רמקולים 5.1 מאמזון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #21 

שמח שאתה מרוצה, רציתי גם לרכוש אבל המחיר זינק ל 250 פאונד, ולא ראיתי מכירות במקומות אחרים, נחכה עם זה...

Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #22 

PayneBack3 כתב:שמח שאתה מרוצה, רציתי גם לרכוש אבל המחיר זינק ל 250 פאונד, ולא ראיתי מכירות במקומות אחרים, נחכה עם זה...
...
·אני קניתי מ-Richer Sounds דרך אמזון. המחיר שלהם עכשיו 200 פאונד, כלומר עלה ב-11 פאונד שזה 62 ש"ח, ומזה נגזרת גם תוספת מיסים בארץ של 21 שקל. כלומר תוספת של 83 ש"ח למחיר. מצד שני החזר המע"מ שתקבל מהם יגדל ב-10 שקלים.
בקיצור סה"כ יוצא לך 73 שקלים יותר יקר ממה שאני שילמתי. עדיין משתלם.
לגבי מחירי השילוח , כדאי לברר שוב מול החברה שביצעתי איתה את השילוח, לראות ששום דבר לא השתנה וגם כדאי לדעתי לברר איתם את נושא חיוב המכס לפי משקל (המונפץ) שרצו לדחוף לי שיצא עוד 120 שקל שבסוף זיכו אותי עליהם.

https://www.amazon.co.uk/Tannoy-TFX5-1- ... OY+TFX+5.1

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #23 

אני תמיד תוהה איך נשמעים רמקולים כאלה, האם זה מסוגל להגיע לרמה של קדמיים?
איפה נמצאים האחורים?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

mp3lll כתב:אני תמיד תוהה איך נשמעים רמקולים כאלה, האם זה מסוגל להגיע לרמה של קדמיים?
איפה נמצאים האחורים?
...
·איו לי מושג איך זה בהשוואה לרמקולים אחרים, אני רחוק מלהתיימר להיות אודיופיל.
חיפשתי משהו שיתן מענה במחיר סביר ובאיכות טובה, מבחינתי הסט הזה עושה את העבודה. בעתיד כשיהיו לו כמה שקלים פנויים אשתדרג למערכת יותר רצינית.
האחוריים נמצאים על הקיר הנגדי לטלוויזיה, מאחורי הגב של הצופים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #25 

mp3lll כתב:אני תמיד תוהה איך נשמעים רמקולים כאלה, האם זה מסוגל להגיע לרמה של קדמיים?
איפה נמצאים האחורים?
...
חד משמעית לא, וזה מאחד שאינו אודיופיל כלשון פותח הדיון, ואני כן החלפתי את הזוג הקטן עם מדפיים.
בוא נאמר כך - רמקול סטליטי טוב, עם שילוב של סאב טוב, נשמע טוב ומספק כשמדובר בקולנוע ביתי.
אבל, מי שמחפש לקבל פאנץ' מקדימה, יצטרך קדמיים, או מדף או גדול יותר, בהתאם לצורך המוזיקלי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #26 

+1 למה שגל רשם.
בדיוק בימים אלו אני מתחיל בהחלפת סט הסטליטים שלי (ששירת אותי נאמנה משהו כמו 3 שנים) למשהו קצת יותר רציני. לסרטים זה עוד בסדר בתנאי שהחלל גם לא גדול, אבל חסר מאד נפח לצליל. יש פירוט בגבוה ובנמוך, אבל חסר עומק ופירוט לסאונד. על מוזיקה (2 ערוצים) אין בכלל מה לדבר.

ובכל זאת, לפותח הדיון, תתחדש. נראה כמו דיל נחמד מאד. והתקנה לא רעה בכלל (בהנחה שגם סגרת על כל השבירות בקיר עם טייח וצבע וכו'.. :roll: )
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #27 

Avishay1 כתב:
...
...
·אני קניתי מ-Richer Sounds דרך אמזון. המחיר שלהם עכשיו 200 פאונד, כלומר עלה ב-11 פאונד שזה 62 ש"ח, ומזה נגזרת גם תוספת מיסים בארץ של 21 שקל. כלומר תוספת של 83 ש"ח למחיר. מצד שני החזר המע"מ שתקבל מהם יגדל ב-10 שקלים.
בקיצור סה"כ יוצא לך 73 שקלים יותר יקר ממה שאני שילמתי. עדיין משתלם.
לגבי מחירי השילוח , כדאי לברר שוב מול החברה שביצעתי איתה את השילוח, לראות ששום דבר לא השתנה וגם כדאי לדעתי לברר איתם את נושא חיוב המכס לפי משקל (המונפץ) שרצו לדחוף לי שיצא עוד 120 שקל שבסוף זיכו אותי עליהם.

https://www.amazon.co.uk/Tannoy-TFX5-1- ... OY+TFX+5.1
...
הי,
איך הסאב נשמע אצלך ? אצלי הוא מחובר עם DENON 1200 ולא כמעט לא נשמע כמו אפילו רמקולים רגילים של לוגיטק , הינה תמונה :
https://images-na.ssl-images-amazon.com ... L1000_.jpg

שיחקת עם PHASE ל-180 (זה מופיע בתמונה למעלה) ?
עדיין אני מגביה ברסיבר ל 70 ולא מרגיש שזה ממלא את כל החלל ...
,
- לגבי 120 ש"ח שרצו לדחוף לך במכס לפי משקל איך ביטלת את זה ? ( ואת כל הנושא של מעמ ומכס החברת שילוח מסדירה את כל זה בתשלום לפני שזה מגיע אפילו לארץ , אז איך הגעת למצב שאתה צריך לשלם בנפרד ? )

-לגבי tres.co.il יש להם גם סטנדים לטנוי ? כרגע אצלי כל הרמקולים יושבים קדימה לטלוויזיה , והספה האחורית דבוקה לקיר , עדיין עדיף לתלות את האחורים למרות שהספה דבוקה לקיר האחורי ? ולא משנה איזה גובה אני שם את זה ?

-לגבי ניוק אתה צופה בו בסרטי תלת מימד והוא עובד תקין ?

תודה רבה.

·

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #28 

הרמקולים האלה יהיו שידרוג מ Energy take 5.1??

Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

moshebit כתב:

...
...
הי,
איך הסאב נשמע אצלך ? אצלי הוא מחובר עם DENON 1200 ולא כמעט לא נשמע כמו אפילו רמקולים רגילים של לוגיטק , הינה תמונה :

,
- לגבי 120 ש"ח שרצו לדחוף לך במכס לפי משקל איך ביטלת את זה ? ( ואת כל הנושא של מעמ ומכס החברת שילוח מסדירה את כל זה בתשלום לפני שזה מגיע אפילו לארץ , אז איך הגעת למצב שאתה צריך לשלם בנפרד ? )

-לגבי tres.co.il יש להם גם סטנדים לטנוי ? כרגע אצלי כל הרמקולים יושבים קדימה לטלוויזיה , והספה האחורית דבוקה לקיר , עדיין עדיף לתלות את האחורים למרות שהספה דבוקה לקיר האחורי ? ולא משנה איזה גובה אני שם את זה ?

-לגבי ניוק אתה צופה בו בסרטי תלת מימד והוא עובד תקין ?

תודה רבה.

·
...
·הסאב נשמע אחלה.
את התוספת המוזרה לכאורה של המכס לא ביטלתי מול המכס, אלא חברת השילוח זיכתה אותי בגלל שלא עדכנו אותי לגבי זה מהתחלה. שווה לדבר איתם על זה מראש.
כל נושא המיסוי, המע"מ והמשלוח נסגר ישירות מול חברת השילוח, אתה לא צריך לעבוד בעצמך מול המכס.
אין לי מושג איזה סטנדים יש ל-tres, שווה לבדוק מולם ישירות.
לגבי מיקום רמקולים מאחרוה והגובה שלהם, תצטרך להתייעץ עם המומחים פה או בגוגל.
אצלי הספה צמודה לקיר והרמקולים האחוריים תלויים על הקיר מאחורי הספה.
עם הנוק אני לא צופה בסרטי תלת מימד, פחות מעניין אותי.

Avishay1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

moog כתב:הרמקולים האלה יהיו שידרוג מ Energy take 5.1??
...
·למיטב ידיעתי, לא. רמה דומה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #31 

moshebit כתב:
...
...
הי,

תודה רבה.

·
...
את הסאב שלך תכוון כך:
את crossover music, תשים אותו עד הסוף של הסקאלה, כלומר עד ל av/lfe.
את LEVEL AV/LFE, תשים עד החצי, אולי קצת יותר אם אתה רוצה אותו יותר מורגש.
את הפאזה תשים על 0, לא על 180.
ברסיבר גם יש לך המון הגדרות, אתה צריך להגדיר אותו LFE ברסיבר, וגם שם יש לך אפשרות לשחק עם העוצמה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

gal-cohen כתב:
...
...
את הסאב שלך תכוון כך:
את crossover music, תשים אותו עד הסוף של הסקאלה, כלומר עד ל av/lfe.
את LEVEL AV/LFE, תשים עד החצי, אולי קצת יותר אם אתה רוצה אותו יותר מורגש.
את הפאזה תשים על 0, לא על 180.
ברסיבר גם יש לך המון הגדרות, אתה צריך להגדיר אותו LFE ברסיבר, וגם שם יש לך אפשרות לשחק עם העוצמה.
...
·תודה רבה,
אני יעשה את זה . את האמת הרצתי כיול של אודיסאי עם איזה 4 נקודות כיול שונות בסלון וחשבתי שזה אמור לפתור הכל ( דר"כ כרגע לא שמתי את 2 הרמקולים האחורים מאחורה אלה מקדימה( מכוון שאין לי מושג באיזה גובה לתלות מאחורה הספה כי היא ממש צמודה לקיר וגם מה המרחק המומלץ בין 2 הרמקולים האחורים ?) , זה התצורה כרגע :

לגבי crossover music לשים עד הסוף לא יכול לגרום לאיזה בעיה בעתיד , נכון ?
וגם לגבי הגדרות ברסיבר עצמו LFE , איפה זה בדיוק ב-MENU ?

הערה: אני שם את הרסיבר במוד של סרטים גם במשחקי כדורגל כדי שאני ישמע את הרמקול קדמי כי אם הוא מושתק אני בפירוש שומע פחות עוצמתי .

- יש לי גם בעיות תאימות בין טלוויזית LG לבין הרסיבר , לפעמיים שאני מדליק את הטלוויזיה הוא נותן לי לשמוע דרך הרמקולים שלה רגיל ואם אני מדליק את הרסיבר הוא תופס שליטה וזה מצוין אבל אחרי זה שאני ידליק שוב את הטלוויזיה והרסיבר מכובה הוא לא נותן לשמוע הוא מבקש להדליק את הרסיבר כדי שניתן היה להשתמש ברמקולים של הרסיבר ולא בטלווזייה , זה ממש מעצבן ועדיין עם כל המשחק של SIMPLINK לא מצליח לעלות על התקלה .

תודה רבה ,
המשך יום נעים .

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

moshebit כתב:
...
...
·תודה רבה,
אני יעשה את זה . את האמת הרצתי כיול של אודיסאי עם איזה 4 נקודות כיול שונות בסלון וחשבתי שזה אמור לפתור הכל ( דר"כ כרגע לא שמתי את 2 הרמקולים האחורים מאחורה אלה מקדימה( מכוון שאין לי מושג באיזה גובה לתלות מאחורה הספה כי היא ממש צמודה לקיר וגם מה המרחק המומלץ בין 2 הרמקולים האחורים ?) , זה התצורה כרגע :

לגבי crossover music לשים עד הסוף לא יכול לגרום לאיזה בעיה בעתיד , נכון ?
וגם לגבי הגדרות ברסיבר עצמו LFE , איפה זה בדיוק ב-MENU ?

הערה: אני שם את הרסיבר במוד של סרטים גם במשחקי כדורגל כדי שאני ישמע את הרמקול קדמי כי אם הוא מושתק אני בפירוש שומע פחות עוצמתי .

- יש לי גם בעיות תאימות בין טלוויזית LG לבין הרסיבר , לפעמיים שאני מדליק את הטלוויזיה הוא נותן לי לשמוע דרך הרמקולים שלה רגיל ואם אני מדליק את הרסיבר הוא תופס שליטה וזה מצוין אבל אחרי זה שאני ידליק שוב את הטלוויזיה והרסיבר מכובה הוא לא נותן לשמוע הוא מבקש להדליק את הרסיבר כדי שניתן היה להשתמש ברמקולים של הרסיבר ולא בטלווזייה , זה ממש מעצבן ועדיין עם כל המשחק של SIMPLINK לא מצליח לעלות על התקלה .

תודה רבה ,
המשך יום נעים .
...
לא יגרום שום נזק, אני לא סתם רושם משהו שאין לי בו שום מושג.
ב MENU אתה הולך להגדרות של הרמקולים, זה לא כזה מסובך, אני פשוט לא זוכר דברים כאלה בעל פה.
זה בסדר לשים משחק כדורגל במוד הרגיל של הסרטים, אין בזה שום בעיה, אם זה מה שמאפשר לך סאונד טוב.
לגבי הבעיה של הסנכרון בין המכשירים, בגלל זה אצלי אני לא מפעיל בכלל את הסימפלינק, סתם מיותר מבחינתי.
אם אני רוצה לשמוע עם הטלויזיה, הרסיבר נשאר כבוי, אם אני רוצה לשמוע עם הרסיבר, אני מדליק אותו.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

gal-cohen כתב:
...
...
לא יגרום שום נזק, אני לא סתם רושם משהו שאין לי בו שום מושג.
ב MENU אתה הולך להגדרות של הרמקולים, זה לא כזה מסובך, אני פשוט לא זוכר דברים כאלה בעל פה.
זה בסדר לשים משחק כדורגל במוד הרגיל של הסרטים, אין בזה שום בעיה, אם זה מה שמאפשר לך סאונד טוב.
לגבי הבעיה של הסנכרון בין המכשירים, בגלל זה אצלי אני לא מפעיל בכלל את הסימפלינק, סתם מיותר מבחינתי.
אם אני רוצה לשמוע עם הטלויזיה, הרסיבר נשאר כבוי, אם אני רוצה לשמוע עם הרסיבר, אני מדליק אותו.
...
·סבבה תודה רבה,
הבעיה שאם אני מנתק את SIMPLINK אז אני יצטרך להגביה ולהנמיך עם השלט של המגבר במקום עם השלט של הטלוויזיה , נכון ?
וגם שאני יחבר את cubox לטלוויזיה זה לא יבטל לי גם את hdmi-cec שליטה עם השלט ?

נ.ב : crossover music הכוונה בסאב עצמו ולא בהגדרות נכון ? ( סליחה על הבורות )

תודה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

moshebit כתב:
...
...
·סבבה תודה רבה,
הבעיה שאם אני מנתק את SIMPLINK אז אני יצטרך להגביה ולהנמיך עם השלט של המגבר במקום עם השלט של הטלוויזיה , נכון ?
וגם שאני יחבר את cubox לטלוויזיה זה לא יבטל לי גם את hdmi-cec שליטה עם השלט ?

נ.ב : crossover music הכוונה בסאב עצמו ולא בהגדרות נכון ? ( סליחה על הבורות )

תודה.
...
בסאב עצמו.
לגבי התאימות לשאר המכשירים - אני לא יודע, לא מתעסק בזה.
יש לי שלט לטלויזיה ושלט לרסיבר, זה לא פוגע לי באיכות החיים.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

gal-cohen כתב:
...
...
בסאב עצמו.
...
·סבבה אני יעשה את זה גם .
תודה רבה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

gal-cohen כתב:
...
...
בסאב עצמו.
...
·קצת משהו לא קשור לסאב לגבי הרמקולים עצמם יש לי LIP-SYNC -ERROR גם בקודי עם CUBOXTV בסרטים מוזרמים מאקסודוס או מסרטי ISO BLUERAY , זה קורה גם עם מחשב קטן שמחובר אליו ואני שם סרטי תלת מימד / בלוריי רגילים , ובהגדרות יש לי LIP-SYNC על AUTO בכוונה שאמור לסדר את זה .

במקרה קרתה לך הבעיה הזאת או שמעת על זה בדגם הזה?

נ.ב : בהגדרות של HDMI , יש אופציה HDMI- OUTPUT וזה מופיע לי AVR , עכשיו לא ניתן לשנות את זה אך אם אני נכנס דרך הIP של הרסיבר זה נותן לי לשנות את זה ל-TV , מה הבדל בין הבחירות וזה משנה ?

תודה רבה .

justdoit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

אזהרה ! חב גלובפלייט ירדה מפעילות !

שליחה #38 

חברת השילוח הבינלאומית- גלובפלייט אקספרס ישראל בע"מ ,
הסניף שלהם בארץ האחראי לשילוח מחו'ל לישראל איננה עוד!!
במפתיע החברה נסגרה ואין מענה במשרדיה.
אני גיליתי זאת מאוחר מדי, לאחר שכבר ביצעתי הזמנות והם אינם עוד לטפל בשילוח ארצה , 10-אוק'-2016.
ככה פשוט ללא אזהרה ושום הודעה ללקוחות ולציבור סגרו את פעילותם:evil:
ללא מענה או תמיכה לציבור וללקוחות שעדיין משתמשים בשילוח לכתובתם ללא ידיעה על מצבם.
הפיצו זאת שאחרים לא יתקעו בממצב זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”