@kobiko3030 , @Televiz
אני בעד שכמה שיותר אנשים ישתתפו בפיתוחים שייקלו על המשתמשים, כמו שאתם ונוספים עושים.
הבעיה היחידה שיש לי שזה נעשה לפעמים ע"י המלצה להסיר הרחבות אחרות (כמו שנתקלתי יותר מידי פעמים בהמלצה להסיר את IsraeLive).
מהרגע הראשון שנוספה האפשרות להשתמש בערוצי IsraeLive דרך הטלויזיה החיה, היתה תמיד אפשרות לבטל את זה דרך הגדרות ההרחבה.
כשזה נכנס בפעם הראשונה, הוחלט שכברירת המחדל הטלויזיה החיה תוגדר אוטומטית, וזאת כדי למנוע שאלות ובלבולים מצד המשתמשים. כשראינו שזה מפריע לחלק מהמשתמשים, הוחלט לתת בשלב ההתקנה למשתמש להחליט בעצמו אם להשתמש בזה או לא.
בכל מקרה, תמיד היתה אופציה להשתמש בהרחבה לצפיה בערוצים מבלי "להשתלט" על הטלויזיה החיה.
ואני כל מה שאני רוצה זה שידורים של ערוץ ABC
אם אני יכול לצפות בהם מהדפדפן (באמצעות VPN) זה באמת כל כך בעייתי להוסיף לקודי ?
(שואל שאלת תם, אני באמת מעריך את העבודה של כולם)
avigdork כתב:@mikee8
נראה לי שזאת לא בעיה שתלויה בנו, זאת נראית בעיה בקודי עצמו וצריכה להיפתר ע"י מפתחי קודי.
...
·
או שאולי בקודי בכוונה עושים את הבעיה הזאת?
לפי מה שאני מבין בחברה של קודי רק אם זה תוסף שנוצר מהיוצר שיוצר במקור את הערוצים האלה הם מנסים לתקן את הבעיה.
הרעיון של להרכיב חבילת ערוצים ב- Televiz הוא גאוני. האם חשבתם לעשות משהו דומה ב- IsraeLive?
יש שם פשוט יותר מדי ערוצים לא רלוונטיים עבורי ואני מניח שגם להרבה משתמשים אחרים.
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1
@yan
אין לנו שרת עם אתר אירוח כדי לעשות את זה.
לעומת זאת יכולת התאמה אישית של רשימת ערוצים קיימת כבר שנים בישראלייב.
אתה יכול לנהל רשימת ערוצים מועדפים ולהוסיף איזה ערוץ שאתה רוצה לשם.
כמו כן, אתה יכול להתאים אחלו קטגוריות יוצגו בהרחבה ובטלויזיה החיה.
יש לך אפשרות לייצא את רשימת המועדפים שלך ולייבא אותה למכשיר אחר. יש גם אפשרות להגדרת קובץ מועפדים מרוחק (למשל בדרופבוקס) ולנהל רשימת מועדפים אחת לכמה מכשירים.
אתה מוזמן ללחוץ על כפתור ימני על ערוץ או קטגוריה ולראות מהן האפשרויות, אתה מוזמן גם להיכנס להגדרות ההרחבה ולבחון את האופציות שם.
עריכה:
שכחתי לציין שאפשר להוסיף למועדפים גם ערוצים אישיים שלא מופיעים ברשימות של ישראלייב על ידי לחיצה ימנית על הקטגוריה מועדפים.
נערך לאחרונה על ידי avigdork ב 09/08/2016 21:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל הכבוד לכם, לא מחפשים קרדיט בפייסבוק ושכולם יהללו אתכם!
זו הרחבה מצוינת, נוחה וזמינה תמיד.
מה לעשות שעם ההצלחה מגיעים קנאים שרוצים לקבל תהילה אז עושים כאילו ומעתיקים את הקישורים ומספרים לכל המעריצים העיוורים שלהם...
אין מה להתעצבן מזה, זו הנורמה במדינה הזו. לא יתנו לכם להתבטא אצלם בפייסבוק כי חס וחלילה מישהו יחשוב באמת שהם עשו העתק הדבק....
yan כתב:הרעיון של להרכיב חבילת ערוצים ב- Televiz הוא גאוני. האם חשבתם לעשות משהו דומה ב- IsraeLive?
יש שם פשוט יותר מדי ערוצים לא רלוונטיים עבורי ואני מניח שגם להרבה משתמשים אחרים.
...
·גם בישראל לייב אפשר לעשות את זה כבר ממזמן.. ולא צריך בשביל זה להירשם לאף אתר web ולהתחיל להעתיק קישורים.
בישראל לייב אפשר "לדחוף" לטלויזיה חיה רק את הערוצים שאתה בוחר וכל זה מתבצע דרך הגדרות ההרחבה עצמה. אתה יכול לבחור את הערוצים שלך לפי קטגוריות שונות וגם ממש בחירה בפינצטה. אצלי למשל הטלויזיה חיה מציגה את כל הערוצים הישראלים פלוס כמה ערוצים שבחרתי בפינצטה מהקטגוריות השונות שהתוסף מציע. מאד נוח!
israelive הוא אכן תוסף מהחשובים שיש בקודי.
הראשון להיות מותקן אצלי.
ואם לפרגן אז אין כמו דברי חכמים ממני שכתבו בפורומים ענקים על קודי ואני אתרגם מאנגלית:
"שלא תוטעו ע"י השם ישראלייב. לא רק ישראל בתוסף. התוסף הזה הוא פשוט IPTV במיטבו".
נחזור לישראל... וכפי שאומרים במסורות שלנו: ישר כוחכם על התרומה.