לא מבין מה אתם בוכים על זה. ככה זה צריך להיות.
ואם בכל זאת לבכות, לא נורא, אחרי יומיים-שלושה ייגמרו הדמעות ותתרגלו.

·יש פה כל מני אנשים (לא אתה) שחושבים שזה איזה מעשה ידיים של מתכנת שכוח אל באפל.nati-va כתב:ברור שזה פיצר - אף אחד לא טען אחרת. אבל בשם אלוהים תסביר לי איך העובדה שעברית\ערבית כותבים מימין לשמאל קשורה להיפוך האייקונים בססטוס בר (זה פשוט נראה מכוער)?? או להיפוך האייקוני האפליקציות או היפוך קיצורי הדרך שאייפון נעול.....
אם לאפל היה חשוב לוקאליזציה- היינו רואים כבר סירי בעברית. הרי העתיד לפי אפל זה סירי: במחשב (מק) בנייד, ברכב, בשעון, ואפילו בטלוויזיה.nir11 כתב:·יש פה כל מני אנשים (לא אתה) שחושבים שזה איזה מעשה ידיים של מתכנת שכוח אל באפל.......
אני מבטיח לכם, חברת אפל, שבנתה את כל ההצלחה שלה סביב יצירת חווית משתמש סוחפת, משקיעה המון כסף ואנרגיה בלוקליזיה.
אני בטוח שהם הגיעו למסקנה שצריך להפוך את כל מה שהפכו, כדי לתת חווית משתמש עקבית, ואני בטוח שבעוד 3 חודשים אתה תשכח מזה ששיחרור הנעילה החליף כיוון. ובעצם מה עם קורא טביעת האצבעות?
גילוי נאות: בעלים של 6+ עם ממשק אנגלי. אין לי שום כוונה לשדרג, אין שום פיצ'ר שאני צריך, ושדרוג IOS זה הדרך לגרום לנו לקנות מכשיר חדש, כי הישן לא יסחוב....

·nati-va כתב:אם לאפל היה חשוב לוקאליזציה- היינו רואים כבר סירי בעברית. הרי העתיד לפי אפל זה סירי: במחשב (מק) בנייד, ברכב, בשעון, ואפילו בטלוויזיה.......
אתה צודק בעניין שדרוג הגרסאות- אבל לא למכשיר בן שנה..למכשירים ישנים לא הייתי ממליץ לשדרג אבל ל6 פלוס שעד לפני שבוע היה ספינת הדגל- אין ממה לחשוש.....