לא יכול להיות שזה אמיתי. האונקיו 807 נמכר כשהיה חדש בכ 6-7k (אני יודע כי אני קניתי).
מאז יצאו 808, 809, 818, 828, 838, rz800. שישה דורות של מחליפים כלומר עברו 6 שנים. לא יכול להיות שמוכרים אותו ב 3800 מתצוגה וקוראים לזה מבצע. זה ממש עבודה בעיניים.
אגב לאותו דגם 807 יש בעיה ידועה (בשבב dsp) ובארה"ב עשו ריקול בחינם לכל מי שהיתה לו התקלה. בארץ טופאודיו רצו 2500 על תיקון, אחרי בדיקה שלקחה להם שלושה שבועות. עוד דוגמה לשירות לקוחות למופת. רסיבר ששרד עד עכשיו עם התקלה הזאת (באם לא תוקנה כבר) - שומר נפשו ירחק.
שרשור תגובות: יריד מכירות סוף שנה בפיוצ'ר - 2015
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·nirmv כתב:לא יכול להיות שזה אמיתי. האונקיו 807 נמכר כשהיה חדש בכ 6-7k (אני יודע כי אני קניתי).
מאז יצאו 808, 809, 818, 828, 838, rz800. שישה דורות של מחליפים כלומר עברו 6 שנים. לא יכול להיות שמוכרים אותו ב 3800 מתצוגה וקוראים לזה מבצע. זה ממש עבודה בעיניים.
אגב לאותו דגם 807 יש בעיה ידועה (בשבב dsp) ובארה"ב עשו ריקול בחינם לכל מי שהיתה לו התקלה. בארץ טופאודיו רצו 2500 על תיקון, אחרי בדיקה שלקחה להם שלושה שבועות. עוד דוגמה לשירות לקוחות למופת. רסיבר ששרד עד עכשיו עם התקלה הזאת (באם לא תוקנה כבר) - שומר נפשו ירחק....
פיוצ'ר היא חנות שנחשבת טובה ואמינה , לא נראה לי שהמחיר הוא 3800 ש"ח לרסיבר כזה ישן.
כנראה מדובר בטעות במחיר או בדגם , אני מציע שמי שמחפש פשוט יתקשר וישאל.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6644
או שנציג של פיוצ'ר יגיב פה ויבהיר לנו כמה דברים ,movieman כתב:·......
פיוצ'ר היא חנות שנחשבת טובה ואמינה ,כנראה מדובר בטעות במחיר או בדגם , אני מציע שמי שמחפש פשוט יתקשר וישאל....
במקום לבזבז זמן ודלק על 'מבצעים' לכאורה..
- ADAM-FUTURE
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 147
חברים נכבדים
בוקר טוב לכולם !
אנו נעלה מדי יום מוצרים ליריד, במחירים הכי טובים שאנו מסוגלים לתת לטובת חברינו בפורום.
קראנו בעיון את התגובות, ישנם מחירים שאנו לא יכולים מסיבות ברורות לפרסם מעל דפי האתר, המון חברים יצרו איתנו קשר טלפוני, חלקם הגדול הגיע אלינו והתרשם מעוד המון מוצרים שלא פורסמו.
אנו ממליצים ליצור איתנו קשר טלפוני לגבי מוצרים שיש בהם עיניין ...
במהלך המבצע ננסה לשלב גם מבצעים כל מוצרי היבוא שלנו
OPPO, SVS,CABASSE.
חברים אני חוזר שוב.... אנו נשמח לדבר עם כל אחד ואחד ממכם לגבי כל מוצר שמעניין אותו לגופו!!!
לפתיחת הבוקר באנרגיות טובות יותר
1. סאב WHARFEDAL מדגם POWERCUBE 10ּ+- מחיר 350 ש"ח
2. סאב KLIPSCH SW 115- מחיר 3000 ש"ח
3. מסך SAMSUNG 32 H4003- - חדש באריזה 700 ש"ח
4. סטרימר MED500X2- מחיר 600 ש"ח .
5. מקרן SONY HW60- יש להתקשר למחיר.
6. מסך SAMSUNG 65HU9000- יש להתקשר למחיר
בצהריים נעלה עוד מבצעים בשיתוף עם פיוניר/ פנסוניק/ דנון ועוד ועוד.....
אנו כאן בשבילכם תמיד!!!!!
03-5628444
אנו נעלה מדי יום מוצרים ליריד, במחירים הכי טובים שאנו מסוגלים לתת לטובת חברינו בפורום.
קראנו בעיון את התגובות, ישנם מחירים שאנו לא יכולים מסיבות ברורות לפרסם מעל דפי האתר, המון חברים יצרו איתנו קשר טלפוני, חלקם הגדול הגיע אלינו והתרשם מעוד המון מוצרים שלא פורסמו.
אנו ממליצים ליצור איתנו קשר טלפוני לגבי מוצרים שיש בהם עיניין ...
במהלך המבצע ננסה לשלב גם מבצעים כל מוצרי היבוא שלנו
OPPO, SVS,CABASSE.
חברים אני חוזר שוב.... אנו נשמח לדבר עם כל אחד ואחד ממכם לגבי כל מוצר שמעניין אותו לגופו!!!
לפתיחת הבוקר באנרגיות טובות יותר
1. סאב WHARFEDAL מדגם POWERCUBE 10ּ+- מחיר 350 ש"ח
2. סאב KLIPSCH SW 115- מחיר 3000 ש"ח
3. מסך SAMSUNG 32 H4003- - חדש באריזה 700 ש"ח
4. סטרימר MED500X2- מחיר 600 ש"ח .
5. מקרן SONY HW60- יש להתקשר למחיר.
6. מסך SAMSUNG 65HU9000- יש להתקשר למחיר
בצהריים נעלה עוד מבצעים בשיתוף עם פיוניר/ פנסוניק/ דנון ועוד ועוד.....
אנו כאן בשבילכם תמיד!!!!!
03-5628444
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
ההודעות הכלליות שלא קשורות לנושא פוצלו לשרשור יעודי.
אבקש מכל מי שמגיב כאן שיגיב לעניין. בנוסף, נא להקפיד על השפה והתרבותיות - אין שופ סיבה להתרגז, לגדף או לגעור זה בזה.
אבקש מכל מי שמגיב כאן שיגיב לעניין. בנוסף, נא להקפיד על השפה והתרבותיות - אין שופ סיבה להתרגז, לגדף או לגעור זה בזה.