רכישת כרטיס טלויזיה/הקלטה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
צודק, על פי הנתונים אין לו כניסת Composite.
אז כנראה הוא לא טוב לך אם אתה מעוניין להקליט ממכשיר וידאו ישן.
אז כנראה הוא לא טוב לך אם אתה מעוניין להקליט ממכשיר וידאו ישן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
EliranAtun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
@pixies
·
אבל החיבור בhd pvr 2 הוא אותו דבר לא?
שתי המכשירים לא יתאימו... לא?
·
אבל החיבור בhd pvr 2 הוא אותו דבר לא?
שתי המכשירים לא יתאימו... לא?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-HD PVR 2 יש חיבור גם לקומפוזיט, ראה הודעה #9 שלי בעמוד קודם.
-
EliranAtun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
@pixies
·
ראיתי שכתבת אבל הסתכלתי עליו ויש לו בדיוק את אותם חיבורים כמו למוצר ששלחתי לך של אוור מדיה איפה יש חיבור קופוסיט תוכל להראות לי צילום מסך או משהו?
·
ראיתי שכתבת אבל הסתכלתי עליו ויש לו בדיוק את אותם חיבורים כמו למוצר ששלחתי לך של אוור מדיה איפה יש חיבור קופוסיט תוכל להראות לי צילום מסך או משהו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זהו הכבל:
http://www.hauppauge.com/site/webstore2 ... svideo.asp
לא הבנתי אם הוא מסופק עם המוצר, אני מניח שכדאי לשאול את Hauppauge באימייל לפני שמזמינים.
http://www.hauppauge.com/site/webstore2 ... svideo.asp
לא הבנתי אם הוא מסופק עם המוצר, אני מניח שכדאי לשאול את Hauppauge באימייל לפני שמזמינים.
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
·אני מניח שכבר קיבלת את המזרים מדיה אז איך המכשיר? אני גם מעוניין לקנות אותו. האם בהקלטה הכל בסדר? האם אפשר להקליט ולצפות בסרט ולעשות שימוש עם המזרים מדיה בלי שום בעיה? כמה דקה אחת הקלטה שוקלת? באיזה codec ההקלטה נשמרת (קול,וידאו)? והאם ההקלטה זהה למקור או שיש ירידה באיכות (שמע,וידאו)?Nunatak כתב:לא מזמן קניתי Tronsmart Pavo M9 , עדיין לא קיבלתי אותו והוא צריך להגיע בימים הקרובים.
יש לו כניסת HDMI עם אופציה להקלטה כולל עקיפת HDCP, כשאקבל אותו אעלה סקירה אבל בנתיים זה אמור להיות הפתרון הכי אטרקטיבי שמצאתי להקלטת HD....
נשמח לסיקור על המזרים מדיה הזה.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
מצטרף לבקשה.miCkEy6772 כתב:
·אני מניח שכבר קיבלת את המזרים מדיה אז איך המכשיר? אני גם מעוניין לקנות אותו. האם בהקלטה הכל בסדר? האם אפשר להקליט ולצפות בסרט ולעשות שימוש עם המזרים מדיה בלי שום בעיה? כמה דקה אחת הקלטה שוקלת? באיזה codec ההקלטה נשמרת (קול,וידאו)? והאם ההקלטה זהה למקור או שיש ירידה באיכות (שמע,וידאו)?......
נשמח לסיקור על המזרים מדיה הזה....
אני מעכב את רכישת ה-Hauppauge HD PVR 2, כדי לשמוע חוות דעת על הנ"ל, שעולה כחצי מעלות ה-HD PVR 2.
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
·היי Lee בדקתי כמה עולה המזרים מדיה Tronsmart Pavo M9 באתר geekbuying אחרי שעבר יום שיש השחור שהוא נמכר ב70$ והמחיר שלו באמת עלה למחיר הרגיל אבל עכשיו יש דיל והוא עולה 200 שקל (50$) אני ממליץ לך לקנות אותו זה ממש זול.Lee כתב:מצטרף לבקשה.......
אני מעכב את רכישת ה-Hauppauge HD PVR 2, כדי לשמוע חוות דעת על הנ"ל, שעולה כחצי מעלות ה-HD PVR 2....
בכל אופן אני קונה אותו בטוח.