·עברית בבקשה?Ymac כתב:לא מתיימר להיות מומחה לעוצמות ונתוני כבלים, אבל זה לא כמות אדירה של uncorrectables?...
פינגים גבוהים בשעות הערב
-
likeabird
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
-
likeabird
-
- חבר פעיל

הקעטע שכל זה התחיל לפני שבועיים וזה פשוט מציקofferbk1 כתב:אצלי גם מדי פעם יש בערב בעיות איטיות. זה משפיע על הסטרימינג. רואים את זה בצורה מאד ברורה בפינגים. גם לי נאמר אותו דבר מ 012 שמכיוון שזה ללא חייגן בהוט אז אין להם שום דרך לעזור. לא בדקתי אף פעם עם ספק אחר בשביל לראות מי באמת הגורם לבעייה. אשמח לדעת מה היתה התוצאה במידה והחלטת לבדוק. תמיד הנחתי שזה הוט ואמרתי לעצמי שפשוט אחכה ל UNLIMITED......
אם אעבור אני יודיע לך
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
·העוצמות שלך לגמרי לא תקינות וגם כמות השגיאות מטורפת!. בשלב הראשון בצע RESET ל-HOTBOX על ידי נעיצת קיסם בחור ה-RESET מאחור למשך 10 שניות. לאחר מכן תן ל-HOTBOX לעלות כרגיל. ביום ראשון תעלה צילום מסך חדש - אם ימשיכו להיות בעיות כמו אלה שיש לך כעת - הפתרון הוא רק ביקור טכנאי של HOT.likeabird כתב:·מה שבקשת.........
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

אם היתה בעייה בהוטבוקס זה היה אמור לקרוא כל היום הפינגים ככה שאני לא חושב שזה בעיה במודםNetCHEIF כתב:·העוצמות שלך לגמרי לא תקינות וגם כמות השגיאות מטורפת!. בשלב הראשון בצע RESET ל-HOTBOX על ידי נעיצת קיסם בחור ה-RESET מאחור למשך 10 שניות. לאחר מכן תן ל-HOTBOX לעלות כרגיל. ביום ראשון תעלה צילום מסך חדש - אם ימשיכו להיות בעיות כמו אלה שיש לך כעת - הפתרון הוא רק ביקור טכנאי של HOT..........
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

זו לא בעיה במודם - זו בעיה בחיבור הפיזי שלך מהמודם אל הארון של HOT. בעיה מסוג זה יכולה להשפיע באופן דרמטי על ה-PING-ים שלך ובמיוחד בשעות הערב שהן עמוסות יותר. תעשה RESET!
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

אוקיייNetCHEIF כתב:זו לא בעיה במודם - זו בעיה בחיבור הפיזי שלך מהמודם אל הארון של HOT. בעיה מסוג זה יכולה להשפיע באופן דרמטי על ה-PING-ים שלך ובמיוחד בשעות הערב שהן עמוסות יותר. תעשה RESET!...
הקטע זה שהוט לא רוצים לשלוח טכנאי הם טועניפ שהכל בסדר
-
likeabird
-
- חבר פעיל

·דרך אגב אתה יכול להסביר לי איך אתה רואה שעוצמות אינם תקינותNetCHEIF כתב:זו לא בעיה במודם - זו בעיה בחיבור הפיזי שלך מהמודם אל הארון של HOT. בעיה מסוג זה יכולה להשפיע באופן דרמטי על ה-PING-ים שלך ובמיוחד בשעות הערב שהן עמוסות יותר. תעשה RESET!...
ודרך אגב אני יכול להביא הוטבוקס חדש אבל אתה חושב שהוא תקין אז אין צורך
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

קרא כאן לגבי נושא העוצמות - אתה הרבה מעבר ל-8 ועדיף שהן יהיו כמה שיותר קרובות ל-0.likeabird כתב:·דרך אגב אתה יכול להסביר לי איך אתה רואה שעוצמות אינם תקינות......
ודרך אגב אני יכול להביא הוטבוקס חדש אבל אתה חושב שהוא תקין אז אין צורך...
http://www.netcheif.com/blog/?p=2064
רק לשם השוואה, זה המצב שאצלי אחרי כמעט 18 יום של חיבור רציף.·
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
likeabird
-
- חבר פעיל

שנייה אם יש בעיה בעוצמות אז למה רק בערב מש פינג?NetCHEIF כתב:קרא כאן לגבי נושא העוצמות - אתה הרבה מעבר ל-8 ועדיף שהן יהיו כמה שיותר קרובות ל-0.......
http://www.netcheif.com/blog/?p=2064
רק לשם השוואה, זה המצב שאצלי אחרי כמעט 18 יום של חיבור רציף.·...
מה אני אמור להגיד להם הם אומרים שהכל טוב ולא צריך טכנאי
איפה בידיוק יש בעיה בארון בכבל מסווים איפה?
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

בדרך כלל בעיות חיבור מתעוררות תחת עומס. תבצע RESET ותראה אם יש שיפור. אם אין - תתקשר לתמיכה ותאמר להם שיש לך עוצמות גבוהות ומאות אלפי שגיאות על הקו. אתה יכול לעשות זאת גם בדף התמיכה של HOT בפייסבוק ולצרף צילום מסך.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

נאמר שזה תקלה שגם השכנים שלי סובלים ממנה כי כנראה אחד הכבלים לא תקין(הכבל שמחבר בין הבתים לתשתית או משהו כזה)NetCHEIF כתב:בדרך כלל בעיות חיבור מתעוררות תחת עומס. תבצע RESET ותראה אם יש שיפור. אם אין - תתקשר לתמיכה ותאמר להם שיש לך עוצמות גבוהות ומאות אלפי שגיאות על הקו. אתה יכול לעשות זאת גם בדף התמיכה של HOT בפייסבוק ולצרף צילום מסך....
הגיוני?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
הגיוני.
אבל תעשה ריסט! תראה שעדיין קיימת הבעיה ותבקש ותתעקש מהוט לשירות!
תחשוב על זה שעומס בערב מעצים את התקלה שבמצב ללא עומס היא קיימת, אבל פשוט לא מורגשת מספיק.
זה לא מצב תקין בכל מקרה.
תחשוב על זה שעומס בערב מעצים את התקלה שבמצב ללא עומס היא קיימת, אבל פשוט לא מורגשת מספיק.
זה לא מצב תקין בכל מקרה.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

·מטפלים בזהYmac כתב:הגיוני.
זה לא מצב תקין בכל מקרה....
אני פונה ל 012 כי הרוב אמרו שפינגים זה מהספקית והם אומרים לי שבגלל שאני מחובר בחיבור ללא חייגן אז אני מחובר לשרתים של הוט והם אלו שמנתבים אותי זה הגיוני או שהם מסבנים אותי
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

אל תציין את הפינגים.
תגיד שיש לך בעיה רצינית בעוצמות וכמות שגיאות אדירה על הקו, תצרף צילום מסך.
זו בעיה רק של הוט, הם לא יכולים להתנער מזה.
זו בעיה רק של הוט, הם לא יכולים להתנער מזה.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

הם שולחים טכנאייםYmac כתב:אל תציין את הפינגים.
זו בעיה רק של הוט, הם לא יכולים להתנער מזה....
אבל בנוגע למה 012 אמרו זה נכון או לא?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

זה נכון, בחיבור ללא חייגן, או MPLS, הניתוב הפנים ארצי ברובו מתבצע ע"י הוט, ולהם פחות אכפת מהפינגים שלך. למרות זאת, ה-IP שאתה מקבל נלקח ממאגר של הספק שלך ולא מהוט, אבל בדרך כלל יש טווחים מסויימים לחיבורים ללא חייגן
הוט מנתבים אותך בסופו של דבר אל הספק שלך, אליו הם מחוברים בסיב אופטי אבל זה "עיקוף"
הוט מנתבים אותך בסופו של דבר אל הספק שלך, אליו הם מחוברים בסיב אופטי אבל זה "עיקוף"
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
כמה אנשים מנסים לעזור אבל אף אחד לא ביקש מהבחור/ה לבדוק פינגים אל ה-gateway ואל נקודה בארץ ונקודה בחול וטרייס לאותו שרת ?! בשביל לראות מאיפה בדיוק הבעיה נובעת...
לא מובן לי מה הולך פה.

לא מובן לי מה הולך פה.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

עברית בבקשה?Class889 כתב:כמה אנשים מנסים לעזור אבל אף אחד לא ביקש מהבחור/ה לבדוק פינגים אל ה-gateway ואל נקודה בארץ ונקודה בחול וטרייס לאותו שרת ?! בשביל לראות מאיפה בדיוק הבעיה נובעת...
לא מובן לי מה הולך פה.
...
אני אשמח לדעת מאיפה הבעיה נובעת
מה לבדוק?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

לבדוק את הפינג מהמחשב שלך לראוטר (לשלול בעיה ברשת הפנימית)
לבדוק את הפינג מהמחשב שלך לשרתים מסוימים + לעשות tracert \ traceroute שזו בדיקה שבודקת בנוסף לפינג, את כל ה"תחנות" שאתה עובר בהן בדרך לשרת, וכך אפשר לראות איפה מתחילה הבעיה.
לבדוק את הפינג מהמחשב שלך לשרתים מסוימים + לעשות tracert \ traceroute שזו בדיקה שבודקת בנוסף לפינג, את כל ה"תחנות" שאתה עובר בהן בדרך לשרת, וכך אפשר לראות איפה מתחילה הבעיה.
-
likeabird
-
- חבר פעיל

·אז אני אבדוק את זה בשעות העומס אבל תדריך אותי מה לעשותYmac כתב:לבדוק את הפינג מהמחשב שלך לראוטר (לשלול בעיה ברשת הפנימית)
לבדוק את הפינג מהמחשב שלך לשרתים מסוימים + לעשות tracert \ traceroute שזו בדיקה שבודקת בנוסף לפינג, את כל ה"תחנות" שאתה עובר בהן בדרך לשרת, וכך אפשר לראות איפה מתחילה הבעיה....