CD פלייר . יש לי סידי פלייר אונקיו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

yairjazz כתב:אני בינתיים רק בשלב הפנטזיה. :wink:
אפילו עוד לא שמעתי.
...
אז אולי תענה למסרים סו"ס? :roll:

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283

שליחה

לא תאמינו . שמעתי תקליטור . בCDP . ולקחתי אותו ושמתי בDVD LG שמכרו פעם ב200$
בדיוטי פרי . הבאס יותר חזק ועמוק והטרבל יותר מפורט . גם המגש שמחזיק את הדיסק ומכניס אותו לתוך המכשיר יותר מסיבי . אולי גם יתר הרכיבים יותר יציבים .

היום חיפשתי את אחוזת הסטראו בחיפה במוריה לא מצאתי את החנות בנסיע ברכב עשיתי כמה סיבובים
רק הטכנאי קרמר

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

זה שכתב למעלה לחבר את הCDP אנלוגית . הוא מחובר עים סיב אופטי וגם אנלוגית .
בסיב הצליל יותר נעים אצלי
רק הטכנאי קרמר

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה

הטכנאיקרמר כתב:זה שכתב למעלה לחבר את הCDP אנלוגית . הוא מחובר עים סיב אופטי וגם אנלוגית .
בסיב הצליל יותר נעים אצלי
...
לא נחמד לכנות חברים בפורום בכינו "זה ש.." (n)

לגבי ה dvd בהרבה מקרים בשמיעה ראשונית הוא עושה רושם של יותר בהכל...ובהרבה מקרים לאחר זמן הוא עושה שיעמום וכאב ראש, אין למהר למסקנות.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

Zy
כפי שכבר צויין בלא מעט פעמים עלות המכשיר לא תמיד מייצגת את איכותו .
מה שכתבתי הוא שלעניות דעתי באמצעות 4000$ נחמדים ל CDP ניתן לקבל 390S הנחות :lol: ולשדרג לליגה אחרת
אם כי בעלות של כ 6000$ לפחות יש 1531 סיבות לקבל את ההחלטה הנכונה :lol: :lol: :lol: :lol: .

אני חייב לציין שלאחרונה שמעתי CDP בעלות סבירה שמביא תוצאה מדהימה ותמורה טובה לכסף
אם זה מסקרן אותך זה דווקא הקואלה של BLUE NOTE מנורות.
(Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

לא רציתי חלילה להעליב . פשוט החבר. השם שלו באנגלית וארוך ואני חלש באנגלית .
לכן כתבתי "זה" .
רק הטכנאי קרמר

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה

זה בסדר גמור קרמר, לא נעלבתי כלל.

"אחוזת הסטריאו" נמצא כיום הלאה לכיוון מרכז הכרמל, ובצד השני של הכביש, מול צומת כבאביר וקצת הלאה.
עם זאת, הייתי ממליץ לך לבדוק גם ב"אודיופיל" שנמצא קצת לפניו, וב"לגאסי אודיו" בצומת קריית אתא.

ואם אתה אוהב יותר את ה CD שלך בחיבור אופטי על פני האנלוגי, הרי שאתה מעדיף את פיענוח הרסיבר על פני זה של ה CD.
ה CD כלל לא בא לידי ביטוי.

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה

Eyal_W כתב:Zy
מה שכתבתי הוא שלעניות דעתי באמצעות 4000$ נחמדים ל CDP ניתן לקבל 390S הנחות :lol: ולשדרג לליגה אחרת
(Y)
...
Eyal_W

מה זה "ליגה אחרת" :?: אם כוונתך שה cdp הנ"ל או אחר בסכום כזה (או אפילו גבוה יותר), בוודאות יגרום לסאונד לעלות ליגה, אני מערער על כך.

למען הסר ספק- אין כוונתי לכך שתחבר אותו למערכת נחותה מאוד שלא משנה איזה מקור תחבר לה....

מניסיוני בתקופה האחרונה בהאזנה למגוון cdp החל מהקואלה המדובר ועד האיזוטריק (ובאמצע עוד אי אלו נחשבים מאוד), חוויתי את כל התופעות- שיפור עצום, קלקול עצום, כלום....וההפך (מה הכוונה ההפך, לדוגמא: קח cdp ששיפר מאוד סטאפ מסויים ואחר שלא שינה החלף רק הגברה ופתאום היוצרות מתהפכות).

בקיצור- סינרגיה, כפי שכתבת.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

ראיתי היום CDP דנון 685 רוצים עלו 1900 ש"ח מתצוגה . בטרקלין חשמל . לא יכולתי להיתרשם מימנו בבדיקה כי איכות התצוגה שם על הפנים . מי שמאזין 5 שנים לקוודים לא מסוגל להאזין לרמקול עץ/קרטון.
מה דעת חברי הפורום
רק הטכנאי קרמר

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי

שלום אדון קרמר - מה שלומך?

שליחה

אני רואה שהסתבכת בפורום עם כמה מאמינים בכישוף ובוודו.

מערכת ה- CD כוללת מערכת סרוו שמסובבת את הדיסק במהירות הנדרשת בשביל לקרוא את הנתונים בקצב הנכון.
להבדיל מתקליט, מהירות הסיבוב הנדרשת משתנה מ- 500 סיבובים לדקה החריצים הפנימיים עד ל 500 שהם החיצוניים. הטריק הוא שהמערכת מנצלת את מבנה הביטים שצרוב על ה- CD בכדי לייצור משוב שלילי חזק מאוד שמכריח את הדיסק להסתובב במהירות הנכונה.

המערכת גם כוללת גם פענוח ראשוני מהיר לבדוק האם זרם הביטים יצא נכון, ומסוגלת להורות למכשיר לחזור שוב על רצועה עד המגיעים לתוצאה הצפויה - נעשה שם שימוש באלגוריתמים מתמטיים פשוטים, בעזרת מספרים נוספים שמוסיפים לזרם הנתונים.

לכן משקולות ובניה מכנית מאסיבית לא מוסיפים כלום לאיכות הצליל. יש לי היום נגן אוניברסלי שעלה 9000 שקל. מה שניתן לומר לטובת הבנייה שלו, שלא שומעים כאשר המכשיר עובד, לעומת מכשירים זולים או כונני מחשב.

עכשיו לאחר שקיבלנו את זרם הביטים, הם צריכים לעבור כמה פענוחים. פענוח ראשון זוהי הצפנה מכוונת שבלבלה לגמרי את סדר הביטים שהוקלטו, פשוט צוברים את הביטים בזכרון, ומחזירים אותם לסדר המקורי. אחרי זה הם עוברים את ה- DAC שזהו השלב האחרון"
DAC = Digital to Analog Converter זהו הממיר שמקבל את הביטים או המספרים ויוצר מהם מתח שמע. ממיר כזה יחד עם כל שאר המעגלים היום זה לא יותר מג'וק אחד או שניים של אחד היצרנים הגדולים כמו ADC או BB.
אתה יכול לקנות במחיר מופרז מכשיר כזה שהיצרן שם בו כזה ג'וק, קישט אותו בספק מופרז, קבלים ונגדים אקזוטיים ומוכר לך את זה בכמה מאות או אלפי דולר.

כפי שאתה מחובר היום את הפענוחים עושה לך הרסיבר סוני.
אתה יכול לחבר את המכשיר במקום כבל אופטי בכבל אנלוגי (RCA אדום ולבן) ואז תנסה לשמוע כיצד עובד המפענח של האונקיו המקורי האם יש הבדל?

בקיצור בכל מבחן שתעשה אל תאמין לשום סיפור, לאף אחד ושהספקנות שלך תעבוד שעות נוספות.
.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

הי יוסי
אני שמח שחזרת לכתוב
תבורך (Y)
קיימים הבדלים ממשייים מהותיים בין CD לCD .
ההסבר הטכני שלך יכול לנצח על הנייר במציאות פחות .
נכון שאם תיקח רסיבר שבנוי מאלפי מעגלים , שסובל מהפרעות אלקטרו XXXX כאלו ואחרות .
שמסלול הסיגנל גדול באורך כביש 6 , לא תוכל להרגיש את ההבדל בין אם תחבר CD כזה או אחר .
אך האם זו הדרך הנכונה לבדוק ?
האם זו הדרך הנכונה להוכיח טענה ?

הערה נוספת לגבי המכניקה .
אין לי הסבר מדעי (זה לא אומר של קיים אחד כזה )
אבל בהחלט יש חשיבות לטרנספורט ומגש שה CD יושב עליו.
לא סתם חברת TEAC פיתחה את איזוטריק . (הרי יכלו להישאר עם שלל הגרוטאות ).

בקיצור אנחנו קצת לא מסכימים
אבל חברים .

(Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

יוסי,
גם אם אני מסכים עם מה שכתבת, קצת צורם לי לקרוא כינויים לאלו שכן שומעים (או אפילו חושבים שהם שומעים) הבדלים בין נגנים ולו בגלל משקולות....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה

תודה יוסי על ההסבר.

רק הערה קטנה על סגנון והמשפט הפותח שלך:
אצלנו בפורום מותר להאמין בהכל.
מה שלא מותר זה לפסול אחרים על סמך דעותיהם או לכנות אותם בכינויי גנאי שונים.
(מאמינים בכישוף/וודו זה בהחלט כינוי גנאי).

אנחנו מקבלים בברכה ואף מעודדים שיתוף ידע והחלפת דעות שונות (וכן, בהחלט מותר לנסות לשכנע אחרים), שוב, בתנאי שכולם מקבלים כאן כבוד בסיסי הדדי.

הייתי שמח באם היית משנה את ניסוח הפתיחה.
תודה.

ליאור
ליאור

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”