שרשור ריכוז ביקורות מסכים דגמי 2016-2017
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
הדור החדש של LG נראה מדהים !! 4K HDR Dolby vision OLED... רק חבל שהמחיר בשמיים
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@RafalovitchTom
·
אכן.
אבל המחירים יורדים. ייקח לזה כמה שנתיים-שלוש וזה יחלחל גם אלינו למיינסטרים.
צריך לזכור שרק לפני כשלוש שנים מסך OLED FHD בגודל 55 אינץ' (עם המון מחלות ילדות) עלה סביב ה- 50 אלף שקל.
·
אכן.
אבל המחירים יורדים. ייקח לזה כמה שנתיים-שלוש וזה יחלחל גם אלינו למיינסטרים.
צריך לזכור שרק לפני כשלוש שנים מסך OLED FHD בגודל 55 אינץ' (עם המון מחלות ילדות) עלה סביב ה- 50 אלף שקל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
לא 100% מהפאנלים שהם משתמשים בהם הם מסוג IPS, יש מבחר מועט יחסית של טלויזיות עם פאנל VA.
על איזה דגם אתה מדבר?
על איזה דגם אתה מדבר?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·Eliran15 כתב:LG LH5750...
יש ל- LG פה ושם גם מסכים עם פאנלים שהם לא IPS, צריך לבדוק תמיד דגם דגם. גם לסמסונג יש מסכים עם פאנלי PLS (שהם המקבילה ל- IPS) במסכים מסויימים. יותר מזה, לפעמים הפאנל משתנה באותה סדרה בין גדלים שונים של מסכים ו/או משווק עם פאנלים בטכנולוגיות שונות באזורים שונים בעולם. (פנסוניק "אלופים" בזה).
*העמוד הראשי עודכן עם ביקורות.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@jacko-il
שבת שלום חבר, למה אני לא רואה פה ביקורת על samaung UE60KS8000?
שבת שלום חבר, למה אני לא רואה פה ביקורת על samaung UE60KS8000?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@האיטלקי
·
כי לא עשו ביקורת למסך הזה, או יותר נכון אני אישית לא מצאתי. (באתרים הרגילים בהם אני מחפש).
יכול להיות שתעלה ביקורת בהמשך ל- KS8000 (או KS8500 - זה אותו מסך, רק קעור) ואז אפרסם. אל תבנה על ביקורת ספציפית ל 60 אינץ', זה גודל פחות נפוץ בביקורת מנסיון שלי. בדרך כלל סוקרים 55 או 65 אינץ.
·
כי לא עשו ביקורת למסך הזה, או יותר נכון אני אישית לא מצאתי. (באתרים הרגילים בהם אני מחפש).
יכול להיות שתעלה ביקורת בהמשך ל- KS8000 (או KS8500 - זה אותו מסך, רק קעור) ואז אפרסם. אל תבנה על ביקורת ספציפית ל 60 אינץ', זה גודל פחות נפוץ בביקורת מנסיון שלי. בדרך כלל סוקרים 55 או 65 אינץ.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
הבנתי תודה, ומה בקשר לקבוצת רכישה מחו'ל, כמו שעשו בזמנו עם SVS שייבאו מחו'ל? יש מצב שמישהו פה בפורום יארגן דבר כזה? לטלויזיות של סמסונג?
הבנתי תודה, ומה בקשר לקבוצת רכישה מחו'ל, כמו שעשו בזמנו עם SVS שייבאו מחו'ל? יש מצב שמישהו פה בפורום יארגן דבר כזה? לטלויזיות של סמסונג?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@האיטלקי
·
לא יודע מה בקשר לקבוצת רכישה, אולי חבר כאן בפורום ירים דבר כזה אולי לא..
אני בכל אופן, לא מתכוון להרים דבר כזה. יש לי מסך יחסית חדש שהולך ללוות אותי עוד הרבה זמן. (לפחות שנה). חוץ מזה, לא הייתי רץ לרכישה מחו"ל כל כך מהר, הייתי ממתין מספר שבועות / חודשים לתת למסכים להיכנס לשוק (של כל המתחרים), כולל יבוא של יבואנים מקבילים. ואז, כשיש יותר תחרות ומלאי, המחירים יתחילו קצת לרדת.
בכל מקרה חבר, זה לא השרשור המתאים לדון בנושאים האלה.
זה שרשור נייטרלי שכל המטרה שלו לרכז ביקורות ושום דבר מעבר. בבקשה לא להעלות כאן שאלות בנושאים מסביב.
·
לא יודע מה בקשר לקבוצת רכישה, אולי חבר כאן בפורום ירים דבר כזה אולי לא..
אני בכל אופן, לא מתכוון להרים דבר כזה. יש לי מסך יחסית חדש שהולך ללוות אותי עוד הרבה זמן. (לפחות שנה). חוץ מזה, לא הייתי רץ לרכישה מחו"ל כל כך מהר, הייתי ממתין מספר שבועות / חודשים לתת למסכים להיכנס לשוק (של כל המתחרים), כולל יבוא של יבואנים מקבילים. ואז, כשיש יותר תחרות ומלאי, המחירים יתחילו קצת לרדת.
בכל מקרה חבר, זה לא השרשור המתאים לדון בנושאים האלה.
זה שרשור נייטרלי שכל המטרה שלו לרכז ביקורות ושום דבר מעבר. בבקשה לא להעלות כאן שאלות בנושאים מסביב.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא זוכר באיזה שרשור התעניינו בזה, אז אשים את זה כאן:
אמנם לא השקה רשמית, אך אפשר לראות את ליינאפ ה- OLED החדש שמגיע לארץ:
http://www.lg.com/il/tv-oled
סדרה B - שני גדלים 55 ו- 65 אינץ'.
סדרה C - נראה שלא מגיעה ארצה.
סדרה E - שני גדלים 55 ו- 65 אינץ'.
סדרה G - בגודל 65 אינץ' (לא קיים ב- 55).
בנוסף - התווספו ביקורות בעמוד ראשי.
אמנם לא השקה רשמית, אך אפשר לראות את ליינאפ ה- OLED החדש שמגיע לארץ:
http://www.lg.com/il/tv-oled
סדרה B - שני גדלים 55 ו- 65 אינץ'.
סדרה C - נראה שלא מגיעה ארצה.
סדרה E - שני גדלים 55 ו- 65 אינץ'.
סדרה G - בגודל 65 אינץ' (לא קיים ב- 55).
בנוסף - התווספו ביקורות בעמוד ראשי.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
למען האמת, גם אם הביצועים היו זהים, הייתי מעדיף באופן אישי את ה- E6 ולו בגלל העובדה שהמסך שטוח.
אם מוסיפים על זה את הבדלי התמחור ואת העובדה שע"פ ביקורות שיצאו כרגע נראה שה- E6 אפילו טובה מעט מה- G6 מבחינת טכנית, אז ה- E6 אפילו הופכת להיות עוד יותר אטרקטיבית. (ביחס ל- G6).
·
למען האמת, גם אם הביצועים היו זהים, הייתי מעדיף באופן אישי את ה- E6 ולו בגלל העובדה שהמסך שטוח.
אם מוסיפים על זה את הבדלי התמחור ואת העובדה שע"פ ביקורות שיצאו כרגע נראה שה- E6 אפילו טובה מעט מה- G6 מבחינת טכנית, אז ה- E6 אפילו הופכת להיות עוד יותר אטרקטיבית. (ביחס ל- G6).
@jacko-il
·גם אני מעדיף את השטוח..היה לי את הסמסונג HU9000 וזה נכון כשאתה מסתכל מהמרכז אז המסך נותן מן תחושה כאילו הוא עוטף אותך אבל שמסתכלים מהצד נוצר סוג של עיוות לגבי LG לפי התמונות וממה שראיתי יש לי הרגשה שהקיעור טיפה יותר עדין מסמסונג אז אולי שמה אין העיוות
·גם אני מעדיף את השטוח..היה לי את הסמסונג HU9000 וזה נכון כשאתה מסתכל מהמרכז אז המסך נותן מן תחושה כאילו הוא עוטף אותך אבל שמסתכלים מהצד נוצר סוג של עיוות לגבי LG לפי התמונות וממה שראיתי יש לי הרגשה שהקיעור טיפה יותר עדין מסמסונג אז אולי שמה אין העיוות
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@jacko-il
כמה צריכה לעלות e6 65 אינץ
כמה צריכה לעלות e6 65 אינץ
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@האיטלקי
לא יודע מחירים.
נסה לברר מול היבואן או חנויות מתמחות. יש לדעתי גם כמה בודדים כאן בפורום שרכשו או כבר בגישושי רכישה, אז נסה לברר אולי גם מולם בפרטי מחירים שהצליחו להשיג. דיון מהימים האחרונים שזכור לי כדוגמא: http://www.hometheater.co.il/vt257725.html
שיהיה בהצלחה.
לא יודע מחירים.
נסה לברר מול היבואן או חנויות מתמחות. יש לדעתי גם כמה בודדים כאן בפורום שרכשו או כבר בגישושי רכישה, אז נסה לברר אולי גם מולם בפרטי מחירים שהצליחו להשיג. דיון מהימים האחרונים שזכור לי כדוגמא: http://www.hometheater.co.il/vt257725.html
שיהיה בהצלחה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·שלום ,jacko-il כתב:יש לדעתי גם כמה בודדים כאן בפורום שרכשו...
אני מתעניין ברכישה של סמסונג ks8000 (בגודל 60 אינטש) , אולם לא מצאתי ביקורת בעברית שנעשתה בארץ
האם מישהו כבר רכש או מכיר או יצא לו להתרשם מהטלוויזיה בצורה כלשהיא ?
תודה מראש למגיבים.
@pessik
·
כן רכשתי, הטלויזיה מדהימה מבחינת איכות תמונה, אני בעיקר רואה תכני HD ו4K.
קיבלתי יחידה בעייתית שסבלה ככל הנראה מתאורה אחורית שנפגמה בהובלה ומחליפים לי אותה בקרוב. כתוצאה מהפגם הזה נוצרה תופעה של עננות בצד העליון של התמונה כאשר החדר חשוך והתמונה שחורה.
חוץ מהבעיה שציינתי כיילתי אותה להגדרות שמתאימות והייתי מאוד מרוצה, היא מגיעה עם הגדרות לא טובות, בעיקר מנגנוני החלקת תמונה אז פשוט מכבים אותם או שמורידים לערך נמוך.
·
כן רכשתי, הטלויזיה מדהימה מבחינת איכות תמונה, אני בעיקר רואה תכני HD ו4K.
קיבלתי יחידה בעייתית שסבלה ככל הנראה מתאורה אחורית שנפגמה בהובלה ומחליפים לי אותה בקרוב. כתוצאה מהפגם הזה נוצרה תופעה של עננות בצד העליון של התמונה כאשר החדר חשוך והתמונה שחורה.
חוץ מהבעיה שציינתי כיילתי אותה להגדרות שמתאימות והייתי מאוד מרוצה, היא מגיעה עם הגדרות לא טובות, בעיקר מנגנוני החלקת תמונה אז פשוט מכבים אותם או שמורידים לערך נמוך.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עמוד ראשי עודכן עם קישורים.
בבקשה לא לדון כאן בדברים שלא שייכים ישירות לביקורות מסכים ו/או השקות וכו'. 
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".