התייעצות לפני קנייה VOYO V2
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
הי,
אני מתלבט אם לקנות את:
http://he.aliexpress.com/item/Pre-sale- ... Title=true
או
http://www.banggood.com/Vensmile-W10-Qu ... 1352015119]Vensmile
או
Ainol Mini PC II Quad Core 2GB DDR3 32GB ROM Intel Windows 8.1 & Android 4.4 TV Box Mini Smart PC Black
ל-2 האחרונים יש חיבור הקוי לרשת. אין לי עדיין ניסיון בהפעלת סטרימרים וכו' , אבל נראה לי שבכל מקרה חיבור קוי הוא עדיף (?)
לאחרון (שהוא גם הזול מבין ה-3) מותקן גם ווינדוס וגם אנדרואיד. האם יש לזה יתרון כלשהו? האם חסרון בבזבוז שטח אחסון?
תודה.
אני מתלבט אם לקנות את:
http://he.aliexpress.com/item/Pre-sale- ... Title=true
או
http://www.banggood.com/Vensmile-W10-Qu ... 1352015119]Vensmile
או
Ainol Mini PC II Quad Core 2GB DDR3 32GB ROM Intel Windows 8.1 & Android 4.4 TV Box Mini Smart PC Black
ל-2 האחרונים יש חיבור הקוי לרשת. אין לי עדיין ניסיון בהפעלת סטרימרים וכו' , אבל נראה לי שבכל מקרה חיבור קוי הוא עדיף (?)
לאחרון (שהוא גם הזול מבין ה-3) מותקן גם ווינדוס וגם אנדרואיד. האם יש לזה יתרון כלשהו? האם חסרון בבזבוז שטח אחסון?
תודה.
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

בנוסף: אני מבין שאף אחד מהם לא יכול להריץ סרטי 3D.
איזה מכשיר יכול? האם דרך קודי יהיה אפשר?
תודה
איזה מכשיר יכול? האם דרך קודי יהיה אפשר?
תודה
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
משלושתם אני ממליץ על הראשון (VOYO2) והשני (W10 )
כאן תוכל לרכוש את הראשון במחיר יותר זול :
VOYO V2
אגב כן יש לו יציאת רשת קווית..
וכן , במידה ואתה קונה אותו כשמותקן גם אנדרואיד וגם ווינדוס - שניהם מותקנים על ה32 גיגה זכרון ומשאירים לך מעט מאוד מקום אחסון פנוי.
וכאן מגיע היתרון של 2 הדגמים האחרים (ה VOYO וה VENSMILE ) שמגיעים עם 96 ג'יגה אחסון (ב VOYO) או 64 גיגה אחסון ב VENSMILE
כאן תוכל לרכוש את הראשון במחיר יותר זול :
VOYO V2
אגב כן יש לו יציאת רשת קווית..
וכן , במידה ואתה קונה אותו כשמותקן גם אנדרואיד וגם ווינדוס - שניהם מותקנים על ה32 גיגה זכרון ומשאירים לך מעט מאוד מקום אחסון פנוי.
וכאן מגיע היתרון של 2 הדגמים האחרים (ה VOYO וה VENSMILE ) שמגיעים עם 96 ג'יגה אחסון (ב VOYO) או 64 גיגה אחסון ב VENSMILE
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

מעולה! תודה.
המלצה לממשק נוח (רצוי גם זול...) של מקלדת/עכבר קטנים עם עברית?
ועוד משהו קטן: בטלוזיה שלי בעיקרון יש עידן + האם כדאי לקנות אנטנה או להסתמך על קודי בלבד?
שבת שלום!
ועוד משהו קטן: בטלוזיה שלי בעיקרון יש עידן + האם כדאי לקנות אנטנה או להסתמך על קודי בלבד?
שבת שלום!
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

מקלדת ועכבר ,במידה וצריך בעברית , תצטרך לקנות בארץ . ישנם דגים של מקלדת קומפקטית משולב עם עכבר (משטח טאץ') :yoavtsv כתב:מעולה! תודה.
שבת שלום!...
Logitech
Microsoft All in One Keyboard
תוכל גם לרכוש את הדגם הזה , שהוא זול יותר , ומגיע עם עכבר +מקלדת מופרדים Wireless Set 800
לגבי עידן פלוס - אתה יכול בהתחלה להסתמך על קודי ו\או צפיה ישירה באתרים של ערוץ 10\11\22 , במידה וזה לא יספק אותך תוכל בהמשך לקנות מתאם USB שמכיר מקלט עידן פלוס.. עניין של כמה עשרות שקלים
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

שוב תודות!
במחשבה נוספת- האם טאבלט שמתגלגל בבית ללא שימוש מהותי - יכול לשמש כשלט/מקשים נוח?
במחשבה נוספת- האם טאבלט שמתגלגל בבית ללא שימוש מהותי - יכול לשמש כשלט/מקשים נוח?
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

אתה יכול להוריד אפליקציות כמו UNIFIED REMOTE או כמו YATSE ואיתן לשלוט דרך הסמארטפון \ טאבלט .
איזה מהם החלטת להזמין בסוף?
איזה מהם החלטת להזמין בסוף?
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

VOYO V2 בעצתך...
מכס -זה עניין של מזל? אם כן אז כמה זה אמור לעלות? אין איזשהו חוק שעל מחשבים אין מכס?
רוב תודות...
מכס -זה עניין של מזל? אם כן אז כמה זה אמור לעלות? אין איזשהו חוק שעל מחשבים אין מכס?
רוב תודות...
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

עניין של מזל .yoavtsv כתב:VOYO V2 בעצתך...
רוב תודות......
מנסיוני ולפי ידיעתי במידה והחבילה שלך לא עלתה בבדיקה המדגמית של המכס - אתה לא מחויב במע"מ .
במידה וייתפס - תשלם מעמ בשיעור של 17% בלבד וזהו , ללא מיסים אחרים .
רק חשוב מאוד שברגע שאתה מבצע את ההזמנה מ BANGGOOD - תבחר את אופציית המשלוח הבסיסית והחינמית , ואז רוב הסיכויים שהמשלוח לא יתפס / יידגם .
חשוב לא לבחור בשיטות משלוח אחרות כדוגמת TNT\UPS\FEDEX וכו' אלא במשלוח הבסיסי החינמי והפשוט.
תתחדש
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
- yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

סבבה,
תודה רבה!
עזרת לי מאד...
תודה רבה!