מחירים בטריפל של הוט
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@ArielAberjil
·
זו בעיה בגלל שאתה לא מנוי לטריפל שלהם אז כמובן שהם לא יתנו לך את המחיר הזה אפילו אם תגיע לשימור לקוחות בגלל שאתה בכלל לא לקוח טריפל אלא אינטרנט בלבד.
·
זו בעיה בגלל שאתה לא מנוי לטריפל שלהם אז כמובן שהם לא יתנו לך את המחיר הזה אפילו אם תגיע לשימור לקוחות בגלל שאתה בכלל לא לקוח טריפל אלא אינטרנט בלבד.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עדיף לקחת ב269 מג'יק HD ואז להתמקח איתם? הבעיה שאח"כ מי ישנה את כל התשתית בגלל הפייבר והמיני?
שזה לא יפול עליי..
מבחינתם קיבלתי אישור על 269 אבל הם נותנים מג'יק HD ו2 HD רגילים..
שזה לא יפול עליי..
מבחינתם קיבלתי אישור על 269 אבל הם נותנים מג'יק HD ו2 HD רגילים..
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אריאל לא הבנתי איך תוכל לקבל את המחיר 269 אם אתה בכלל לא מנוי על הטריפל? אתה כן מנוי לטריפל או לא?
חייב להיות מנוי לטריפל כדי לקבל מחיר כזה וכל כמה זמן תתקשר ותגיד להם שאתה מעוניין להתנתק ככה תוכל להוסיף עוד ממירים באותו המחיר.
כמה ממירים אתה צריך? אל תשכח שאי אפשר לעשות הכל בבום. חבילות טובה עם 4 ממירים ומעלה זה רק להיות אצלהם לטווח של זמן מסוים.
חייב להיות מנוי לטריפל כדי לקבל מחיר כזה וכל כמה זמן תתקשר ותגיד להם שאתה מעוניין להתנתק ככה תוכל להוסיף עוד ממירים באותו המחיר.
כמה ממירים אתה צריך? אל תשכח שאי אפשר לעשות הכל בבום. חבילות טובה עם 4 ממירים ומעלה זה רק להיות אצלהם לטווח של זמן מסוים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני צריך 3 ממירים,כרגע לקוח אינטרנט בלבד
אריאל אתה עושה יותר מידי עניין מכלום , לסופר אתה הולך 4-5 פעמים בחודש לעשות קנייה של 350-450 שקל
ואם תשווה סופרים תגיע להפרשים של 100 שקל על אותה קנייה סה"כ יכול הפרש של 400-500 שקל
, אתה יורד לפרטים ולכל שקל כבר חודש , זה הפרשים של 20-30 שקל ויש לך חבילה תקינה וזה הכל ,אתה לא קונה דירה
זה כולה כבלים מה קורה שאתה טס לחו"ל בטח את מוכן שנתיים מראש , אל תסתבך יורת מידי כולה כבלים.
. לדעתי ללא פייבר בוקס וללא VOD ,אין מה להתחבר ל HOT .
ואם תשווה סופרים תגיע להפרשים של 100 שקל על אותה קנייה סה"כ יכול הפרש של 400-500 שקל
, אתה יורד לפרטים ולכל שקל כבר חודש , זה הפרשים של 20-30 שקל ויש לך חבילה תקינה וזה הכל ,אתה לא קונה דירה
זה כולה כבלים מה קורה שאתה טס לחו"ל בטח את מוכן שנתיים מראש , אל תסתבך יורת מידי כולה כבלים.
. לדעתי ללא פייבר בוקס וללא VOD ,אין מה להתחבר ל HOT .
·NirIdit כתב:@orenbar
·
למה לזלזל ב 20-30 ש"ח לחודש?
יש לך מושג מה היכולות הכלכליות של כל אדם ואדם ?
לא לעניין......
את יודעת יש פלאפל ב 10 שקל ויש פלאפל ב 17 שקל , את יודעת יש ליטר דלק ב 6.80 ויש 5.80 שיכול לחסול 500 שקל
בחודש הדיון הוא בסדר ולגטימי ,אבל שאתה הופך דיון שכזה לדיון על משכנתא זה כבר מאבד טעם ומיותר ,
מה שאני מנסה להגיד שיש ביום יום עשרות מקרים שאתה נתקל שהם יקרים ואתה בכלל לא שם לב ,
אבל 20 שקל בכבלים אתה עושה דיון חודש שלם
לדעתי מיותר , אחרי שבוע מקסימום 10 ימים אתה יודע איזה חבילה אתה רוצה ואיזה ממירים .
ולדעתי מי שעבור ל HOT טריפל או דאבל ,רק פייבר בוקס ,כי זה פועל הכי טוב .
חס וחלילה אין לי כוונה לפגוע ויכול להיות שאני טועה ולכל אחד יש את הזמן שלו להחליט .
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@orenbar
·
מי שרוצה יקר וטוב ממליץ לו על יס
הוט הם פלאפל של 10 ש"ח שנמכר במחיר של 17 ש"ח
·
הוט הם פלאפל של 10 ש"ח שנמכר במחיר של 17 ש"ח
·חח הצחרתי אותי *קנאי , אתה מתרץ את המחירים הגבוהים של YES בסיסמאות ותרוצים עלובים בעוד רוב המדינהסהרגבריאלי כתב:@orenbar
·
הוט הם פלאפל של 10 ש"ח שנמכר במחיר של 17 ש"ח...
מחוברת ל HOT ,אז אם כל הכבוד לסהר גבריאל ,העם יודע מה טוב לו יותר ממך .
*קנאי= נכנס לכל אשכול של הוט ומתחיל ללכלך מקינאה מה שלא נעשה ההפך , סהר תתעסק בעיניינים שלך ב סלקום או ב YES .