dotanork כתב:·......
מכל ממיר שתרצה לממיר אחר ברשת(ניתן להגדיר לכל מממיר שם)....
זאת אומרת שאני יכול לקשר בינו לבים MAGIC-HD שיש לי בחדר אחר?
אתה בטוח ?!?
·

dotanork כתב:·......
מכל ממיר שתרצה לממיר אחר ברשת(ניתן להגדיר לכל מממיר שם)....

ממש לא. רק עם המיני פייברבוקס.qsub00 כתב:......
אתה בטוח ?!?
·...

רק בין ממירי פייבר ומיניqsub00 כתב:......
אתה בטוח ?!?
·...

זה נשמע לי לא סביר ולא מוכר .istarmini כתב:·......
אני מצחיק??
לא יודע מה זה לילה אצלך ידידי היקר.
אצלי הלילה מתקיים בכל שעות היממה.
מדליק הממיר בנניח 18:00 ,במידה ועד 22:00 לא נגעתי בו ,אני מקבל הודעה שתוך 5 שניות הוא נכנס להמתנה.
באותו הרגע אני מוצא את עצמי מזנק לעברו ,בכדי שלא יכבה באמצע התוכנית .
טמטום כזה לא ראיתי בחיי והכי מרגיז שלא ניתן לבטל את הטמטום הזה.
לא יודע מה איתך אבל אותי זה ממש לא מצחיק אותי זה ממש אבל ממש מעצבן....

·dotanork כתב:זה נשמע לי לא סביר ולא מוכר .......
אני לא מכיר מישהו שמדליק ממיר 4 שעות ב18:00 ולא נוגע בו .
·...

·זה 4 אחרי שעות נכבה ורק בלילה , בתנאי שלא נגעת בשלט,האמת הגיוני , גם לי הטלווזיה נכבת כעבור 5 דק' אם איןistarmini כתב:
·......
נעים להכיר
אתה מוכן להסביר לי מה ההיגיון הדפוק הזה? מה הם מכבים לי הממיר כל 4 שעות, כאילו דהההההה.
אני רוצה להשאיר אותו דולק 24 שעות ביממה, למה? ככה.
מי הם שיגידו לי איך להתנהל איתו?...

dotanork כתב:
·זה 4 אחרי שעות נכבה ורק בלילה , בתנאי שלא נגעת בשלט,האמת הגיוני , גם לי הטלווזיה נכבת כעבור 5 דק' אם אין......
אותו , אז אתה שומע רדיו בטלווזיה ,תפנה אלהם שיהיה ניתן לבטל את זה עבור ערוצי רדיו ,אנחנו לא הכתובת .
לדעתי הרוב חושבים שזה קטנוני ,זה לא באמת חשוב , אז תעביר תחנה פעם אחת בשעתיים שלוש שעות
וזה יתפוס עד 7 שעות אפילו יותר , נו מה 7 שעות אתה מול תחנת רדיו בטלווזיה .
המצב הטכנולגי של הפייבר בוקס טוב מאד עד כדי כך שמגיע שלב השטיות(סליחה עמך) ....

dotanork כתב:מה כבר יש להקליט שהכל נמצא ב VOD ויש שידורים חוזרים .
תביא דוגמא אמיתית לא סיסמאות ,מה כבר יש להקליט ערוץ 10 ו 2 ביחד , גם אם ביקשת להקליט תכנית נוספת היא של הכבלים
ואז הממיר מוצא לך אוטומטית שידור חוזר ומודיע לך על הקלטה במועד אחר וחוץ מזה יש הכל ב VOD .
בנוסף אפשר לקחת עוד ממיר מקליט רגיל HD שלא תריבו ....

·פרט, הסבר, נמק?... אתה עובד סופסוף לIPTV + P2P ללא טובות מ"כן" או הוט? כי שמעתי שמועות, שיש כאן מצב לסיכון גבוה לתא המשפחתי, לנשוי + מעל 1....qsub00 כתב:וגם זה הולך להיגמר בקרוב, בעזרת השם ! ! !
·...

אני לא מכיר מישהו שמקליט 10 ערוצים בו זמנית ועוד מכאלה ערוצים , ערוץ 59 !!! מה זה בכלל , לא נראה לי שימוש סביר בכללqsub00 כתב:......
ערוצים 10 11 22 32 43 44 46 47 59 (ועוד כמה ששכחתי) ללא שידורים חוזרים ובלי מריבות מיותרות !!!
(ועוד לא דיברנו על שידורי ספורט)
דיווחים מפורטים יימסרו לכל-מאן-דבעי עם המצאת דרישה משופט תורן . . . - תזיז את התחת ותבדוק לבד ! ! !
VOD עולה עוד 10-30 ש"ח לחודש, תלוי במיקוח.
ממיר מקליט HD לא מדבר עם הפייברים וזה רק פתח למריבות על "אפליה מתקנת" בתוך המשפחה - לא מאחל לאף אחד ! ! !
אז בקיצור: אם אתה רווק או נשוי+1 - אין לך בעיה, לי יש בעיה עם HOT והממירים הדפוקים שלהם וגם זה הולך להיגמר בקרוב, בעזרת השם ! ! !
·...

·אני לא עובר למכשירי המיני-פייבר בדיוק מהסיבה הזו. לאחד שני ערוצי הקלטה מספיקים ולאחר לא.dotanork כתב:אני לא מכיר מישהו שמקליט 10 ערוצים בו זמנית ועוד מכאלה ערוצים , ערוץ 59 !!! מה זה בכלל , לא נראה לי שימוש סביר בכלל......
אמרת משפחה ,אני לא רואה פה ערוצי משפחה או ילדים , לדעתי סתם עוד שטות ,מוזר שאף פעם לא ראיתי לקוח יס מתלונן
על כאלה שטיות .
·...

איך אתה יודע שהוא עושה אתחול? זה קורה בזמן שאתה רואה טלוויזיה?tiger2013 כתב:עדיין לא פתרו את בעיית האתחול בלילה כול לילה ב 2 וחצי בלילה
הדבר הזה הכי מעצבן...

·בזמן שאני צופה בטלוויזיה הממיר מתכבה ונדלק מחדש בדיוק כמו שעושים עדכון גרסת פורטלpopothecat כתב:איך אתה יודע שהוא עושה אתחול? זה קורה בזמן שאתה רואה טלוויזיה?.........