התחדשתי ב SVS PC12 PLUS!!!
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
!! WELCOME TO THE SVS FAMILY
אחלה סאבים החברה הזו מייצרת . אף סאב שלהם לא מאכזב .
מחכים לתמונות לאחר כל הרכבת המע' עם הסאב !
אחלה סאבים החברה הזו מייצרת . אף סאב שלהם לא מאכזב .
מחכים לתמונות לאחר כל הרכבת המע' עם הסאב !
- bangoo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
תתחדש ותהנה אין ספק שעשית בחירה מצויינת!! ואתה הולך להנות בגדול.
שמחתי לעזור
שמחתי לעזור

Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
- MeniBI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 663
תתחדש ותהנה, נראה פצצה
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
תתחדש, נראה מעולה.
אצלי סאב כזה לעולם לא יעבור את ההנהלה, לעולם.
הוא פשוט עצום.
אצלי סאב כזה לעולם לא יעבור את ההנהלה, לעולם.
הוא פשוט עצום.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
orku - אני אפנה אותך לשני שרשורים קטנים ומשם תרגיש חופשי לזרום..
http://www.hometheater.co.il/vt219485.html
http://www.hometheater.co.il/vt246527.html
קיצור, הרבה ENJOY...
http://www.hometheater.co.il/vt219485.html
http://www.hometheater.co.il/vt246527.html
קיצור, הרבה ENJOY...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
שוב תודה לכל המברכים! אני עדיין מתרגש כמו ילד בן 3 מבטיח לכם!.
כייף להיות חלק ממשפחת SVS ההולכת ומתפתחת בארץ!.
גל אני מבין שההנהלה זו האישה? אז אני יכול להגיד שאומנם אני עדיין בבית של ההורים אבל תהיה בטוח שהבת זוג כל כך תמכה בהחלטה ולחצה אותי לעשות את הצעד הזה במהירות האפשרית (שימו לב שהשרשור התלבטות נפתח ברביעי, יום ראשון הסאב כבר ניגן אצלי).
avihuli תן לי להגיע הביתה ולהתענג על השירשורים:)
גל אני מבין שההנהלה זו האישה? אז אני יכול להגיד שאומנם אני עדיין בבית של ההורים אבל תהיה בטוח שהבת זוג כל כך תמכה בהחלטה ולחצה אותי לעשות את הצעד הזה במהירות האפשרית (שימו לב שהשרשור התלבטות נפתח ברביעי, יום ראשון הסאב כבר ניגן אצלי).
avihuli תן לי להגיע הביתה ולהתענג על השירשורים:)
אור
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
כן, אשתי.orku כתב:שוב תודה לכל המברכים! אני עדיין מתרגש כמו ילד בן 3 מבטיח לכם!.
avihuli תן לי להגיע הביתה ולהתענג על השירשורים:)...
היא לעולם לא תסכים, ואני מבין אותה, היא התפשרה כל כך הרבה כבר שזה עשוי להיות הקש האחרון.
גם כך לא חסר לי באס, אז אני לא מתעקש.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
תתחדש על המפלצת 
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
תתחדש
מוצר מדהים
מוצר מדהים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

אין ספק שהשגתי את האישה האולטימטיבית. שתבין שבאוטו היא מוכנה לשמוע מוסיקה עם סאב כפול של קיקר ובכל זאת דחפה אותי לרכישה הזו! חחח
שוב תודה למברכים!
שוב תודה למברכים!
אור
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·ממתין לכמה תמונות....orku כתב:Bugy האמת שאין לי ספק שמיקום הסאב משפיע מאוד מאוד על הסאונד ועל התוצאה הסופית אך לצערי הרב בחדר שלי אין לי אף מקום אחר לשים אותו מלבד הנישה הקטנה צמוד לרמקול הימני שלי (בין הרמקול לשולחן עם הטלויזיה, רסיבר והסוני) אצלם לכם עוד מעט תמונה מסודרת שתבינו על מה מדובר, כך או כך הייתי שמח לשמוע עוד על שיטת הזחילה, הסבר לי בבקשה.
...
בעיקרון אתה לא חייב להציב את הסאב בחלק הקדמי. זה לא רמקול כייוני, אתה יכול להציב אותו בפינה אחורית, ליד הספה, מאחורי הספה. אתה גם לא חייב להציב אותו ישר, אפשר להשכיב את הסאב על הצד, הוא יתנהג אותו דבר. אפשר לבנות מעליו שולחן (חזק ומחושב) כדי להשתמש בוא כשולחן, רק שהוא לא יהיה שמיש כשולחן בעת הפעלה חחחח
יש גם חשיבות רבה לאיפה אתה יושב בחדר, במיוחד בחדר קטן, 20 ס"מ קדימה או אחורה יכולים לעשות שינוי גדול במיוחד ליד הקיר או במרכז.
יש שיטה למציאת מיקום טוב לסאב:
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

טוב זה לקח מעט זמן אבל הנה התמונות:
ככה זה נראה מהפינה הכי רחוקה בחדר שהצלחתי לתפוס כדי לצלם את כל העסק במלואו: http://jpg.co.il/view/5693fd54226d8.jpg/
ככה אני רואה וחווה את החוויה המדהימה הזאת!: http://jpg.co.il/view/5693fd543033a.jpg/
יחד עם ה Epos Acustic - Epik 5 הסאב "מעט" יותר שמן
: http://jpg.co.il/view/5693fd53e6d35.jpg/
הצעות יעול יתקבלו בברכה, קח בחשבון שאין יותר מדי מקום למשחק עם המיקום שלו לצערי.
נ.ב מצטער על הבלאגן עם התמונות-אני לא מצליח להעלות יותר מתמונה אחת לכן הם בקישורים.
ככה זה נראה מהפינה הכי רחוקה בחדר שהצלחתי לתפוס כדי לצלם את כל העסק במלואו: http://jpg.co.il/view/5693fd54226d8.jpg/
ככה אני רואה וחווה את החוויה המדהימה הזאת!: http://jpg.co.il/view/5693fd543033a.jpg/
יחד עם ה Epos Acustic - Epik 5 הסאב "מעט" יותר שמן
הצעות יעול יתקבלו בברכה, קח בחשבון שאין יותר מדי מקום למשחק עם המיקום שלו לצערי.
נ.ב מצטער על הבלאגן עם התמונות-אני לא מצליח להעלות יותר מתמונה אחת לכן הם בקישורים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- BUGY
-
- חבר מכור קשה

קודם כל, את הסנטר תחליף עם הרסיבר
דבר שני, אתה חייב כמה תוספות לשיפור אקוסטי: ווילונות שמנים על כל הקיר הקדמי, שטיח עבה ואלי כמה לוחות אקוסטיים בנקודות של החזר ראשוני.
לגבי הסאב, אתה כן יכול לשחק איתו. קודם תנסה לחליף בינו לבין הרמקול (דחוף אותו ממש לתוך הפינה השמאליתכמובן שצריך להזיז את הרממקול השני בעותה מידה). זה גם יעזור לרמקול אבל ישנה לך את הבמה, תנסה, לא עולה כסף. כמובן שאתה יכול להחליף אתו מצד ימין לצד שמאל (את המחשב הרי ניתן להזיז חופשי). כך שבעצם יש לך חמש מקומות רק מקדימה: פינה שמאל/ימין, ליד המסך משמאל/מימין או להזיז קצת את המסך קדימה (לא ברור כמה מקום יש שם, לפי התמונות) ואז לשים את הסאב מאחורי המסך (אולי גם להשכיב אותו). כמובן שאתה גם יכול לשים אותו ליד מקום הישיבה, משמאל נגיד (אין תמונת משם, אז אין לי מושג מה קורה שם...)
דבר שני, אתה חייב כמה תוספות לשיפור אקוסטי: ווילונות שמנים על כל הקיר הקדמי, שטיח עבה ואלי כמה לוחות אקוסטיים בנקודות של החזר ראשוני.
לגבי הסאב, אתה כן יכול לשחק איתו. קודם תנסה לחליף בינו לבין הרמקול (דחוף אותו ממש לתוך הפינה השמאליתכמובן שצריך להזיז את הרממקול השני בעותה מידה). זה גם יעזור לרמקול אבל ישנה לך את הבמה, תנסה, לא עולה כסף. כמובן שאתה יכול להחליף אתו מצד ימין לצד שמאל (את המחשב הרי ניתן להזיז חופשי). כך שבעצם יש לך חמש מקומות רק מקדימה: פינה שמאל/ימין, ליד המסך משמאל/מימין או להזיז קצת את המסך קדימה (לא ברור כמה מקום יש שם, לפי התמונות) ואז לשים את הסאב מאחורי המסך (אולי גם להשכיב אותו). כמובן שאתה גם יכול לשים אותו ליד מקום הישיבה, משמאל נגיד (אין תמונת משם, אז אין לי מושג מה קורה שם...)
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

עמית תודה רבה
.
Bugy נתחיל בזה שעל הסנטר לא דיברנו ולא סתם
הוא כרגע כ"נעלם" במשוואה ולמען האמת-רק ליופי שם (מדף לממיר בת'כלס) ולא מחובר בכלל כדי לא להרוס.
מבחינת אקוסטיקה בחדר-אני לא יכול להשקיע כלום כי הבית בשכירות ובעל הבית לא בדיוק מוכן לשינויים כאלה ואחרים (הבן אדם בן 90 קשה לצאת איתו ראש) ככה שאת האקוסטיקה לחדר אשאיר כבר לסלון שביום מן הימים יהיה שלי
.
בקשר למשחק עם הסאב-אנסה מס' פעולות כשגיא יגיע לעזור לי לכוון אותו, אשמע גם מה הוא ממליץ וככה עוד זוג ידיים יהיו אפקטיביים מאשר זוג אחד (כבר החרא הזה). מבחינת הפינה השמאלית של המיטה-יש שם רמקול אחורי של Tannoy כמו גם בצד ימין של המיטה, הם נמצאים על מעמד קטן ככה שאין אפשרות כ"כ לדחוף את הסאב שם, בנוסף לעוד כמה דברים שנמצאים משני צידי המיטה. מאחורי המסך אפילו האצבע שלך לא נכנסת, המסך יושב על מעמד שמחובר לשולחן זכוכית עליו יושב הרסיבר והסוני, המסך יושב מעט קדימה ולשולחן עצמו יש עוד כמה ס"מ שממשיכים מאחורה והוא דיי צמוד לקיר כלום לא יכנס שם. נשארנו רק עם המשחק בין ימין לשמאל או אחת הפינות. אבדוק את זה עם גיא ונגיע להחלטה איך אני הכי אוהב שהסאב נשמע.
שאלה שקצת תהיה לך מוזרה אבל בכל זאת אני חייב בשביל השקט שלי, אני יודע ומבין את המשמעות של להניח את הרמקולים והסאב על "עגלה" (מן מדף קטן ממש בקוטר של הרמקולים והסאב ולחבר אליו גלגלי סיליקון למשקל כבד) אבל מישהו חייב לנקות את החדר מתישהו וכדאי שאמא שלי תוכל לנייד אפילו בקצת את הצעצועים האלה אחרת אעדיף להתאבד!
אז איך היית ממליץ לעשות את זה? עדיף מדף שחור ולחבר אליו גלגלי סיליקון או שיש דרך עדיפה יותר לדעתך? (הנעילה שלי על גלגלי הסיליקון היא פשוטה-אין להם גובה! העגלה תהיה נמוכה מאוד ולכן לא תשנה יותר מדיי את הבמה). אשמח לשמוע המלצותיך בנושא. נ.ב תודה על סידור התמונות! (איך עושים את זה לעזאזל?!)
Bugy נתחיל בזה שעל הסנטר לא דיברנו ולא סתם
מבחינת אקוסטיקה בחדר-אני לא יכול להשקיע כלום כי הבית בשכירות ובעל הבית לא בדיוק מוכן לשינויים כאלה ואחרים (הבן אדם בן 90 קשה לצאת איתו ראש) ככה שאת האקוסטיקה לחדר אשאיר כבר לסלון שביום מן הימים יהיה שלי
בקשר למשחק עם הסאב-אנסה מס' פעולות כשגיא יגיע לעזור לי לכוון אותו, אשמע גם מה הוא ממליץ וככה עוד זוג ידיים יהיו אפקטיביים מאשר זוג אחד (כבר החרא הזה). מבחינת הפינה השמאלית של המיטה-יש שם רמקול אחורי של Tannoy כמו גם בצד ימין של המיטה, הם נמצאים על מעמד קטן ככה שאין אפשרות כ"כ לדחוף את הסאב שם, בנוסף לעוד כמה דברים שנמצאים משני צידי המיטה. מאחורי המסך אפילו האצבע שלך לא נכנסת, המסך יושב על מעמד שמחובר לשולחן זכוכית עליו יושב הרסיבר והסוני, המסך יושב מעט קדימה ולשולחן עצמו יש עוד כמה ס"מ שממשיכים מאחורה והוא דיי צמוד לקיר כלום לא יכנס שם. נשארנו רק עם המשחק בין ימין לשמאל או אחת הפינות. אבדוק את זה עם גיא ונגיע להחלטה איך אני הכי אוהב שהסאב נשמע.
שאלה שקצת תהיה לך מוזרה אבל בכל זאת אני חייב בשביל השקט שלי, אני יודע ומבין את המשמעות של להניח את הרמקולים והסאב על "עגלה" (מן מדף קטן ממש בקוטר של הרמקולים והסאב ולחבר אליו גלגלי סיליקון למשקל כבד) אבל מישהו חייב לנקות את החדר מתישהו וכדאי שאמא שלי תוכל לנייד אפילו בקצת את הצעצועים האלה אחרת אעדיף להתאבד!
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

@orku
·
לגבי הסנטר, הבנתי.
לגבי המתקן להזזת רמקולים וסאב. אולי במקום להזיז (ולבנות את המדפים) שני רמקולים וסאב של 35 קילו, במקום זה תוסיף גלגלים לשולחן ותזיז אותו, הרבה יותר קל, זול, לא ישפיע על הסאונד, יתן לך גישה נוחה לחיבור/ניתוק דברים ותוכל לנקות מאחורי הרמקולים בלי בעיה. נכון, צריך לעשות שם סדר רציני עם החוטים, להתחשב במחשב (אפשר לשים אותו על משטח ולהזיז גם אותו) אבל, מעמד לרמקול ישנה לך את הצליל, בעיקר בנמוכים, אבל זה יכול לשנות את הבמקה קצת, לטוב או לרע, לא ניתן לדעת מראש. אבל השינוי של הרמקולים זה עוד כלום. מה שיקרה לסאב עם תשים אותו על גלגלים...קודם כל, זה צריך להיות משטח ממש טוב כי הסאב הזה יפרק כל דבר שהוא לא חזק מספיק ורוב הסיכויים שהוא יתחיל לזוז, לרקוד ברחבי החדר בזמן באסים חזקים. הרעיון הוא לנתק את הסאב מהרצפה, כדי לא להעביר ווברציות לכל מני דברים בחדר (זה גם משפר את הסאונד וגם עוזר לשמור על שכנים שפויים, יחסית), הגלגלים צריכים להיות מחומר מתאים בגודל מתאים...בקיצור, לא הכי מומלץ, לפחות לא לסאב.
·
לגבי הסנטר, הבנתי.
לגבי המתקן להזזת רמקולים וסאב. אולי במקום להזיז (ולבנות את המדפים) שני רמקולים וסאב של 35 קילו, במקום זה תוסיף גלגלים לשולחן ותזיז אותו, הרבה יותר קל, זול, לא ישפיע על הסאונד, יתן לך גישה נוחה לחיבור/ניתוק דברים ותוכל לנקות מאחורי הרמקולים בלי בעיה. נכון, צריך לעשות שם סדר רציני עם החוטים, להתחשב במחשב (אפשר לשים אותו על משטח ולהזיז גם אותו) אבל, מעמד לרמקול ישנה לך את הצליל, בעיקר בנמוכים, אבל זה יכול לשנות את הבמקה קצת, לטוב או לרע, לא ניתן לדעת מראש. אבל השינוי של הרמקולים זה עוד כלום. מה שיקרה לסאב עם תשים אותו על גלגלים...קודם כל, זה צריך להיות משטח ממש טוב כי הסאב הזה יפרק כל דבר שהוא לא חזק מספיק ורוב הסיכויים שהוא יתחיל לזוז, לרקוד ברחבי החדר בזמן באסים חזקים. הרעיון הוא לנתק את הסאב מהרצפה, כדי לא להעביר ווברציות לכל מני דברים בחדר (זה גם משפר את הסאונד וגם עוזר לשמור על שכנים שפויים, יחסית), הגלגלים צריכים להיות מחומר מתאים בגודל מתאים...בקיצור, לא הכי מומלץ, לפחות לא לסאב.
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי את דעתך בעניין הגלגלים, כנראה שהסאב ישאר על הריצפה, הרמקולים על הספייקים וסגרנו הבסטה. לשולחן עצמו יש גלגלים והוא מתנייד בקלילות, כנ"ל המחשב. לגבי הכבלים-הכי קל היה לשים אותו מתחת לריצפה בתעלות הבעיה היחידה היא שהבית הוא בהשכרה ולכן אין לזה באמת אפשרות ולא אשקיע את המאמצים האלה. תודה רבה על כל העזרה!!
אני חייב לציין! גיא התותח היה אצלי היום, עזר לי מאוד בכיוונים, שאל את דעתי, נתן לי עצות פשוטות שמשנות המון ושיפר לי את הסאונד בצורה שקשה להסביר אותה!! תנו לי כמה ימים להנות מהבאס הרצחני שיש לי כרגע בחדר ואתן לכם רשמים
אלוהים יברך את כולכם! תודה על הכל!
אני חייב לציין! גיא התותח היה אצלי היום, עזר לי מאוד בכיוונים, שאל את דעתי, נתן לי עצות פשוטות שמשנות המון ושיפר לי את הסאונד בצורה שקשה להסביר אותה!! תנו לי כמה ימים להנות מהבאס הרצחני שיש לי כרגע בחדר ואתן לכם רשמים
אור
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
·אפשר לקבל רשמים ?orku כתב: תנו לי כמה ימים להנות מהבאס הרצחני שיש לי כרגע בחדר ואתן לכם רשמים...