שרשור תגובות: סופסוף גם אצלנו - Apple Music מהיום גם בישראל
נרשמתי לשירות ואני ממש מבסוט
כל המוסיקה בענן באיכות מצויינת
לא צריך לסנכרן את האייפון בישביל
אלבום כלשהו
פשוט מחפשים שומרים את האלבום או שיר
לשמיעה באווף ליין
גם המחיר זול 20 שח לחודש לאומת ספוטיפי 40 שח בחודש
כל המוסיקה בענן באיכות מצויינת
לא צריך לסנכרן את האייפון בישביל
אלבום כלשהו
פשוט מחפשים שומרים את האלבום או שיר
לשמיעה באווף ליין
גם המחיר זול 20 שח לחודש לאומת ספוטיפי 40 שח בחודש
- motikomfort
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתמול באנדרואיד השתמשתי עם האפליקציה שלהם בהזרמת מידע בדרכים למעלה מ 5 שעות נהיגה ועבד נפלא.
איכות סבבה לגמרי לא היו תקיעות הכל עבד נפלא.
איכות סבבה לגמרי לא היו תקיעות הכל עבד נפלא.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הצטרפתי אתמול. כותב שורות אלו תוך כדי האזנה.
אני מניח שהשלב הבא זה לבדוק איך אני עושה חבילה משפחתית ומתקין את זה גם על המחשב וגם אצל אשתי.
עבורי 30 שקל זה מחיר בהחלט שווה את המוצר.
אגב - מי שנמנה על הקבוצה שמבחינתה לשלם על תוכן זו לא מילה גסה - יש מבצע שווה ב-smartVOD בטלוויזיות סמסונג (ולפי הנאמר בהשקה של LG - גם אצלם) ובשאר אביזרים ניידים (טלפונים, טבלטים ולא זוכר אם גם מחשבים) - חבילה של 4 סרטים ב-20 ש"ח (ניתן לקנות בכפולות). אני מנוי בשירות עוד מקודם ויכול להמליץ. אומנם האיכות לא בשמיים והסאונד רק סטאריו - אבל זה אחלה מענה כשההנהלה פתאום רוצה לראות סרט עם תרגום. היתרון היותר גדול זה סרטי ילגים עם דיבוב למי שזה רלוונטי עבורו...
אני מניח שהשלב הבא זה לבדוק איך אני עושה חבילה משפחתית ומתקין את זה גם על המחשב וגם אצל אשתי.
עבורי 30 שקל זה מחיר בהחלט שווה את המוצר.
אגב - מי שנמנה על הקבוצה שמבחינתה לשלם על תוכן זו לא מילה גסה - יש מבצע שווה ב-smartVOD בטלוויזיות סמסונג (ולפי הנאמר בהשקה של LG - גם אצלם) ובשאר אביזרים ניידים (טלפונים, טבלטים ולא זוכר אם גם מחשבים) - חבילה של 4 סרטים ב-20 ש"ח (ניתן לקנות בכפולות). אני מנוי בשירות עוד מקודם ויכול להמליץ. אומנם האיכות לא בשמיים והסאונד רק סטאריו - אבל זה אחלה מענה כשההנהלה פתאום רוצה לראות סרט עם תרגום. היתרון היותר גדול זה סרטי ילגים עם דיבוב למי שזה רלוונטי עבורו...
- Conky
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הצטרפתי לפני כמה שעות. מאוד מרוצה.
יש מבחר עצום והרבה ז'אנרי נישה.
איכות השמע טובה מאוד, לפחות בiTunes על PC.
אני די בטוח שאשאר איתם גם אחרי 3 חודש.
יש מבחר עצום והרבה ז'אנרי נישה.
איכות השמע טובה מאוד, לפחות בiTunes על PC.
אני די בטוח שאשאר איתם גם אחרי 3 חודש.
[left]"I've been all over the world, my boy, and everywhere I go people tell me about the true God.
They all think they've found the right one"[/left]
They all think they've found the right one"[/left]
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש שמועות שאומרות שבדומה למה שקורה עם נטפליקס, ההיצע שמקבל המשתמש הישראלי הוא מצומצם לעומת המגוון שיש למשתמש האמריקאי.
מישהו נתקל בזה? אני אישית לא, אבל מעניין.
מישהו נתקל בזה? אני אישית לא, אבל מעניין.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
טוב כעת רק משיח צריך לבוא ואנחנו מסודרים...שרות נטפליקס זמין לישראלים וכעת שרות מוזיקה עם קטלוג עצום...
השלב הבא השתלת ציפ במוח ללא צורך באוזניות , מסך מקלדת ועכבר ומעבר לחיים בענן סטייל מטריקס:D.
או כפי שמנסים למכור לנו היום מציאות רבודה ראה מקרה פוקימון....
השלב הבא השתלת ציפ במוח ללא צורך באוזניות , מסך מקלדת ועכבר ומעבר לחיים בענן סטייל מטריקס:D.
או כפי שמנסים למכור לנו היום מציאות רבודה ראה מקרה פוקימון....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הבנתי שמבחינת מוסיקה, הקטלוג די עלוב, לא?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ממש לא, דווקא נראה שהוא דיי בסדר, וגם אם תכנים מסויימים חסרים בארץ, לפחות בתראד הזה אף אחד עדיין לא שם לב לכך..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
לפי מה שהבנתי מכמה משתמשים, יש כמה תכנים שאינם זמינים לחשבון ישראלי, אך כן זמינים לאלו עם חשבון אמריקאי (אין לי דוגמאות ספציפיות), אבל אני מניח שאם לא שמתם לב לזה, זה לא ממש צריך להפריע לכם. ההיצע הוא מאוד גדול גם ככה, ואני בספק אם לא תמצאו את מה שאתם רוצים.tomer953 כתב:יש שמועות שאומרות שבדומה למה שקורה עם נטפליקס, ההיצע שמקבל המשתמש הישראלי הוא מצומצם לעומת המגוון שיש למשתמש האמריקאי.
מישהו נתקל בזה? אני אישית לא, אבל מעניין....
האמת שאני אישית השתמשתי בכל שירותי המוזיקה Spotify, Tidal וGoogle play music וטרם בחנתי את השירות של אפל, מעניין אותי אישית לדעת אם יש הבדל בכלל, חוץ מהעובדה שהשירות של אפל זמין בישראל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

לגבי מגוון, אני מאזין למוסיקת היפ הופ (Old school, new school, hardcore, classics וכו') ונתקלתי בכל השירים והאמנים שאני אוהב.
אני מהמר שהמגוון במוסיקה ים תיכונית הוא נמוך, אבל לא בדקתי ויתכן ואני מתבדה.
עמית, בחרתי לסנכרן את המוסיקה שלי ב- Icloud (הוא חייב אותי לעשות כך ברגע שרציתי להוריד אלבום לאייפון כדי לשמועה בצורה לא מקוונת אח"כ).
יש לך מושג האם זה נכנס לנפח אחסון (של ה-5GB חינם?) כי ממש אין לי כוח שהוא יתחיל להתריע לי שהשטח אחסון שלי אוזל וצריך לרכוש חבילת אחסון-ענן.
בנוסף, יש לך מושג מה קורה עם כל האלבומי אופליין שאני מוריד (והם גם יורדים לכל המכשירים במקביל, למשל למחשב) - ואני מבטל את השירות?
האם הם פשוט נעלמים?
אני רוצה להמר שכן, אחרת אפשר להוריד אלפי אלבומים בזמן שהשירות חינמי ואז לבטל אותו, והופה הרווחת אלבומים בשווי אלפי שקלים.
[ברור לי שברגע שזה במחשב אתה יכול להעתיק את הכל לתיקיה אחרת.. אבל עדיין]
עמית, בחרתי לסנכרן את המוסיקה שלי ב- Icloud (הוא חייב אותי לעשות כך ברגע שרציתי להוריד אלבום לאייפון כדי לשמועה בצורה לא מקוונת אח"כ).
יש לך מושג האם זה נכנס לנפח אחסון (של ה-5GB חינם?) כי ממש אין לי כוח שהוא יתחיל להתריע לי שהשטח אחסון שלי אוזל וצריך לרכוש חבילת אחסון-ענן.
בנוסף, יש לך מושג מה קורה עם כל האלבומי אופליין שאני מוריד (והם גם יורדים לכל המכשירים במקביל, למשל למחשב) - ואני מבטל את השירות?
האם הם פשוט נעלמים?
אני רוצה להמר שכן, אחרת אפשר להוריד אלפי אלבומים בזמן שהשירות חינמי ואז לבטל אותו, והופה הרווחת אלבומים בשווי אלפי שקלים.
[ברור לי שברגע שזה במחשב אתה יכול להעתיק את הכל לתיקיה אחרת.. אבל עדיין]
- Conky
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם כשזה על המחשב, זה קבצים מוגנים (בפורמט m4p) שאפשר להפעיל רק עם הItunes ורק כשאתה Logged In כמשתמש שהוריד את השירים.tomer953 כתב:[ברור לי שברגע שזה במחשב אתה יכול להעתיק את הכל לתיקיה אחרת.. אבל עדיין]...
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
אם אפל מערבים את iCloud אז אני מניח שזה אכן מנצל מהאחסון שזמין לך.tomer953 כתב:לגבי מגוון, אני מאזין למוסיקת היפ הופ (Old school, new school, hardcore, classics וכו') ונתקלתי בכל השירים והאמנים שאני אוהב.
האם הם פשוט נעלמים?
[ברור לי שברגע שזה במחשב אתה יכול להעתיק את הכל לתיקיה אחרת.. אבל עדיין]...
אני לא יודע אם כל האלבומים יורדים לכל המכשירים שמחוברים לחשבון שלך, אני מניח שלא, כל עוד המשתמש לא אישר זאת. אחרי שתבטל את השירות השירים ישארו על המחשב שלך עד שתמחק אותם ידנית, הם משאירים את השירים אצלך למקרה ותחזור לשירות. בכל מקרה הקבצים עצמם הם מוגנים, ולא תוכל לנגן אותם בשום מקום אחר חוץ מiTunes כאשר אתה מחובר לחשבון שלך, כמו שConky אמר לפניי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למי שהשווה ליוטיוב - בל נשכח שיוטיוב אוכל גם רוחב פס לוידאו - רוחב פס שלא רלבנטי.
תשומת הלב למי שמתכנן לשמוע שעות על גבי שעות - אם אתם בסלולר - זה יאכל לכם את רוחב הפס.
למשל מי שרשום לMUSIX של פלאפון - הרוחב פס למוסיקה לא נחשב בחבילה.
תשומת הלב למי שמתכנן לשמוע שעות על גבי שעות - אם אתם בסלולר - זה יאכל לכם את רוחב הפס.
למשל מי שרשום לMUSIX של פלאפון - הרוחב פס למוסיקה לא נחשב בחבילה.
התוכן של Apple Music שנשמר ב iCloud מנותק מהאיחסון הרגיל של iCloud ואינו נכלל בהגבלות האחסון של iCloud (ה 5GB שכולם מקבלים).עמית_לגו כתב:
אם אפל מערבים את iCloud אז אני מניח שזה אכן מנצל מהאחסון שזמין לך.......
אני לא יודע אם כל האלבומים יורדים לכל המכשירים שמחוברים לחשבון שלך, אני מניח שלא, כל עוד המשתמש לא אישר זאת. אחרי שתבטל את השירות השירים ישארו על המחשב שלך עד שתמחק אותם ידנית, הם משאירים את השירים אצלך למקרה ותחזור לשירות. בכל מקרה הקבצים עצמם הם מוגנים, ולא תוכל לנגן אותם בשום מקום אחר חוץ מiTunes כאשר אתה מחובר לחשבון שלך, כמו שConky אמר לפניי....
המוסיקה נשמרת בנפרד, ההגבלה היא ל 100,000 שירים שכ״א מהם אינו יכול להיות גדול מ 200MB או ארוך משעתיים. זה כולל גם את השירים שאתה שומר ל offline וגם את ספריית המוסיקה שלך שאתה מוסיף ל Apple Music.
https://support.apple.com/en-us/HT204925
*** אזהרה ***
למי שיש כבר סיפריית מוסיקה מקומית על המכשיר, שישים לב טוב לפני שהוא מדליק את ה iCloud Music. מה שקורה זה שאפל יוסיפו אוטומטית את כל הסיפריה המקומית ל iCloud Music (אם בוחרים ב merge) ויחליף את כל השירים שהשרות יזהה בעותק של iCloud Music, כולל כל הטאגים וה artwork.
זה ממש מעצבן, במיוחד במוסיקה עברית, השמות העיבריים של השירים והמבצעים יוחלפו בשמות לועזיים ממסד המתונים של אפל (נתונים מאוד לא מדוייקים) . מי שטרח ועידכן את השמות והטאגים ממקורות אחרים ( freedb, אמאזון וכו׳) לפני שהוסיף את השירים לספריית ה iTunes במקור, יאבד אותם אם אין לו גיבוי של השירים במקום אחר.
אני עדיין מחפש דרך להתגבר על זה. האופציה השניה (replace) פשוט תמחוק את כל התוכן המקומי שהיה כבר על המכשיר.
בנוסף, ברגע שהדלקתי את ה iCloud Music על האייפון, כל השירים החלו לרדת גם למאק שלי. ממש לא רצוי כשיש לך כבר את כל הסיפרייה במאק מכוונת לאותם שירים במקום אחר (למשל שרת קבצים מקומי).
כן, כמו תמיד, אפל זה אפל, יד אחת נותנת אחלה שירות והיד השניה נותנת לך סטירה ומנסה לנהל לך את החיים ולהגביל אותך לאופן שימוש מאוד מסויים בשירות.
למי שיש כבר סיפריית מוסיקה מקומית על המכשיר, שישים לב טוב לפני שהוא מדליק את ה iCloud Music. מה שקורה זה שאפל יוסיפו אוטומטית את כל הסיפריה המקומית ל iCloud Music (אם בוחרים ב merge) ויחליף את כל השירים שהשרות יזהה בעותק של iCloud Music, כולל כל הטאגים וה artwork.
זה ממש מעצבן, במיוחד במוסיקה עברית, השמות העיבריים של השירים והמבצעים יוחלפו בשמות לועזיים ממסד המתונים של אפל (נתונים מאוד לא מדוייקים) . מי שטרח ועידכן את השמות והטאגים ממקורות אחרים ( freedb, אמאזון וכו׳) לפני שהוסיף את השירים לספריית ה iTunes במקור, יאבד אותם אם אין לו גיבוי של השירים במקום אחר.
אני עדיין מחפש דרך להתגבר על זה. האופציה השניה (replace) פשוט תמחוק את כל התוכן המקומי שהיה כבר על המכשיר.
בנוסף, ברגע שהדלקתי את ה iCloud Music על האייפון, כל השירים החלו לרדת גם למאק שלי. ממש לא רצוי כשיש לך כבר את כל הסיפרייה במאק מכוונת לאותם שירים במקום אחר (למשל שרת קבצים מקומי).
כן, כמו תמיד, אפל זה אפל, יד אחת נותנת אחלה שירות והיד השניה נותנת לך סטירה ומנסה לנהל לך את החיים ולהגביל אותך לאופן שימוש מאוד מסויים בשירות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

·barduck כתב:*** אזהרה ***
כן, כמו תמיד, אפל זה אפל, יד אחת נותנת אחלה שירות והיד השניה נותנת לך סטירה ומנסה לנהל לך את החיים ולהגביל אותך לאופן שימוש מאוד מסויים בשירות....
אני עשיתי אתמול MERGE ולא השתנה אצלי כלום בשירים,
כל האלבומים שלי מסודרים עם ARTWORK ו LYRICS והם נשארו ככה גם אחרי המיזוג,
אני מניח שבגלל שהם קיימים במאגר שלהם אז הם לא נפגעו..
לגבי הסנכרון למק, זה הפיצ'ר המרכזי ב ICLOUD MUSIC, שהמוסיקה שלך זמינה בכל מקום, כלומר אתה מנהל ספריה אחת והיא איתך במק, באייפון וכו'...
כמובן שתמיד יש סייגים ומשתמשי PRO שלא מרוצים מהדברים האלו כי יש להם את ה"דרך שלהם",
אבל כמו שאמרת, אפל מרגילה אותנו לסדר מסוים, ועלינו לחיות אותו - או לוותר.
כיף לך.tomer953 כתב:
אני עשיתי אתמול MERGE ולא השתנה אצלי כלום בשירים,
כל האלבומים שלי מסודרים עם ARTWORK ו LYRICS והם נשארו ככה גם אחרי המיזוג,
אני מניח שבגלל שהם קיימים במאגר שלהם אז הם לא נפגעו.....
אבל זה לא רק אצלי. זאת בעיה ידועה עם iCloud Music ותלונה שחוזרת הרבה מאז שהשירות הושק.
אם השיר לא קיים במאגר, לא יהיה שינוי בנתונים.
אם השיר קיים, הקובץ והנתונים יוחלפו בעותק של אפל.
אם השירים הם ״סטנדרטיים״, אני מניח שלא תשים לב להבדל אם לא תבדוק טוב כי הטאגים יהיו פחות או יותר זהים (למעט שינויים ב אותיות גדולות/קטנות באנגלית, ספרות במקום מספר כתוב, החלפה של & במילה "and" וכו׳). בשירים יותר ״איזוטריים״ שעדיין נמצאים במאגר, ההבדלים יותר גדולים.
כמו שאמרתי, ההבדל מורגש מאוד בעברית. רוב השמות יוחלפו. למשל, ברי סחרוף יהפוך להיות Berry Sacharov או Beri Saharof או Berri Sakharov. תלוי במתרגם.
כמו כן, הקובץ עצמו יוחלף בעותק של אפל שהוא בפורמט AAC 256 Kbps . לרוב האנשים זה ממש לא משנה אבל אם היה לך קובץ מאיכות גבוהה יותר, בעיה שלך.
לא קשור ל״דרך שלי״. יש לי כמה מאות GB של מוזיקה שאספתי עם השנים וממש לא בא לי לשכפל את זה עכשיו למאק שלי.tomer953 כתב: לגבי הסנכרון למק, זה הפיצ'ר המרכזי ב ICLOUD MUSIC, שהמוסיקה שלך זמינה בכל מקום, כלומר אתה מנהל ספריה אחת והיא איתך במק, באייפון וכו'...
כמובן שתמיד יש סייגים ומשתמשי PRO שלא מרוצים מהדברים האלו כי יש להם את ה"דרך שלהם",
אבל כמו שאמרת, אפל מרגילה אותנו לסדר מסוים, ועלינו לחיות אותו - או לוותר....
הסיבה היחידה שרציתי את הסינכון ל iCloud Music היא להיות מסוגל להוריד שירים מ Apple Music להשמעה offline באייפון. אין דרך אחרת לאפשר את זה. לא רוצה להפוך את כל ספריית המוסיקה שלי לבת ערובה של אפל בשביל זה. אני ממש לא חושב שזאת דרישה מוגזמת.
מלבד בעיית הסנכרון שתפריע לחלק מהמשתמשים, השירות הוא באמת מבורך, במיוחד לאור העובדה שזה כרגע השירות היחיד שזמין בארץ (ללא טריקים והאקים).
התוכן נראה עשיר, אני מניח שכל/רוב התוכן שזמין ב iTunes store לקנייה זמין גם ב Apple Music, וזה לא מעט. במוסיקה לועזית, לא נתקלתי בהרבה יוצרים/אלבומים שלא זמינים בשירות. במוסיקה ישראלית, מן הסתם, המבחר יותר מצומצם אם כי עדיין סביר.
הממשק לאפליקציית המוסיקה, לפחות באייפון, נוח ועובד חלק. בשביל 30 ש״ח בחודש, אין סיבה שאני לא אעשה מינוי משפחתי. בשביל האזנה למוסיקה חדשה, תחנות רדיו, ותוכן שאני לא מתכוון לקנות לצמיתות, השירות הוא באמת טוב.
התוכן נראה עשיר, אני מניח שכל/רוב התוכן שזמין ב iTunes store לקנייה זמין גם ב Apple Music, וזה לא מעט. במוסיקה לועזית, לא נתקלתי בהרבה יוצרים/אלבומים שלא זמינים בשירות. במוסיקה ישראלית, מן הסתם, המבחר יותר מצומצם אם כי עדיין סביר.
הממשק לאפליקציית המוסיקה, לפחות באייפון, נוח ועובד חלק. בשביל 30 ש״ח בחודש, אין סיבה שאני לא אעשה מינוי משפחתי. בשביל האזנה למוסיקה חדשה, תחנות רדיו, ותוכן שאני לא מתכוון לקנות לצמיתות, השירות הוא באמת טוב.