NETFLIX - שאלות
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@bar333
·
קודם כל מה שחשוב זה לא מה הכי נפוץ אלא מה הכי נפוץ אצל משתמשי השרות. אתה מסתכל על זה בראייה הצרה שלך. לך יש מחשב ואתה רוצה לצפות בתוכניות. אני מניח שרוב האנשים שרואים נטפליקס משתמשים באפליקציה בטלויזיה או בנגן כמו FIRETV.
·
קודם כל מה שחשוב זה לא מה הכי נפוץ אלא מה הכי נפוץ אצל משתמשי השרות. אתה מסתכל על זה בראייה הצרה שלך. לך יש מחשב ואתה רוצה לצפות בתוכניות. אני מניח שרוב האנשים שרואים נטפליקס משתמשים באפליקציה בטלויזיה או בנגן כמו FIRETV.
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
נראה לי מוזר שאין אפשרות לראות 4K בפלטפורמה בסיסית ופופולרית כמו PC או לפטופ - מה גם שאין שום בעיה טכנית לבצע את זה...
להיפך דווקא אפלקיציה בטלויזיה סמארט לפי דעתי פחות נפוצה בשימוש או מסורבלת יותר לשימוש...כך או כך לא ברור מדוע לא אפשרי...
אבל טכנית לא ברור לי למה אני לא יכול להוריד את הAPP משום מקום אחר מלבד החנות של ווינדוס...
הרי באנדרואיד אין בעיה להוריד APK לאו דווקא מGOOGLE PLAY...
ויש לי ווינדוס 10 - רק שנטפליקס לא זמין שם כנראה בגלל בעיה REGION חסום או משהו - יש מעקף לדבר הזה - כלומר ניתן להוריד את הAPP ממקום אחר?
להיפך דווקא אפלקיציה בטלויזיה סמארט לפי דעתי פחות נפוצה בשימוש או מסורבלת יותר לשימוש...כך או כך לא ברור מדוע לא אפשרי...
אבל טכנית לא ברור לי למה אני לא יכול להוריד את הAPP משום מקום אחר מלבד החנות של ווינדוס...
הרי באנדרואיד אין בעיה להוריד APK לאו דווקא מGOOGLE PLAY...
ויש לי ווינדוס 10 - רק שנטפליקס לא זמין שם כנראה בגלל בעיה REGION חסום או משהו - יש מעקף לדבר הזה - כלומר ניתן להוריד את הAPP ממקום אחר?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
אגיב על כמה דברים שנאמרו פה באשכול:
1. ניתן להצטרף לנטפליקס דרך כל כרטיס אשראי בינלאומי. לא צריך שום כרטיס וירטואלי או משהו בסגנון, פשוט לשלם ישירות עם האשראי בלי PAYPAL ודומיו.
2. אני משתמש בUN-BLOCKUS כבר המון זמן, הוא עובד מעולה ועובד גם עם עוד כמה שירותים נחמדים (כמו HBO NOW וכאלה). זה נקרא SMART-DNS, אתה מקבל כתובת אמריקאית רק לאתרים ספציפיים ושאר התעבורה שלך באינטרנט עובדת כרגיל, ניתן להגדיר את זה על מגוון מכשירים יש מדריכים והכל. אני הגדרתי את זה בראוטר וכל השאר עובד בלי להתעסק.
3. אם אתם רוצים להוריד את האפליקציה של נטפליקס מווינדוס, תפתחו חשבון MICROSOF אמריקאי ואז הכל יהיה זמין לכם.
4. אני בעד הורדה של תכנים בטורנטים, כרגע אני לא מנוי לאף חברת טלויזיה כבר יותר משנתיים, כל מה שאני צריך אני מוריד....האם זה בסדר? לא זה לא....אבל כל עוד אין לי למי לשלם בשביל לקבל טלויזיה איכותית אז אני לא הולך לעשות את זה, אני מנוי לנטפליקס כבר שנה ומשהו, גם מנוי לSPOTIFY ואני כן מאמין בלשלם על תוכן, אבל בתנאים שלי ולא 300 שקל על 200 ערוצים שאני לא אצפה ושרובם באיכות SD כשבשאר העולם כבר התקדמו ל1080p עם אודיו 5.1....נגמר העידן שהחברות האלו מחזיקות אותנו בביצים, ועוד עכשיו הם העלו מחירים, פחחחח....
5. המשך יום מקסים
1. ניתן להצטרף לנטפליקס דרך כל כרטיס אשראי בינלאומי. לא צריך שום כרטיס וירטואלי או משהו בסגנון, פשוט לשלם ישירות עם האשראי בלי PAYPAL ודומיו.
2. אני משתמש בUN-BLOCKUS כבר המון זמן, הוא עובד מעולה ועובד גם עם עוד כמה שירותים נחמדים (כמו HBO NOW וכאלה). זה נקרא SMART-DNS, אתה מקבל כתובת אמריקאית רק לאתרים ספציפיים ושאר התעבורה שלך באינטרנט עובדת כרגיל, ניתן להגדיר את זה על מגוון מכשירים יש מדריכים והכל. אני הגדרתי את זה בראוטר וכל השאר עובד בלי להתעסק.
3. אם אתם רוצים להוריד את האפליקציה של נטפליקס מווינדוס, תפתחו חשבון MICROSOF אמריקאי ואז הכל יהיה זמין לכם.
4. אני בעד הורדה של תכנים בטורנטים, כרגע אני לא מנוי לאף חברת טלויזיה כבר יותר משנתיים, כל מה שאני צריך אני מוריד....האם זה בסדר? לא זה לא....אבל כל עוד אין לי למי לשלם בשביל לקבל טלויזיה איכותית אז אני לא הולך לעשות את זה, אני מנוי לנטפליקס כבר שנה ומשהו, גם מנוי לSPOTIFY ואני כן מאמין בלשלם על תוכן, אבל בתנאים שלי ולא 300 שקל על 200 ערוצים שאני לא אצפה ושרובם באיכות SD כשבשאר העולם כבר התקדמו ל1080p עם אודיו 5.1....נגמר העידן שהחברות האלו מחזיקות אותנו בביצים, ועוד עכשיו הם העלו מחירים, פחחחח....
5. המשך יום מקסים
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

crazy-boy -
האם דרך הAPP של ווינדוס של נטפליקס אכן ניתן להגיע לרזולוציה של 4K? מה שנטפליקס קוראים לו SUPER-HD?
האם דרך הAPP של ווינדוס של נטפליקס אכן ניתן להגיע לרזולוציה של 4K? מה שנטפליקס קוראים לו SUPER-HD?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

לפי מה שאני יודע ניתן להריץ 4K רק בSMART TV או NVIDIA SHIELD, אולי אני טועה, אבל לא מצאתי מקום שיגיד אחרת.....
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

כלומר גם התקנת הAPP לא תיתן לי 4K דרך המחשב...
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

כנראה שלא, אבל למה בעצם לא לבדוק בעצמך? זה לא עולה כסף 
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

גם נכון...
אמרתי...אולי נסתמך על ניסיונם של אחרים חכמים ממנו שכבר התנסו...
אמרתי...אולי נסתמך על ניסיונם של אחרים חכמים ממנו שכבר התנסו...
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·offerbk1 כתב:@bariko
·
זה אולי לא נעים לשמוע אבל להוריד סרט עם טורנט זה לגנוב. זה אולי קשה להבין את זה כי אתה לא צריך ללכת לחנות לראות שלא רואים אותך לחטוף דיסק ולברוח אבל זה לחלוטין לגנוב. זה לקחת משהו שהוא לא שלך והבעלם שלו רוצה למכור אותו רק תמורת סכום כסף אך אנשים לוקחים את זה בלי לשלם כשברור להם שזה בניגוד למה שהבעלים של התוכן היה רוצה שייקרה. זה לגנוב. בארץ כולנו מדברים על זה כאילו זה בסדר אבל אני עובד עם אנשים בחו"ל שאפילו שילמו קנסות כי תפסו אותם....
תהיה בריא וחזק, ידידי
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@bar333
·
או פשוט לבדוק אם המכשיר שלך ברשימה
https://help.netflix.com/en/node/13444
רשימה של טלוזיות ושל מכשירי סטרימרים
·
או פשוט לבדוק אם המכשיר שלך ברשימה
https://help.netflix.com/en/node/13444
רשימה של טלוזיות ושל מכשירי סטרימרים
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@bariko
·
גם אתה. הכל בידידות.
·
גם אתה. הכל בידידות.
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

כן...אני אלך עכשיו לקנות FIRETV או ROKU כי נטפליקס החליטו בשבילי שככה רק רואים 4K - מדהימים החבר'ה שם...
הבנתי שזה קטע של אבטחה בכלל ...
http://www.techhive.com/article/2858474 ... pable.html
לקרוא ולבכות...

הבנתי שזה קטע של אבטחה בכלל ...
http://www.techhive.com/article/2858474 ... pable.html
לקרוא ולבכות...
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
דווקא אני חושב שבאפליקציה על ווינדוס, לא אמורה להיות בעיה עם נטפליקס ב4K.
אני רואה וזה עובד מעולה.
אני רואה וזה עובד מעולה.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- danwol
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
תרומתי הקטנה והצנועה: היתי מנוי לשרות במשך מעל שנתיים וקשה לי להמליץ על השרות, התוכן החדש מוגבל מאוד ואם כבר מוצאים סדרה שכולם מדברים עליה העונות האחרונות לא זמינות. ספורט אין, תרגומים אין. חדשות אין, סרטים חדשים בקושי.
יש מבחר גדול של סרטי תעודה, חלק לא מבוטל מהם משנות ה 90.
עבור ילדים קטנים יש מבחר גדול של מצויירים, כמובן ללא דיבוב וללא תרגום.
בסה"כ נחמד עבוד מי שרוצה לשלם עבור תוכן במחיר סביר (כך אני רציתי לעשות) אבל יש לקחת בחשבון את המגבלות שציינתי.
עדיין מחפש פתרון חוקי עד 100 ש"ח בחודש (אני יודע שלא בנמצא כרגע)
בסה"כ נחמד עבוד מי שרוצה לשלם עבור תוכן במחיר סביר (כך אני רציתי לעשות) אבל יש לקחת בחשבון את המגבלות שציינתי.
עדיין מחפש פתרון חוקי עד 100 ש"ח בחודש (אני יודע שלא בנמצא כרגע)
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

התוכן ממש לא מוגבל, הוא שירות VOD מפוצץ בתוכן של סדרות שעיקרן נגמרו וחלקן משודרות היום (כאשר העונה האחרונה עולה כשהחדשה יוצאת) ואני מדבר על השירות האמריקאי לא במקום אחר....ששם השירות מוגבל הרבה יותר. יש כמובן את הסדרות של נטפליקס שרובן דיי טובות עד מעולות. ספורט מעולם לא היה ולא יהיה כי זה לא תחליף לטלויזיה זה שירות VOD. סרטים חדשים האמת שדווקא יש (כמה זמן אחרי שיוצא הבלוריי) , תרגומים? למה שתקבל תרגומים בשירות שמיועד לקהל אמריקאי?danwol כתב:תרומתי הקטנה והצנועה: היתי מנוי לשרות במשך מעל שנתיים וקשה לי להמליץ על השרות, התוכן החדש מוגבל מאוד ואם כבר מוצאים סדרה שכולם מדברים עליה העונות האחרונות לא זמינות. ספורט אין, תרגומים אין. חדשות אין, סרטים חדשים בקושי.
עדיין מחפש פתרון חוקי עד 100 ש"ח בחודש (אני יודע שלא בנמצא כרגע)...
הפתרון הזה חוקי לגמריי ואין איתו בעיה, אגב.....בכל מקרה כנראה שהוא לא מתאים לך....
לי אישית תמיד היה אוסף של תוכניות שפעם בכמה שנים הייתי עושה מרתון של תוכנית אהובה (חברים, סיינפלד, שנות ה70, אבודים, מקגייוור וכו') מה שאומר שהיה לי המון TB במחשב שתפס מקום, ב8 דולר בחודש אני חוסך הרבה כאב ראש וכסף, ככה שהשירות מושלם בשבילי וכאלה כמוני.
- eran1901
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
האם בנטפליקס לכל התכנים 4K יש כתוביות באנגלית לפחות?
אילו אפשרויות נוספות פרט לנטפליקס קיימות?
כאלו שלכל הפחות יהיה ניתן לשים כתוביות באנגלית, וכמובן איזה (אם בכלל) נגן הן מחייבות שיהיה זמין
אילו אפשרויות נוספות פרט לנטפליקס קיימות?
כאלו שלכל הפחות יהיה ניתן לשים כתוביות באנגלית, וכמובן איזה (אם בכלל) נגן הן מחייבות שיהיה זמין
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@eran1901
·
גם לאמאזון מתחיל להיות תוכן 4k. אפשר להשתמש לפחות דרך firetv
·
גם לאמאזון מתחיל להיות תוכן 4k. אפשר להשתמש לפחות דרך firetv
- eran1901
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
@offerbk1
·
מוצר מעניין.
ניתן לקבל תכני 4K מכמה מקומות ומדובר בקופסת אנדרואיד לכל דבר.
השאלה אם יש כבר פתרונות איכותיים ויציבים לKODI. מקריאה ברשת אני רואה שניתן להריץ עליו גרסה 14.2, אבל ממש לא הבנתי אם היא עובדת כמו שצריך, וגם אם זה פתרון שניתן לסמוך עליו לאורך זמן ולא איזו פירצה שתיחסם (למרות שהפתרון שראיתי לא דורש רוט)
אם זו קופסה שיכולה לאגד בתוכה גם תכני 4K איכותיים, וגם קודי לתכנים שעדיין זמינים ברשת עם פלאגינים לכתוביות וכד', אז מבחינתי זה אחלה השקעה ל 100$.
גם דיי מגניב שיש משחקים ושטויות כאלה, מוסיף קצת.
כיום אני עם רספברי 2 שמריץ קודי ומחובר ברשת ל NAS. ולגמרי לא נראה לי סביר לשים בסלון כמה קופסאות, השטח אחסון שלי לכל זה הוא דיי דל
·
מוצר מעניין.
ניתן לקבל תכני 4K מכמה מקומות ומדובר בקופסת אנדרואיד לכל דבר.
השאלה אם יש כבר פתרונות איכותיים ויציבים לKODI. מקריאה ברשת אני רואה שניתן להריץ עליו גרסה 14.2, אבל ממש לא הבנתי אם היא עובדת כמו שצריך, וגם אם זה פתרון שניתן לסמוך עליו לאורך זמן ולא איזו פירצה שתיחסם (למרות שהפתרון שראיתי לא דורש רוט)
אם זו קופסה שיכולה לאגד בתוכה גם תכני 4K איכותיים, וגם קודי לתכנים שעדיין זמינים ברשת עם פלאגינים לכתוביות וכד', אז מבחינתי זה אחלה השקעה ל 100$.
גם דיי מגניב שיש משחקים ושטויות כאלה, מוסיף קצת.
כיום אני עם רספברי 2 שמריץ קודי ומחובר ברשת ל NAS. ולגמרי לא נראה לי סביר לשים בסלון כמה קופסאות, השטח אחסון שלי לכל זה הוא דיי דל
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@eran1901
·
יש פה שרשור שלם על קודי ופיירטיוי.
לי באופן אישי עובד יופי ההזרמה של תוכניות ילדים אבל ספורט לא מזרים לי כמו שצריך. לא חקרתי לעומק כי לא הייתי צריך. תשאל בשרשור המתאים. ההתקנה של הקודי דורשת טיפה הבנה רק כדי לדחוף את הקבצים אבל ההגדרות אוטומטיות בתודה לאנשים הנהדרים מהפורום
·
יש פה שרשור שלם על קודי ופיירטיוי.
לי באופן אישי עובד יופי ההזרמה של תוכניות ילדים אבל ספורט לא מזרים לי כמו שצריך. לא חקרתי לעומק כי לא הייתי צריך. תשאל בשרשור המתאים. ההתקנה של הקודי דורשת טיפה הבנה רק כדי לדחוף את הקבצים אבל ההגדרות אוטומטיות בתודה לאנשים הנהדרים מהפורום
-
bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

שלום לכולם, מאתמול יש לי בעיה - לא מצליח להתחבר לNETFLIX
מקבל שגיאה שאני מאחורי PROXY/VPN
קראתי באינטרנט שאכן נטפליקס עושה בעיות עכשיו בקטע הזה
אני מחובר דרך DNS של UNBLOCK US ואכן בSUPPORT שלהם אנשים מדווחים על בעיות...
אתמול בהמלצה שלהם החלפתי DNSים בFIRETV - עשיתי RESET לראוטר ולFIRETV - הסתדר לכמה שעות
היום שוב אותה בעיה...
יש למישהו פיתרון לדבר הזה?
מקבל שגיאה שאני מאחורי PROXY/VPN
קראתי באינטרנט שאכן נטפליקס עושה בעיות עכשיו בקטע הזה
אני מחובר דרך DNS של UNBLOCK US ואכן בSUPPORT שלהם אנשים מדווחים על בעיות...
אתמול בהמלצה שלהם החלפתי DNSים בFIRETV - עשיתי RESET לראוטר ולFIRETV - הסתדר לכמה שעות
היום שוב אותה בעיה...
יש למישהו פיתרון לדבר הזה?