VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב
-
saar121
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
אתה נכנס לאתר טרגט מחכה להודעה שמופיעה ואומרת שאתה בטרגט הבינלאומי ושיש משלוח לישראל. עושה אישור.
מוסיף טלוויזיה או כל מוצר אחר לעגלה. נכנס לעשות צ׳אאוט ואז מתחת להכנסת אמצעי תשלום יש לך מקום למלא קופון. תמלא dutyfree ואז תראה שירדו לך כל כספי המסים והמעמ.
אבל שוב, אם זה לא יעבוד עם ממיר של הוט ויס (דרך hdmi) מה זה יעזור לנו...? לא כדאי
מוסיף טלוויזיה או כל מוצר אחר לעגלה. נכנס לעשות צ׳אאוט ואז מתחת להכנסת אמצעי תשלום יש לך מקום למלא קופון. תמלא dutyfree ואז תראה שירדו לך כל כספי המסים והמעמ.
אבל שוב, אם זה לא יעבוד עם ממיר של הוט ויס (דרך hdmi) מה זה יעזור לנו...? לא כדאי
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אני אישית אמנם מעט אתבאס אבל עדיין אעבוד עם PS4, PC ומקורות אחרים,
תכל'ס מבחינת המתח והתדר שידור יכול להיות שבמפרט כתוב שלא נתמך (לא בדקתי)
אבל מתוך הנחה שהרכיבים של מפענח HDMI וממיר מתח (מסבתר שהמסכים עובדים בכלל על 24V DC וממירים מה שמגיע מהקיר) הם רכיבים גנריים ולא מייצרים אותם במיוחד אני מאמין שדברים פשוט יעבדו, הסיבה שהיצרנים לא כותבים את מלוא הטווח והיכולות היא עלויות רישוי ובדיקה עבור טווח שלא מעניין את מרבית הלקוחות שלהם.
מה שכן ההנחה שלי לא נבדקה והיא עשויה להתברר כלא נכונה, לכן הקניה הזאת היא at your own risk
מבחינתי השאלה היחידה היא אם להזמין מחשש שיגמר המבצע אן לחכות לBlack-Friday ואולי להרויח הנחה נוספת
אבל מתוך הנחה שהרכיבים של מפענח HDMI וממיר מתח (מסבתר שהמסכים עובדים בכלל על 24V DC וממירים מה שמגיע מהקיר) הם רכיבים גנריים ולא מייצרים אותם במיוחד אני מאמין שדברים פשוט יעבדו, הסיבה שהיצרנים לא כותבים את מלוא הטווח והיכולות היא עלויות רישוי ובדיקה עבור טווח שלא מעניין את מרבית הלקוחות שלהם.
מה שכן ההנחה שלי לא נבדקה והיא עשויה להתברר כלא נכונה, לכן הקניה הזאת היא at your own risk
מבחינתי השאלה היחידה היא אם להזמין מחשש שיגמר המבצע אן לחכות לBlack-Friday ואולי להרויח הנחה נוספת
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
@saar121
borderfree הם בסך הכל החברה שדואגת לשילוח, אין לי מושג מה יוצא להם מההנחה הזאת אבל אני מניח שאם זה לא היה משתלם להם הם לא היו עושים את זה.
אין לי מושג עד מתי הקופון הזה וגם לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע ברשת חוץ מהעובדה שהוא היה קיים גם בבלק פריידי שעבר, אני נתקלתי בו בטעות באחת החנויות כשרציתי לצאת מהצ'קאאוט ופתאום קפצה לי הודעה עם הקופון.
לגבי הנושא של השרשור אז אם אני מבין נכון כל עוד אני לא משתמש בממיר של הוט/יס כל טלויזיה שתומכת ב 110-240v, 50-60hz אמורה לעבוד עם המיני PC שלי?
borderfree הם בסך הכל החברה שדואגת לשילוח, אין לי מושג מה יוצא להם מההנחה הזאת אבל אני מניח שאם זה לא היה משתלם להם הם לא היו עושים את זה.
אין לי מושג עד מתי הקופון הזה וגם לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע ברשת חוץ מהעובדה שהוא היה קיים גם בבלק פריידי שעבר, אני נתקלתי בו בטעות באחת החנויות כשרציתי לצאת מהצ'קאאוט ופתאום קפצה לי הודעה עם הקופון.
לגבי הנושא של השרשור אז אם אני מבין נכון כל עוד אני לא משתמש בממיר של הוט/יס כל טלויזיה שתומכת ב 110-240v, 50-60hz אמורה לעבוד עם המיני PC שלי?
-
saar121
-
- חבר פעיל

בדקתי עם טרגט, לא תהיה הנחה נוספת כל עוד זה לא מופיע בחוברת מבצעים שלהם (בעמוד הראשי) ובאמת הטלוויזיה לא מופיעה שם כחלק ממבצע שיהיה בבלאק.sagioto כתב:אני אישית אמנם מעט אתבאס אבל עדיין אעבוד עם PS4, PC ומקורות אחרים,
מבחינתי השאלה היחידה היא אם להזמין מחשש שיגמר המבצע אן לחכות לBlack-Friday ואולי להרויח הנחה נוספת...
הקטע עם הממיר ממש מפחיד אותי.... מה זה הממיר/מפענח שקונים כדי שהממירים של הוט ויס יעבדו?
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
מחיקה
- yakirzana
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
דיברתי עם נציג תמיכה של VIZIO באתר הרשמי שלהם :
Me
M60-C3 is support 50Hz?
7:35:53 PM
Bentley
Yes
7:38:21 PM
Me
And what about 220vac?
7:38:48 PM
Bentley
No
7:40:57 PM
only 110
7:41:04 PM
The TV also does not support PAL
7:41:12 PM
Me
1080p@50hz is what i need , it support ?
7:42:21 PM
?
7:49:41 PM
Bentley
YEs
Me
M60-C3 is support 50Hz?
Bentley
Yes
Me
And what about 220vac?
Bentley
No
only 110
Me
?
Bentley
YEs
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
ישדגם שהוא 3D? אם אני מחבר ממיר הוט שמשדר ב50hrz לטלויזיה דתומכת רק ב60hrz מה בעצם קורה? ואם בינהם יש רסיבר?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אף אחד כאן לא חושב (כמו שכבר כתבו כאן) מה קורה במקרה והטלויזיה נפגמת בדרך לכאן? מי יתן לכם אחריות עליה?
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
שאלה טובה המגברים של היום לא תומכים ב 50 ו 60 ? נראה לי שהם עושים התאמות ומוצאים את התמונה פשוט, ככה שלא צריך להיות בעיה עם זה...Hatori_Hanzo כתב:ישדגם שהוא 3D? אם אני מחבר ממיר הוט שמשדר ב50hrz לטלויזיה דתומכת רק ב60hrz מה בעצם קורה? ואם בינהם יש רסיבר?...
מה שבטוח HTPC יעבוד חלק השאלה היא הממיר של HOT ו YES...
אתם בטוחים שהם תומכים רק ב 50?
- yakirzana
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
·בעיקרון זה משלוח של DHL , כמובן שיש ביטוח.toxin כתב:אף אחד כאן לא חושב (כמו שכבר כתבו כאן) מה קורה במקרה והטלויזיה נפגמת בדרך לכאן? מי יתן לכם אחריות עליה?...
באמזון הם דואגים לכל מוצר שהם שלחו, גם לארץ ואם צריך להחזיר לוקחים עליהם את עלויות המשלוח , מניח שגם פה זה המצב
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
תבדוק את העניין. מעבר לזה שזו תהיה טרחה (טלפונים, המתנה לאיסוף וכולי) אם תצטרך לשלם עלויות משלוח חזרה זה כבר לא ישתלם.
-
saar121
-
- חבר פעיל

אני גם אקנה במידה וזה נכון. תגיד, בטוח שאם זה תומך ב50 הרץ כמו שהוא אמר אז הממירים בארץ אמורים לעבוד איתו?yakirzana כתב:דיברתי עם נציג תמיכה של VIZIO באתר הרשמי שלהם :
Me
M60-C3 is support 50Hz?
Bentley
Yes
Me
And what about 220vac?
Bentley
No
only 110
Me
?
Bentley
YEs...
כי הוא כתב אח״כ שהוא לא תומך ב pal..
·
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

גם אני קונה במידה וזה נכון אבל איך מוודאים את זה לעזזאל? מהשילוח אני ממש לא דואג
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
-
saar121
-
- חבר פעיל

כעיקרון ברגע שיש לך ״הוכחה״ שזה מה שהנציג אמר, אתה לא צריך לדאוג.
השאלה אם טכנית מספיק שהטלוויזיה תתמוך ב50 הרץ כדי לעבוד עם ממיר ישראלי. או שממיר ישראלי צריך גם pal וגם 50 הרץ
השאלה אם טכנית מספיק שהטלוויזיה תתמוך ב50 הרץ כדי לעבוד עם ממיר ישראלי. או שממיר ישראלי צריך גם pal וגם 50 הרץ
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

התפקיד שלו זה גם לשווק ולמכור,לך תתווכח אאיתם אחרי שזה לא יעבוד. צריך משהו יותר חד משמעי ומשכנע כדי להזמין,אחרת זה בגדר חתול בשק.
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
-
saar121
-
- חבר פעיל

יש לך פה עסק עם אמריקאים.. זה ממש לא שקם אלקטריק
הסיכון הכי גדול זה אם מגיעה אליך טלוויזיה דפוקה מהייצור. ואז אתה נפרד מעלות המשלוח חזרה שזה 800 שקל אם אני לא טועה.
אבל אני מחכה שמישהו שמבין יענה אם טכנית מספיק שהטלוויזיה תתמוך ב50 הרץ כדי לעבוד עם ממיר ישראלי
כי הוא כתב שהיא כן תומכת בזה אבל לא בpal
הסיכון הכי גדול זה אם מגיעה אליך טלוויזיה דפוקה מהייצור. ואז אתה נפרד מעלות המשלוח חזרה שזה 800 שקל אם אני לא טועה.
אבל אני מחכה שמישהו שמבין יענה אם טכנית מספיק שהטלוויזיה תתמוך ב50 הרץ כדי לעבוד עם ממיר ישראלי
כי הוא כתב שהיא כן תומכת בזה אבל לא בpal
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
האמת שהמבצע ללא מיסים לא רע. גם מוצרים אחרים נראים יותר זולים מבחנויות אחרות. לדוגמה PLAYBAR של סונוס עד הבית 3482 שזה יותר זול מכל האמאזונים.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
מצאתי גם מבצע על הסמסונג 55J300 אמנם לא 4K אבל בכל זאת יוצא 4200 שקל כאשר בארץ זה עולה סביב 6000 שקל ולפי ה manual באתר של סמסונג הוא אמור לתמוך ב 50hz אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לוודא?
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 2-0709.pdf
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 2-0709.pdf
-
saar121
-
- חבר פעיל

- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@saar121