///"רק אם אתה משלם לי על הנסיעה הלוך-חזור מהצפון."///
חחחח, נזכרת אחרי שלוש שעות לשנות את ההודעה המקורית שלך ולהזכר שאתה מהצפון? חחח, אהבתי.
בסדר, אני אשלם לך על הרכבת הלוך חזור, אם יש לך בעיות כלכליות קשות. חחח...
מחפש המלצה לרכישת מערכת סטריאו
- PolarBear
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 313
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·זאת שטות גמורה. אתה במקרה מפחד לקנות באינטרנט או משהו בסגון?PolarBear כתב: ואם במקרה המגבר ינזק במשלוח, הוא יצטרך לעבור עשר מדורי גיהנום ושנה וחצי של חילופי מכתבים, תלונות, והוכחות, שבסוף יגמרו בזה שהוא ישאר בידיים ריקות ועוד יצטרך להגיד תודה שלא תבעו אותו.
...
תנסה ,פעם לקנות מאמזון, לא רמקולים, זה אתה לא יכול בלי לגעת, אבל משהו אחר, נגיד גליג 100 מטר של כבל נחושת 99.9998 אחוז נטול חמצן, בשליש מחיר ממה שמוכרים פה בארץ, אז אתה תגלה:
אמזון היא חנות ששרות הלקוחות הוא לב העניינים שלה, היא תנסה לספק לקוח גם אם היא מפסידה.
המחיר שאתה משלם בעת קניה זה המחיר הסופי. זה כולל משלוח, עמלות, שחרור מכס, הכל עד הבית. אין יותר תוספות ולרוב אפילו יש החזרים על המכס שנלקח בפועל.
המגבר הגיע תקול? אין בעיה אתה שולח להם אותו בשיטת משלוח שהם מבקשים (לרוב זה משהו מהיר) והם מזכים אותך על הקניה ועל המשלוח אליהם וזה עוד לפני שהמגבר הגיע אליהם, מספיק שתציג קבלה על המשלוח.
נתקה במכס? קודם כל, זה ממש נדיר וקורה רק עם רסיברים שיש להם WIFI, שזה כולם אבל רק בפעמים הנדירות (בעיקר במשלוח מהיר) חברת השילוח מנסה לעשות עוד קצת כסף. לא נורא, אתה אומר למכס להחזיר אותו לאמזון, מקבל זיכוי וקונה מחדש, הסיכו שהוא יעצר במכס פעם שניה הוא אפסי. נגיד יש לך קצת, קצת, ממש קצת יכול, אז אתה יכול לקפוץ למכס ולהראות להם שזה רסיבר סטנדרטי ושהו לא דורש אישור כי הוא כבר נמכר בארץ או שזאת מערכת WIFI העומד בדרישות לתקנים בארץ.
- PolarBear
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 313
1. אני אספן. לא של דבר אחד, אלא הרבה דברים שונים. יש לי בבית אלפי פריטים מכל העולם. אתה מוזמן לבוא לבקר ולראות בעצמך.
2. אני קונה באינטרנט שנים, וכל שבוע מקבל בערך 4-5 חבילות מחו"ל.
3. אני יכול לכתוב אוסף סיפורים בשמונה כרכים על כל דבר שקשור לקניות באינטרנט, יחסים מול מוכרים בחו"ל, שירותי דואר והמכס במדינות שונות בעולם, והדואר והמכס הישראלי.
4. הבית שלי נמצא בדיוק מול סניף הדואר והמכס המרכזי בתל-אביב, ואני זוכה לראות אותו כל בוקר כשהשמש עולה. אני גם מבקר שם תכופות והם כבר מחשיבים אותי כחלק מהצוות.
5.
חחחחחח......
2. אני קונה באינטרנט שנים, וכל שבוע מקבל בערך 4-5 חבילות מחו"ל.
3. אני יכול לכתוב אוסף סיפורים בשמונה כרכים על כל דבר שקשור לקניות באינטרנט, יחסים מול מוכרים בחו"ל, שירותי דואר והמכס במדינות שונות בעולם, והדואר והמכס הישראלי.
4. הבית שלי נמצא בדיוק מול סניף הדואר והמכס המרכזי בתל-אביב, ואני זוכה לראות אותו כל בוקר כשהשמש עולה. אני גם מבקר שם תכופות והם כבר מחשיבים אותי כחלק מהצוות.
5.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
אז למה אתה מדבר שטויות?
נתת לאיזה טרול לשגע אותך?
נתת לאיזה טרול לשגע אותך?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור