מאד מפחיד הסיפור. הם הוסיפו תגובה של Teamviewer שטוענים שמדובר באשמת המשתמשים (שימוש בסיסמאות זהות לאתרים שונים וכו') וממליצים להפעיל 2FA וסיסמא יחודית חזקה.
הבעיה היא שיש משתמשים שכתבו בתגובות שהיה להם 2FA ועדיין פרצו להם למחשב. אם זה נכון יש כאן בעיה הרבה יותר קשה....
NegativeIQ
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
שליחה
MrYair כתב:הנה עוד סיבה למה אני לא משתמש בתוכנות צד שלישי
לשליטה מרחוק
אני משתמש בשרת VPN על הראוטר והתחברות למחשב ב RDP
מאובטח ברשת מקומית
והשרת VPN מאובטח אם 256 AES
...
גם אני עושה את זה אבל אני מבין שזה לא מתאים לכל אחד, קודם כל כי אתה חייב לקנות ראוטר מיוחד ויקר או להתקין קושחת צד ג' על הראוטר, שזה לא משהו שאתה יכול לצפות מהמשתמש הממוצע.
עדיין, באמת לדעתי RDP הוא הכי מאובטח שתוכל למצוא כל עוד אתה מקפיד להתקין Windows Update ובוודאות גם ייתן לך Performance הכי טוב.
Triple-z
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
שליחה
ובהנחה שכולם משתמשים רק בחלונות..
הפעלתי עכשיו 2FA גם, ודווקא השתמשתי ברב האתרים שאפשר בזה רק לא בטים וויור ופייפל :\
אגב בפייפל זה רק עם SMS? אי אפשר עם אפליקציה? לא מצאתי איפה אני סורק QR קוד.
בTV דווקא הוספתי בלי בעיה.
אני משתמש ב1PASSWORD המעולה ואז יש לי גישה שם לכל הסיסמאות והטוקנים גם במחשב (חלונות ומק) בצורה מאובטחת וכו.
_Asi
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שליחה
חשוב מאוד להשתמש בסיסמה שונה לכל אתר עם מידע חשוב ויקר ערך כמו דואר אלקטרוני, בנקים, פייפל וכו' ואימות דו שלבי לכל אתר שמאפשר זאת ולא לאפשר שמירה אוטומטית לסיסמאות של אותם אתרים ובשום אופן לא לשמור אותן בקובץ על גבי המחשב\סמארטפון או באכסון כלשהו ברשת.
לגבי מה שאמרו למעלה על הבנקים, לא רק שאין אימות דו שלבי, בחלק נכבד מהאתרים לא ניתן להשתמש בכלל בתווים מיוחדים כמו שטרודל, סימן קריאה וכו' בסיסמה, מה שלדעתי הופך את הסיסמה לפשוטה הרבה יותר ומוריד מרמת אבטחת המשתמש במידה ניכרת וזה חבל מאוד.