תודה לכולם!!
קניתי בעולם הקולנוע בפ"ת
חוות דעת ראשונית- כמובן לפני כיוונים:
הסטלייטים מאוד מדוייקים, הסאב לא עוצמתי במיוחד- אך משתלב טוב עם המוזיקה..
הרסיבר עושה עבודה טובה- סה"כ מגביר את הרמקולים יפה ללא עיוותים, הDSP שלו מצויין לדעתי..
שלום, אשמח להמלצה על רסיבר + רמקולים עד3200 ש"ח
-
nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
אפרופו, גם אני קניתי לפני שבועיים את ה- 359.
יש לי שאלה. הרסיבר שקיבלת הוא עם חיבור תקע של ארה"ב או רגיל של הארץ ?
יש לי שאלה. הרסיבר שקיבלת הוא עם חיבור תקע של ארה"ב או רגיל של הארץ ?
-
nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
הרסיבר שלי הוא עם חיבור רגיל של הארץ...
- iamtal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
אם יורשה לי להוסיף הערה קטנה לדיון...
הרבה פעמים אנשים מבקשים כאן המלצה לרכיבים באיזור ה-3,000 עד 4,000 ש"ח ובד"כ התשובה היא שחבל על הזמן (קנו משומש במקום, אתם תשמעו "גרוע", זה "***" וכו'...)
נכון, ברור שאין מה להשוות בין רכיבים שעלו 4,000 לש"ח לרכיבים שעולים 40,000 ש"ח. אבל אני לא מסכים שרכיבים ב-4,000 ש"ח בהכרח מספקים שמע "מחורבן" ולא ראוי.
בשביל החובב המצוי שמבקש לראות סרטים עם סאונד נורמאלי, רמקולים + מגבר בעלות הזו בהחלט יכולים לספק תמורה ראויה שטובה פי עשרות מונים מרמקולי הקרטון שמוכרים בויזה ב-500 ש"ח (Peerless וכו'...), זה לא שצריך להוציא מינימום 20,000 ש"ח כדי לקבל משהו שלא יקרקר...
הרבה פעמים אנשים מבקשים כאן המלצה לרכיבים באיזור ה-3,000 עד 4,000 ש"ח ובד"כ התשובה היא שחבל על הזמן (קנו משומש במקום, אתם תשמעו "גרוע", זה "***" וכו'...)
נכון, ברור שאין מה להשוות בין רכיבים שעלו 4,000 לש"ח לרכיבים שעולים 40,000 ש"ח. אבל אני לא מסכים שרכיבים ב-4,000 ש"ח בהכרח מספקים שמע "מחורבן" ולא ראוי.
בשביל החובב המצוי שמבקש לראות סרטים עם סאונד נורמאלי, רמקולים + מגבר בעלות הזו בהחלט יכולים לספק תמורה ראויה שטובה פי עשרות מונים מרמקולי הקרטון שמוכרים בויזה ב-500 ש"ח (Peerless וכו'...), זה לא שצריך להוציא מינימום 20,000 ש"ח כדי לקבל משהו שלא יקרקר...