הרווח בין התקליט למחט
קונגו
אני ממש, אבל ממש, מתפלא על הפוסט דלעיל של zy. כל אודיופיל מצוי יודע שקונגו ממש פוגם בבמת הצליל, בצלילים הגבוהים וגם בטרנזיינטים. נכון, יש שיפור בבס, וגם הפרזנס מרוויח, אבל אני שואל: האם בשביל שיפורים כאלו כדאי להפסיד דברים אחרים? אגב, אני משער שהצעה הנ"ל בגלל ש-zy השתמש בקליה, אבל זה לא הולך טוב עם תקליטי סטריאו (במונו זה מצוין). נסה נא פיניש - אין כמוה לברק (בייחוד בחצוצרות וכוסיות יין).
בכלל אני סבור שפתרונות אגרסיביים לא טובים לתקליטים. לא כל מה שנכון לתקליטורים עובד כאן. לאחר שנים של תהיה, ניסוי וטעייה: לכו על מדיח - הניקיון סוף הדרך (וגם התקליט).
בכלל אני סבור שפתרונות אגרסיביים לא טובים לתקליטים. לא כל מה שנכון לתקליטורים עובד כאן. לאחר שנים של תהיה, ניסוי וטעייה: לכו על מדיח - הניקיון סוף הדרך (וגם התקליט).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איני מבין מדוע יוחס לי שימוש בניקוי רטוב ("בגלל ש-zy השתמש בקליה") והרי הצעתי ניקוי יבש
לגבי הלייבל במרכז- אכן גם קליה וגם פיניש יחסלו אותו (במיוחד אם הודפס בארץ בשנות ה 80, 70) ולכן יש להשתמש רק ב"אמה"
לגבי הלייבל במרכז- אכן גם קליה וגם פיניש יחסלו אותו (במיוחד אם הודפס בארץ בשנות ה 80, 70) ולכן יש להשתמש רק ב"אמה"
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')אמה? פשוט חרפה, בושה וחרפה
זה פורום של אודיופילים? של אוהבי מוזיקה? של כאלו שטוענים יש להם איזשהו ידע וקצת ניסיון? אמה? הנוזל הנחות הזה והשמנוני הזה? למה zy, מה קרה, לא שמעת על נקה 7 נוזלי (זה עם הבועות)? לפחות זה? לא שמת לב איך זה דופק את המיד בס?
ולגבי הלייבל: חשבתי שזה מובן, בכל זאת פורום אודיופילם וכזה, אבל כפי שנוכחנו בפוסטים הנ"ל, ידע מעמיק ומתקדם הוא לא הצד החזק כאן.
ובכן: ניתן לרכוש בחנויות ייעודיות עיגול נחושת קלל כפול (כולל ציר) המורכב עם חד תחמוצת הצורן, גבישי רגל עכביש שחור וענבי מוסקט. התוצאה: במת צליל מפורטת ביותר, טרנזיינטים סופניים ומיד חגיגי. בזמן השטיפה במדיח יש להרכיב העיגול הכפול על התקליט (יש להקפיד על צד 1 ו-2) ולסגור את הציר במומנט של 0.53 קג"מ. המחיר? יש כלאו שיחשבו שזה יקר, אבל כאשר תשמעו, דעתכם תשתנה. מיוחד לחברי הפורום: 1999.99 דולר. בלבד.
ולגבי הלייבל: חשבתי שזה מובן, בכל זאת פורום אודיופילם וכזה, אבל כפי שנוכחנו בפוסטים הנ"ל, ידע מעמיק ומתקדם הוא לא הצד החזק כאן.
ובכן: ניתן לרכוש בחנויות ייעודיות עיגול נחושת קלל כפול (כולל ציר) המורכב עם חד תחמוצת הצורן, גבישי רגל עכביש שחור וענבי מוסקט. התוצאה: במת צליל מפורטת ביותר, טרנזיינטים סופניים ומיד חגיגי. בזמן השטיפה במדיח יש להרכיב העיגול הכפול על התקליט (יש להקפיד על צד 1 ו-2) ולסגור את הציר במומנט של 0.53 קג"מ. המחיר? יש כלאו שיחשבו שזה יקר, אבל כאשר תשמעו, דעתכם תשתנה. מיוחד לחברי הפורום: 1999.99 דולר. בלבד.
טוב, שיטת המדיח טובה ל
חובבנים בתחום...
למי שמיקצועיות בראש מעיניו, מומלצת המכונה הזו (מצ"ב תמונה).
מומלץ לרכוש משאית דבל אקס (נא לא להתבלבל עם דבל ג'אנט
) כך במכה אחת אפשר יהיה לשטוף מס' תקליטים רב יותר ולחסוך במיים חיים.
לא אלאה אתכם כיצד יש לחבר את התקליטים לגלגלים, אך שיהיה ברור- על מנת לחלצם לאחר הטיפול יש להשתמש באפציר הידראולי 2 טון.
בכך יובטח - חסל סדר פיצפוצים
למי שמיקצועיות בראש מעיניו, מומלצת המכונה הזו (מצ"ב תמונה).
מומלץ לרכוש משאית דבל אקס (נא לא להתבלבל עם דבל ג'אנט
לא אלאה אתכם כיצד יש לחבר את התקליטים לגלגלים, אך שיהיה ברור- על מנת לחלצם לאחר הטיפול יש להשתמש באפציר הידראולי 2 טון.
בכך יובטח - חסל סדר פיצפוצים
')
')חובבנים, הא?
מר zy הנכבד נפל במלכודת שגיאות ידועה; זה מהש שחשבתי בהתחלה, אך בירור העלה דברים חמורים בהרבה. א. זה אינו פורום תעשייתי, אלא לאנשים שאודיופילות היא מפלטם הביתי מתלאות היום-יום, וההזדמנות האחרונה שנתנה להם החברה ובית המשפט לפני שיגיעו לראיון קבלה כפוי במוסדות ידועים. 2. הרכב הנ"ל פוגם - ואני מזהיר בזאת אותם תמימים שישימו ככספם על קרן המוס (אייל שבדי ידוע העובד בשת"פ עם היצרן, וולוו) - בשקיפות של הגבוהים. איך? הוא - וש-zy לא יסתיר מכם את המידע הזה - עושה שימוש במים ממוחזרים. כן, כן, ממוחזרים. וחוצמזה, תשאלו אותו כמה קיבל מוולוו כדי לקדם את המיזם הזה לניקוי תקליטים, וגם שיספר לכם מה קרה לאוסף של רבינוביץ' לאחר שעבר "טיפול". כל קטעי המשולש במהלר נעלמו, והמצילתיים מופיעים פעם-כן/פעם-לא. אני סבור שיש להוקיע ניצול הפורום לקידום עסקים פרטיים בכלל ועוד במחיר כזה של פגימה באמת המוזיקלית (וכן, אני יודע מה קרה לחליל. יש לך אומץ לספר לכולם?).
Volvo
O.K מודה, עלו עלי (בהשראת סקורסזה ב"השתולים" שחוץ מללהק שחקנים טובים לא הבנתי מה ניסה לומר
) שטיפת התקליטים מעניינת אותי (בשלב זה...) כשלג דאשתקד.
כל שרציתי זה להביא תמונה שתזכיר לי את 164 שעשתה לי את זה בזמנו
("מיצאו את הדימיון"
)
כל שרציתי זה להביא תמונה שתזכיר לי את 164 שעשתה לי את זה בזמנו
')
')אכן ניסיתי שיטת המקדחה מעולהרק בעדינות עים חיבור החור לפוטר של המקדחה ועדינות ביכלל ושימור בחומרי הניקוי הנכונים שלא משאירים מישקעים ופוגעם בוויניל או בתקליטים ישנים בבקליט.
זהירות לעשות אבטיה לתקליטים עים מיים חמים כי הם מעווטים את התקליט ומסירים את המדבקה...
דן
זהירות לעשות אבטיה לתקליטים עים מיים חמים כי הם מעווטים את התקליט ומסירים את המדבקה...
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
עזבו
רחיצת כילים , רק רחיצת תקליטים
אני מאוד ממליץ על מכונה לרחיצת מכוניות בנס ציונה
הם פירסמו שיש להם גם אופציה לתקליטים ישנים
אולם הם צינו שזה עובד אצלם רק על תקליטים משנת 1975 וצפונה
למשל התקליט הניפלא של להקת אבבא זה לא ילך