יש לי hotbox וראוטר sagemcom ואני לא מצליח לעשות שהPS4 יהיה Nat Type Open

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
היכן אתה מגדיר את ה IP הקבוע, בראוטר?
...
·באקס בוקס ואז זה קולט את זה בראוטר

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אבל כמו שרשמתי לך בפרטי גל...אצלי ה nat type open לאחר ששמתי את הכתובת של האקס בוקס ב dmz...אז יש לי טעם לבקש סינון אתרים?...כי אצלי הבעיה זה שהאייפי הקבוע שאני עושה כל פעם מתבטל...אז האם סינון אתרים פותר את העניין הזה או שהוא קשור רק ל nat type?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

cobrabomb כתב:אבל כמו שרשמתי לך בפרטי גל...אצלי ה nat type open לאחר ששמתי את הכתובת של האקס בוקס ב dmz...אז יש לי טעם לבקש סינון אתרים?...כי אצלי הבעיה זה שהאייפי הקבוע שאני עושה כל פעם מתבטל...אז האם סינון אתרים פותר את העניין הזה או שהוא קשור רק ל nat type?
...
אין מה לבלבל בין השניים.
הפתרון של סינון אתרים זה רק לאנשים שיש להם בעיה להגדיר NAT TYPE ל OPEN, זה הכל.
לך יש בעיה אחרת, שמשום מה כתובת ה IP שלך משתנה על אף שהגדרת ב XBOX שיהיה קבוע.
אתה בטוח שב XBOX זה קבוע על MANUAL ולא משתנה?
זה לא הגיוני שזה יהיה על מצב ידני וזה לבד ישתנה.
אצלי ב PS4 כבר שנה כמעט שזה על אותה כתובת שהגדרתי (ואפילו לא הייתי צריך להגדיר בראוטר) וזה יישאר כך אלא אם כן אני אשנה משהו.

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כן עשיתי שם ב manual...אבל רגע, האם זה משתנה כי התשתית שלי היא הוט ואני במהירות של 100 מגה?...יש משהו שקשור לזה או לא?

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אה נראה לי שהבנתי מה הבעיה אצלי ולמה האייפי קבוע מתבטל כל הזמן...יש לי בעיה באינטרנט שכל פעם יש לי בסמל של הרשת למעטה קונוס צהוב שאומר שיש בעיה באינטרנט ואז הדבר היחידי שפותר את זה זה "פותר הבעיות" וכל פעם הוא מוצא שהבעיה היא "שער ברירת המחדל אינו זמין"...וכל פעם שזה פותר את המצב אז לאחר יום או יומיים גג זה שוב פעם חוזר הסמל של הקונוס הצהוב ואז שוב עושה לזה "פותר בעיות" וחוזר חלילה...נאמר לי על ידי התמיכה של בזק בינלאומי והוט שזה או בעיה בראוטר או בכרטיס רשת של המחשב בו זה קורה...אז האם בגלל זה האייפי הקבוע שאני עושה לאקס בוקס מתבטל?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

cobrabomb כתב:אה נראה לי שהבנתי מה הבעיה אצלי ולמה האייפי קבוע מתבטל כל הזמן...יש לי בעיה באינטרנט שכל פעם יש לי בסמל של הרשת למעטה קונוס צהוב שאומר שיש בעיה באינטרנט ואז הדבר היחידי שפותר את זה זה "פותר הבעיות" וכל פעם הוא מוצא שהבעיה היא "שער ברירת המחדל אינו זמין"...וכל פעם שזה פותר את המצב אז לאחר יום או יומיים גג זה שוב פעם חוזר הסמל של הקונוס הצהוב ואז שוב עושה לזה "פותר בעיות" וחוזר חלילה...נאמר לי על ידי התמיכה של בזק בינלאומי והוט שזה או בעיה בראוטר או בכרטיס רשת של המחשב בו זה קורה...אז האם בגלל זה האייפי הקבוע שאני עושה לאקס בוקס מתבטל?
...
ממש לא.
אין קשר בין זה לזה.
גם אצלי אם יש תקלה פה ושם (וזה באמת נדיר) עדיין אין שוני בכתובת ה IP של ה PS4.
תבין, זה לא הגיוני ולא יכול להיות.
כי ברגע שמוגדר אצלי ב PS4 כתובת אחת ידנית, כל פעם שאדליק אותו - הוא יעלה עם הכתובת הזו בלבד.
שום דבר לא יכול לשנות את זה חוץ ממני.
יש לך כמה בעיות...
1. יש לך בבירור בעיות של תשתית, כי לא אמורים להיות לך ניתוקים כה תדירים, זה לא תקין בכלל!
2. מציע אולי שתציג כאן בתמונה או שתיים את מסך ההגדרות ב ONE (אני לא מכיר ולכן אשמח לראות)
תצלם את השלבים עד וכולל ההגעה להגדרה הידנית של הרשת בו.

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
ממש לא.
אין קשר בין זה לזה.
גם אצלי אם יש תקלה פה ושם (וזה באמת נדיר) עדיין אין שוני בכתובת ה IP של ה PS4.
תבין, זה לא הגיוני ולא יכול להיות.
כי ברגע שמוגדר אצלי ב PS4 כתובת אחת ידנית, כל פעם שאדליק אותו - הוא יעלה עם הכתובת הזו בלבד.
שום דבר לא יכול לשנות את זה חוץ ממני.
יש לך כמה בעיות...
1. יש לך בבירור בעיות של תשתית, כי לא אמורים להיות לך ניתוקים כה תדירים, זה לא תקין בכלל!
2. מציע אולי שתציג כאן בתמונה או שתיים את מסך ההגדרות ב ONE (אני לא מכיר ולכן אשמח לראות)
תצלם את השלבים עד וכולל ההגעה להגדרה הידנית של הרשת בו.
...

רגע אז אתה אומר בעצם שאין קשר בין הבעיה של "שער ברירת המחדל אינו זמין" לבין זה שהאייפי הקבוע מתבטל לי בראוטר?...כי שמתי לב שהאייפי הקבוע מתבטל לי בראוטר רק מתי שהבעיה הזאת קורת גל...אתה בטוח שאין פה קשר?...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

cobrabomb כתב:
...
...
רגע אז אתה אומר בעצם שאין קשר בין הבעיה של "שער ברירת המחדל אינו זמין" לבין זה שהאייפי הקבוע מתבטל לי בראוטר?...כי שמתי לב שהאייפי הקבוע מתבטל לי בראוטר רק מתי שהבעיה הזאת קורת גל...אתה בטוח שאין פה קשר?...
...
למה IP קבוע בראוטר?
אמרנו קבוע ב XBOX ONE...
שוב, אצלי - יתהפך העולם, ה IP שלי ב PS4 ישאר קבוע כי כך הוא מוגדר במכשיר - באופן ידני.
כך זה צריך להיות גם אצלך.

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
למה IP קבוע בראוטר?
אמרנו קבוע ב XBOX ONE...
שוב, אצלי - יתהפך העולם, ה IP שלי ב PS4 ישאר קבוע כי כך הוא מוגדר במכשיר - באופן ידני.
כך זה צריך להיות גם אצלך.
...

כן גל אני הבנתי אותך...כשאני עושה אייפי קבוע אז אני עושה זאת דרך האקס בוקס one ואז אני בודק אם בראוטר זה קלט את הכתובת והוא אכן קולט וכותב שהיא static ip address...אז אולי זה קשור לעובדה שאני מחובר ב 100 מגה בתשתית הוט והריי ידוע שבמהירות כזאת זה אייפי שמשתנה ולא סטטי...זה קשור או לא?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

cobrabomb כתב:
...
...
כן גל אני הבנתי אותך...כשאני עושה אייפי קבוע אז אני עושה זאת דרך האקס בוקס one ואז אני בודק אם בראוטר זה קלט את הכתובת והוא אכן קולט וכותב שהיא static ip address...אז אולי זה קשור לעובדה שאני מחובר ב 100 מגה בתשתית הוט והריי ידוע שבמהירות כזאת זה אייפי שמשתנה ולא סטטי...זה קשור או לא?
...
אני לא מבין את הקשר.
יש לי גם 100MB, בזק בינלאומי.
אתה לא אמור לבדוק או לשנות כלום בראוטר, ההגדרה הידנית בקונסולה אמורה להשפיע בכל פעם שאתה מדליק את הקונסולה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אולי זה יסייע לך, יש הסבר על כל האפשרויות:
http://portforward.com/networking/static-ip-xbox-one/

cobrabomb
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
אני לא מבין את הקשר.
יש לי גם 100MB, בזק בינלאומי.
אתה לא אמור לבדוק או לשנות כלום בראוטר, ההגדרה הידנית בקונסולה אמורה להשפיע בכל פעם שאתה מדליק את הקונסולה.
...

אוקיי אז הגענו למסקנה שזה לא ה 100 מגה וזה לא הבעיה שיש לי של הניתוקים כרגע של שער ברירת מחדל אינו זמין...אז בעצם זה רק משהו שאני אולי לא מגדיר נכון?...אולי אני צריך גם להגדיר בראוטר בנוסף לזה שאני מגדיר באקס בוקס?...או שזה מיותר?...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

gal-cohen כתב:אולי זה יסייע לך, יש הסבר על כל האפשרויות:
http://portforward.com/networking/static-ip-xbox-one/
...
תבדוק כאן - זה צריך לסייע.

cobrabomb
חבר פעיל