טבעות לוופרים של AR 98LS
-
mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
זהו סיימתי עם הלכה, לצערי לא דיללתי את הלכה לפני עבודה ובמקום מואר בהחלט רואים את העבודה ה"לא מיקצועית", מזל שבחדר שלי אין הרבה אור אז לא רואים8)
אולי אני כן אשייף שוב שבוע הבא כדי לנסות לקבל תוצאה טובה יותר אבל כרגע אני בסדר גמור עם התוצאה (עבודה ראשונה שלי איי פעם במשהו שקשור לחידוש וצביעה של עץ).
אני מניח שאני אעשה בעתיד הקרוב שכבה שנייה בכל מקרה.
הדרייברים בתיקון ואני מניח שאאסוף אותם חזרה בתחילת שבוע הבא.
אולי אני כן אשייף שוב שבוע הבא כדי לנסות לקבל תוצאה טובה יותר אבל כרגע אני בסדר גמור עם התוצאה (עבודה ראשונה שלי איי פעם במשהו שקשור לחידוש וצביעה של עץ).
אני מניח שאני אעשה בעתיד הקרוב שכבה שנייה בכל מקרה.
הדרייברים בתיקון ואני מניח שאאסוף אותם חזרה בתחילת שבוע הבא.
-
- מצטער, לא מצליח ליישר את התמונה .-.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
יפה מאוד! אני מציע לנצל את ההפוגה ולבדוק ווזואלית את הקרוסים והחיבורים שלהם.
האם יש סימני התחממות / התפחמות על גבי הקרוסים (בד"כ הם מותקנים ע"ג מעגל מודפס וניתן לראות ווזואלית אם היו רכיבים שהתחממו (בד"כ - נגדי הספק, לא תמיד קיימים בקרוס)
האם כל הכבלים (החוטים) שמובילים מהקרוס ליחידות מולחמים היטב ל"פוסטים" (נקודות החיבור) בקרוס?
זה הזמן המתאים לטפל בכך..
הסכימה כאן
מהתמונה הבודדת ששלחת התוצאה ניראת יפה מאוד.
בהצלחה
עדכון: כנראה שלא תמצא "מעגל מודפס" כל הרכיבים מודבקים על גבי חתיכת "מזוניט" כמו כאן
עדיין שווה לבדוק כל מה שנאמר למעלה, (לא אכניס אותך לשידרוג קרוסים כעת, רק בדוק אם כל הרכיבים מודבקים היטב ללוח)
האם יש סימני התחממות / התפחמות על גבי הקרוסים (בד"כ הם מותקנים ע"ג מעגל מודפס וניתן לראות ווזואלית אם היו רכיבים שהתחממו (בד"כ - נגדי הספק, לא תמיד קיימים בקרוס)
האם כל הכבלים (החוטים) שמובילים מהקרוס ליחידות מולחמים היטב ל"פוסטים" (נקודות החיבור) בקרוס?
הסכימה כאן
בהצלחה
עדכון: כנראה שלא תמצא "מעגל מודפס" כל הרכיבים מודבקים על גבי חתיכת "מזוניט" כמו כאן
עדיין שווה לבדוק כל מה שנאמר למעלה, (לא אכניס אותך לשידרוג קרוסים כעת, רק בדוק אם כל הרכיבים מודבקים היטב ללוח)
נערך לאחרונה על ידי harel ב 07/08/2016 6:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
-
mikel1999
- חבר ותיק

כן אין מעגל מודפס, וכל הרכיבים נראים במצב חדש וההלחמות נראות מעולה.harel כתב:יפה מאוד! אני מציע לנצל את ההפוגה ולבדוק ווזואלית את הקרוסים והחיבורים שלהם.
האם יש שימני התחממות / התפחמות על גבי הקרוסים (בד"כ הם מותקנם ע"ג מעגל מודפס וניתן לראות ווזואלית אם היו רכיבים שהתחממו (בד"כ - נגדי הספק, לא תמיד קיימים בקרוס)
הסכימה כאן
בהצלחה
עדיין שווה לבדוק כל מה שנאמר למעלה, (לא אכניס אותך לשידרוג קרוסים כעת, רק בדוק אם כל הרכיבים מודבקים היטב ללוח)...
לגבי הסכימה, מדובר ב-AR 9LSI ולא 9LS. ההבדל בינהם הוא קטנטן, בסך הכל עוד 2 נגדים.
אפשר לזהות בקלות ב2 דרכים, כתוב שזה 9LS "improved" ויש כמובן עוד 2 נגדים לעומת ה9LS הרגיל.
(למי שתוהה הקרוס של 98LS וה9LS מאוד דומים)
אני הזמנתי כבר את הנגדים שצריך כמובן:)
שבת שלום(f)
·
-
mikel1999
- חבר ותיק

סוף סוף האלמנטים חזרו (היו בתיקון אצל קובי, אחלה בנאדם ואחלה מחירים!)
בינתיים קחו בעירבון מוגבל את מה שאני אומר לגבי הסאונד,
הרמקולים נשמעים מאוד נקיים מאוזנים ומפורטים יותר מהמורל! תענוג לשמוע איתם הופעות חיות.
יש במה גדולה ויפה (למרות המיקום הם נשמעו מאוד out of the box).. סאונד לא מהיר אבל גם לא איטי, איפשהו באמצע.
הייתי שמח לקצת יותר בשר במיד, אבל הנגדים שאני מתכוון להוסיף לקרוס אמורים "לסדר" את הבעיה.
לגבי הבאס מעדיף לא לכתוב עכשיו שום מסקנה:oops:
אז מה נשאר.
חידוש ושדרוג הקרוסים (הקבלים אמורים להגיע שבוע הבא) וגם החלפת הקונקטורים.
חידוש הגרילים
בניית מעמדים (מניח ש30-35ס"מ)
[img2=900x675]http://cdn.head-fi.org/0/0d/900x900px-L ... 41031.jpeg[/img2]
[img2=506x675]http://cdn.head-fi.org/e/e0/900x900px-L ... 24327.jpeg[/img2]
בינתיים קחו בעירבון מוגבל את מה שאני אומר לגבי הסאונד,
הרמקולים נשמעים מאוד נקיים מאוזנים ומפורטים יותר מהמורל! תענוג לשמוע איתם הופעות חיות.
יש במה גדולה ויפה (למרות המיקום הם נשמעו מאוד out of the box).. סאונד לא מהיר אבל גם לא איטי, איפשהו באמצע.
הייתי שמח לקצת יותר בשר במיד, אבל הנגדים שאני מתכוון להוסיף לקרוס אמורים "לסדר" את הבעיה.
לגבי הבאס מעדיף לא לכתוב עכשיו שום מסקנה:oops:
אז מה נשאר.
חידוש ושדרוג הקרוסים (הקבלים אמורים להגיע שבוע הבא) וגם החלפת הקונקטורים.
חידוש הגרילים
בניית מעמדים (מניח ש30-35ס"מ)
[img2=900x675]http://cdn.head-fi.org/0/0d/900x900px-L ... 41031.jpeg[/img2]
[img2=506x675]http://cdn.head-fi.org/e/e0/900x900px-L ... 24327.jpeg[/img2]
Well done Mikel
שלום מייקל
אם הייתי רואה את הפוסט קודם הייתי ממליץ לך להשתמש בפוליטורה לעץ פורניר של יעקובי Top מקבלים תוצאות מדהימות תוך דקות.·
בנוגע לטבעות נראה שהדביקו טבעות "שמנות" מהסוג היקר והטוב יותר. רק חבל שלא ביקשת שיחדשו לך על הדרך (יצבעו) גם את הממברנה הדהויה של הוופר כך היה יוצא יותר חתיכי.
אשמח לדעת כמה עלה לך התיקון של הטבעות בוופר ובמיד.
אם בא לך ואתה לא מתעצל, תוציא את הצמר הסינטטי ותדפן את החלק הפנימי של הרמקול בצמר סלעים צהוב.
אם תעשה סיבוב באתרי בניה לרוב תמצא כאלה זרוקים.
בהצלחה
אם הייתי רואה את הפוסט קודם הייתי ממליץ לך להשתמש בפוליטורה לעץ פורניר של יעקובי Top מקבלים תוצאות מדהימות תוך דקות.·
בנוגע לטבעות נראה שהדביקו טבעות "שמנות" מהסוג היקר והטוב יותר. רק חבל שלא ביקשת שיחדשו לך על הדרך (יצבעו) גם את הממברנה הדהויה של הוופר כך היה יוצא יותר חתיכי.
אשמח לדעת כמה עלה לך התיקון של הטבעות בוופר ובמיד.
אם בא לך ואתה לא מתעצל, תוציא את הצמר הסינטטי ותדפן את החלק הפנימי של הרמקול בצמר סלעים צהוב.
אם תעשה סיבוב באתרי בניה לרוב תמצא כאלה זרוקים.
בהצלחה
במה צובעים את הוופר?
רציתי לשאול, איזה דגם קבלים אתה מזמין ומאיפה?
תוכל להסביר כיצד משפר הנגד את הקרוס ולאן מחברים אותו (במקביל או בטור)?
מה אתה אומר על לשחרר מאט מהתדרים של הוופר הגדול אל המיד-רנג'?, אולי לנסות לשים לנסיון על FULL-RANGE
רציתי לשאול, איזה דגם קבלים אתה מזמין ומאיפה?
תוכל להסביר כיצד משפר הנגד את הקרוס ולאן מחברים אותו (במקביל או בטור)?
מה אתה אומר על לשחרר מאט מהתדרים של הוופר הגדול אל המיד-רנג'?, אולי לנסות לשים לנסיון על FULL-RANGE
-
mikel1999
- חבר ותיק

@itsik33
איזה תוצאה הוא נותן לעומת הלקה החצי שקופה?
דווקא אוהב את הצבע החום הדהוי (למרות שלא ממש מתאים למראה הכללי של הרמקולים)
אני לא בטוח בדיוק מה המחיר כי תיקנתי אצלו עוד כמה דברים ודיברנו על מחיר סופי, אבל אם אני לא טועה מדובר ב250 לוופרים, ו180-160 למידים.
לגבי הצמר, קצת קשה לי להאמין שאמצא צמר כזה במצב שמיש, אני אוכל לקחת מהKLH6 שלי לבדיקה ואם אני ארצה להחליף אני אקנה מחנות כלשהי...
הבנתי גם שיש כמה סוגים של הצמר, יש לך המלצה על צפיפות מסויימת?
@legopart
הזמנתי מparts express, הקבלים של חברת jentzen מהליין הכי פשוט שלהם, והקבלים עם הערך הגבוהה הזמנתי מסוג "Electrolytic Non-Polarized "....
אם אני זוכר נכון מדובר על הקבלים של הוופר. (צריך לבדוק)
אני לא מבין בעניין הקרוסים כדי שאוכל לשנות דברים, אבל אני לא פוסל את האפשרות. בינתיים מעדיף לא לגעת בשום דבר עד שאחליף את הקבלים ואתן כמה שעות טובות של הרצה לרמקולים.
איזה תוצאה הוא נותן לעומת הלקה החצי שקופה?
דווקא אוהב את הצבע החום הדהוי (למרות שלא ממש מתאים למראה הכללי של הרמקולים)
אני לא בטוח בדיוק מה המחיר כי תיקנתי אצלו עוד כמה דברים ודיברנו על מחיר סופי, אבל אם אני לא טועה מדובר ב250 לוופרים, ו180-160 למידים.
לגבי הצמר, קצת קשה לי להאמין שאמצא צמר כזה במצב שמיש, אני אוכל לקחת מהKLH6 שלי לבדיקה ואם אני ארצה להחליף אני אקנה מחנות כלשהי...
הבנתי גם שיש כמה סוגים של הצמר, יש לך המלצה על צפיפות מסויימת?
@legopart
הזמנתי מparts express, הקבלים של חברת jentzen מהליין הכי פשוט שלהם, והקבלים עם הערך הגבוהה הזמנתי מסוג "Electrolytic Non-Polarized "....
אם אני זוכר נכון מדובר על הקבלים של הוופר. (צריך לבדוק)
אני לא מבין בעניין הקרוסים כדי שאוכל לשנות דברים, אבל אני לא פוסל את האפשרות. בינתיים מעדיף לא לגעת בשום דבר עד שאחליף את הקבלים ואתן כמה שעות טובות של הרצה לרמקולים.
עבודה מדהימה!!!
תודה על המידע, אבדוק באתר שהפנאתה, אני רוצה לקנות קבלים דו-פולריים של NICHICON
כשאלתי אנשים הפנו אותי לקנות קבלים של ציוד צבא מקצועים MKP (קניתי כמה, מדובר על משהו ענק מימדיםׁ (במיוחד אחד שתומך עד 250 ויותר גדול שתומך עד 400 וולט) ולא מיועדים ללוחות הלחמה של ציוד פשוט)
יש לי קרוס פשוט שאני רוצה להחליף לו אחרי 20+ שנים קבלים של 5.6 ו 6.8 (רמקול פלסטיק של PHONIC כמו שעסקים ובתי ספר קונים)
וואי יצא לי ב parts-express משלוח של 28$ על מוצרים בפחות מ2$ (רציתי רק 4 קבלים) אני אמתין עם ההזמנות משם (המקוריים עדין תקינים)
כשאלתי אנשים הפנו אותי לקנות קבלים של ציוד צבא מקצועים MKP (קניתי כמה, מדובר על משהו ענק מימדיםׁ (במיוחד אחד שתומך עד 250 ויותר גדול שתומך עד 400 וולט) ולא מיועדים ללוחות הלחמה של ציוד פשוט)
יש לי קרוס פשוט שאני רוצה להחליף לו אחרי 20+ שנים קבלים של 5.6 ו 6.8 (רמקול פלסטיק של PHONIC כמו שעסקים ובתי ספר קונים)
וואי יצא לי ב parts-express משלוח של 28$ על מוצרים בפחות מ2$ (רציתי רק 4 קבלים) אני אמתין עם ההזמנות משם (המקוריים עדין תקינים)
-
mikel1999
- חבר ותיק

·legopart כתב:עבודה מדהימה!!!
וואי יצא לי ב parts-express משלוח של 28$ על מוצרים בפחות מ2$ (רציתי רק 4 קבלים) אני אמתין עם ההזמנות משם (המקוריים עדין תקינים)...
שמע הייתי פותח שרשור ומעמיס את כל הקבלים של הפורום פה בקנייה לפני שהזמנתי, והייתי בקשר עם (סוג של) חבר לשעבר בפורום פה אז הוא העמיס עליי כמה קבלים.
הסיבה שאני לא יכול לעשות את זה היא שבאותו הזמן עשיתי קנייה של ממיר באיביי ממוכר באמריקה, שהסכים שאני אשלח אליו את הקבלים כדי שאוכל לאחד את המשלוח , (חסך לי 40$~
אגב, לגבי הקבלי NPE, הזמנתי 2 קבלים שווי ערך 350UF בשביל הוופר וקבלים בשווי ערך של שני קבלי 40UF שממוקמים בצורה מקבילית אחד לשני למיד.
וואו, ערך ענק של קבלים.
אם הבנתי נכון והם במקביל אז יכולת להזמין אחד של 390UF (וליצור חבית אחת גדולה)
בטח מדובר בסליל בסדר מימדים גדול בהרבה מהקטנצ'יקים שאני רגיל לראות, בטח מדובר על יחסי גודל. אני צודק?
אני רגיל לקבלים קטנים יותר של 3.9uf (כמו 2.2 3.9 4.7 5.6 6.8 )
בטח מדובר בסליל בסדר מימדים גדול בהרבה מהקטנצ'יקים שאני רגיל לראות, בטח מדובר על יחסי גודל. אני צודק?
אני רגיל לקבלים קטנים יותר של 3.9uf (כמו 2.2 3.9 4.7 5.6 6.8 )
-
mikel1999
- חבר ותיק

אין לי מספיק ידע כדי לענות לך לעניין היחסי גודל, וגם זה הפרויקט הראשון שלי מהסוג הזה ככה שאין לי ממש למה להשוותlegopart כתב:וואו, ערך ענק של קבלים.
אני רגיל לקבלים קטנים יותר של 3.9uf (כמו 2.2 3.9 4.7 5.6 6.8 )...
בדקתי בשרטות ששמו בדף הקודם
שמע, אצליך הקרוס מסדר שני או שלישי.
2 הטוויטרים מחוברים במקביל עם קרוסאובר שמכיל סלילים של 20mH 28mH וקבלים של 370uf
אצלי בטוויטר הפשוט מדובר משהו בסדר גודל של קבל 2.2uF וסליל של 0.39mH (גם ברמקולים אחרים אותו סדר גודל מימדים)
כלומר, אני חושב שהיחס נשמר רק שהרכיבים שלך בסדר גודל פי 100
נראה לי שלמדתי עוד משהו חדש
שמע, אצליך הקרוס מסדר שני או שלישי.
2 הטוויטרים מחוברים במקביל עם קרוסאובר שמכיל סלילים של 20mH 28mH וקבלים של 370uf
אצלי בטוויטר הפשוט מדובר משהו בסדר גודל של קבל 2.2uF וסליל של 0.39mH (גם ברמקולים אחרים אותו סדר גודל מימדים)
כלומר, אני חושב שהיחס נשמר רק שהרכיבים שלך בסדר גודל פי 100
נראה לי שלמדתי עוד משהו חדש
-
mikel1999
- חבר ותיק

נראה לי שאתה מתבלבל, קודם כל הסכימה שהבאתי לפה היא של בAR9LSI (ציינתי את זה בפוסט).
דבר שני אתה נראה לי מסתכל על הנתונים של הוופרים בתור הטוויטרים? בכל מקרה הטוויטר משתמש ב3UF, לא זוכר לגבי השאר. מחר אני יעלה לכאן תמונה טובה של הקרוס של ה98 שתוכל לראות בדיוק מה הולך שם.
דבר שני אתה נראה לי מסתכל על הנתונים של הוופרים בתור הטוויטרים? בכל מקרה הטוויטר משתמש ב3UF, לא זוכר לגבי השאר. מחר אני יעלה לכאן תמונה טובה של הקרוס של ה98 שתוכל לראות בדיוק מה הולך שם.
-
mikel1999
- חבר ותיק

היי לגו שחכתי לגמרי שבסוף לא שלחתי, האמת גם לא ממש מצאתי משהו שיכולתי להצביע אליו ולהישבע שמדובר בסכימה של ה98LS (יצא לי למצוא בעבר אבל משום מה פשוט לא הצלחתי שוב), אני כן צריך להודות לך שעזרת לי בעקיפין8)
תוך כדי החיפוש אחר הסכימה שמתי לב שמעבר לזה שאני צריך להוסיף שני נגדים לקרוס, אני גם צריך להוריד קבל של 5UF לגמרי מהקרוס (זה שמחובר לטוויטר), משהו שלא ידעתי מקודם (כמובן שהסתמכתי על הסכימה של הAR9LS כי זה מה שיש לי כרגע)
בכל מקרה זהו זה, סיימתי!
ה98LS כבר לא 98LS, הם98LSI
במילה אחת: מדהימים! וקצת בהרחבה: במה עצומה, סופר ניטראליים וטיבעיים.
לשימחתי הם קולעים קרוב מאוד לטעם המועדף עליי, והיות לכך המורל פונו אחר כבוד, לאחר שלא זזו ממקומם במשך שנה רצופה לטובת ה98. (רק לא רוצה לחשוב על היום בו אחזיר אותם, כל סטייה של זווית וחצי מורגשת אצלם)
מצטער על האיכות, הכי טוב שיש לי כרגע(n)
תוך כדי החיפוש אחר הסכימה שמתי לב שמעבר לזה שאני צריך להוסיף שני נגדים לקרוס, אני גם צריך להוריד קבל של 5UF לגמרי מהקרוס (זה שמחובר לטוויטר), משהו שלא ידעתי מקודם (כמובן שהסתמכתי על הסכימה של הAR9LS כי זה מה שיש לי כרגע)
בכל מקרה זהו זה, סיימתי!
ה98LS כבר לא 98LS, הם98LSI
במילה אחת: מדהימים! וקצת בהרחבה: במה עצומה, סופר ניטראליים וטיבעיים.
לשימחתי הם קולעים קרוב מאוד לטעם המועדף עליי, והיות לכך המורל פונו אחר כבוד, לאחר שלא זזו ממקומם במשך שנה רצופה לטובת ה98. (רק לא רוצה לחשוב על היום בו אחזיר אותם, כל סטייה של זווית וחצי מורגשת אצלם)
מצטער על האיכות, הכי טוב שיש לי כרגע(n)
מברוק!
פרוייקט מדהים.
עשה לי חשק בעתיד גם לשים ידי על איזה 4WAYS (כמובן שבמחיר זול יותר מהאלו) רק שלי אין כזו סבלנות לסדר מא-ת, עשית גם החלטה נכונה שנתת את הוופרים לתיקון אצל איש מקצוע, טוויטרים איך סידרת?, וקרוס אובר: טוב שהייתה צמוד לתוכנייה של דגם מסויים/ קרוב
גרילים אתה תבנה להם?
אפשר מדריך איך לבנות כאלו סטנדים לרמקולים?
הרצפה אני רואה פרקט (נראה לי), זה תורם לסאונד?
פרוייקט מדהים.
עשה לי חשק בעתיד גם לשים ידי על איזה 4WAYS (כמובן שבמחיר זול יותר מהאלו) רק שלי אין כזו סבלנות לסדר מא-ת, עשית גם החלטה נכונה שנתת את הוופרים לתיקון אצל איש מקצוע, טוויטרים איך סידרת?, וקרוס אובר: טוב שהייתה צמוד לתוכנייה של דגם מסויים/ קרוב
גרילים אתה תבנה להם?
אפשר מדריך איך לבנות כאלו סטנדים לרמקולים?
הרצפה אני רואה פרקט (נראה לי), זה תורם לסאונד?
-
mikel1999
- חבר ותיק

תודה
המיד לא ישר לגמרי האמת, הבאתי אותו גם לקובי ליישר אבל כדי ליישר אותו עד הסוף הוא היה חייב לפתוח את המיד\טוויטר בשביל לעשות את זה, והיה סיכון בעניין כי יכול להיות משהו שנדבק שם, אז החלטתי לא לקחת את הסיכון.
הגרילים מבחינת השלדה בריאים ושלמים, אבל הם פשוט מכוערים לדעתי אז אני לא ממהר להחליף בד, יכול להיות שאשנה את השלדה קודם (יש כבר כיוון לרעיון) ואז אשים בד.
הסטנדים מעדיף שלא להמליץ, ממש לא השקעתי בהם. השתמשתי בכל מיני קורות עץ שנשארו ממעקה שבנינו בגינה.
פשוט ישבתי כמה דקות כדי לחשב מידות, חתכתי והדבקתי, סיפור של 3-4 שעות של עבודה רצופה.האמת אני רוצה להביא בלוקים גדולים לראות איך הם יהיו.
לא פרקט, סתם MDF דק ועליו סוג של חומר קשיח דמוי עץ (לא טפט זה בטוח) ומתחת יש ספוג דק, רציתי להאמין שזה בכל זאת ייתן לי סאונד טוב יותר בזמנו אבל שום דבר, אין הבדל, אולי פסיכולוגיה פחות משפיעה עליי (לצערי?) בעניינים האלו:lol:
המיד לא ישר לגמרי האמת, הבאתי אותו גם לקובי ליישר אבל כדי ליישר אותו עד הסוף הוא היה חייב לפתוח את המיד\טוויטר בשביל לעשות את זה, והיה סיכון בעניין כי יכול להיות משהו שנדבק שם, אז החלטתי לא לקחת את הסיכון.
הגרילים מבחינת השלדה בריאים ושלמים, אבל הם פשוט מכוערים לדעתי אז אני לא ממהר להחליף בד, יכול להיות שאשנה את השלדה קודם (יש כבר כיוון לרעיון) ואז אשים בד.
הסטנדים מעדיף שלא להמליץ, ממש לא השקעתי בהם. השתמשתי בכל מיני קורות עץ שנשארו ממעקה שבנינו בגינה.
פשוט ישבתי כמה דקות כדי לחשב מידות, חתכתי והדבקתי, סיפור של 3-4 שעות של עבודה רצופה.האמת אני רוצה להביא בלוקים גדולים לראות איך הם יהיו.
לא פרקט, סתם MDF דק ועליו סוג של חומר קשיח דמוי עץ (לא טפט זה בטוח) ומתחת יש ספוג דק, רציתי להאמין שזה בכל זאת ייתן לי סאונד טוב יותר בזמנו אבל שום דבר, אין הבדל, אולי פסיכולוגיה פחות משפיעה עליי (לצערי?) בעניינים האלו:lol:
-
mikel1999
- חבר ותיק

Re: Well done Mikel
הרגע שמתי באחד הרמקולים את הצמר שיש בKLH6 (באופן חלקי בתור התחלה, רק באיזור מסביב לוופר)itsik33 כתב:אם בא לך ואתה לא מתעצל, תוציא את הצמר הסינטטי ותדפן את החלק הפנימי של הרמקול בצמר סלעים צהוב.
אם תעשה סיבוב באתרי בניה לרוב תמצא כאלה זרוקים....
ויש שינוי לא קטן, לרעה:lol: , ייבש לגמרי את הבאס, אבל היה שווה נסיון(Y)
אני מתחיל להיות גם נגד הצמר, רק הורס לי את האקוסטיקה, פשוט לוקח את הבאס ולא מחזיר או להפך יוצר חריגה מוגזמת בבאס שאתה בכלל לא רוצה להקשיב לרמקול
ד"א: עשיתי כמה שינויים ברמקולים שיש לי, אם תרצה לראות איך אני מתעלל ברמקולים שלי http://www.hometheater.co.il/vt260160.html (נראה לי שהם הכי טובים שיש לי)
ד"א: עשיתי כמה שינויים ברמקולים שיש לי, אם תרצה לראות איך אני מתעלל ברמקולים שלי http://www.hometheater.co.il/vt260160.html (נראה לי שהם הכי טובים שיש לי)