האם לעבור לאינטרנט סיטונאי או לא?
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני כבר כחודש במבצע של 69 ספק ותשתית בנטוויזין, אחרי שכבר הייתי לקוח של נטוויזין בתור ספק.
סאגה שלמה עד שבאמת קיבלתי את החבילה של ה69 שקל (ואפילו חודש ראשון חינם) , בדרך הקלטתי נציג שקרן וכמה נציגים ששירות זה מהם והלאה.
אתמול התקנתי את האסוס dsl-ac68u החדש שקניתי והיתה לי בעיה בסנכרון, הצוות הטכני פשוט סירב לעזור לי כששמע שמדובר על ציוד פרטי ולא על נתב הADB העלוב שלהם (חסום מכל כיוון).
משיחה קודמת עם הצוות הטכני לא נפלתי מרמת הבקיאות שם. תכלס אני מצטער שבכלל נכנסתי לזה אבל במחיר ממוצע של 63 שקל ל12 חודשים אני אתן לזה צאנס.
הטיפ הכי חשוב במידה ואתה עובר אליהם:
תקליט את השיחות איתם
סאגה שלמה עד שבאמת קיבלתי את החבילה של ה69 שקל (ואפילו חודש ראשון חינם) , בדרך הקלטתי נציג שקרן וכמה נציגים ששירות זה מהם והלאה.
אתמול התקנתי את האסוס dsl-ac68u החדש שקניתי והיתה לי בעיה בסנכרון, הצוות הטכני פשוט סירב לעזור לי כששמע שמדובר על ציוד פרטי ולא על נתב הADB העלוב שלהם (חסום מכל כיוון).
משיחה קודמת עם הצוות הטכני לא נפלתי מרמת הבקיאות שם. תכלס אני מצטער שבכלל נכנסתי לזה אבל במחיר ממוצע של 63 שקל ל12 חודשים אני אתן לזה צאנס.
הטיפ הכי חשוב במידה ואתה עובר אליהם:
תקליט את השיחות איתם
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Stratmaster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני ב-018 אחרי 10 שנים בבזק+בבזק בינלאומי. מנוי ל-100 מגה במבצע של 69 לחודש כבר חצי שנה בערך. בפועל אני מקבל קרוב ל-90.
האינטרנט עובד מצויין.
מה שכן, בפעם היחידה שהייתי צריך את התמיכה הטכנית הרושם שקיבלתי היה לא טוב - נציג מאוד לא מקצועי.
האינטרנט עובד מצויין.
מה שכן, בפעם היחידה שהייתי צריך את התמיכה הטכנית הרושם שקיבלתי היה לא טוב - נציג מאוד לא מקצועי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני ב018 כבר כמה שנים ובשוק הסיטונאי זמן רב.
על פניו - לא היו לי תקלות איתם בכלל. הדבר היחיד זה שצריך להתקשר לבקש מהם לשייך IP חיצוני אמיתי (למי שצריך גישה מרחוק הביתה).
אבל,
היו לי שני מקרים שונים שדרשו את בזק - והעובדה שלא מדברים ישירות עם בזק זה פשוט כאב ראש
הם גם חייבים לי החזר על ביקור שחייבו שלא כצורך וזה פשוט מכה לרדוף אחריהם.
כשבזק הגיעו ושמעו שאני לא "הלקוח" שלהם - לא התייחסו אליי בכלל (הם הגיעו לארון מחוץ לחצר ולא אליי ממש יש לציין).
האם זה שווה את החסכון? ברור שכן. כמובן שככל שאתם צריכים תמיכה ככה הייתי מתרחק מהשוק הסיטונאי.
כמו שאמרו - התמיכה לא תמיד הצד החזק - אצלי נשרף המודם ראוטר - והיה לי בנמצא מודם ADSL וראוטר - רציתי לחבר - הנציגה אמרה שהיא אפשר - חיברתי בכל זאת ו"נהנתי" מ20 מגה - עד שהגיע הVR200
עכשיו אני על 85 מגה בערך. מעולה.
על פניו - לא היו לי תקלות איתם בכלל. הדבר היחיד זה שצריך להתקשר לבקש מהם לשייך IP חיצוני אמיתי (למי שצריך גישה מרחוק הביתה).
אבל,
היו לי שני מקרים שונים שדרשו את בזק - והעובדה שלא מדברים ישירות עם בזק זה פשוט כאב ראש
הם גם חייבים לי החזר על ביקור שחייבו שלא כצורך וזה פשוט מכה לרדוף אחריהם.
כשבזק הגיעו ושמעו שאני לא "הלקוח" שלהם - לא התייחסו אליי בכלל (הם הגיעו לארון מחוץ לחצר ולא אליי ממש יש לציין).
האם זה שווה את החסכון? ברור שכן. כמובן שככל שאתם צריכים תמיכה ככה הייתי מתרחק מהשוק הסיטונאי.
כמו שאמרו - התמיכה לא תמיד הצד החזק - אצלי נשרף המודם ראוטר - והיה לי בנמצא מודם ADSL וראוטר - רציתי לחבר - הנציגה אמרה שהיא אפשר - חיברתי בכל זאת ו"נהנתי" מ20 מגה - עד שהגיע הVR200
עכשיו אני על 85 מגה בערך. מעולה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אמזון UK. היה במבצע באיזה 64 פאונד.
משלוח רגיל (חובה!) - הגיע ללא שום בעייה. זה מגיע בקופסה של אמזון.
משלוח רגיל (חובה!) - הגיע ללא שום בעייה. זה מגיע בקופסה של אמזון.