שלום רב,
בדצמבר שנת 1949 ממשלת רומניה הצטרפה לקרנבל החגיגות של המדינות הקומוניסטיות
לרגל ציון יום הולדתו ה-70 של לנין, וכל מדינה העניקה תשורות ומתנות רבות למנהיג
הנערץ.
אחת מהמתנות הייתה מקלט רדיו מפואר ומשוכלל (גודלו היה כשידה ענקית)
שאף הציג את תחנות השידור על גבי מפת רומניה והאיר את תמונתו של לנין,
כאשר הטיונר קלט את שידורי מוסקבה.
רדיו זה נבנה במפעל ששמו שונה עם השתלטות הקומוניזם ברומניה אך היה למעשה
מפעל של פיליפס.
לביצוע הפרויקט נבחר בחור צעיר, שזכה לפני כן בפרס מכובד
על הצלחתו בפרויקט אחר שתכנן והוביל, הבחור היה לא אחר מאבא שלי
לימים נולדתי וגדלתי עם אהבה גדולה לתחום האודיו,
הייתי מוקף ציוד DIY שהיה חלק בלתי נפרד מצעצועי ההתפתחות שלי
אני זוכר שבערך בגיל 5 אבא לקח אותי לרכוש את הרסיבר השני שלנו (לפניו היה שפופרתי שאבא בנה)
ומאז כל שנה היינו הולכים יחד לתערוכת הסטריאו (בד"כ התקיימה במלון הילטון בת"א).
כל זה בשילוב עם הדרכה וחינוך מצד אמי ז"ל שהייתה אישה מדהימה ומורה לפסנתר בחסד עליון,
חיבר וחיזק את האהבה שלי לציוד אודיו ולמוזיקה.
נעים מאוד, שמי אבי ורון.
בן 40 +, נשוי לסמדר אותה אני מעריץ, ואב גאה לשני ילדים מקסימים, עידו ונטע (בקרוב 5 ו-3 בהתאמה).
כבר מגיל צעיר היו לי נטיות חזקות למחשבים, והתחלתי לעבוד בחנות מתמחה כבר בגיל 14.
למדתי בתיכון הנדסאים של אוניברסיטת ת"א, משם התגייסתי ל-4 שנות שירות בחה"א בתפקיד טכני (בדיקות ותיקון ציוד מחשבים מוטס – דרג ד').
בתום השירות התקבלתי ללימודי הנדסת חשמל ולאלקטרוניקה, בשנה הראשונה כבר הוצאתי ומכרתי ספרון לפתרון בעיות בתחום בעזרת מחשב ומאז נאסר במבחנים שימוש במחשבי כיס.
במקביל להיותי סטודנט עבדתי ככתב טכני, הרצת ובדיקת רכיבים, פיתוח תוכנה למח' כ"א, וגם עבודות "שחורות" יותר.
יותר מאוחר עשיתי הסבה למדעי המחשב, השוק התחיל לפרוח בתקופה ההיא, ובשנת 1993 התחלתי לעבוד
בחברת מוטורולה כאיש פיתוח תוכנה, ראש צוות, ראש קבוצה, מנהל פרויקטים, וכעת מנהל קבוצת מנהלי הפרויקטים של נציגות החטיבה הגלובלית לפיתוח תוכנה בישראל.
(כן, אני מאלה שמעריכים ויודעים לטפח קשר ארוך-טווח
).
אם אתם נשואים ויש לכם ילדים עד גיל 5 לערך, יש סבירות שזוגתכם תכיר אותי, אם היא גולשת בפורומים.
משנת 2001 ועד היום למעשה על אש קטנה, אני הובלתי את כל נושא המוצרים והבטיחות למוצרי תינוקות וילדים בפורומים של YNET, והייתי אורח כבוד גם בתפוז (המתחרים של ynet !).
השיא היה בסוף 2003, שעיתון"הארץ" יצא בכתבה מפרגנת, ועיתון "גלובס" המכובד יצא עם כתבת ענק בצבע עלי במוסף מיוחד לראה"ש. (רצ"ב הדף הראשון של הכתבה)
הקטע החביב היה לראות את מפגשי הפורום של נשים בהריון שבהם נכחו עשרות רבות של נשים,
מספר זניח של בעלים שנשותיהם משכו אותם באוזן, ו... עבדכם.
ממש אנטי-תזה למפגשי hometheater.
את ההודעות שלי והסגנון שלי אני חושב שקצת הכרתם, בכל מקרה תקשורת טובה בין החברים כמו בפורום הספציפי הזה היא, לדעתי, בעלת ערך עליון, כל הכבוד !
ברור לי לחלוטין שכולנו נמצאים כאן מתוך אהבה רבה לתחום, רצון לעזור לזולת, ורצון להרחיב את אופקינו, לא פעם אנו גולשים (תרתי משמע) לויכוחים סוערים - הבה נעזור זה לזה לשמור על פרופורציות.
תודה רבה למרטין ועופר ושאר האנשים היקרים המנהלים את האתר והקטגוריות,
שמצאו אותי כמועמד ראוי לתפקיד זה באתר מספר אחד !
ואיך אפשר בלי להודות לישראל (il62), שבהחלט השאיר כאן נעליים ענקיות עם ריח מצוין
אני מאחל לו הצלחה רבה בקריירה החדשה !
היום הוא יום הולדתה של אימי ז"ל, ואני מקווה שהמינוי המכובד עבר את שערי שמיים ומסב לה נחת.
שלכם,
אבי.