Samsung 60h5000 בגרופון
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ליאור, מי אמר שזה גדול מידיי?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·SONYES כתב:כאן בלוחות יש קורו 6090 ב6700 רוצו לקחת אם לא הייתי קונה 75"
זה ההיתי חוטף קורו שווה...
קורו או לא קורו המסך בן 7-8 שנים...
לדעתי תמחור יקר
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·Huber כתב:ליאור, מי אמר שזה גדול מידיי?...
זו היתה השאלה השניה שלו כמדומני ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני קיתי בגרופון. לקח לו ה מ ו ן זמן להגיע (חודש וחצי, כ 21 ימי עבודה) למרות שקיבלתי פיצוי מתלה לקיר.
לגבי האיכות, אני בהחלט לא מומחה, אבל עברתי כבר 5 טלוויזיות של מותגים ולזוהי הטובה ביותר לבינתיים. מרוצה. אם אתה בצפון, מוזמן לראות.
לגבי האיכות, אני בהחלט לא מומחה, אבל עברתי כבר 5 טלוויזיות של מותגים ולזוהי הטובה ביותר לבינתיים. מרוצה. אם אתה בצפון, מוזמן לראות.
אני גם לא יכול להעיד כמומחה אבל אני מאוד מרוצה מהמסך. רואים ממש טוב במיוחד באיכות HD. היה לי כבר ניסיון עם פלזמה של סמסונג אז ידעתי בערך למה אני נכנס. כמו שראית החשש שלי היה בעיקר מהגודל אבל מהר מאוד הבנתי שזאת ממש לא בעיה, להפך זה ממש כיף מסך גדול בחדר קטן.
אני גם קניתי מגרופון, כמו שרשמתי קודם נכון שלקח להם הרבה זמן להגיע, אבל לזכותם הם היו שירותיים והתקשרו כמה פעמים להתנצל ואפילו נתנו פיצוי סמלי בלי שביקשתי דבר. לטענתם זה היה בגלל החגים, תחליט לבד אם להאמין להם או לא. אם אתה לחוץ על קבלת המסך אולי כדאי לדבר איתם קודם לראות כמה זמן זה יקח, ההתחייבות שלהם זה 14 ימי עסקים.
אני גם קניתי מגרופון, כמו שרשמתי קודם נכון שלקח להם הרבה זמן להגיע, אבל לזכותם הם היו שירותיים והתקשרו כמה פעמים להתנצל ואפילו נתנו פיצוי סמלי בלי שביקשתי דבר. לטענתם זה היה בגלל החגים, תחליט לבד אם להאמין להם או לא. אם אתה לחוץ על קבלת המסך אולי כדאי לדבר איתם קודם לראות כמה זמן זה יקח, ההתחייבות שלהם זה 14 ימי עסקים.