האם 3MB קצב העלאת נתונים ללקוח פרטי זה המקסימום?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #21 

sys_admin,
היה לי מקרה דומה למה שאתה מתאר עם אחד מיבואני האודיו (לא אציין שמות).
מימשתי אחריות (אציין שהרסיבר שכב שבועיים בלי שנגעו בו) אחרי שאמרתי לו שאני חבר בפורום, שאלתי אותו אם הם מרגישים ירידה במכירות כתוצאה מרכישות און ליין (אמאזון, איביי וכדמ').
הוא ענה לי בשיא הזלזול, למי מי אתם בכלל (הפורום) אנחנו (היבואן) לא מרגיש בשום ירידה.
אז אמרתי לו חבל שאתה מזלזל, כי חלק גדול מהחברים בפורום הם מובילי דעת קהל, שלא מעט אנשים מתייעצים איתם.
אותו דבר במקרה הנ"ל, חברות האינטרנט צריכות לקדם ניסויים בעזרת חברי האתר (הזה ואתרי טכנולוגיה דומים).
שחר

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #22 

spacedude כתב:sys_admin,
היה לי מקרה דומה למה שאתה מתאר עם אחד מיבואני האודיו (לא אציין שמות).
מימשתי אחריות (אציין שהרסיבר שכב שבועיים בלי שנגעו בו) אחרי שאמרתי לו שאני חבר בפורום, שאלתי אותו אם הם מרגישים ירידה במכירות כתוצאה מרכישות און ליין (אמאזון, איביי וכדמ').
הוא ענה לי בשיא הזלזול, למי מי אתם בכלל (הפורום) אנחנו (היבואן) לא מרגיש בשום ירידה.
אז אמרתי לו חבל שאתה מזלזל, כי חלק גדול מהחברים בפורום הם מובילי דעת קהל, שלא מעט אנשים מתייעצים איתם.
אותו דבר במקרה הנ"ל, חברות האינטרנט צריכות לקדם ניסויים בעזרת חברי האתר (הזה ואתרי טכנולוגיה דומים).
...
·
במקרה שלך עוד מדובר על חברת יבואה קטנה בהשוואה לחברות כמו בזק, ובחברות קטנות עוד יש אפשרות שהלקוח פרטי ידבר עם מקבלי החלטות, וחברות קטנות מנסות מדי פעם אפילו לפנות לערוצים של המדייה החדשה, אבל בכל מה שמדובר על חברות רציניות וגדולות, שם קיימת מדיניות שכל העובדים חייבים להיתיישר לפייה ומדובר שם על חומה בצורה שעומדת בין הלקוח הפרטי ולבין אנשים תבוניים בחברה וכל האינטרקצייה של הלקוח פרטי יכולה להיות רק מול הילדים שממלאים את המוקדי תקשוב שם, ולדבר איתם זה בידיוק כמו לנסות לדבר למענה הקולי הממוחשב. גם בהקשר של הפורומים צריכים להיות מציאותיים ולהבין מה היא רמת החשיבות של הפורומים בישראל ולא לצפות לדברים לא ריאליים. למשל אם אני נדרש לפרסם משהו באחד מהנושאים ההנדסיים או מחקרים מקצועיים, אני ישר פונה לאחד הפורומים הרלוונטיים בחו''ל, ושם התהודה והחשיפה היא בהתאם. ובנושאים צרכניים צריכים להבין את המגבלות הקיימות ולקחת את הדברים כמו שהם ולא לטפח אשליות מיותרות או לנסות להילחם בטחנות רוח, כמו שנוהגים אלה שרק היום גילו את עולם האינטרנט ובטוחים שהם הולכים להטביע שם את חותמם בזה שיכתבו בכל פורום על הדברים שלא נראים להם, מבלי שהם מבינים את הדינאמיקה שעומדת מאחורי התופאות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”