לא רע המרנץ sr7010 וכרגיל אין על שלומי מקרוסאובר
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
לא רע ? קנית משהו ברמה גבוהה ותהיה בטוח שהוא יותר יפה מהימהה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
מצחיק איך כמעט כל שרשור "התחדשתי" מתחיל טוב ואז גולש לויכוחים ופאסיב אגרסיב.
הוא לא חייב לפרסם את המחיר. הוא אמר שקיבל מחיר טוב בחנות, כמה טוב? זה בינו לבינם. וזה בסדר. תניחו שהוא לא שילם פחות מהמחיר שעולה מחו"ל עד הבית.
האם זאת פרסומת לחנות ? כן, אבל למה זה רע? אולי בעקבות זה גם אחרים יקבלו שירות טוב? מחיר טוב? כשאומרים קניתי באמאזון ונהנתי זה לא פרסומת ?
הוא לא חייב לפרסם את המחיר. הוא אמר שקיבל מחיר טוב בחנות, כמה טוב? זה בינו לבינם. וזה בסדר. תניחו שהוא לא שילם פחות מהמחיר שעולה מחו"ל עד הבית.
האם זאת פרסומת לחנות ? כן, אבל למה זה רע? אולי בעקבות זה גם אחרים יקבלו שירות טוב? מחיר טוב? כשאומרים קניתי באמאזון ונהנתי זה לא פרסומת ?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
·evgenetic כתב:·......
העניין של קניות מחו"ל (אמזון בעיקר) מול קניות בארץ די בוער פה בזמן האחרון, אז כדאי לנמק את השורה הפרסומית הזאת.
למה קרוסאובר? יותר זול? שירות יותר טוב?...
שחרר אותנו כבר מהניסיון המוזר שלך להניא אנשים "בכוח" מלרכוש בארץ - ראינו את זה יופי בשרשור תגובות של המבצע של ט.ר, אנחנו רואים את זה גם פה ואני בטוח שאם לא תהיה התערבות של המנהלים אנחנו נמשיך לראות דיונים נהרסים בזכותך.
בא בן אדם, שיתף את חווית הקנייה שלו - תגיד תתחדש וזהו במקום לנסות לחטוף את הדיון.
שלא תבין לא נכון - אני לא רוכש כמעט אף מוצר בארץ מסיבות כאלו ואחרות (שיתכן ויהיו רלוונטיות לאדם א' ולא רלוונטיות לחלוטין לאדם ב') אבל ההתנהלות הזו על גבי הפורום פשוט מעיקה. רוצה לדון בנושא הזה? תפתח דיון משל עצמך ותדון בנושא עם מי שיחליט להיכנס אליו ולהגיב.
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
"אותנו"? בשם מי אתה מדבר בדיוק? אנשים שאוהבים לקנות דברים ביוקר כשיש דרכים לרכוש אותם בזול יותר וגם לקבל שירות יותר טוב? באמת מעניין מי נמנה עם הקבוצה הזו...
אם לא שמת לב אנחנו בפורום, אז אפשר להגיב לדברים ולכתוב דברים משלך שקשורים כך או אחרת לנושא הדיון. כשכותבים בהודעה הראשונה "לכל המתלבטים האם להזמין מחו"ל , התשובה היא קרוסאובר.אין עליהם." אני כקונה מחו"ל רוצה להבין למה באמת כדאי לקנות בקרוסאובר ולכן ביקשתי מהבחור להסביר את זה. אם הוא לא רוצה אז לא צריך, אני לא מאיים עליו בשום צורה.
אם לא שמת לב אנחנו בפורום, אז אפשר להגיב לדברים ולכתוב דברים משלך שקשורים כך או אחרת לנושא הדיון. כשכותבים בהודעה הראשונה "לכל המתלבטים האם להזמין מחו"ל , התשובה היא קרוסאובר.אין עליהם." אני כקונה מחו"ל רוצה להבין למה באמת כדאי לקנות בקרוסאובר ולכן ביקשתי מהבחור להסביר את זה. אם הוא לא רוצה אז לא צריך, אני לא מאיים עליו בשום צורה.
- matrix23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 266
תתחדש, אחלה רסיבר
ומחזק את האמירה על Crossover, אכן מחירים סבירים ושירות אירופאי
ומחזק את האמירה על Crossover, אכן מחירים סבירים ושירות אירופאי
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
קובי, תתחדש.
כמו שנאמר: על טעם וריח... אני אגב חושב שהלוק שלהם סבבה ושונה מהסטנדרט.
האם שמעת אותו מול אחרים ? מדוע לא קפצת לדגם עדכני יותר של ימהה ?
כמו שנאמר: על טעם וריח... אני אגב חושב שהלוק שלהם סבבה ושונה מהסטנדרט.
האם שמעת אותו מול אחרים ? מדוע לא קפצת לדגם עדכני יותר של ימהה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
תודה למברכים.
לא שמעתי את הרסיבר לפני הקניה, נסמכתי רק על חוות דעת של אחרים.
לגבי למה לא ימהה חדש או דנון, עניין של הזדמנות, מחיר , חוות דעת מהאינטרנט.
אגב הסאונד באמת טוב, כמו כל דבר נדרשות מספר שעות גם למכשיר וגם למאזין להתרגל למשהו אחר וכעת אני אפילו נהנה עוד יותר ואולי כבר פחות מוטרד מהעטיפה......
גם אני קונה הרבה בחול, אמזון ועוד. לפעמים אפילו אם ההפרש 50 שקל לדוגמא, ויטמינים אבל אז גם הסיכון אפסי וזה לא כמו עם רסיבר. מקרן לדוגמא קניתי בחול, חצי מחיר, זה כבר חיסכון משמעותי, במקרה הזה הפרש המחיר לא הצדיק קניה מחול.
הלוואי ורוב החנויות היו מאפשרות זאת , היה טוב לכולם. קרוסאובר מאפשרת זאת (כתלות גם בספק שכן הם אינם מיבאים את המוצר בעצמם) ויחד עם שרות טוב מאפשרת לי לומר תודה, זה כל העניין.
אגב הסאונד באמת טוב, כמו כל דבר נדרשות מספר שעות גם למכשיר וגם למאזין להתרגל למשהו אחר וכעת אני אפילו נהנה עוד יותר ואולי כבר פחות מוטרד מהעטיפה......
גם אני קונה הרבה בחול, אמזון ועוד. לפעמים אפילו אם ההפרש 50 שקל לדוגמא, ויטמינים אבל אז גם הסיכון אפסי וזה לא כמו עם רסיבר. מקרן לדוגמא קניתי בחול, חצי מחיר, זה כבר חיסכון משמעותי, במקרה הזה הפרש המחיר לא הצדיק קניה מחול.
הלוואי ורוב החנויות היו מאפשרות זאת , היה טוב לכולם. קרוסאובר מאפשרת זאת (כתלות גם בספק שכן הם אינם מיבאים את המוצר בעצמם) ויחד עם שרות טוב מאפשרת לי לומר תודה, זה כל העניין.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
@kobbi
תחדש ותהנה כמה שיותר, אין כייף יותר גדול מזה שאתה מרוצה מהקנייה, לא צריך להתייחס אישית לכל הודעה שכותבים פה, לפעמים יש משמעות אחרת כשקוראים הודעות, תמיד אפשר לקרוא הודעות בטונים כאלה ואחרים ולא באמת לדעת איך היה נשמע זה שכתב את ההודעה לדוגמא, כותב בציניות או כותב ברווח טובה וכאלה, תהנה כמה שיותר,
גם אני רכשתיי מארנץ 5010, עדיין לא נפתח...
תחדש ותהנה כמה שיותר, אין כייף יותר גדול מזה שאתה מרוצה מהקנייה, לא צריך להתייחס אישית לכל הודעה שכותבים פה, לפעמים יש משמעות אחרת כשקוראים הודעות, תמיד אפשר לקרוא הודעות בטונים כאלה ואחרים ולא באמת לדעת איך היה נשמע זה שכתב את ההודעה לדוגמא, כותב בציניות או כותב ברווח טובה וכאלה, תהנה כמה שיותר,
גם אני רכשתיי מארנץ 5010, עדיין לא נפתח...
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
קובי, איזה קרוע אתה
קנית בארץ ואפילו לא שמעת לפני? מה הקטע?
בכל מקרה, גם אני עם מרנץ 7010 וקניתי בלי לשמוע - אבל בייבוא אישי ( http://www.hometheater.co.il/vt243435.html )
תתחדש.
אני לא אוהב את זה שהמחיר בארץ חסוי. זה משהו שממש מפריע לי ומונע תחרות חופשית, ובסופו של דבר פוגע בנו הצרכנים. רק שתדע.
קנית בארץ ואפילו לא שמעת לפני? מה הקטע?
בכל מקרה, גם אני עם מרנץ 7010 וקניתי בלי לשמוע - אבל בייבוא אישי ( http://www.hometheater.co.il/vt243435.html )
תתחדש.
אני לא אוהב את זה שהמחיר בארץ חסוי. זה משהו שממש מפריע לי ומונע תחרות חופשית, ובסופו של דבר פוגע בנו הצרכנים. רק שתדע.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
· אגב זו בדיוק הסיבה למה הפסקתי לקנות ציוד אודיו בחו"ל .kobbi כתב:תודה למברכים.
הלוואי ורוב החנויות היו מאפשרות זאת , היה טוב לכולם. קרוסאובר מאפשרת זאת (כתלות גם בספק שכן הם אינם מיבאים את המוצר בעצמם) ויחד עם שרות טוב מאפשרת לי לומר תודה, זה כל העניין....
נכון יקר יותר ואני קונה הכל בחו"ל בד"כ.
אבל אני לא מוכן לקנות יותר מבלי להאזין. לא רמקולים לא מגברים.
את הסטאפ הנוכחי שלי קניתי רק אחרי שמיעה והשוואה אל מול מה שהיה לי באותו החלל. הבאתי את הרמקולים שהיו לי הכל כדי להשוות באמת באותה נקודת זמן ובאותו המקום.
למרות ההפרש במחיר קניתי בארץ. יכולתי להיות מניאק להגיד תודה על ההאזנה עכשיו אקנה בחול.
אז לא היתי מקבל טאייד אין על הציוד הישן. זה גם לא אני. אם חנות נתנה לי שירות טוב, לא אלך ואקנה במקום אחר אלה אם ההפרש ממש שערורייתי.
בד"כ חנות שנותנת שירות גם נותנת מחיר סביר.
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
אני חייב לחזק את כל מה שנאמר על שלומי וקרוסאובר.
הייתי בחנות פעמיים, כל פעם מעל שעתיים. קיבלתי שירות מקצועי ואדיב.
הותאמה לי מערכת בהתאם לתקציב וגודל הסלון שלי, ואפילו בסוף יצאתי עם עודף.
לא עשיתי השוואת מחירים לחו"ל אבל ביחס לארץ מדובר במחיר בטוטאל משמעותית יותר זול מזאפ.
מדובר מרסיבר אונקיו ורמקולים של KLIPSH.
אעלה פוסט מסודר בעוד כחודש שאכנס לדירה והתקין את הציוד.
ממליץ לכל מי שמחפש חווית קניה ומחיר זול לעבור בחנות ולהתרשם.
הייתי בחנות פעמיים, כל פעם מעל שעתיים. קיבלתי שירות מקצועי ואדיב.
הותאמה לי מערכת בהתאם לתקציב וגודל הסלון שלי, ואפילו בסוף יצאתי עם עודף.
לא עשיתי השוואת מחירים לחו"ל אבל ביחס לארץ מדובר במחיר בטוטאל משמעותית יותר זול מזאפ.
מדובר מרסיבר אונקיו ורמקולים של KLIPSH.
אעלה פוסט מסודר בעוד כחודש שאכנס לדירה והתקין את הציוד.
ממליץ לכל מי שמחפש חווית קניה ומחיר זול לעבור בחנות ולהתרשם.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
קובי,
מה הרמקולים ששידכת לו? אתה שומע רק ק"ב או גם סטריאו?...גם לי מדגדג לשדרג את ימאהה 1900 שלי
מה הרמקולים ששידכת לו? אתה שומע רק ק"ב או גם סטריאו?...גם לי מדגדג לשדרג את ימאהה 1900 שלי
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- Soli
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1086
תתחדש ותהנה
אני עשיתי מעבר מפיוניר למרנץ.
וחלילה לא מפני שהפיוניר לא היה טוב.
הפתעה לטובה בכל פרמטר.
אי אפשר לומר לא רע,צריך לומר טוב מאוד.
אני עשיתי מעבר מפיוניר למרנץ.
וחלילה לא מפני שהפיוניר לא היה טוב.
הפתעה לטובה בכל פרמטר.
אי אפשר לומר לא רע,צריך לומר טוב מאוד.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

לשאלתך משודך לרמקולים paradigm signiture s6
http://www.6moons.com/audioreviews/paradigm/1.html
http://www.soundstagexperience.com/inde ... 112:paradi..
גם מוסיקה וגם קולנוע לשאלתך.
גם מוסיקה וגם קולנוע לשאלתך.
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

מדהים ניהול הבאס של הרסיבר הזה, הסאב יורד לתדרים שלא שמעתי מעולם. Velodyne chtr 18 inch
תענוג
תענוג
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
אהבתי את הרמקוליםkobbi כתב:לשאלתך משודך לרמקולים paradigm signiture s6
גם מוסיקה וגם קולנוע לשאלתך....