רכישת NUC מתלבט בין שני דגמים.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
רק קחו בחשבון שאם אתם רוצים לשמוע ב-DTS-MA או DOLBY TrueHD לא תוכלו בחלונות 7/8.1/10.
כרגע יש בעיית drivers של Intel בכל הקשור ל-passthrough של פורמטי האודיו החדשים תחת מערכת הפעלה Windows.
ככל הידוע לי הבעיה נמצאת כרגע ב-NUC5PPYH בעל מעבד N3700 וב-NUC5CPYH בעל מעבד N3050.
פתרון לעקוף את ההגבלה זה להתקין OpenELEC או Linux בכללי.
כרגע יש בעיית drivers של Intel בכל הקשור ל-passthrough של פורמטי האודיו החדשים תחת מערכת הפעלה Windows.
ככל הידוע לי הבעיה נמצאת כרגע ב-NUC5PPYH בעל מעבד N3700 וב-NUC5CPYH בעל מעבד N3050.
פתרון לעקוף את ההגבלה זה להתקין OpenELEC או Linux בכללי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
רק נחדד, שבשביל התקנת OpenELEC לא חייבים שיהיה כונן קשיח או SSD במחשב. ניתן להתקין אותו על כרטיס Micro SD או דיסק און קי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לגבי חלונות·סיבות אפשריות יכולות להיות:moked כתב:למעט אנשים שחייבים אופיס אני לא רואה סיבה להתקין חלונות וגם לא לקנות נוק....
1. תמיכה במגוון גדול של חומרה חיצונית. עבורי מדובר במצלמת רשת.
2. אחידות של פלטפורמת קודי בבית - מקל על התחזוקה.
3. אפשרות השתלטות מרחוק - עם קודי על אנדרואיד אני מקבל לעבודה טלפון "אבא...הקודי לא עובד ואני רוצה לראות טלויזיה". חלונות יאפשר להשתלט מרחוק. באנדרואיד זה בעייתי עד בלתי אפשרי. open-elec - לא יודע מה המצב שם.
4. מי שרוצה גם משחקים, עד כמה שהבנתי לא טריביאלי ב-open-elec.
עניין בעיית ה-passthrough תחת חלונות - אכן מבעס. אני מקווה\מצפה שיפתרו בקרוב.
עדכון בעניין ה-passthrough: אינטל "בוחנת" הוספה של תמיכה ב-passthrough תחת חלונות (קישור).
זו דרגת מחויבות הרבה יותר קטנה ממה שציפיתי, והשרשור הזה עם עובדי אינטל מאוד הוריד לי את הציפיות,
אבל גם "בוחנת" זו התקדמות יחסית למה שהיה מוקדם יותר בשרשור.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
אני גם נמצא בין המקטרים בשרשור ההוא בפורום של אינטל.Gico כתב:לגבי חלונות·סיבות אפשריות יכולות להיות:......
1. תמיכה במגוון גדול של חומרה חיצונית. עבורי מדובר במצלמת רשת.
2. אחידות של פלטפורמת קודי בבית - מקל על התחזוקה.
3. אפשרות השתלטות מרחוק - עם קודי על אנדרואיד אני מקבל לעבודה טלפון "אבא...הקודי לא עובד ואני רוצה לראות טלויזיה". חלונות יאפשר להשתלט מרחוק. באנדרואיד זה בעייתי עד בלתי אפשרי. open-elec - לא יודע מה המצב שם.
4. מי שרוצה גם משחקים, עד כמה שהבנתי לא טריביאלי ב-open-elec.
עניין בעיית ה-passthrough תחת חלונות - אכן מבעס. אני מקווה\מצפה שיפתרו בקרוב.
עדכון בעניין ה-passthrough: אינטל "בוחנת" הוספה של תמיכה ב-passthrough תחת חלונות (קישור) .
זו דרגת מחויבות הרבה יותר קטנה ממה שציפיתי, והשרשור הזה עם עובדי אינטל מאוד הוריד לי את הציפיות,
אבל גם "בוחנת" זו התקדמות יחסית למה שהיה מוקדם יותר בשרשור....
לאור השתלשלות העניינים שם וחוסר ה"אכפתיות" והמקצועיות בכמה תגובות של עובדי אינטל שם, הייתי מוריד עוד קצת את הציפיות.
·
@spon83
הקטע הוא שביום שישי קניתי את ה-3700, לפני שהתעמקתי שם וראיתי את הארוגנטיות של אינטל בעניין, שלא לומר חוסר תגובה כי שואלים אותם על א' (passthrough) והם עונים על ב' ו-ג'.
בכל זאת...כנראה שהייתי עדיין קונה כי נמאסו לי הטלפונים לעבודה: "אבא...הקודי לא עובד", וכרגע כשהקודי על האנדרויד אני חסר ישע.
לעניין נושא השרשור: מבחינתי אין בכלל היסוס: ה-3700, כי תוספת הכסף יחסית קטנה לשיפור בכוח העיבוד, ובגלל שאני רוצה מכונה לשלוש שנים, ואולי גם קצת משחקים שאינם זוללי משאבים. אם כבר אז ההיסוס הוא מול איזה i3 מ-eGlobal, אבל שם אין 802.11ac, אז זה ירד מהפרק.
הקטע הוא שביום שישי קניתי את ה-3700, לפני שהתעמקתי שם וראיתי את הארוגנטיות של אינטל בעניין, שלא לומר חוסר תגובה כי שואלים אותם על א' (passthrough) והם עונים על ב' ו-ג'.
בכל זאת...כנראה שהייתי עדיין קונה כי נמאסו לי הטלפונים לעבודה: "אבא...הקודי לא עובד", וכרגע כשהקודי על האנדרויד אני חסר ישע.
לעניין נושא השרשור: מבחינתי אין בכלל היסוס: ה-3700, כי תוספת הכסף יחסית קטנה לשיפור בכוח העיבוד, ובגלל שאני רוצה מכונה לשלוש שנים, ואולי גם קצת משחקים שאינם זוללי משאבים. אם כבר אז ההיסוס הוא מול איזה i3 מ-eGlobal, אבל שם אין 802.11ac, אז זה ירד מהפרק.