מבצע בשופרסל

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Nico2K7
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 68

שליחה

BlackTulip כתב:קניתי את הפלזמה של סמסונג
3999
150 הובלה
יותר מידיי נוכחות על המעמד חייב בהקדם לתלות על הקיר
מבריקה מאוד ויש השתקפויות
ניגון של סרט דרך המדיה פלייר מתנגן ב 60 הרץ וזה ממש מהבהב בעיניים
ננסה יותר מאוחר לחבר לHDMI ונראה אם ההבהוב נעלם והיא באמת עובדת עם רפרייש רייט יותר גבוהה
...
מחיר טוב.

הם מציעים גם פריסה לתשלומים במחיר הזה?

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

שליחה

כן עד 24 תשלומים
נערך לאחרונה על ידי BlackTulip ב 23/12/2015 10:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

חוזרת לחנות אלא מאם מישהו רוצה אותה:roll:
נערך לאחרונה על ידי BlackTulip ב 23/12/2015 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה :lol:

אצלי היא בחדר, וכבר כ"כ התרגלתי לגדול שה 42 שהייתה לי לפני כן נראית בדיחה ואני כבר מהרהר בהגדלה :wink:

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Huber כתב:פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה :lol:

אצלי היא בחדר, וכבר כ"כ התרגלתי לגדול שה 42 שהייתה לי לפני כן נראית בדיחה ואני כבר מהרהר בהגדלה :wink:
...
·מחר היא חוזרת לחנות

taldror10
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

מה המרחק ישיבה מהטלוויזיה?
אולי אתה צריך להתרגל, כי אם תחליף מה שתיקח יראה לך קטן מידי פתאום בגלל השינוי גודל

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1238

שליחה

התחדשתי באחת היום מהשופרסל

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

לא סתם הפלזמה הזו (ובכלל מהסדרה הזו) זולה, סמסונג משתמשים בה בפאנל מאד פשוט בתצורת pentile.
אז תוודאו שזה באמת לא מפריע לשימושים שלכם.
(למשל אין אפשרות לתמיכה באות RGB מלא ב 4:4:4 הפאנלים כאלה)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

jacko-il - הביקורות ברשת רק משבחות את הדגם הזה (היה ת'רד שלם עליה עם לינקים לביקורות, אתה מוזמן לראות). יש לי אותה ואני מאוד מרוצה, ואתה מוזמן לבוא אליי ולהתרשם בעצמך :wink:

ברור שזה לא דגם HIGH END, אבל אין שום דבר אפילו קרוב לאיכות שלה במחיר הזה ואפילו לא בקפיצה של עשראות אחוזים מהמחיר שלה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

לא טענתי שזה מסך גרוע או מאיכות נמוכה וכו'. ואין לי בכלל ביקורת על המסך כי מעולם לא ראיתי אותו בפועל.
סה"כ ציינתי עובדה טכנית, זו לא חוות דעת..

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לגבי הפלאזמה 60 של סמסונג

טוב: צבעים מדהימים, גווני שחור עמוקים ברמה שלא תיאמן

רע מאוד:
1. בעת חיבור למחשב או תמונה בהירה כלשהי יש ריצוד הנובע מהעובדה הפשוטה שהמסך הוא 60HZ וזה מרגיש כאילו צופים ב CRT
2. מראה, פשוט מראה, כל דבר משתקף בה אפילו כשהכל חשוך אני יכול לראות את עצמי באיזורים שהמסך חשוך

לסיכום - טוב שהחזרתי,
לקחתי טושיבה 48 לד פשוטה 100HZ חצי חכמה וזה לא באמת מעניין כי יש מחשב מחובר

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

BlackTulip כתב: 1. בעת חיבור למחשב או תמונה בהירה כלשהי יש ריצוד הנובע מהעובדה הפשוטה שהמסך הוא 60HZ וזה מרגיש כאילו צופים ב CRT
...
·

כנראה שאתה עושה משהו לא נכון, או שקיבלת יחידה תקולה, מכיוון שאני צורך את כל התכנים שלי מה HTPC (בחיבור HDMI כמובן) ולא נתקלתי כלל בתופעה שאתה מציין. מוזמן לבוא ולהתרשם בעצמך :wink:

העיקר שאתה מרוצה, זה מה שחשוב (Y)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

קניתי לפני מספר שבועות לד סמסונג 58 אינץ דגם 5200 כי הפלזמה שהיתה לי נשברה - אני מאד מרוצה מהמסך (בטח ביחס לעלות הנמוכה) אבל ללא היסוס הייתי מעדיף את הפלזמה הזו אם היא היתה זמינה כשחיפשתי

HTuser1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

הייתי היום בסניף שופרסל בנתניה יש להם את הפלזמה 60 אינץ דגם 5000 של סמסונג ב 3999 היו שם כמה קופסאות עומדות, המחיר מבצע זה עד ה 28 לחודש לחברי מועדון שופרסל.

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904

שליחה

עד כמה זה מגוחך לצפות במסך 60 אינץ' ממרחק של 1.8 מטר? חוויה קולנועית או כאב צוואר? אני מחפש פלזמה והיחידה שמצאתי זה 50 אינץ' משומשת ב-4000, וזו חדשה, דגם טוב יותר, וגדולה יותר - בדיוק באותו המחיר. הגודל מבהיל אותי, אבל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

לדעתי למרחק כזה היא יכולה לא להתאים, מאחר וסוג הפאנל הוא "פנטייל" - Pentile. זה משהו שממרחק גדול יחסית קשה יותר לשים לב אליו מאשר מרחק קצר.
יש לי טלפון עם מסך מסוג כזה. זה לא משהו מאד קריטי, אבל במקרים מסויימים מאד נזרק לעיניים.
לדעתי שווה בדיקה אך ורק אם תהיה לך אפשרות לראות את המסך בעיניים לפני הקניה כדי שתוכל להחליט אם זה משהו שאתה יכול לחיות איתו.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724

שליחה

זה הסיבה שאת הפאלזמה החביבה שלי אני רוצה להעביר לחדר שינה כי אני לא צריך מראה בסלון אז עדיף מראה בחדר

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

yonyz כתב:עד כמה זה מגוחך לצפות במסך 60 אינץ' ממרחק של 1.8 מטר? חוויה קולנועית או כאב צוואר? אני מחפש פלזמה והיחידה שמצאתי זה 50 אינץ' משומשת ב-4000, וזו חדשה, דגם טוב יותר, וגדולה יותר - בדיוק באותו המחיר. הגודל מבהיל אותי, אבל.
...
אין שום בעיה כל עוד התוכן איכותי (HD אמיתי)

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904

שליחה

TheCoolest כתב:לדעתי למרחק כזה היא יכולה לא להתאים, מאחר וסוג הפאנל הוא "פנטייל" - Pentile. זה משהו שממרחק גדול יחסית קשה יותר לשים לב אליו מאשר מרחק קצר.
יש לי טלפון עם מסך מסוג כזה. זה לא משהו מאד קריטי, אבל במקרים מסויימים מאד נזרק לעיניים.
לדעתי שווה בדיקה אך ורק אם תהיה לך אפשרות לראות את המסך בעיניים לפני הקניה כדי שתוכל להחליט אם זה משהו שאתה יכול לחיות איתו.
...
היה לי לפני 3 שנים מכשיר GALAXY NEXUS, עם מסך PENTILE. מצד אחד אהבתי מאוד את הקונטרסט המדהים והשחורים העמוקים, אבל על גבי טקסט ראו את החסרונות של PENTILE. אני תוהה אם באמת אשים לב לזה במציאות, ואין לי דרך לבדוק את זה בלי לרכוש את המסך. חסרון נוסף הוא העובדה שאני אאלץ למקם את הרמקולים שלי רחוק מאוד אחד מהשני (ברוחב המסך), וזה יגרום לכל החדר להראות קצת מגוחך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

לכל מי שרוצה לראות בעיניים שלו את המסך, מוזמן לבוא אליי להתרשם (גר בצפון).

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”