לא רע המרנץ sr7010 וכרגיל אין על שלומי מקרוסאובר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415

שליחה

לא רע ? קנית משהו ברמה גבוהה ותהיה בטוח שהוא יותר יפה מהימהה .
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662

שליחה

מצחיק איך כמעט כל שרשור "התחדשתי" מתחיל טוב ואז גולש לויכוחים ופאסיב אגרסיב.

הוא לא חייב לפרסם את המחיר. הוא אמר שקיבל מחיר טוב בחנות, כמה טוב? זה בינו לבינם. וזה בסדר. תניחו שהוא לא שילם פחות מהמחיר שעולה מחו"ל עד הבית.
האם זאת פרסומת לחנות ? כן, אבל למה זה רע? אולי בעקבות זה גם אחרים יקבלו שירות טוב? מחיר טוב? כשאומרים קניתי באמאזון ונהנתי זה לא פרסומת ?

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

evgenetic כתב:
...
...
·

העניין של קניות מחו"ל (אמזון בעיקר) מול קניות בארץ די בוער פה בזמן האחרון, אז כדאי לנמק את השורה הפרסומית הזאת.
למה קרוסאובר? יותר זול? שירות יותר טוב?
...
·

שחרר אותנו כבר מהניסיון המוזר שלך להניא אנשים "בכוח" מלרכוש בארץ - ראינו את זה יופי בשרשור תגובות של המבצע של ט.ר, אנחנו רואים את זה גם פה ואני בטוח שאם לא תהיה התערבות של המנהלים אנחנו נמשיך לראות דיונים נהרסים בזכותך.

בא בן אדם, שיתף את חווית הקנייה שלו - תגיד תתחדש וזהו במקום לנסות לחטוף את הדיון.

שלא תבין לא נכון - אני לא רוכש כמעט אף מוצר בארץ מסיבות כאלו ואחרות (שיתכן ויהיו רלוונטיות לאדם א' ולא רלוונטיות לחלוטין לאדם ב') אבל ההתנהלות הזו על גבי הפורום פשוט מעיקה. רוצה לדון בנושא הזה? תפתח דיון משל עצמך ותדון בנושא עם מי שיחליט להיכנס אליו ולהגיב.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

"אותנו"? בשם מי אתה מדבר בדיוק? אנשים שאוהבים לקנות דברים ביוקר כשיש דרכים לרכוש אותם בזול יותר וגם לקבל שירות יותר טוב? באמת מעניין מי נמנה עם הקבוצה הזו...

אם לא שמת לב אנחנו בפורום, אז אפשר להגיב לדברים ולכתוב דברים משלך שקשורים כך או אחרת לנושא הדיון. כשכותבים בהודעה הראשונה "לכל המתלבטים האם להזמין מחו"ל , התשובה היא קרוסאובר.אין עליהם." אני כקונה מחו"ל רוצה להבין למה באמת כדאי לקנות בקרוסאובר ולכן ביקשתי מהבחור להסביר את זה. אם הוא לא רוצה אז לא צריך, אני לא מאיים עליו בשום צורה.

matrix23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266

שליחה

תתחדש, אחלה רסיבר :wink:

ומחזק את האמירה על Crossover, אכן מחירים סבירים ושירות אירופאי :D

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

קובי, תתחדש.
כמו שנאמר: על טעם וריח... אני אגב חושב שהלוק שלהם סבבה ושונה מהסטנדרט.
האם שמעת אותו מול אחרים ? מדוע לא קפצת לדגם עדכני יותר של ימהה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

תודה למברכים.
לא שמעתי את הרסיבר לפני הקניה, נסמכתי רק על חוות דעת של אחרים.

לגבי למה לא ימהה חדש או דנון, עניין של הזדמנות, מחיר , חוות דעת מהאינטרנט.

אגב הסאונד באמת טוב, כמו כל דבר נדרשות מספר שעות גם למכשיר וגם למאזין להתרגל למשהו אחר וכעת אני אפילו נהנה עוד יותר ואולי כבר פחות מוטרד מהעטיפה......

גם אני קונה הרבה בחול, אמזון ועוד. לפעמים אפילו אם ההפרש 50 שקל לדוגמא, ויטמינים אבל אז גם הסיכון אפסי וזה לא כמו עם רסיבר. מקרן לדוגמא קניתי בחול, חצי מחיר, זה כבר חיסכון משמעותי, במקרה הזה הפרש המחיר לא הצדיק קניה מחול.
הלוואי ורוב החנויות היו מאפשרות זאת , היה טוב לכולם. קרוסאובר מאפשרת זאת (כתלות גם בספק שכן הם אינם מיבאים את המוצר בעצמם) ויחד עם שרות טוב מאפשרת לי לומר תודה, זה כל העניין.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183

שליחה

@kobbi
תחדש ותהנה כמה שיותר, אין כייף יותר גדול מזה שאתה מרוצה מהקנייה, לא צריך להתייחס אישית לכל הודעה שכותבים פה, לפעמים יש משמעות אחרת כשקוראים הודעות, תמיד אפשר לקרוא הודעות בטונים כאלה ואחרים ולא באמת לדעת איך היה נשמע זה שכתב את ההודעה לדוגמא, כותב בציניות או כותב ברווח טובה וכאלה, תהנה כמה שיותר,
גם אני רכשתיי מארנץ 5010, עדיין לא נפתח...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417

שליחה

קובי, איזה קרוע אתה
קנית בארץ ואפילו לא שמעת לפני? מה הקטע?
בכל מקרה, גם אני עם מרנץ 7010 וקניתי בלי לשמוע - אבל בייבוא אישי ( http://www.hometheater.co.il/vt243435.html )

תתחדש.

אני לא אוהב את זה שהמחיר בארץ חסוי. זה משהו שממש מפריע לי ומונע תחרות חופשית, ובסופו של דבר פוגע בנו הצרכנים. רק שתדע.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

kobbi כתב:תודה למברכים.
לא שמעתי את הרסיבר לפני הקניה, נסמכתי רק על חוות דעת של אחרים.

לגבי למה לא ימהה חדש או דנון, עניין של הזדמנות, מחיר , חוות דעת מהאינטרנט.

אגב הסאונד באמת טוב, כמו כל דבר נדרשות מספר שעות גם למכשיר וגם למאזין להתרגל למשהו אחר וכעת אני אפילו נהנה עוד יותר ואולי כבר פחות מוטרד מהעטיפה......

גם אני קונה הרבה בחול, אמזון ועוד. לפעמים אפילו אם ההפרש 50 שקל לדוגמא, ויטמינים אבל אז גם הסיכון אפסי וזה לא כמו עם רסיבר. מקרן לדוגמא קניתי בחול, חצי מחיר, זה כבר חיסכון משמעותי, במקרה הזה הפרש המחיר לא הצדיק קניה מחול.
הלוואי ורוב החנויות היו מאפשרות זאת , היה טוב לכולם. קרוסאובר מאפשרת זאת (כתלות גם בספק שכן הם אינם מיבאים את המוצר בעצמם) ויחד עם שרות טוב מאפשרת לי לומר תודה, זה כל העניין.
...
· אגב זו בדיוק הסיבה למה הפסקתי לקנות ציוד אודיו בחו"ל .
נכון יקר יותר ואני קונה הכל בחו"ל בד"כ.
אבל אני לא מוכן לקנות יותר מבלי להאזין. לא רמקולים לא מגברים.
את הסטאפ הנוכחי שלי קניתי רק אחרי שמיעה והשוואה אל מול מה שהיה לי באותו החלל. הבאתי את הרמקולים שהיו לי הכל כדי להשוות באמת באותה נקודת זמן ובאותו המקום.
למרות ההפרש במחיר קניתי בארץ. יכולתי להיות מניאק להגיד תודה על ההאזנה עכשיו אקנה בחול.
אז לא היתי מקבל טאייד אין על הציוד הישן. זה גם לא אני. אם חנות נתנה לי שירות טוב, לא אלך ואקנה במקום אחר אלה אם ההפרש ממש שערורייתי.
בד"כ חנות שנותנת שירות גם נותנת מחיר סביר.

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344

שליחה

אני חייב לחזק את כל מה שנאמר על שלומי וקרוסאובר.
הייתי בחנות פעמיים, כל פעם מעל שעתיים. קיבלתי שירות מקצועי ואדיב.
הותאמה לי מערכת בהתאם לתקציב וגודל הסלון שלי, ואפילו בסוף יצאתי עם עודף.
לא עשיתי השוואת מחירים לחו"ל אבל ביחס לארץ מדובר במחיר בטוטאל משמעותית יותר זול מזאפ.

מדובר מרסיבר אונקיו ורמקולים של KLIPSH.
אעלה פוסט מסודר בעוד כחודש שאכנס לדירה והתקין את הציוד.

ממליץ לכל מי שמחפש חווית קניה ומחיר זול לעבור בחנות ולהתרשם.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

קובי,
מה הרמקולים ששידכת לו? אתה שומע רק ק"ב או גם סטריאו?...גם לי מדגדג לשדרג את ימאהה 1900 שלי
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)
אני עשיתי מעבר מפיוניר למרנץ.
וחלילה לא מפני שהפיוניר לא היה טוב.
הפתעה לטובה בכל פרמטר.
אי אפשר לומר לא רע,צריך לומר טוב מאוד.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לשאלתך משודך לרמקולים paradigm signiture s6

http://www.6moons.com/audioreviews/paradigm/1.html

http://www.soundstagexperience.com/inde ... 112:paradi..

גם מוסיקה וגם קולנוע לשאלתך.

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מדהים ניהול הבאס של הרסיבר הזה, הסאב יורד לתדרים שלא שמעתי מעולם. Velodyne chtr 18 inch
תענוג

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

kobbi כתב:לשאלתך משודך לרמקולים paradigm signiture s6

http://www.6moons.com/audioreviews/paradigm/1.html

http://www.soundstagexperience.com/inde ... 112:paradi..

גם מוסיקה וגם קולנוע לשאלתך.
...
אהבתי את הרמקולים :wink:
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”