שאלות לגבי ה- EF950
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
·maorgr כתב:מדוע הוא לא נותן לי לבחור 10 אז ?
http://i.imgur.com/NMUnJP9.jpg...
לא יודע לענות לך על זה. אולי קשור ליכולות של הכרטיס מסך. תנסה לראות מה האופציות ב1080P.
לפי הביקורת ב RTINGS הפאנל הוא 10 ביט, זאת גם דרישה עבור HDR10.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תנסה להעביר ל12ביט ולהריץ סרטון בדיקה מכאן:
http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... st41490097
הסרטון משווה 8 ביט ל10 ביט. עוד אופציה, להריץ את הסרטון דרך הנגן של המסך עצמו.
הסרטון משווה 8 ביט ל10 ביט. עוד אופציה, להריץ את הסרטון דרך הנגן של המסך עצמו.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
תתחדש ותהנה.
במה אני אמור להבחין כשאני מריץ ?TheCoolest כתב:תנסה להעביר ל12ביט ולהריץ סרטון בדיקה מכאן:
הסרטון משווה 8 ביט ל10 ביט. עוד אופציה, להריץ את הסרטון דרך הנגן של המסך עצמו....
בנוסף, לפעמים אני רואה שהטלוויזיה מקבלת RGB ולפעמים Ycbc444 מהמחשב ... מה זה אומר ? איך מקבעים את זה ל-RGB ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני אכן מכוון במצב מומחה, אבל הערכים שלי לא יעזרו לך. יש לנו מסכים שונים. מה גם שהכיוון תלוי בסטפאפ אצלך ומה שנכון אצלי לא יהיה נכון אצלך כנראה. אתה צריך לעשות כיוונים עם פאטרנים.
הפאנל הוא אכן 10ביט. אני חושב שהכרטיס מסך שלך לא יכול להוציא אות ב- 10ביט. NVIDIA לדעתי שומרת את היכולת הזו לשוק המקצועי, היינו כרטיסי ה- Quadro. אני גם לא ממש בטוח שאפשר לשלוח למסך אות ב- 10ביט טבעי, לדעתי זה שמור ליכולת עיבוד עבור המידע הנוסף שיש ב- HDR, אבל אל תתפוס אותי במילה פה, לא חשבתי על זה לעומק ולא יצא לי יותר מידי לחשוב/לקרוא על זה.
דיליי של סאונד אפשר לסדר במגוון דרכים. בנגן ששולח את האות, ברסיבר (אם אתה עובר דרכו) ובמסך. יש שינוי סנכרון אודיו תחת הגדרות הסאונד, לא קשה למצוא את זה.
כדי לקבל תצוגה של 1920x1020 @ 60Hz ב- 4:4:4 חובה להגדיר את הכניסה ככניסת מחשב [PC] ולאפשר בהגדרות [HDMI Ultra HD Deep Colour]. אך ורק במצב הזה המסך מתנהג כמוניטור 4K ומשחזר את האות כמו שהוא, אחרת הוא יבצע Chroma Subsampling כמו שציינת.
הפאנל הוא אכן 10ביט. אני חושב שהכרטיס מסך שלך לא יכול להוציא אות ב- 10ביט. NVIDIA לדעתי שומרת את היכולת הזו לשוק המקצועי, היינו כרטיסי ה- Quadro. אני גם לא ממש בטוח שאפשר לשלוח למסך אות ב- 10ביט טבעי, לדעתי זה שמור ליכולת עיבוד עבור המידע הנוסף שיש ב- HDR, אבל אל תתפוס אותי במילה פה, לא חשבתי על זה לעומק ולא יצא לי יותר מידי לחשוב/לקרוא על זה.
דיליי של סאונד אפשר לסדר במגוון דרכים. בנגן ששולח את האות, ברסיבר (אם אתה עובר דרכו) ובמסך. יש שינוי סנכרון אודיו תחת הגדרות הסאונד, לא קשה למצוא את זה.
כדי לקבל תצוגה של 1920x1020 @ 60Hz ב- 4:4:4 חובה להגדיר את הכניסה ככניסת מחשב [PC] ולאפשר בהגדרות [HDMI Ultra HD Deep Colour]. אך ורק במצב הזה המסך מתנהג כמוניטור 4K ומשחזר את האות כמו שהוא, אחרת הוא יבצע Chroma Subsampling כמו שציינת.
אהלן, תודה על העזרה.jacko-il כתב:
כדי לקבל תצוגה של 1920x1020 @ 60Hz ב- 4:4:4 חובה להגדיר את הכניסה ככניסת מחשב [PC] ולאפשר בהגדרות [HDMI Ultra HD Deep Colour]. אך ורק במצב הזה המסך מתנהג כמוניטור 4K ומשחזר את האות כמו שהוא, אחרת הוא יבצע Chroma Subsampling כמו שציינת....
איך אני מגדיר את זה כמסך מחשב ? אין לי אפשרות כזו ב-picture (רק game מופיע לי picture option)
שוב הרבה תודות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הגיוני לגמרי אם אין לך בכרטיס יציאת HDMI 2.0. יש לך? איזה כרטיס זה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא אומר יותר מידי. יש דגמים שונים מחברות שונות שמגיעים בשלל קונפיגורציות של יציאות.
תסתכל במפרט שלו בחוברת תפעול או באתר היצרן/משווק.
תסתכל במפרט שלו בחוברת תפעול או באתר היצרן/משווק.
·לא נראה לי שהיציאות הן 2.0... לדעתי 1.4.jacko-il כתב:לא אומר יותר מידי. יש דגמים שונים מחברות שונות שמגיעים בשלל קונפיגורציות של יציאות.
תסתכל במפרט שלו בחוברת תפעול או באתר היצרן/משווק....
בכל אופן, תוכל לשתף אותי כייצד אתה מוציא 23.9768 נקי כל הזמן ? האם קינפגת את זה בעזרת ה-nvidia control panel או שאתה משתמש בתוכנה חיצונית ? האם אתה משתמש ב- reclock ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם יש לו רק HDMI 1.4 , אז הנה התשובה שלך. ממליץ רק לוודא עם המפרט שלו בחוברת או באתר היצרן, יש כרטיסים כאלו שיש להם 2.0
וכן, אכן נאלצתי להכין פרופיל קאסטום בדרייבר כדי לקבל את זה. ברירת המחדל של 23Hz נתן לי 23.978Hz שגרם לקפיצת פריים בודד כל משהו כמו ארבע דקות. זה סבבה לגמרי אבל היה ניתן להבחין בקפיצה הזו לפעמים, תלוי בתנועה בסצינה וכו'. חבר כאן בפורום בכינוי jtk עזר לי להגיע לתדר קרוב יותר עם רזולוציית קאסטום, שהביא אותי ל 23.97628Hz כאמור. מה שנתן לי קפיצת פריים בודד אחת ל 12 שעות בערך, כלומר לא בטווח של ניגון סרט.
אלו ההגדרות שערכתי גם אצלי ושחקתי קצת לפה ושם ואלו בסופו של דבר מביאות אותי לתדר הכי קרוב:
[imgbig]http://cdn.avsforum.com/f/f6/f6e9050b_v ... 219191.png[/imgbig]
**ההתעסקות עם הדרייברים היא על אחריותך האישית כמובן. אני לא אחראי למקרה בו אולי תגרום נזק לרכיבים.**
וכן, אכן נאלצתי להכין פרופיל קאסטום בדרייבר כדי לקבל את זה. ברירת המחדל של 23Hz נתן לי 23.978Hz שגרם לקפיצת פריים בודד כל משהו כמו ארבע דקות. זה סבבה לגמרי אבל היה ניתן להבחין בקפיצה הזו לפעמים, תלוי בתנועה בסצינה וכו'. חבר כאן בפורום בכינוי jtk עזר לי להגיע לתדר קרוב יותר עם רזולוציית קאסטום, שהביא אותי ל 23.97628Hz כאמור. מה שנתן לי קפיצת פריים בודד אחת ל 12 שעות בערך, כלומר לא בטווח של ניגון סרט.
אלו ההגדרות שערכתי גם אצלי ושחקתי קצת לפה ושם ואלו בסופו של דבר מביאות אותי לתדר הכי קרוב:
[imgbig]http://cdn.avsforum.com/f/f6/f6e9050b_v ... 219191.png[/imgbig]
**ההתעסקות עם הדרייברים היא על אחריותך האישית כמובן. אני לא אחראי למקרה בו אולי תגרום נזק לרכיבים.**
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בכלל לא דרך עקומה אם זה עובד לך.
ואם קודם זה עבר דרך הרסיבר אז גם ייתכן מאד שפשוט הרסיבר לא תומך באות כזה ולכן לא הצלחת קודם.
ואם קודם זה עבר דרך הרסיבר אז גם ייתכן מאד שפשוט הרסיבר לא תומך באות כזה ולכן לא הצלחת קודם.