סקין Phenomenal - הסקין העברי הראשון זמין להורדה
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·shlomyga כתב:שמתי לב כבר בשני סרטים עם פורמט אודיו DTS 5.1 שבסרגל של המידע בזמן ניגון הסרט מופיע 4.1 במקום 5.1
זה באג ידוע או נעשה בכוונה?...
דיווחו לי את זה אתמול, סידרתי את זה, טעות הקלדה שלי...
יעודכן בגירסה הבאה, תודה!
-
tomer953
- חבר מכור קשה

·dondi כתב:כל הכבוד על העבודה המושקעת
יש מצב גם ליישר לימין את מדריך התוכניות? (EPG)...
מגלבה של קודי, לא ניתן... הגשתי להם פנייה בנושא, מאמין שעד 2095 יתייחסו לזה.
@tomer953
·תומר, ניסיתי היום את הסקין וחייב לציין שבאמת ברמה גבוהה מאוד!
אני עם XBMC כבר כ-10 שנים, עוד מימי הXBOX הראשון, והחלפתי במשך השנים רק 3 סקינים.
עכשיו אני מנסה את הרביעי
אני מבין שהסקין עדיין ברמת ביטא ובשלבי פיתוח, אז כמה הערות ממה שחוויתי עד כה:
·תומר, ניסיתי היום את הסקין וחייב לציין שבאמת ברמה גבוהה מאוד!
אני עם XBMC כבר כ-10 שנים, עוד מימי הXBOX הראשון, והחלפתי במשך השנים רק 3 סקינים.
עכשיו אני מנסה את הרביעי
אני מבין שהסקין עדיין ברמת ביטא ובשלבי פיתוח, אז כמה הערות ממה שחוויתי עד כה:
- אני משתמש בסקין עם התפריט בצד, עם התפריטים ששבאים בברירת המחדל (בערך), לדעתי כדאי לצמצם קצת רווחים או להקטין פונט, כדי שלפחות בברירת המחדל כל התפריטים ייכנסו לדף אחד ללא גלילה.
- לי באופן אישי חסרה תצוגה בסגנון thumbnails, בעיקר לילדים שיודעים לזהות לפי התמונה הממוזערת ולבחור וגם לתצוגת תמונות.
- בתצוגת פאנארט (שהיא לא פחות ממדהימה!) הרבה שמות נחתכים/נגללים, לדעתי כדאי להרחיב טיפה את השטח לשמות.
- בטלויזיה חיה - מספרי תחנות גבוהים נחתכים, כמו כן היה נמחמד לראות את לוגו הערוץ בסמוך לשמו
- בהפסקת סרט (pause) התצוגה חסרה לי. המילה "מושהה" בלבד אולי נותנת מראה אלגנטי אך התרגלתי לראות את פרטי הסרט או התקציר. כנ"ל בעת קפיצה בזמן הסרט, התצוגה של זמני הקפיצה עוזרת מאוד אך היה נחמד לראות את בר ההתקדמות הכללי באותו זמן.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
·compman112 כתב:שאני מתקין את כל החבילת רפו, המערכת נתקעת לי.
זה משהו שחדש שלא קרה עד עכשיו, לא משנה מאיפה אני מתקין ( הכוונה לAbeksis)...
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
א. תודה.
ב. אם זו לא חוצפה גדולה מידי להעיר הערות מהכורסא, מצטרף לבקשה של pomela. אכן חסר לי ציר זמן בהרצה קדימה ואחורנית. מעבר לשאלות עיצוב והרגלי שימוש, לפעמים משמעותי לדעת איפה אתה נמצא, ואם יש לך עוד חצי שעה להריץ, או רק שתי דקות.
ג. הייתי מחליף את ההגדרה שלך מ'תרומה' לתמיכה, או השקעה בפיתוח. (והשקעה במפתח היא סוג של השקעה בפיתוח). צריך להשקיע בדבר הזה עבודה. מניח שגם בתחזוקה שלו. לא יודע אם יש כאן איזשהו מודל עיסקי, או שרק תחביב נטו. אבל אם יש למוצר הזה אלף לקוחות, ויש להם עניין שיושקע מאמץ בהמשך פיתוח, הם (אנחנו) לא תורמים, אלא משקיעים. גם אם ההשקעה וולנטרית. (מהצד שלך, ומהצד שלנו).
זהו
ב. אם זו לא חוצפה גדולה מידי להעיר הערות מהכורסא, מצטרף לבקשה של pomela. אכן חסר לי ציר זמן בהרצה קדימה ואחורנית. מעבר לשאלות עיצוב והרגלי שימוש, לפעמים משמעותי לדעת איפה אתה נמצא, ואם יש לך עוד חצי שעה להריץ, או רק שתי דקות.
ג. הייתי מחליף את ההגדרה שלך מ'תרומה' לתמיכה, או השקעה בפיתוח. (והשקעה במפתח היא סוג של השקעה בפיתוח). צריך להשקיע בדבר הזה עבודה. מניח שגם בתחזוקה שלו. לא יודע אם יש כאן איזשהו מודל עיסקי, או שרק תחביב נטו. אבל אם יש למוצר הזה אלף לקוחות, ויש להם עניין שיושקע מאמץ בהמשך פיתוח, הם (אנחנו) לא תורמים, אלא משקיעים. גם אם ההשקעה וולנטרית. (מהצד שלך, ומהצד שלנו).
זהו
@tomer953
מצטרף לבקשה לתצוגת thumbnails לילדים (המקביל לתצוגת ״תמונה ממוזערת״ ב-Confluence).
·pomela כתב:@tomer953
·
[*]לי באופן אישי חסרה תצוגה בסגנון thumbnails, בעיקר לילדים שיודעים לזהות לפי התמונה הממוזערת ולבחור וגם לתצוגת תמונות.
תומר, המון תודה!...
מצטרף לבקשה לתצוגת thumbnails לילדים (המקביל לתצוגת ״תמונה ממוזערת״ ב-Confluence).
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
קודם כל סקין מדהים ביופיו, שאפו על העבודה הנפלאה.
אני מצטרף לנקודות ש- pomela הבליט ובמיוחד החלק של השמות שנחתכים. הייתי רוצה להוסיף שכאשר נכנסים לתקייה ורוצים לבחור קובץ, מצב התצוגה משתנה ובחירת הקבצים נעשית על ידי בחירה ימינה או שמאלה והקבצים נמצאים בתחתית המסך. לטעמי האישית אני חושב שעדיף להשאר עם אותו מצב תצוגה בגלל שזה מרגיש דילוג גדול מדי מקצה אחד של מסך הטלוויזיה לקצה אחר. ההרגשה היא לא כל כך נוחה לעיניים.
תודה רבה על כל העבודה שאתה עושה!
אני מצטרף לנקודות ש- pomela הבליט ובמיוחד החלק של השמות שנחתכים. הייתי רוצה להוסיף שכאשר נכנסים לתקייה ורוצים לבחור קובץ, מצב התצוגה משתנה ובחירת הקבצים נעשית על ידי בחירה ימינה או שמאלה והקבצים נמצאים בתחתית המסך. לטעמי האישית אני חושב שעדיף להשאר עם אותו מצב תצוגה בגלל שזה מרגיש דילוג גדול מדי מקצה אחד של מסך הטלוויזיה לקצה אחר. ההרגשה היא לא כל כך נוחה לעיניים.
תודה רבה על כל העבודה שאתה עושה!
אין ספק שזה הסקין הכי טוב בשוק.
נוח מכל כיוון שלא מסתכלים עליו.
שאפו. אלפי תודות.
כמה הערות שלי (גם אני חייב
) :
1. כשמגדירים שקיפות לתפריט עליון. זה תופס רק למסך הראשי, ולא למסכים המשניים.
2. הpopup שקופץ מלמעלה ומתריע על סריקות או עדכוני הרחבות, לא כל כך קריא בטלוויזיות. הרקע הלבן והפונט הקטן בעייתיים. היה נחמד אם אפשר להגדיר לו צבעים גם כן.
3. אני נורא אוהב את מנגנון החלפת התמונה כאשר עומדים על סרטים או סדרות. יש בעייה אחת. מדי פעם צצה לה תמונה מלחיצה של סרט איימה שנמצא ברשימה. זה עלול להלחיץ ילדים
. יש דרך לשלוט על זה ?
שאפו. אלפי תודות.
כמה הערות שלי (גם אני חייב
2. הpopup שקופץ מלמעלה ומתריע על סריקות או עדכוני הרחבות, לא כל כך קריא בטלוויזיות. הרקע הלבן והפונט הקטן בעייתיים. היה נחמד אם אפשר להגדיר לו צבעים גם כן.
3. אני נורא אוהב את מנגנון החלפת התמונה כאשר עומדים על סרטים או סדרות. יש בעייה אחת. מדי פעם צצה לה תמונה מלחיצה של סרט איימה שנמצא ברשימה. זה עלול להלחיץ ילדים
·ygoldgold כתב:אין ספק שזה הסקין הכי טוב בשוק.
שאפו. אלפי תודות.
כמה הערות שלי (גם אני חייב) :
3. אני נורא אוהב את מנגנון החלפת התמונה כאשר עומדים על סרטים או סדרות. יש בעייה אחת. מדי פעם צצה לה תמונה מלחיצה של סרט איימה שנמצא ברשימה. זה עלול להלחיץ ילדים. יש דרך לשלוט על זה ?
...
לגבי שקיפות אכן אפשר לקבוע כשאתה נכנס למשל להרחבות גלול שמאלה לצג המסך יפתח לך חלונית ניווט
לחץ אפשרויות תצוגה שם תוכל לשלוט על שקיפות,צבעים לטקסט או להדגשה
ולגבי תמונת רקע יש לך אפשרות בהגדרות-Phenomenal-מסך הבית
תלחץ על התאמה למסך הבית מצד שמאל ייפתח לך תפריט בו תוכל לבחור תמונה בודדת או מספר תמונות
בהצלחה!
·itzikg כתב:·......
לגבי שקיפות אכן אפשר לקבוע כשאתה נכנס למשל להרחבות גלול שמאלה לצג המסך יפתח לך חלונית ניווט
לחץ אפשרויות תצוגה שם תוכל לשלוט על שקיפות,צבעים לטקסט או להדגשה
ולגבי תמונת רקע יש לך אפשרות בהגדרות-Phenomenal-מסך הבית
תלחץ על התאמה למסך הבית מצד שמאל ייפתח לך תפריט בו תוכל לבחור תמונה בודדת או מספר תמונות
בהצלחה!...
תודה.
ראיתי את האופציה של בחירת 'מספר תמונות', אבל זה נותן לי לבחור רק מהתיקיות שנמצאות בתוך ה addon.
גם אצלך זה ככה ? לא נראה לי שכדאי לזרוק תמונות לתוך תיקיות ה -addon. זה לא עלול להימחק בעדכון ?
בשביל זה המליץ תומר לפתוח בתיקיית KODI פה %APPDATA%\kodi\
תיקייה עם כל האייקונים/רקעים
ובשביל להגיע לשם תצטרף להוסיף את התיקייה כמקור בהגדרות במנהל הקבצים
אבל בצורה כזאת special://home/icons אם לצורך העיניין קראת לתיקייה icons
ואז כשאתה בוחר את התמונות תלחץ על מקש Backspace במקלדת פעם או פעמיים עד שתראה את התיקייה שהוספת.
תיקייה עם כל האייקונים/רקעים
ובשביל להגיע לשם תצטרף להוסיף את התיקייה כמקור בהגדרות במנהל הקבצים
אבל בצורה כזאת special://home/icons אם לצורך העיניין קראת לתיקייה icons
ואז כשאתה בוחר את התמונות תלחץ על מקש Backspace במקלדת פעם או פעמיים עד שתראה את התיקייה שהוספת.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אכן סקין מושקע וכאחד שלא מחליף סקינים אני שמח לומר שמאתמול אני משתמש בו ולאחר מספר כיוונונים הוא מרגיש לי מצוין.
2 הסנט שלי:
אני כבר תקופה משתמש בסקין eminece (או משהו דומה ) ומה שיפה בו הוא שבנוסף לתמונות המתחלפות של הסרטים יש גם חלונית על רבע מסך שמציגה סרטים אקראיים ואת התקציר. זה עוזר כשלא יודעים איזה סרט רוצים לראות..
דבר נוסף שכבר צוין הוא שכשעוצרים סרט יותר נחמד שיש פרטים על מצב הסרט במקום רק המילה מושהה.
חוץ מזה עושה רושם מצוין. כל הכבוד על ההשקעה! !
2 הסנט שלי:
אני כבר תקופה משתמש בסקין eminece (או משהו דומה ) ומה שיפה בו הוא שבנוסף לתמונות המתחלפות של הסרטים יש גם חלונית על רבע מסך שמציגה סרטים אקראיים ואת התקציר. זה עוזר כשלא יודעים איזה סרט רוצים לראות..
דבר נוסף שכבר צוין הוא שכשעוצרים סרט יותר נחמד שיש פרטים על מצב הסרט במקום רק המילה מושהה.
חוץ מזה עושה רושם מצוין. כל הכבוד על ההשקעה! !
-
tomer953
- חבר מכור קשה

תודה לכולם על התגובות,
וגם על ההערות (במיוחד על ההערות!)
אני קצת עסוק בימים הקרובים (ותכף מתחיל מילואים של שבועיים), אך אשתדל להמשיך את הפיתוח ברגע שיהיה לי זמן.
רשמתי לפניי את ההערות ואני אשתדל לענות על כולן, שבוע טוב.
וגם על ההערות (במיוחד על ההערות!)
אני קצת עסוק בימים הקרובים (ותכף מתחיל מילואים של שבועיים), אך אשתדל להמשיך את הפיתוח ברגע שיהיה לי זמן.
רשמתי לפניי את ההערות ואני אשתדל לענות על כולן, שבוע טוב.
·לא חייב לעשות ספריה במקום מיוחד בשביל להוסיף תמונות.ygoldgold כתב:·......
תודה.
ראיתי את האופציה של בחירת 'מספר תמונות', אבל זה נותן לי לבחור רק מהתיקיות שנמצאות בתוך ה addon.
גם אצלך זה ככה ? לא נראה לי שכדאי לזרוק תמונות לתוך תיקיות ה -addon. זה לא עלול להימחק בעדכון ?...
פשוט תלחץ BACKSPACE עד שתגיע לכוננים.