·איזה דגם? האם הוא מייבש את הבגדים עד הסוף?ziblu כתב:לי מייבש של Electrolux ואני לא ממש מרוצה
הדלת נסדקה אחרי שנה של שימוש. לא משהו שמפריע לשימוש אבל אני לא חושב שזה משהו שאמור לקרות.
בנוסף הנדסת אנוש נמוכה.
הדלת כל הזמן נסגרת בזמן שמכניסים בגדים, אין חיווי כמה זמן עבר מההפעלה ועוד...
המלצה למייבש כביסה
@ziblu
גם לי יש מיבש שלהם והיתה לי את אותה הבעיה עם הדלת שנסגרת.
פתרתי אותה על ידי איזון של המיבש, ניתן להבריג החוצה כל אחת מהרגליות של המיבש על מנת לאזנו.
אצלי הבעיה נפתרה לאחר הגבהה של הצד הימני קידמי.
מה שכן כאשר סוגרים את הדלת אצלי, וו הנעילה של הדלת לא נמצא ממול לחור שבו הוא נתפס וצריך להגביה מעט את הדלת כדי שהיא תסגר באופן חלק.
מעבר לכך אנחנו מרוצים מהמיבש.
פתרתי אותה על ידי איזון של המיבש, ניתן להבריג החוצה כל אחת מהרגליות של המיבש על מנת לאזנו.
מה שכן כאשר סוגרים את הדלת אצלי, וו הנעילה של הדלת לא נמצא ממול לחור שבו הוא נתפס וצריך להגביה מעט את הדלת כדי שהיא תסגר באופן חלק.
מעבר לכך אנחנו מרוצים מהמיבש.
איזה דגם המייבש? קונדנסור או צינור פליטה? האם הוא מייבש את הכביסה עד הסוף?amber כתב:@ziblu
מעבר לכך אנחנו מרוצים מהמיבש....
Re:
דווקא aeg ? חשבתי שהדגמים שלהם לא הכי מומלצים ......
ראיתי סקירה שממליצים דווקא על בוש
https://www.finder.co.il/reviews/%d7%9e ... %99%d7%9d/
AEG השתמשו לפני 30 שנה בכרטיס אלקטרומכני חכם שנעזר בשני טרמוסטטים למדידת לחות, והוא היה מייבש עם איכות ייצור גבוהה ורכיבים עמידים לשנים רבות. אמינות כזו היום לא רצויה מבחינת היצרניות, היה לה חלק מאוד משמעותי ביצירת חובות עתק והבאת מפעלים למצבי פשיטת רגל. חלק מהחברות הידועות בגרמניה נרכשו על ידי קונצרנים שונים, ומאז הכל השתנה.
מייבש הבוש שנראה ב-finder בכלל מסווג בדירוג B לפי תקינה אירופית והוא לא A++. אישית לא הייתי מגדירו לכן כ"המייבש הטוב ביותר מכל הבחינות". הוא צריך 6160 קילוואט ל-10 שנות שימוש, כמו כל מייבש שעולה כ-1300 שקל 9 קילו, וזה עוד ל-3 פעמים בשבוע, ולא לייבוש כמעט יומי... עדיף לרכוש במחירים זולים יותר ממנו מייבשים שצורכים 2590 קילוואט מצטברים לאותן שנות שימוש!!
מומלץ לחפש בעזרת גוגל תוויות דרוג של EU ולהכפיל את הנתון של צריכה שנתית ב-10 שנות שימוש כדי להבין מהי העלות תועלת מבחינת מחיר מייבש + עלות תיפעולית ל-10 שנים. ההבנה של עלות ההנאה מהמוצר תמיד מורידה מעל הפרק דגמים יקרים עם גופי חימום חשמליים. https://media3.bosch-home.com/Documents ... 5409FF.pdf
מייבש הבוש שנראה ב-finder בכלל מסווג בדירוג B לפי תקינה אירופית והוא לא A++. אישית לא הייתי מגדירו לכן כ"המייבש הטוב ביותר מכל הבחינות". הוא צריך 6160 קילוואט ל-10 שנות שימוש, כמו כל מייבש שעולה כ-1300 שקל 9 קילו, וזה עוד ל-3 פעמים בשבוע, ולא לייבוש כמעט יומי... עדיף לרכוש במחירים זולים יותר ממנו מייבשים שצורכים 2590 קילוואט מצטברים לאותן שנות שימוש!!
מומלץ לחפש בעזרת גוגל תוויות דרוג של EU ולהכפיל את הנתון של צריכה שנתית ב-10 שנות שימוש כדי להבין מהי העלות תועלת מבחינת מחיר מייבש + עלות תיפעולית ל-10 שנים. ההבנה של עלות ההנאה מהמוצר תמיד מורידה מעל הפרק דגמים יקרים עם גופי חימום חשמליים. https://media3.bosch-home.com/Documents ... 5409FF.pdf