נשברתי והזמנתי יס מקס. רק עכשיו אני צריך לחכות חודש!!!
הזמנתי היום את המקס - אמרו לי שיצרו איתי קשר לקבלת המכשיר תוך 48 שעות
כמו כן שהתקנה היא לפחות 14 ימי עסקים מהיום.
כאשר ה YES MAX יהיה ברשותי אני מתכון לצלצל לבדוק מה אפשר לעשות.
כמו כן שהתקנה היא לפחות 14 ימי עסקים מהיום.
כאשר ה YES MAX יהיה ברשותי אני מתכון לצלצל לבדוק מה אפשר לעשות.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
1. כן, אפשר לשלם פיקדון של 600 ש"ח עם פחת של 33% לשנה ב10 תשלומים ודמי שימוש חודשיים של 14 ש"ח או לשלם פיקדון של 750 ש"ח עם פחת של 33% לשנה ב10 תשלומים ודמי שימוש חודשיים של 10 ש"ח.
2. תלוי בהם. אני למשל מסתדר איתו בלי בעיה, אבל אני לא מכיר אדם מבוגר אחד שיוכל להפעיל אותו בקלות.
2. תלוי בהם. אני למשל מסתדר איתו בלי בעיה, אבל אני לא מכיר אדם מבוגר אחד שיוכל להפעיל אותו בקלות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
efib,
היתה לי בעיה זהה, אבל עדכון תוכנה סידר את זה.
אם זה לא נרגע תוך יום יומיים, תרים אליהם טלפון.
היתה לי בעיה זהה, אבל עדכון תוכנה סידר את זה.
אם זה לא נרגע תוך יום יומיים, תרים אליהם טלפון.
אני חושב שבגלל שאני נהנה כל כך להוריד מאינטרנט ולצפות כבר באותו יום פרקים של סדרות שמשודרות בארה"ב אני מפספס כאן את היתרון של YES MAX . בעצם , אני לא מפספס את זה ...
תרשו לי לספר לכם סיפור :
לפני 8 שנים , כהכנה לכניסה לדירה חדשה קניתי את הציוד האלקטרוני המשוכלל ביותר שהיה אז : טלויזית טושיבה 33 אינץ ( משקלה 70 ק"ג) 100 הרץ .אז חשבתי שלא ייתכן שתהיה לי טלויזיה כזו מבלי שאהיה מסוגל להקליט גם מ-YES כי הרי בטוח שיהיה לי מה להקליט אם YES ( כן , אני בין המנויים הכי ותיקים של YES) מסוגלים לבקש ממני 150 שח (אז) על המנוי ואז קניתי גם וידאו 6 ראשים , סטראופוני מלא , הפלא הטכנולוגי האחרון של אותן הימים .
למה אני מספר לכם את זה ? כי הפעם הראשונה והיחידה שהשתמשתי בוידאו לצורך הקלטה היה בשנת 2000 והתוכנית היתה "EUROVISION 2000 " המשודרת בערוץ 1 ובכלל לא קשורה ל-YES . יש לי בבית עדיין את ההקלטה הזו כי אני עדיין מחפש זמן מאז לצפות בה . זו כמובן גם הסיבה שאני מחזיק את הוידאו המשוכלל של אז - אולי מתישהו ארצה לראות את מה שהקלטתי בשנת 2000 .
לסיכום - תשימו לב טוב לצרכים שלכם ולתרבות הצפיה היומית שלכם בטלויזיה . אני משוכנע ש-90% מהאנשים שרוכשים את YES MAX היום לא צריכים את זה בגלל היכולות הטכנולוגיות שלו ולא יעשו בו שימוש יותר מה"התלהבות הראשונה" בחודש הראשון הרכישה .
אני לא מבינים למה אנשים מוכנים להתחייב לספק מסויים ולטכנולוגיה מסויימת לטווח של 3 שנים . אם אתם חושבים שבעוד שלוש שנים עדיין תרצו או שתהיו מסוגלי להשתמש ב-YES MAX של היום - אתם טועים ביג טיים . הטכנולוגיה מתקדמת בצעדים כל כך גדולים שאסור "להנעל" או "להתחייב" לכל כך הרבה זמן קדימה . את השיעור הזה גם אני למדתי בדרך הקשה ואני נזכר בזה בכל יום כשאני מתבונן במרפסת בעציץ שעומד מעל הוידאו הסטראופוני בעל 6 ראשים שרכשתי לפני 8 שנים .
צפיה מהנה !!!
HAGI
תרשו לי לספר לכם סיפור :
לפני 8 שנים , כהכנה לכניסה לדירה חדשה קניתי את הציוד האלקטרוני המשוכלל ביותר שהיה אז : טלויזית טושיבה 33 אינץ ( משקלה 70 ק"ג) 100 הרץ .אז חשבתי שלא ייתכן שתהיה לי טלויזיה כזו מבלי שאהיה מסוגל להקליט גם מ-YES כי הרי בטוח שיהיה לי מה להקליט אם YES ( כן , אני בין המנויים הכי ותיקים של YES) מסוגלים לבקש ממני 150 שח (אז) על המנוי ואז קניתי גם וידאו 6 ראשים , סטראופוני מלא , הפלא הטכנולוגי האחרון של אותן הימים .
למה אני מספר לכם את זה ? כי הפעם הראשונה והיחידה שהשתמשתי בוידאו לצורך הקלטה היה בשנת 2000 והתוכנית היתה "EUROVISION 2000 " המשודרת בערוץ 1 ובכלל לא קשורה ל-YES . יש לי בבית עדיין את ההקלטה הזו כי אני עדיין מחפש זמן מאז לצפות בה . זו כמובן גם הסיבה שאני מחזיק את הוידאו המשוכלל של אז - אולי מתישהו ארצה לראות את מה שהקלטתי בשנת 2000 .
לסיכום - תשימו לב טוב לצרכים שלכם ולתרבות הצפיה היומית שלכם בטלויזיה . אני משוכנע ש-90% מהאנשים שרוכשים את YES MAX היום לא צריכים את זה בגלל היכולות הטכנולוגיות שלו ולא יעשו בו שימוש יותר מה"התלהבות הראשונה" בחודש הראשון הרכישה .
אני לא מבינים למה אנשים מוכנים להתחייב לספק מסויים ולטכנולוגיה מסויימת לטווח של 3 שנים . אם אתם חושבים שבעוד שלוש שנים עדיין תרצו או שתהיו מסוגלי להשתמש ב-YES MAX של היום - אתם טועים ביג טיים . הטכנולוגיה מתקדמת בצעדים כל כך גדולים שאסור "להנעל" או "להתחייב" לכל כך הרבה זמן קדימה . את השיעור הזה גם אני למדתי בדרך הקשה ואני נזכר בזה בכל יום כשאני מתבונן במרפסת בעציץ שעומד מעל הוידאו הסטראופוני בעל 6 ראשים שרכשתי לפני 8 שנים .
צפיה מהנה !!!
HAGI
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
HAGI, באופן עקרוני אני מסכים איתך. כדוגמא אני יכול לתת את אחי שהזמין את המכשיר כאשר הוא לא נמצא בבית יותר משעה ביום ובמשך השבוע האחרון התוכנית היחידה שהוא הקליט זה הפרק ששודר אתמול של הסופרנוס. גם לגבי העניין של ההתחייבות אני מסכים איתך, וברור לי גם שלא יהיה למכשיר שימוש בעוד 3 שנים - לכו בחרתי בפיקדון.
אבל למה אני אומר "באופן עקרוני"? להודעה שלך יש טון תקיף שלא נעים לקרוא אותו. קח את זה כביקורת בונה.
אבל למה אני אומר "באופן עקרוני"? להודעה שלך יש טון תקיף שלא נעים לקרוא אותו. קח את זה כביקורת בונה.
sapir51 ,
תודה על תגובתך . לא התכוונתי לתקוף בהודעה שלי ואני מתנצל אם הטון בה נשמע כך .
בסופו של דבר , לכל אחד יש זכות לעשות מה שבא לו עם הכסף שלו רק שפעמים רבות אנשים נוהגים לרכוש מה ש-IN מבלי לחשוב אם הם צריכים את זה או לא . אני רק רציתי להבהיר שכל מה ש-IN היום עלול להיות OUT מהר מאוד . ולא כל מה ש-IN היום באמת נחוץ .
HAGI
תודה על תגובתך . לא התכוונתי לתקוף בהודעה שלי ואני מתנצל אם הטון בה נשמע כך .
בסופו של דבר , לכל אחד יש זכות לעשות מה שבא לו עם הכסף שלו רק שפעמים רבות אנשים נוהגים לרכוש מה ש-IN מבלי לחשוב אם הם צריכים את זה או לא . אני רק רציתי להבהיר שכל מה ש-IN היום עלול להיות OUT מהר מאוד . ולא כל מה ש-IN היום באמת נחוץ .
HAGI
sapir255 כתב:HAGI, באופן עקרוני אני מסכים איתך. כדוגמא אני יכול לתת את אחי שהזמין את המכשיר כאשר הוא לא נמצא בבית יותר משעה ביום ובמשך השבוע האחרון התוכנית היחידה שהוא הקליט זה הפרק ששודר אתמול של הסופרנוס. גם לגבי העניין של ההתחייבות אני מסכים איתך, וברור לי גם שלא יהיה למכשיר שימוש בעוד 3 שנים - לכו בחרתי בפיקדון.
אבל למה אני אומר "באופן עקרוני"? להודעה שלך יש טון תקיף שלא נעים לקרוא אותו. קח את זה כביקורת בונה....
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מקווה שזה לא המצב אצליDe-Tomaso כתב:האם הדגמים האחרונים עדיין עם המאורר המרעיש?
לפני כשנה התקנתי מקס בחדר שינה, ואחרי מספר ימים החזרתי אותו, המאורר שלו עבד כל הזמן גם כשמכשיר מכובה! זה היה בלתי נסבל....
התקינו לי אתמול.
ניכנסתי הביתה בלילה וחיפשתי מסביב, לא הבנתי מאיפה הרעש
דיברת עם השירות לקוחות לבדוק אם זו תקלה אצלך?efib כתב:אני מקווה שזה לא המצב אצליDe-Tomaso כתב:האם הדגמים האחרונים עדיין עם המאורר המרעיש?
לפני כשנה התקנתי מקס בחדר שינה, ואחרי מספר ימים החזרתי אותו, המאורר שלו עבד כל הזמן גם כשמכשיר מכובה! זה היה בלתי נסבל....![]()
התקינו לי אתמול.
ניכנסתי הביתה בלילה וחיפשתי מסביב, לא הבנתי מאיפה הרעש...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
Re: דרך אגב - יס מקס שני
ההבטחה לפטור היא רק בשנה ראשונה, האם קראת את המסמך עליו נדרשת לחתום.dealeng כתב:שאותו הזמנתי עולה 500 שח ב 10 תשלומים וללא התחייבות וללא תוספת לעלות החודשית....
אני העדפתי לוותר בשלב זה על ייס מקס שני.
ערן
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לי אישית אין בעיה עם 3 שנים התחייבות - יס, הוט, מה זה משנה? בסוף מחוייבים למשהו ממילא. אני קיבלתי את המקס לפני כמה ימים והוא מאוד נוח וקל לשימוש. ועיקר שכחתי - הוא מחובר לטלויזיה טושיבה "34 CRT שטוחה, ואיכות התמונה והקול, שהיו טובים, השתפרה פלאים!
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
חברה
בימים האחרונים קורה לי הרבה שתוכנית שהזמנתי לא מוקלטת עקב תקלה
זו מתחילה להיות ממש צרה צרורה
הערב הורדתי את הוידאו העתיק שהנחתי על גבי המכשיר
והחלפתי אותו במיקום עם ה DVD החדש שהוא יותר צר ומשאיר יותר פתחי איורור חופשיים.
כמו כן ביצעתי ניתוק של המכשיר מהחשמל ואחרי כמה דקות חיברתי בחזרה.
מוגדרת אצלי הקלטה אוטומטית של שעה וחצי
האם זה לא יגמור את הדיסק הקשיח תוך שנה שנתיים ?
האם אתם טורחים לכבות את המכשיר בערב ? (כי אני לא)
גלעד
בימים האחרונים קורה לי הרבה שתוכנית שהזמנתי לא מוקלטת עקב תקלה
זו מתחילה להיות ממש צרה צרורה
הערב הורדתי את הוידאו העתיק שהנחתי על גבי המכשיר
והחלפתי אותו במיקום עם ה DVD החדש שהוא יותר צר ומשאיר יותר פתחי איורור חופשיים.
כמו כן ביצעתי ניתוק של המכשיר מהחשמל ואחרי כמה דקות חיברתי בחזרה.
מוגדרת אצלי הקלטה אוטומטית של שעה וחצי
האם זה לא יגמור את הדיסק הקשיח תוך שנה שנתיים ?
האם אתם טורחים לכבות את המכשיר בערב ? (כי אני לא)
גלעד
אני צריך היום את המחשב של המחר
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לקוני yesmax
חשוב לשים לב שהמתקין יבדוק במכשיר מתאים את תקינות הסיגנל.הטכנאי שהתקין
אצלי זיהה בעייה של הפרעות ac וניסה במשך שעתיים לאתר את הבעייה בבנין ונכשל.
הוא הזמין טכנאי בכיר שפתר את הבעייה לאחר שעה נוספת.
בסופו של דבר,היה שווה.התמונה בערוצי yes כמו 12 ו 13 היא ברמה קרובה ל dvd.
הטכנאי שכח לתחל את הממיר לפורמט טלביזיה 9*16.שימו לב לזה.
אצלי זיהה בעייה של הפרעות ac וניסה במשך שעתיים לאתר את הבעייה בבנין ונכשל.
הוא הזמין טכנאי בכיר שפתר את הבעייה לאחר שעה נוספת.
בסופו של דבר,היה שווה.התמונה בערוצי yes כמו 12 ו 13 היא ברמה קרובה ל dvd.
הטכנאי שכח לתחל את הממיר לפורמט טלביזיה 9*16.שימו לב לזה.