tvfan1 כתב:לצערי , החוויה שלי זהה לזו של גיא.
קופסא לא יציבה בעליל, ניסיתי לעבור ל OE, אותה בעיה (עובד מספר ימים ונתקע עד שצריך להתקין מחדש או שלפעמים הקופסא פשוט מתרסקת וחוזרת למצב Factory)
במקביל , רכשתי 3 קופסאות של Tronsmart ועד כה, הכל דבש...
בעבר, בחור בשם בני המליץ על הקופסא של Acemax, נראה שרמת היצור /QA נמוכה ביותר, חבל..
זו הקופסא הראשונה והאחרונה שארכוש מהם (כל נסיון לקבל התייחסות מהמוכר/חברה נכשל, הם פשוט לא חוזרים..)
המפרט טוב, החברה אמינה (קיבלתי כבר עדכון OTA)
לדעתי קליטת הוויפי חלשה מעט יותר אבל היות וחיברתי באופן קווי זה לא ממש שיקול מבחינתי
יש גם גרסה של 8 ג"ב אבל ההפרש לא היה משמעותי אז הלכתי על ה-16..
בהצלחה!
esloan
חבר ותיק
תגובות: 2796
שליחה
tvfan1 כתב:לצערי , החוויה שלי זהה לזו של גיא.
קופסא לא יציבה בעליל, ניסיתי לעבור ל OE, אותה בעיה (עובד מספר ימים ונתקע עד שצריך להתקין מחדש או שלפעמים הקופסא פשוט מתרסקת וחוזרת למצב Factory)
במקביל , רכשתי 3 קופסאות של Tronsmart ועד כה, הכל דבש...
בעבר, בחור בשם בני המליץ על הקופסא של Acemax, נראה שרמת היצור /QA נמוכה ביותר, חבל..
זו הקופסא הראשונה והאחרונה שארכוש מהם (כל נסיון לקבל התייחסות מהמוכר/חברה נכשל, הם פשוט לא חוזרים..)
הקיצר : מבחינתי, לא מומלץ ...
...
·
ניסיתי רבות למצוא לקופסה זו גרסת OE. באיזו השתמשת?
tvfan1
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
שליחה
קראתי באחד האתרים שמישהו לקח גרסה מכאן http://amlinux.ru/image/6.0.0/
וזה עבד.
למיטב זכרוני, השתמשתי בגרסה של M8 S plus אבל מציע שתריץ חיפוש בגוגל ותוודא שאני לא טועה (זה היה לפני מספר חודשים).
היה דיון גם לגבי סוג השבב של הוויפי (מסתבר שיש שני סוגים ) , במקרה שלי גם הוויפי עבד..
בכל מקרה, פרט לזמן עליה קצר יותר ועבודה חלקה , בעית היציבות נותרה בעינה כך שאינני יודע להמליץ על המעבר ל OE כפתרון (לפחות לא עבורי)
esloan
חבר ותיק
שליחה
tvfan1 כתב:קראתי באחד האתרים שמישהו לקח גרסה מכאן http://amlinux.ru/image/6.0.0/
וזה עבד.
למיטב זכרוני, השתמשתי בגרסה של M8 S plus אבל מציע שתריץ חיפוש בגוגל ותוודא שאני לא טועה (זה היה לפני מספר חודשים).
היה דיון גם לגבי סוג השבב של הוויפי (מסתבר שיש שני סוגים ) , במקרה שלי גם הוויפי עבד..
בכל מקרה, פרט לזמן עליה קצר יותר ועבודה חלקה , בעית היציבות נותרה בעינה כך שאינני יודע להמליץ על המעבר ל OE כפתרון (לפחות לא עבורי)
...
·
וכיצד ביצעת את השדרוג? צרבת על SD CARD?
tvfan1
חבר פעיל במיוחד
שליחה
חיובי!
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
גרסה 6.0.0.0 כבר מאד ישנה, אני על הגרסה הכי חדשה שיש ל M8S+ שלי, גם מ- http://amlinux.ru/image
חוץ מכמה באגים ב-4K הקופסה פועלת מצויין עם OE.
esloan
חבר ותיק
שליחה
TheCoolest כתב:גרסה 6.0.0.0 כבר מאד ישנה, אני על הגרסה הכי חדשה שיש ל M8S+ שלי, גם מ- http://amlinux.ru/image
חוץ מכמה באגים ב-4K הקופסה פועלת מצויין עם OE.
...
·
על איזו קופסה אתה מריץ את ה OE?
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
שליחה
M8S PLUS (M8S+)
tvfan1
חבר פעיל במיוחד
שליחה
@TheCoolest
·לא מדובר על אותה קופסא כמו שלך, אולי אנסה להתקין גרסה חדשה יותר אם כי אני עדין חטשש שמדובר על בעיות חומרה /QA של הקופסאות האלה..
esloan
חבר ותיק
שליחה
התקנתי בהצלחה את ה AMLINUX OPENELEC על ה ACEMAX KII
(הגרסה הזו OpenELEC-Amlogic.arm-M8SPlus-6.95.1.1.zip)
הכל עובד מצוין ללא תקיעות. הדבר היחיד שלא הצלחתי לקבל זה את הפורמטים המתקדמים של האודיו (TRUEHD ו DTS MASTER). DTS ו DD עובדים מצוין.
זאת למרות שאיפשרתי זאת בקונפיגוריציה.
רעיון?
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
שליחה
המעבד עצמו לא תומך בפורמטים האלה, עד כמה שידוע לי.
esloan
חבר ותיק
שליחה
TheCoolest כתב:המעבד עצמו לא תומך בפורמטים האלה, עד כמה שידוע לי.
TheCoolest כתב:אני בטוח כמעט בוודאות שזה לא עובד על הS812, למרות מה שרשום.
...
·
אם מבצעים PASSTHROUGH ל-STREAM אז למה בעצם החומרה צריכה לעשות משהו? עד כמה שידוע לי הצורה שבה זה עובד היא שפותחים את הקובץ בתוכנה ואת ה-PAYLOAD מעבירים לשגרות שמואצות בחומרה, אלא אם כן אני טועה באיך שקודי עובד...
esloan
חבר ותיק
שליחה
גם מוצהר במפורש כי המעבד תומך ב PASSTHROUGH של הפורמטים הללו.