרן יצליח באמצעות שדרוגי תוכנה בעתיד להביא לשיפור ביכולות בדומה למה שהיה עם הPOPCORN A200 ועם אחיו הגדול יותר הC200 .ונשאלת גם השאלה אם היום באופן כללי היצרנים משקיעים בשדרוגי קושחה כפי שנהגו בעבר .
עצם השרשור הזה ויציאת מוצרים מהיצרנים הללו לדעתי מוכיחה שעידן הסטרימרים ממש לא חלף, רק התחרות והדרישות השתנו והיצרנים יצטרכו לעמול ולהדביק פערים מול עצמם ומול מערכות כמו KODI וניגזרותיו .
אבל עבור חלק מחברי הפורום הזה בעיקר הוותיקים אנשים שלהם כבר ניסיון עם מספר סטרימרים ולחלקם אף מספר סטרימרים בבית הדרישות הינן קצת יותר גבוהות ותובעניות . ייתכן והיצרן יצליח באמצעות שדרוגי תוכנה בעתיד להביא לשיפור ביכולות בדומה למה שהיה עם הPOPCORN A200 ועם אחיו הגדול יותר הC200 .ונשאלת גם השאלה אם היום באופן כללי היצרנים משקיעים בשדרוגי קושחה כפי שנהגו בעבר .
עצם השרשור הזה ויציאת מוצרים מהיצרנים הללו לדעתי מוכיחה שעידן הסטרימרים ממש לא חלף, רק התחרות והדרישות השתנו והיצרנים יצטרכו לעמול ולהדביק פערים מול עצמם ומול מערכות כמו KODI וניגזרותיו .
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
זיו.
תודה על הסקירה והמאמץ שהשקעת. לא מובן מאליו.
1.4 לא יעביר 10 bit או HDR.
לא יודע מה קורה ברשת מבחינת תכנים , אבל זה כרגע החומר שאני רואה בנטפליקס ולכן זה עוד "שנייה" גם יגיע לרשת.
אני מנסה לומר שבכל הקשור לסטרימר יתכן והוא אחלה , אבל בכל מה שקשור ל- 4K זה DOA.
רן
תודה על הסקירה והמאמץ שהשקעת. לא מובן מאליו.
1.4 לא יעביר 10 bit או HDR.
לא יודע מה קורה ברשת מבחינת תכנים , אבל זה כרגע החומר שאני רואה בנטפליקס ולכן זה עוד "שנייה" גם יגיע לרשת.
אני מנסה לומר שבכל הקשור לסטרימר יתכן והוא אחלה , אבל בכל מה שקשור ל- 4K זה DOA.
רן
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
ה- A-500 בגרסת הקושחה הראשונית, הציג גמגומים כאשר הוא התבקש לנגן תכני 10bit. רק באחת מגרסאות הקושחה האחרונות, הנושא נפתר ולכן בוידאו הכתבה נכתב כי הניגון תקין עבור Playback מסוג תכנים כאלו. כמובן שיש צורך ב- HDMI 2.0 עבור העברת HDR.
על מנת להיות עוד יותר ברור, הוספתי הערה בגוף הוידאו אשר מציינת זאת.
על מנת להיות עוד יותר ברור, הוספתי הערה בגוף הוידאו אשר מציינת זאת.
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
תודה על ההבהרה.
רן
רן
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
זיו, ביקורת מעולה, נהניתי לצפות
קיבלתי את הרושם שלא ממש אהבת את הסטרימר הזה...
קיבלתי את הרושם שלא ממש אהבת את הסטרימר הזה...