Jessica Jones - סידרה חדשה של Marvel מבית Netflix
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
גיא, לרב המכריע יש טלוויזיות 1080P, מה עוזר לצפות במקור בעל רזולוציה גבוהה יותר כשהטלוויזיה לא יודעת להציג כמות כזו של פיקסלים?
ד"א - אתה צופה? לרב יש לנו טעם דומה
ד"א - אתה צופה? לרב יש לנו טעם דומה
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם במחשב - צריך מסך 2160P וממעלה בשביל להינות מהיתרונות, ואני לא מכיר הרבה שיש להם מסך שכזה - במיוחד בהתחשב בעובדה שכל פרק שוקל כ 13 ג'יגה ברזולוציה הזו 
מוזר. אני בפרק הרביעי וממש לא הצלחתי להתחבר לסדרה ולהבין מה טוב בה.
סדרה בינונית ביותר.
למי שלא בדיוק מכיר את הדמות הזאת ( כמוני) אין שום הסבר מה הכוחות של ג'סיקה ומה עושה אותה כל כך מיוחדת חוץ מהעובדה שהיא אישה שיכולה לפרוץ מנעולים על ידי משיכתם.
העלילה? טוב אין באמת עלילה. עד כה ג'סיקה לא עושה יותר מידי חוץ מלחפש את קילגרייב (הנבל המשועמם) ו...זהו.
כל פרק מלווה בתחושה מעיקה של over אפל והקונספט מחזיר אותנו בזמן לתקופה שאפל נחשב סקסי ובוגר ( הארי פוטר, האביר האפל וכו...).
ניתן לבצע השוואה זרירה לdaredevil, עוד סדרת קומיקס אפלה אך לדעתי עשוייה הרבה יותר טוב מג'סיקה.
יש אקשן, יש מתח יש סיפור מעניין.
במקום זה קיבלנו סדרת קומיקס שמתאמצת יתר על המידה לפנות לקהל בוגר - לסביות, סצינות מיניות מיותרות שהודבקו בכח ו...זהו!
קיצר 3/10, חבל על הזמן.
סדרה בינונית ביותר.
למי שלא בדיוק מכיר את הדמות הזאת ( כמוני) אין שום הסבר מה הכוחות של ג'סיקה ומה עושה אותה כל כך מיוחדת חוץ מהעובדה שהיא אישה שיכולה לפרוץ מנעולים על ידי משיכתם.
העלילה? טוב אין באמת עלילה. עד כה ג'סיקה לא עושה יותר מידי חוץ מלחפש את קילגרייב (הנבל המשועמם) ו...זהו.
כל פרק מלווה בתחושה מעיקה של over אפל והקונספט מחזיר אותנו בזמן לתקופה שאפל נחשב סקסי ובוגר ( הארי פוטר, האביר האפל וכו...).
ניתן לבצע השוואה זרירה לdaredevil, עוד סדרת קומיקס אפלה אך לדעתי עשוייה הרבה יותר טוב מג'סיקה.
יש אקשן, יש מתח יש סיפור מעניין.
במקום זה קיבלנו סדרת קומיקס שמתאמצת יתר על המידה לפנות לקהל בוגר - לסביות, סצינות מיניות מיותרות שהודבקו בכח ו...זהו!
קיצר 3/10, חבל על הזמן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
טוב, סיימתי את הסדרה.
נתחיל בזה שמדובר בסדרה מפתיעה ביותר והרבה יותר חזקה משאר הזבל של מארבל בשנים האחרונות. daredevil חביב אבל ממש לא עשה לי את זה.
הסדרה מתחילה לאט. היא מרגישה בפרקים הראשונים כמו סדרה לילדים, מאוד רגועה וסטנדרטית - חוקרת פרטית עם כוחות על שיש לה שריטה, שותה יותר מדי, יורדת על כולם אבל יש לה לב זהב וחברה כוסית. לאט לאט יורדות השכבות ואפשר להבין שהיא הרבה יותר שרוטה ולאט לאט להבין גם מה הביא אותה למצב שהיא נמצאת בו - גם ברמה האישית וגם ברמת המנטליות שלה.
כל הדמויות עמוקות, גם כאלה שנראות על פניהן כשטוחות לחלוטין (הג'נקי שגר לידה, זוג האחים הרעשניים שגרים מעליה, הבחור שהיא מרגלת עליו).
בקיצור, זו סדרה מתוחכמת, שמתחילה לאט לאט ולקראת האמצע שלה הפכתי לג'נקי מוחלט שלה. יש לה קינקים לא קטנים, כולל קטעים שמזכירים מאוד את העונה הראשונה והמעולה של Dexter. בכלל, זו הסדרה היחידה שאני יכול לחשוב עליה מהשנים האחרונות שממשיכה מאיפה שדקסטר נעצר אי שם בעונה השלישית...
מומלץ בחום רב מאוד מאוד!
נתחיל בזה שמדובר בסדרה מפתיעה ביותר והרבה יותר חזקה משאר הזבל של מארבל בשנים האחרונות. daredevil חביב אבל ממש לא עשה לי את זה.
הסדרה מתחילה לאט. היא מרגישה בפרקים הראשונים כמו סדרה לילדים, מאוד רגועה וסטנדרטית - חוקרת פרטית עם כוחות על שיש לה שריטה, שותה יותר מדי, יורדת על כולם אבל יש לה לב זהב וחברה כוסית. לאט לאט יורדות השכבות ואפשר להבין שהיא הרבה יותר שרוטה ולאט לאט להבין גם מה הביא אותה למצב שהיא נמצאת בו - גם ברמה האישית וגם ברמת המנטליות שלה.
כל הדמויות עמוקות, גם כאלה שנראות על פניהן כשטוחות לחלוטין (הג'נקי שגר לידה, זוג האחים הרעשניים שגרים מעליה, הבחור שהיא מרגלת עליו).
בקיצור, זו סדרה מתוחכמת, שמתחילה לאט לאט ולקראת האמצע שלה הפכתי לג'נקי מוחלט שלה. יש לה קינקים לא קטנים, כולל קטעים שמזכירים מאוד את העונה הראשונה והמעולה של Dexter. בכלל, זו הסדרה היחידה שאני יכול לחשוב עליה מהשנים האחרונות שממשיכה מאיפה שדקסטר נעצר אי שם בעונה השלישית...
מומלץ בחום רב מאוד מאוד!
-
Huber
- חבר במועדון HT

הסידרה סבירה, מעט איטית, וממש לא סידרה על גיבורי על למרות שישנם לא מעט דמויות עם כוחות. אני אישית הייתי מעדיף לראות את זה כמיני סידרה - 3 עד 6 פרקים מקסימום, לדעתי האישית הסיפור המרכזי לא החזיק 13 פרקים כמו שצריך, והיה הרבה יותר מהנה במיני סידרה. סה"כ סביר.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11514
- נתן תודות: 1195 פעמים
- קיבל תודות: 2423 פעמים
יכול להיות שזה רק אני, Jessica Jones פשוט משעמם אותי. (לא מתחבר לדמות/משחק שלה)
אחרי המתנה ארוכה ומלאת ציפיות, כמה פרקים לתוך הסדרה ואני לא מבין על מה הבאז.
בנתיים שורד, אבל ככל שאני מתקדם לסיום עונה ראשונה יש לי יותר ביקורות שליליות מחיובית. (אולי ארחיב שאסיים עונה ראשונה)
אחרי המתנה ארוכה ומלאת ציפיות, כמה פרקים לתוך הסדרה ואני לא מבין על מה הבאז.
בנתיים שורד, אבל ככל שאני מתקדם לסיום עונה ראשונה יש לי יותר ביקורות שליליות מחיובית. (אולי ארחיב שאסיים עונה ראשונה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים