הסכם אדיר בין סלקוםTV ל-דיסני החל מה- 01.01.16
- GalitAharon-shemesh
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
@toxin
·
חולקת עליך במקצת..
ביס הייתי רגילה לקבל למייל פעם בחודש "עדכוני תוכן" , הם כבר פרסמו מה ישודר באפריל בכל אחד מהערוצים שלהם
ובנוסף יס מנהלים בלוג תוכן ולא פחות מ-6 עמודי פייסבוק שונים (כללי, סרטים, קולנוע ישראלי, VOD וכ"ו)
לצערי בסלקום זה לא קיים.. ככה שנכנסת לפורום הזה רק כדי לראות עדכוני תוכן מידי פעם בפעם
·
חולקת עליך במקצת..
ביס הייתי רגילה לקבל למייל פעם בחודש "עדכוני תוכן" , הם כבר פרסמו מה ישודר באפריל בכל אחד מהערוצים שלהם
ובנוסף יס מנהלים בלוג תוכן ולא פחות מ-6 עמודי פייסבוק שונים (כללי, סרטים, קולנוע ישראלי, VOD וכ"ו)
לצערי בסלקום זה לא קיים.. ככה שנכנסת לפורום הזה רק כדי לראות עדכוני תוכן מידי פעם בפעם
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
@GalitAharon-shemesh
באתי לעזרה..
נראה לי שגם את וגם בני עובדים בסלקום, לא?
באתי לעזרה..
נראה לי שגם את וגם בני עובדים בסלקום, לא?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
ברור שהם עובדים שם. אין להם שום תגובות בפוסטים אחרים חוץ ממה שקשור לסלקום TV.
- eyalbs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
·toxin כתב:ברור שהם עובדים שם. אין להם שום תגובות בפוסטים אחרים חוץ ממה שקשור לסלקום TV....
מה הקשר? אני לא עובד בסלקום וזה הפורום היחידי בערך שאני מעורב בו.
למה? כי אני לקוח וזה מעניין אותי.
- IditVahadat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
@eyalbs
·
צודק
אין קשר
·
צודק
אין קשר
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אז למה אתה צריך להתעדכן באתר שמתעסק בעיקרו בטכנולוגיה של בידור ביתי ולא בפורום הרשמי של סלקום TV?מה הקשר? אני לא עובד בסלקום וזה הפורום היחידי בערך שאני מעורב בו.
למה? כי אני לקוח וזה מעניין אותי....
- IditVahadat
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
@toxin
·
יש פורום רשמי?
אשמח לקבל קישור
·
יש פורום רשמי?
אשמח לקבל קישור
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
- eyalbs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
@toxin
·
כי זה כל הפואנטה של פורום...
כי חלק גדול מה"עדכונים" של סלקום מגיעים בהודעות לעיתונות שלא מגיעות לעיתון (כמו בבלוג בתפוז שאנשים מקשרים אליו)
כי פה אני יכול להתלונן על כל התקלות שיש ולראות אם רק אני נתקל בהם (אם הייתי עובד של סלקום הייתי מתלונן כל כך הרבה?)
כי "סלקום TV" נכנס תחת הקטגוריה בידור ביתי.
כי פרופיל המשתמש שלי הוא מ2007... קצת הרבה לפני שסלקום נכנסו.
לגבי בנישוורץ אני לא יכול לומר, אבל לפי התלונות וההערות שלו פה הוא כנראה מבין דבר, אבל לא עובד סלקום....
·
כי זה כל הפואנטה של פורום...
כי חלק גדול מה"עדכונים" של סלקום מגיעים בהודעות לעיתונות שלא מגיעות לעיתון (כמו בבלוג בתפוז שאנשים מקשרים אליו)
כי פה אני יכול להתלונן על כל התקלות שיש ולראות אם רק אני נתקל בהם (אם הייתי עובד של סלקום הייתי מתלונן כל כך הרבה?)
כי "סלקום TV" נכנס תחת הקטגוריה בידור ביתי.
כי פרופיל המשתמש שלי הוא מ2007... קצת הרבה לפני שסלקום נכנסו.
לגבי בנישוורץ אני לא יכול לומר, אבל לפי התלונות וההערות שלו פה הוא כנראה מבין דבר, אבל לא עובד סלקום....