שרשור תגובות: מסתבר כי יש 2 סוגים של iPhone 6s - ואחד מהם עם בעיית סוללה
אני חושב שאפל צריכים לציין על כל מכשיר באיזה דגם מדובר וכל מי שבא לרכוש אותו יוכל להחליט בעצמו האם הוא רוצה את הדגם עם הסמסונג או השני.
כמו כן - למען ההגינות - המוכר בחנות צריך להאיר את עיני הקונה על מנת שהכל יהיה שקוף ושיהיה מודע לדבר הנ"ל (אני בספק אם זה יקרה אבל ככה צריך לפעול) .
כמו שטענתי מקודם (וגם טענו אחרים) - אני לא בטוח שההבדל הוא כזה דרמטי ויכול להיות שדווקא המכשיר ש"זולל" - מכיל מעבד "מהיר/יעיל " יותר) .
כמו כן - למען ההגינות - המוכר בחנות צריך להאיר את עיני הקונה על מנת שהכל יהיה שקוף ושיהיה מודע לדבר הנ"ל (אני בספק אם זה יקרה אבל ככה צריך לפעול) .
כמו שטענתי מקודם (וגם טענו אחרים) - אני לא בטוח שההבדל הוא כזה דרמטי ויכול להיות שדווקא המכשיר ש"זולל" - מכיל מעבד "מהיר/יעיל " יותר) .
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ויש כאלה שזה כלל לא מבלבל אותם...... בשרשור "שאלה "מפגרת" למה בכלל שמשהו ירצה מכשיר אנדרואידי היום? יש סיבה מנצחת?" שלחתי ליוזם השרשור את ההודעה הבאה
כמו שנאמר אל תבלבלו אותי עם עובדות
·
ותשובתו......molvy כתב:@shoki222
·
מה אתה אומר לגבי זה?
http://www.htmobile.co.il/article06741.html
גם העובדה הזו לא תבלבל אותך?
או שזה בסדר גמור כל עוד זה קורה באייפון ?!
ומראש אני אומר לך......... אתה צודק!...
·shoki222 כתב:@molvy
·
הסטת את הויכוח ל"תחרות" מי יותר טוב ios או אנדרואיד. אני בכלל לא דן בשאלה הזו. לעצם העניין, כתוב שם במפורש שרק אולי יש הבדל ורק בפרופילי פעולה מסויימים, פרופילים שקיימים רק באפליקציות שבודקות. כתוב שם שכל הנושא הזה לא רלבנטי למשתמש. בוודאי שהבעיה הזו מתגמדת בהשוואה לתקלות אחרות שהיו באנדרואידים שהפשוטות שבהן היו סוללות מתפוצצות או מעבדי סנפדרגון שמתחממים בלי הכרה- יצאו עכשיו אנדרואידים עם מעבדי סנפדרגון עם קירור מים בתוכם. אתה יכול לסבול את המחשבה על קירור מים בטלפון אנדרואיד?
גם אם אתה צודק ויש עניין כמתואר, יש לבעיה הזו גב והיא תטופל בהקדם כפי שזה עתה למשל רצה באפל תוכנית עולמית להחלפת סוללות מאצוות ייצור מסויימות.. דבר שלא יקרה לעולם באנדרואיד ובחברות היצרניות. למשל בסמסונג והסוללות המתפוצצות. אולי מחליפים בסמסונג סוללה רק אם אתה מציג אוזן עם כוויה מהפיצוץ לפני זה, לא יעזור לך כלום.
צדקת שהבאת אתהמקרה הזה כדוגמא, הוא רק ממחיש כמה האנדואיד נחות. תודה לך....
כמו שנאמר אל תבלבלו אותי עם עובדות
·
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
#Chipgate
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag